hits

Annie

annielistic.blogg.no

piñita colada

 • Publisert: 28.06.2017, 12:23
 • Kategori: Skjønnhet/velvære


 • Ananas møter kokosnøtt og sammen blir det den diggeste duft-kombinasjonen denne sommeren! Jeg må anstrenge meg for å ikke smake på den. I fjord var favoritten mojito fra The Body Shop, men i år er det denne nykommeren jeg smører inn hele kroppen med. Jeg lukter som en vandrene spansk drink! ♥ Ga den bort i gave i går også, og den ble veldig godt tatt i mot!

  Som sagt så prøver jeg å finne ut av om The Body Shop virkelig er så etiske som de sier de er, og jeg krysser fingrene virkelig - for jeg elsker alt som kommer fra den butikken. Jeg tviler på at jeg er alene om det? Disse kremene er uansett ikke testet på dyr og de skal være fairtrade. The body shop har en underskriftskampanje gående også, som vil forby testing på dyr i alle land. Les mer og skriv under HER.

  Nå er det jo 50% på en mengde varer derfra også, hvem kan ikke nyte godt av litt ekstra pleie i sommersola?

 • Publisert: 28.06.2017, 12:23
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • rescue my hair

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære


 • · Agadir Argan Oil ·

  Denne serien er helt amazeballs faktisk, har ikke brukt noe annet siden jeg testet det for første gang! Jeg kan vel på med hånden på hjertet si at jeg har helt insane slitt hår, altså det er ikke litt gøy en gang. Jeg har latt det gro så lenge uten å gå til frisøren gjevnlig, for really hvem har råd til det? Nesten to tusen for en liten stuss, det er jo helt bananas. Og jeg er faktisk så feig at jeg ikke tør å gå på de stedene som har sånn "dameklipp for 450 kr", noen som har erfaringer med det i Oslo området? I need some help. Men, denne serien gjør det lettere å gre ut flokene i alle fall, og håret ser mindre ut som en tørr høystakk etterpå.  Så jeg anbefaler virkelig balsamen og shampoo'en hvis du sliter med tørt, glansløst nordisk hår - har du fint hår fra før så blir det nok enda bedre! Argan olje sverger jeg til uansett hvilken flaske det puttes i, naturens lille skatt det der altså. Har brukt oljen på både øyebryn, vipper og i hårbunnen med gode resultater! Det kan visst brukes på huden mot kviser også?

  Jeg klikket hjem en fuktighets-kur fra samme serie her om dagen, like greit siden det er salg og gratis frakt på hele serien nå hos blivakker.no om dagen! Bedre blir det ikke. Jeg har ikke testet den enda, men kanskje den er akkurat det siste lille som kan redde det lange håret mitt fra sakse-døden - krysser fingrene så hardt jeg kan. Jeg er liksom ingenting uten det lange håret mitt.. Haha, sånn kan det gå. Må foresten bare skryte litt av leveringstiden til blivakker, en og en halv dag! Halleluja.  Jeg vurderer å starte på haircare pillene, men jeg lurer på om det virkelig er så bra som alle skal ha det til? Legg gjerne igjen en liten kommentar hvis du har noe å si om det kosttilskuddet. Håret mitt er ikke bare slitt, det er så tynt så tynt på grunn av alle hårene som faller ut hver gang jeg børster meg, og sikkert fordi jeg aldri tar meg råd til en frisørtime. Fikk helt angst når jeg hadde klippet bort to millimeter fordi jeg synes det så MYE kortere ut, hvordan kan jeg stole på et annet menneske med en saks da liksom? I need to get over myself.

  Ellers så har enda en TRAVEL arbeidsdag i Oslo kommet og gått, ikke så mye annet spennende å komme med akkurat nå. Hvordan har din dag vært?
   

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • hemmelige våpen i vinterkulda

 • Publisert: 09.12.2016, 13:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Hei! I dag er det fredag, jeg elsker fredag! Hele året skulle kun bestått av fredager og litt lørdager hvis jeg fikk bestemme.. Kanskje godt at jeg ikke er sjef, da hadde nok verden gått sakte fremmover.. Men, nok om det! Fredag er bra, og i dag er det fredag - hurra!

