hits

Annie

annielistic.blogg.no

En av verdens beste serier

 • Publisert: 27.01.2018, 16:30
 • Kategori: Underholdning
 • Herregud det er så mange serier jeg skulle ønske jeg ikke hadde sett! Jeg skulle ønske jeg kunne glemme alle hendelsene og se heeele serien på nytt, oppleve spenningen, drama og intriger om og om igjen. Og hvis jeg hadde evnen til å slette visse deler av minnet mitt og oppleve det på nytt, så hadde denne serien vært øverst på lista.

  Grey's Anatomy

  Herregud for en serie, nå er vi på 14. sesong! Ellen Pompeo (DR. Meredith Grey) er signet for hele to sesonger til, åh jeg ble så glad da jeg hørte den deiligen nyheten. Jeg har allerede sett de 11. første sesongene tre ganger, og jeg skal love deg at det blir fler runder med denne. Jeg begynte ikke å se på den før i 2013, og da var det allerede rundt 8. sesonger å få tak i. Jeg var ikke så veldig sosial de neste månedene for å si det sånn.. Det er ikke mange serier som er like bra etter 14. sesonger, men denne er best hele veien. Dette må være min favoritt-serie, i hvertfall en av dem. Er du så heldig at du ikke har sett den enda, så gjør det. ♥ ASAP!

  Handlingen utspiller seg på et sykehus, men serien er SÅ mye mer enn bare det! Man blir så godt kjent med karakterene, noe som gjør episodene enda mer interessante. Jeg har holdt pusten, grått (les: hulket) og ledd meg skakk av denne fantastiske historien, som heldigvis bare fortsetter og fortsetter. Jeg kan ikke forklare mer, det blir bare spoilers ut av det. Den må bare sees!

  Neste episode kommer 2. februar! Klarer nesten ikke vente.

 • Publisert: 27.01.2018, 16:30
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • youtube is my bae

 • Publisert: 21.10.2016, 16:31
 • Kategori: Underholdning
 • Youtube dere, for en fantastisk verden. De siste årene har jeg brukt kanalen som informasjonskilde og underholdningskanal når jeg bare har lyst til å "oppdage" eller se på noe. I love it! Tenkte å dele litt av det jeg ser på med dere, for det er ganske amazeballs stuff.

  Casey Neistat  Denna fyren da, han har du sikkert hørt om? Hvis ikke er det bare å klikke seg inn. Han lever etter mottoet "do more" og er bare helt hysterisk morsom og intressang å se på. Inspirerende dude, med ekstremt store skills når det kommer til redigering og produsering generellt. En video om dagen! I denne videoen minner han meg faktisk ekstremt mye om meg selv.. WUAAAAHHHH!

   

  Fede Rabaquino


  Han her oppdaget vi forige uke, hvor rå er han? Har aldri sett noen med et større smil om munnen, trommer er virkelig passion for han. Digger sånne menneker, som elsker det de gjør med hele sitt hjerte ♥ Han må jo være en av verdens beste?

  Ny musikk


  Denne har jeg postet før, alt for bra sang. Det er ikke alltid spotify får inn de nyeste sangene med en gang (i allefall ikke når det kommer til mine favoritter) men youtube er som regel ganske tidlig ute med det nyeste.

  Bloopers


  Jeg får hangup på bloopers ca. hele tiden. Fresh Prince er favoritten her hjemme om dagen! Timless and epic.

  Failarmy


  haha. morsomt.


  GoPro


  Ahhh, hvem digger ikke å drømme seg bort i freshe GoPro-produserte videoer? Klippet etter perfeksjon og alt er bare deilig å se på! Om jeg skal ha en sånn Hero5 da!  ♥
   

  Kristin og Dennis


  Jeg dævver og dævver tusen ganger når jeg ser på de to her. Man kan kjenne seg så sykt igjen noen ganger, er litt som å se på meg og samboeren en helt vanlig torsdagskveld liksom.. Satt litt på spissen. Fantastiske folk, begge to ♥ Heia Kristin og Dennis!