  Jeg er nok ikke den mest jentete jenta du finner, men også jeg må dra frem mine venner; hudpleierutiner, hårbeskyttende og fuktighetsgivende når vinteren kommer med sine hensynsløse blå grader, som tørker ut det selv den glatteste babyhud. Jeg liker at ting går fort, jeg HATER å stå foran speilet i mer enn ti minutter om morgenen, og det er faktisk helt mulig!

  STEP ONE:  EmerginC: Disse to fantastiske sakene har jeg pratet om før, og jeg sverger til akkurat de fortsatt! Du kan lese mer utfyllende i DETTE innlegget, der jeg også anbefaler fuktighetskremer. Peel pads og clarifying pads, sammen utgjør de en ekstrem forskjell på få uker. Jeg slet med sorte prikker og oljete hud rundt T-sona mi, og hver gang jeg er hos hudpleieren min på THE SKIN, så skryter hun veldig av hvor fin huden min har blitt. Det er nesten ingen porer eller sorte prikker å se! Dessuten tar det kun fire minutter å ta denne behandlingen på morgenen. Avslutt med en god ansiktskrem! Min er selvfølgelig fra Sothys som de også selger på The skin. Perfekte i kampen mot tør og sår vinterhud - jeg har ingen plager! Sier litt om hvor gode disse produktene er når jeg har slitt med atopisk eksem hele livet, da spesielt på vinterhalvåret.


  STEP TWO:


  Jeg har LANGT HÅR... Det er hår overalt! Jeg er fryktelig lat når det gjelder mitt lange hår, og egentlig så fortjener jeg nesten ikke å ha det. Det er et evig slit og en evig flokekamp, men jeg har kjøpt meg ny shampoo og balsam for vinterkulda som er stappfull med oljer fra eksotiske plasser - den skal jeg ta med i et annet innlegg da den har gjort UNDERVERKER på kun èn uke, men jeg vil gjerne teste den litt mer først. Noe som hjelper meg veldig de dagene jeg er for lat til å vaske håret er: TØRRSHAMPOO! Tørrshampoo var én ting jeg absolutt ikke likte før, ble helt grå og rar i hodebunnen - men denne fra Batiste med farge i, er rett og slett awesome! Det tar to sekunder å gå fra tørt/fett/livløst hår, til "klar for byen - hår", den er magisk faktisk og sitter i hele dagen. Jeg kjøpte min på blivakker.no

   

  STEP THREE:


  Sunny Isle, extra dark Jamaican castor oil. Jeg har brukt castor oil fra helsekosten i et helt år nå, for å gro tilbake de stakkars ihjelnappa 90's-kids-øyebryna mine. Nå er jeg nesten et normalt menneske i trynet igjen, og siden jeg kjøpte denne så har det hjulpet enda mer. Jeg hadde ikke hatt øyebryn 'on fleek' uten Dagny på The Skin, hun er en verdensmester - men denne får jammen hårene til å gro! Du kan også gni den inn i hodebunnen før du legger deg og skylle den ut dagen etter; den dreper bakterier, minimerer hårtap og får håret til å gro tykkere og sterkere, dette holder jeg på med om dagen, og jeg røyter faktisk mindre når jeg børster meg nå men om det er takket være oljen eller den nye shampooen vet jeg ikke. Du kan også bruke den på vipper og akne, da den dreper bakterier og er helt maniac over alt. Denne digger jeg! Også kjøpt på blivakker, og den eneste oljen som er lov å importere fra Jamaica. Kult, hæ?

  Har du noen gode tips i vinterkulda?

  Nå sitter jeg på espressohouse og venter på bestejenta mi, vi skal kose oss med fredagskaffe og skravlings. ♥ Vi blogges.

   

 • Publisert: 09.12.2016, 13:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • annie tester: catwalk by TIGI

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Denne serien med shampoo og balsam kjøpte jeg tidligere i sommer, her er dommen:

  Pris: God pris, jeg synes blivakker og blush har bra priser når det kommer til hårpleie - spesielt hvis du sammenligner med salongpriser! Det er jo til å dø av..

  Lukt: Lukten på denne drar ned hele sluttresultatet noe volsomt.. Altså, peppermint? Hvorfor skulle jeg ville ha det i håret, det lukter tannkrem. Nei nei og nei, ikke bra. Jeg skjønner foresten ikke hvorfor den eneste shampoen til tigi for menn er i peppermint, R hater peppermint han også - jeg som har lyst til å kjøpe en litt mer fancy shampoo til det fine håret hans - noen tips? Som ikke lukter tannlege.