  Jaaa. Så pleier jeg å titte litt rundt på alt mulig rart! Fra Miley Cyrus til morsome katter og educational-vids.. Helt lost, det er digg noen ganger. Villmarksvideoer er også en stor favoritt! Hva ser du på? Jeg tar gjerne i mot youtube-tips, særlig nå som mørketiden har kommet.

 • Publisert: 21.10.2016, 16:31
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • den store serieguiden

 • Publisert: 26.08.2016, 13:30
 • Kategori: Underholdning
 • Nå er det så godt som høst ute, men ikke fortvil. Jeg har nemlig skrapet sammen en gullgruve til deg, som du kan kose deg med langt ut på nyåret! Er det noe jeg kan, så er det å sette ræva mi godt plantet blandt sofaputene og glo, glo i flere timer på fengslende serier! Jeg elsker serier, jeg griner og ler og blir helt tom når en serie ender. haha! Her kommer _noen_ av mine favoritter ♥♥

  THE OC


  Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde en del fordommer om denne serien, jeg trodde at det var noe "the hills" lignende, men den gang ei! Roomien min fikk meg til å skru det på, og jeg var klistret til skjermen i flere måneder etterpå. Jeg elsker Summer, Marissa, Ryan, Seth, Sandy og Kirsten.. Ja til slutt begynte man jo faktisk å like Julie også. Handlingen er om en gutt fra Chino som etter et opphold i ungdomsfengsel havner hos en rik familie i Orange County, takket være familiefaren og advokaten Sandy Cohen. Vi får bli med på utfordringene (som ikke er få) ved å passe inn, vi får møte den sassy Summer, den utagerende Marissa, og Seth. Altså denne serien hadde ikke eksistert uten Seth og "Chrismukkah", du må faktisk bare se den.

  Terningkast 5


  PRETTY LITTLE LIARS


  Dette er hjernedød underholding på sitt beste! En venninnegjeng som blir trakkasert og forfulgt av den mystiske "A" som gjør alt for å ødelegge livene deres, og det tar seriøst aldri slutt. Men du dæven så spennende når du faktisk sitter på kanten av sofaen mens du skriker: "LØØØØP ARIA!" for fulle lunger.  Jeg har ikke sett den siste sesongen etter A's avsløring, men det har jeg planer om å gjøre denne høsten. DRAMA DRAMA OG SPENNING! Men fy fader for noen vakkre skuespillere!? Jeg blir helt bergtatt av den slående hotnessen på disse damene.

  Terningkast 3 (når det kommer til hjernedød underholdning)


  ONE TREE HILL  Dere 90's kids, det er vel ingen over og ingen ved siden av? I alle fall ikke for meg. Jeg har sett denne serien utallige ganger, om og om igjen. Jeg gråter, ler og blir like revet med hver gang! Hvis du ikke har sett denne, så har du gått glipp av århudrets drama-serie. Det starter på en typisk highschool, i en typisk serie-by i Amerika; Tree Hill. Det skjer så mye rart og skummelt i Tree Hill; stalkere, skoleskyting, overfall og basketballkamper. Kjærlighet, løyner og bedrag - denne serien har alt som skal til! Jeg kommer nok til å se den femti ganger til før jeg blir lei!

  Terningkast 6


  ORPHAN BLACK


  JAAAAA! JEG ELSKER DENNE SERIEN!!! Orphan Black handler kort fortalt om kloner og kloneteknologi som må stoppes. Sarah Manning er en råtøff jente som oppdager at det finnes flere av henne, hun har en datter og kommer fra en meget spesiell familie. Det er så uendelig mye som skjer fra episode til episode, så spenningen tar aldri slutt. Fantastisk skuespiller foresten, da hun spiller alle rollene på en så spesiell måte - man får virkelig følelsen av at det faktisk er kloner som springer rundt! Denne MÅ DU SE hvis du liker spenning og litt action, blandet med følelser og en dæsj drama.

  Terningkast 5


  ORANGE IS THE NEW BLACK  Vi har vel fått med oss denne her alle sammen? Jeg synes de tre første sesongene var helt ok, ganske bra - men ikke enestående! Men, den fjerde sesongen - den fikk de virkelig til. En fin og egentlig ganske dyp serie om Piper Chapmann som havner i kvinnefengsel. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, det skjer så mye crazy, spesiellt og rart der hele tiden.. Man tenker litt sånn "ja hva blir det neste" når man ser denne. Den siste sesongen ELSKET JEG, skulle bare ønske den var dobbelt så lang. Den var ti hakk mørkere enn de første sesongene - og jeg gleder meg sååå til neste!

  Terningkast: sterk 4 (takket være fjerde sesong)


  SHERLOCK  Denne serien ventet jeg lenge med å begynne på. Jeg digger Robert Downey JR i rollen som Sherlock Holmes i filmene, og det er faktisk noen av mine yndlingsfilmer. Derfor var jeg itt skeptisk til en ny person i rollen som den berømte privatdetektiven Sherlock Holmes, men Benedict Cumberbatch rocker denne rollen herfra til granskauen! Og enda bedre liker jeg at de har Martin Freeman i rollen som Holme's lojale sidekick, Dr. Watson. Jeg gleder meg til å se resten utover høsten! Jeg elsker genier, og spesielt når det kommer til krim og spenning. En skikkelig puzzle-serie som du må følge med på!

  Terningkast 5


  HOUSE OF LIES


  Denne er rett og slett lættis! Marty er en suksessfull "manegment colsuntant", og sammen med sitt sære team reiser de rundt og "hjelper" forskjellige bedrifter og firmaer fra å ikke gå rett i dass. Men, det er alt det morsomme som skjer på siden som virkelig lager serien. Det er så morsomt til tider at jeg må tørke tårer, og med Kristen Bell på laget blir det enda mer funny. En veldig god komi-serie, som er litt seriøs mellom slagene også.

  Terningkast 3


  THE WALKING DEAD


  Ja herregud, en av verdens beste serier gjennom tidene spør du meg! Sesong 1, 2 og 3 er fullstappet med spenning og redsel! Jeg elsket dem. Sesongene etter det er mørkere og mer psykisk-skumle, jeg elsker måten dette er ressigert på. Det er så realistisk som det kan bli, med zombier i bildet! Menneskene vi møter i første sesong er fortsatt de samme, men de er helt annerledes. Jeg synes det er gjort en eksepsjonell jobb med å utvikle karakterene etter omgivelsene, a work of art spør du meg. Her i huset kan vi ikke vente med å se neste sesong, så glad for at den er rett rundt hjørnet! Det er nesten slemt å avslutte hver sesong så spennende som de gjør med TWD, men - det er det som skaper publikum. Carl minner meg så ekstremt om lillebroren min, så hver gang det skjer han noe - eller det ser ut som det kanskje kan skje han noe, så får jeg hjertet i halsen. FY FAEN FOR EN HISTORISK SERIE; skummel, dyp og helt fantastisk.

  Terningkast 6


  PRISON BREAK


  Det skal komme en ny sesong? Hvordan de skal få til det uten at det blir helt rart, skjønner jeg ikke.. Men, det gleder meg! Ex roomien min måtte faktisk få meg til å se denne også, og fy fader så bra. Broren til Michael havner i fengsel, uskyldig? Serien handler om at Michael setter sammen planer for å befri Lincoln fra dødsdommen før det er for sent. Vi møter mange karakterer som vil vokse seg langt inn i hjerterota di. Denne burde du se! Litt langtekkelig til tider, men hold ut - det blir verdt det.

  Terningkast 3-4 (kommer an på hvilken sesong)


  VAMPIRE DIARIES


  Teen-vampire-drama, trenger jeg si noe mer for at du skal skjønne at dette her er bra underholdning? nei. Vi følger Elena etter foreldrenes tragiske bortgang, da hun møter en mystisk fyr; Stephan Salvadore. Han viser seg selvfølgelig å være vampyr, og twilight sagaen er i gang... Neida, men jeg liker best den siste halvdelen av sesonger - der Elena bir litt mer badgirl, og b-boyen Damien virkelig får skinne. Vi ELSKER Damien, han er mums. Karakterene i denne har også vokst på meg, jeg likte ikke Caroline så veldig godt i starten for eksempel, men nå er hun helt rå - og serien hadde ikke vært noe uten. Jeg vet ikke hva mer jeg kan si, uten at det skal spoile hele greia.