  Design: Jeg synes faktisk designet er spennende, og produktet ser veldig digg ut fra utsiden.

  Effekt: Håret har fått litt mer glans, men er fortsatt et helvette å gre. Denne serien skulle altså hjelpe til med å gjøre stylingen lettere, det har den ikke gjort.

  Terninkast: 3. Denne er sikker kjempe bra, dersom du har litt slitt eller tørt hår. Jeg har helt messed up hair, og burde kanskje barbere av meg alt sammen - neida. Men denne gjorde desverre ikke underverker for mitt tørre nordiske hår!

  Konklusjon: Sunsilk er fortsatt bedre og billigere! Neste gang prøver jeg en god vitamin/fuktighets-kur og kjører på med en serie som er proppfull av maroccan oil, det funker nesten alltid! Kjøper noen haircare-piller og legger meg med flettet hår, bare jeg kunne husket det hver kveld.. Jeg er som regel så trøtt når jeg legger meg at "dotten" blir med i senga, ikke så kult for håret tho'.

   

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 4 kommentarer
 • faves

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •    SOTHYS PARIS


  Jeg elsker produktene fra Sothys! Hudpleieren min anbefaler disse på det varmeste, og det gjør jeg også. Jeg har vært igjennom en rekke kremer, behandlinger og hudpleie produkter. Men, bortsett fra disse og the body shop sine produkter er jeg lite imponert. Jeg sverger foresten til hemp kremen til hender fra The body shop, perfekt for sensitiv hud og holder eksemen i sjakk. Sothys har også en fantastisk håndkrem som jeg må kjøpe mer av neste gang jeg besøker The skin.

   


   

  Hydra-nourishing body lotion er perfekt til deg som smører deg et par ganger om dagen, og den holder leeeenge! Jeg kjøpte min rundt nyttår og har fortsatt litt igjen. Prisene er ganske stive, ja.. Men, jeg kjøper heller en bodylotion til 500kr som holder i et halvt år og som funker - enn å kjøpe en billig en fra H&M som holder i et par uker og ikke gjør så mye for huden. Purifying foaming gel er perfekt som daglig rens av huden, jeg bruker den i dusjen sammen med body scrubben - som foresten gir en herlig ren følelse etter bruk. Ansiktskremen er en sikker vinner, denne har jeg skrevet om før i dette innlegget.

  Dette er mine ærlige meninger om disse produktene, jeg liker de så godt at jeg vil spre budskapet. Det er så mye rart på markedet, så mye parfyme i alt, så mye som er testet på dyr og diverse. Sothys er et trykt og enkelt valg for meg! Du får desverre ikke kjøpt produktene på nett, men de selges over disk av profesjonelle hudpleiere rundt om på salonger. Det er egentlig mye bedre å handle hudpleien på den måten, så får du eksperthjelp med på kjøpet.

  Du kan lese mer om alle produktene HER.

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 3 kommentarer
 • skincare

 • Publisert: 29.07.2016, 16:10
 • Kategori: Skjønnhet/velvære

 • Jeg er veldig dårlig på å huske eller å ha tid til ting på morgenen, så mine hudpleierutiner er veldig kjappe og enkle - og trenger ikke å utføres hver dag, men bare et par ganger i uken. Når jeg dusjer så bruker jeg Sothys purifying foaming gel i ansiktet og Sothys shower body scrub, veldig gode produkter som jeg elsker og aldri kommer til å bytte ut. Men når jeg skal tilføre huden litt ekstra glow og rense skikkelig opp i alt som er så bruker jeg disse produktene;
   

  SCIENTIFIC ORGANICS - PEEL PADS


  Du kan bruke den hver dag hvis du har fet hud, eller kun et par dager i uken.  Påføres på ren og tør hud, la den virke i 2-5 minutter og skyll deretter av med en kald og våt klut/pad. Unngå kontakt med øyne, sår eller sprukket hud. Fortsett deretter med clarifying pads.

     SCIENTIFIC ORGANICS - CLARIFYING PADS

  Påfør på tør hud, skal ikke vaskes av. Ta så på ditt favoritt serum, eller fuktighetskrem (jeg bruker favoritten fra Sothys, under) . Det er IKKE uvanlig at padsene blir mørkere med tiden.
     SOTHYS - HYDRATING GEL CREAM

  Denne fuktighetskremen for ansikt er ekstremt drøy i bruk. Jeg påfører den hver morgen og den holder huden hydrert hele dagen, en av de bedre fuktighetskremer jeg har brukt! Jeg har vært i gjennom en del med tanke på at jeg slet veldig med atopisk eksem da jeg var mindre, nå holder jeg det i sjakk med gode kremer - og jeg kan anbefale Sothys på det sterkeste.

  Jeg kjøper produktene mine hos The Skin Frogner, men emerginC produktene finnes på blivakker også, HER.  Disse produktene er virkelig gode, jeg har brukt dem i et par måneder nå og ser at huden har veldig godt av det. De er effektiv mot sorte prikker, fjerner døde hudceller og frisker opp ansiktet rett og slett. De minimerer også rynker og linjer, noe som er en grei bonus å få med på kjøpet når du nærmer deg 25 tallet slik som jeg. Passer til alle hudtyper.

  Aktive ingredienser: Natural Fruit Acids, Lactic Acid, Aloe, Cypress, Tea Tree, Green Tea, Willow Bark and Apple Extracts.

 • Publisert: 29.07.2016, 16:10
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 13 kommentarer
 • catwalk by TIGI.

 • Publisert: 07.07.2016, 20:28
 • Kategori: Skjønnhet/velvære

 •  

  - TOO MANY BAD HAIR DAYS -

   


   

  Noen som har testet dette settet?

  Jeg måtte klikke hjem et par nye ting til overfladigheten min - og ikke minst det død-slitte håret mitt. TIGI lover gull og grønne skoger når det kommer til denne serien, så hvorfor ikke prøve, jeg er ganske desperat. Et sett med shampoo og balsam som skal hjelpe mot tørt og skadet hår (check!), håret skal dessuten bli lettere å stelle og produktene skal forebygge fremtidige skader. Sounds good! TIGI Catwalk Headshot Recronstructive shampoo og balsam.

     - SOME OF MY FAVORITE THINGS -

   

  Denne foundationen fra Kanebo Sensai har jeg sverget til så lenge jeg kan huske, bare synd den er så forbanna dyr!! Fluid finish er en dypt fuktighetsgivende foundation med 55% vanninnhold. Den gir huden langvarig hydrering mens den tilfører en silkeaktig, sunn glans til overflaten - og det kan du banne på at jeg skal gå god for! Jeg har aldri problemer med huden så lenge jeg holder meg til denne, med en gang jeg bytter foundation eller pudder så reagerer huden min på en eller annen måte - denne er BEST! (FF102 Soft Ivory)

 • Publisert: 07.07.2016, 20:28
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 0 kommentarer
 • svei av alle hjernecellene i sola.

 • Publisert: 26.04.2016, 19:18
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •   
  - Lå ute i sola i stad, så digg!! Fikk litt farge til og med.

  Neida, det er selvfølgelig like fake som hele topplista på blogg.no tilsammen. Jeg har ikke lagt meg under kniven enda, men litt spraytan må vel folk tåle å lese om? Jeg synes resultatet er helt KANON bra så langt. Jentene på Frogner MediCare (les: bytter navn til "The Skin") leverer varene nok en gang. Dette fikk jeg altså gratis, i mot at alle jentene på salongen fikk stå å se på meg i bare engangs-trusa.. Jeg er sportslig jeg, og stiller alltid opp for en god sak. Og spraytan-kurs er en ekstrem god sak! Haha. 

  Men, fra spøk til alvor. Dette er faktisk et mye bedre resultat enn jeg noen gang kunne forestille meg. Jeg har vært kjempe skeptisk når det kommer til selvbruning og spraytan, etter å ha sett jentene i 10. klasse prøve det for første gang (da jeg gikk i 8. klasse). Det var skjolder herfra til Narvik, og en farge som minnet mer om en syk giraff enn "gyldenbrun". Jeg må si at utviklingen av dette produktet har kommet mye lengere de siste 10 årene! Fargen kler meg kjempe godt, jeg er verken skjoldete eller flekkete. Jeg har bare hatt det på i noen timer, men lover å fortelle hvis noe skulle gå til helvette. Det ser veldig bra ut nå i alle fall, og jeg er mektig redd for at dette blir en ny avhengighet. Jeg HATER jo å sole meg, så kjedelig! Og dessuten er jeg livredd for hudkreft.. Kanskje litt paranoid, til og med. Dette er jo et kjempe fint alternativ, hvis man vil være litt ekstra fin! Jeg mener jo selv at "hvit mann skal værra hvit." og gidder sjeldent å stresse med brunfargen, men jeg skal ikke legge sjul på at solbrune kropper er mye mer attraktivt enn likblek og selvlysende hud (slik som min). Så du skal ikke se bort i fra at jeg faller for fristelsen nok en gang.  Skal innom salongen i morgen også, da er det nye vipper som står for tur! ♥