  Terningkast 4


  THE ORIGINALS


  Dette er en "etterfølger" av The vampire diaries, som startet parralelt etter at Claus forlot mystic falls og reiste til New Orleans for å "ta tilbake" det han hadde bygget opp for seg selv og sine flere tusen år gamle søsken. Claus og gjengen er nemelig "de orginale vampyrene" og dermed de sterkeste og mektigste som finnes. I denne serien får vi se Claus sine svakheter, hans styrker og vi får bli mer kjent med de orginale. Jeg elsket Claus i TVD, og ble helt i ekstase når jeg hørte om denne serien. Vampyrer er din greie? Da er dette din greie også! PS.  det er også varulver involvert..

  Terningkast 4


  THE 100  Jeg var faktisk litt i tvil om jeg skulle ta med denne serien. Sesong 1 og 2 er kjempe spennende, men i starten av sesong 3 så skjønner jeg ingen verdens ting. Man må følge med hvert eneste sekund for å få med seg alt som skjer, jeg skal prøve på nytt i løpet av vinteren - for denne serien var jo helt konge! Handlingen utspiller seg 97 år etter en krig som utslettet menneskeheten og gjorde jorden umulig å leve på (trodde de), da et romskip som huser de overlevende, sender 100 ungdommer fra ungdomsfengselet ned til jorden igjen for å sjekke tilstandene. Gripende og unedelig spennende med masse action!

  Terninkast 4 (sesong 1 og 2)

  MODERN FAMILY

  Fantastisk søt serie. Her følger vi en stor og rar familie, som tilbringer ekstremt mye tid sammen med hverandre. Alle har sin greie, og alle har edge - jeg liker denne serien veldig godt. Cameron og Gloria er mine favoritter, jeg ler meg heeeelt skakk. Det som er fint med denne, er at det er en ny story i hver episode (nesten) slik at du slipper å følge med 100% av tiden, perfekt å sette på mens man gjør andre ting samtidig. De gjør så mye rare, kleine og lættis ting i denne serien - tro meg, du kommer til å like den.

  Terningkast 4


  BROOKLYN NINE-NINE  HAHA! Denne er faktisk epic. Brooklyn nine-nine handler om en umoden men god NYPD-detektiv ved navn Jake Peralta (Andy Samberg), han er vandt til å få gjøre akkurat som han vil, frem til avdelingen får en ny kaptein. Du må nesten bare se det, hjernedød humor på sitt beste!

  Terninkast 4


  LIE TO ME


  Denne ligger høyt opp på listen over favoritt-serier. "About Cal Lightman, the world's leading deception expert who studies facial expressions and involuntary body language to expose the truth behind the lies." Så det handler kort sagt om en "detektiv" som kan avsløre om du ljuger eller ikke, bare ved å se på deg. Denne legger jeg i samme sjanger som Sherlock, puzzle/drama/komedie. Så bra, og hovedrollen spilles av en fantastisk skuespiller. Du kommer til å ville ha mer, mer og MER!

  Terninkast 5


  MISFITS


  Nå beveger vi oss inn på et litt annerledes område. Denne serien er så min humor som det går an å få blitt! Nathan Young som har hovedrollen i de første sesongene, forsvinner etterhvert noe som drar karakteren betraktelig ned. For Robert Sheehan i seg selv fortjener en 6'er på utførelse av verdens morsomste insults og kommentarer. Det kandler -kort fortalt- om en gjeng ungdommer som må fullføre samfunns-straff, en dag blir de ruffet av lynet alle sammen under en merkelig storm. Alle som blir truffet av lynet får en "super power" og de finner snart ut at de ikke er de eneste i byen som ble truffet. Blod, gørr og mye latter beskriver denne serien, og er en av de morsomste jeg har sett! Også er den britisk ♥ Synd At Nathan er borte i de siste sesongene tho'.

  Terningkast 6 når Nathan er med, resten av sesongene får terningkast 3.