  Nå skal jeg få i gang noe middag her, og kanskje jobbe litt med eksamen. Mannen pakker sammen de siste flytteeskene akkurat nå, vi gleder oss stort til større plass og en ny hverdag i vår leilighet.

  Ønsker deg en fin kveld. ♥

   

   

   

 • Publisert: 26.04.2016, 19:18
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 0 kommentarer
 • VIKTIG BUDSKAP!

 • Publisert: 24.02.2016, 21:35
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Jeg måtte bare dele denne.

  Etter jeg så denne, så revurderer jeg alt jeg har tenkt tidligere.. Del den gjerne videre, og hør på hva den forbanna kloke dama har å si! Og jeg skal alltid, tenke igjennom hva jeg skriver!


   

 • Publisert: 24.02.2016, 21:35
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 1 kommentarer
 • Vippesnakk på IKEA-bussen.

 • Publisert: 23.02.2016, 10:44
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Nå sitter jeg på ikea bussen igjen, ukens andre jobbintervju står for tur!

  Jeg orker egentlig ikke snakke mer om disse intervjuene før jeg får en ny jobb.. Så, da snakker jeg om vipper isteden!

  Igår var jeg hos Dagny på Frogner MediCare igjen, å hun behandler meg så godt! Det er helt vilt hvor godt disse vippene holder! Etter tre uker med trening, grining, svetting, nattlige bevegelser og vær/vind ser de fortsatt representable ut! Om du ikke trener, så varer de foresten mye lenger.. Haha! Men, som Dagny sier - så skal man leve selv om man har på ekstra vipper!

  Det er mange som sikkert har stygge ting å si om bloggere som setter på vipper, sprøyter inn ting i leppa osv.. Men, husk å ikke tenk for mye på hva alle andre gjør - tenk heller på hva du vil, og hva du vil oppnå.

  For meg var det ikke et spørsmål om vipper en gang. Jeg har lange vipper, mange vipper! Men, de bøyer seg aldri oppover - aldri! Jeg har prøvd utallige mascaraer og vippetenger, uten hell. Når jeg var liten, så ønsket jeg at det gikk an å gjøre vippene lengere, nå går det! Selvfølgelig skal jeg ha det.

  Jeg hadde nok sprøyta inn litt ekstra leppe i overleppa hvis jeg hadde cash, men det har jeg ei! Jeg vil ikke bidra til at flere unge kvinner legger seg under kniven/sprøyta eller hva det måtte være - men jeg er fortsatt meg, med mine misfornøyde gener.

 • Publisert: 23.02.2016, 10:44
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 0 kommentarer
 • Eyebrow talk!

 • Publisert: 19.02.2016, 10:56
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •  

  Jeg er en av de som har ventet på å kunne si "brows on fleek", ja jeg vet.. Det er skikkelig Kylie Jenner (eller no') å si, men det er så digg å endelig kunne være fornøyd med bryna sine. Det er flinkeste Dagny på frogner medicare som står bak disse kunstverkene. Da vi startet på å forme brynene mine, var det verken rikelig nok med hår eller fin fasong i det hele tatt. Så jeg startet med Castor Oil (kjøpte min på Life) etter en anbefaling fra Dagny - og det virket, fort! Håret vokste og Dagny voxet, nappet og farget. Resten er et fantastisk eventyr, om hvordan jeg fikk tilbake bryna mine etter grov misshandlig i tennårene. 

  Så jeg anbefaler deg å investere i en flaske castor oil, koster lite og varer lenge. Ta deg en tur på Frogner Medicare, du kan bestille time HER. Du kan også følge dem på instagram HER, eller FB HER (der kan du også bestille time.) Så blir du nok like fornøyd som det jeg er!


  Jeg skal foresten på andregangsintervju på mandag, og på et annet jobbintervju på tirsdag - krysser fingrene!

 • Publisert: 19.02.2016, 10:56
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 0 kommentarer