  WORKAHOLICS


  Også en sær og hjernedød komi-serie som jeg elsker. Disse tre tullingene jobber på verdens kjedeligste jobb fra 9-5, og bor sammen. Ders, Adam og Blake er venner i virkeligheten og har laget denne serien med et eneste kamera. Helt amazeballs spør du meg, jeg bare ler og ler og ler.. De røyker seg høye, drikker seg fulle og gjør veldig mye crazy-stuff. Midt i blinken! SEKS SESONGER ♥

  Terningkast 4

   

  Jeg runder av her, og håper du har fått en eller to nye favorittserier før vinteren intreffer. Jeg har mange flere serier som jeg kunne anbefalt, så bare bjeff ut dersom jeg skal lage en part 2 i fremtiden. Nå skal jeg se på litt Sherlock mens jeg gjør meg klar til dagens arbeid, vi blogges ♥

 • Publisert: 26.08.2016, 13:30
 • Kategori: Underholdning
 • 4 kommentarer
 • Making a murderer - SPOILER ALERT!

 • Publisert: 23.01.2016, 21:24
 • Kategori: Underholdning
 • Ja, alle har vel fått med seg denne serien nå?

  Jeg hadde hørt om den flere ganger, men det var ikke før bloggeren bak styleconnection anbefalte den at interessen ble vekket. For når Kristin sier noe er verdt å se, så er det som regel det! Jeg har brukt laaaang tid på å se den, for jeg ville ikke gå glipp av en eneste detalj. SPOILER ALERT! Ikke les videre hvis du planlegger å se serien!  Jeg tror ærlig talt ikke noe på at Brendan eller Steven var innblandet i dette på noen som helst måte. Hvorfor skulle en mann som ble feilaktig dømt, plutselig begynne å drepe og voldta? Hvorfor står han på sitt i alle disse 18 årene, jo fordi han var uskyldig! Og det ble til slutt bevist. Hvorfor skulle han da nekte å fortelle "sannheten" i runde nummer to? Det henger ikke på greip for meg.. Og den stakkars 17 åringen, som skal sitte hele sitt unge liv i fengsel, fordi to idioter av noen politifolk tvang tilståelsen inn i munnen hans. Hvorfor valgte de å ikke vise den delen av telefonsamtalen, eller intevjuet når han forteller mammaen sin at "they got to my head"? Jo, fordi de var sikre på at det hadde skjedd, og de hadde dømt han på forhånd. Han er tilbakestående, han har lærevansker og alt han sa i tilståelsen, kom fra en bok som han kunne si navnet på i rettsaken. Det henger faen ikke på greip!!! Hvorfor sitter disse to i fengsel?

  Jeg skjønner også den andre siden av saken. Jeg tror ikke, at politiet plantet bevisene. For de hadde nok gjort det grundigere, tror jeg. Teorien som har gitt mest mening for meg er DENNE. Det jeg som klør mest i skallen min er; hvor er alt blodet? Det er veldig mye blod i en menneskekropp, og hvis halsen hennes ble skåret over - så ville det vært en del blod. De fant litt blod fra Teresa i bilen, eller var det hennes (akkurat det fikk jeg ikke med meg)? Og nøkkelen de fant hos Avery, var ikke den samme nøkkelen som Teresa hadde, har jeg også lest?

  Jeg har virkelig vinglet frem og tilbake, er han skyldig? Men når jeg så rettsaken og når jeg så høringen, så var jeg nesten sikker. Det er noe fryktelig feil i denne saken, noe fryktelig feil! Men, det gjør meg egentlig ikke noe at Steven sitter i fengsel, for meg så var det nok at han kastet den katten på bålet når han var ung - man fortjener et par år bak murene for den slags. Men, igjen.. Så hadde han allerede sittet inne i 18 år. Men mr. Dassey, stakkars fyr.

  Jeg angrer på at jeg så den serien her! Den var gripende og den var bra, men det er faktisk ekte! Hvis mannen fra linken over virkelig har begått drapet, så har han dødd med en ekstrem suksess. Jeg synes bare så synd på Teresa, som aldri fikk rettferdighet. For det folk kanskje glemmer, er at det er henne det egentlig handler om. Hvem drepte Teresa? Jeg håper virkelig at vi får vite det en gang.

  FAEN FAEN FAEN, for en jævlig virkelighet! Dystre sjebner.

 • Publisert: 23.01.2016, 21:24
 • Kategori: Underholdning
 • 6 kommentarer