hits

Annie

annielistic.blogg.no

it's beginning to look a lot like..

 • Publisert: 18.12.2017, 15:27
 • Kategori: Jul
 • Nå begynner det å se ut som jul, hæ? Hva skjedde med desember liksom, det gikk så _veldig_ fort! I går var det duket for 3.advents-middag allerede, og himmelen var helt fantastisk fin her i Västernorrland. Miusgradene har forhåpentligvis kommet for å bli denne gang, og det er meldt snø til julaften her oppe. Der vi ska feire, sør i Norge er det jo selvfølgelig meldt regn og drittvær, haha.. Slår aldri feil det der as. Men det er jo tross alt ikke været som er det viktigste, det er å få hilse på fammen og friends'a. ♥ Tenk at vi har bodd i Sverige i et halvt år allerede, jeg vet jeg sier det hele forbanna tiden: men det går alt for fort, plutselig er jeg 80 år brått.

  Jeg har hatt influensa hele uken, og det har 80% av alle kollegaene mine også.. Så jeg har jobba, og blir aldri frisk. Dum som jeg er så dro jeg på trening på mandag, og det kickstartet både feber og bettenelse i halsen. Så ja, ikke tren når du er forkjøla.. Just don't. Nå eter jeg Strepsils for fulle kluter, og kjører nedpå med sitron-te for å bli frisk til den lange bilturen over grensa på torsdag. Orkække å sitte i bilen å hoste opp både lunger og levver så mange timer i strekk, nei.

  Kjenner at jeg ikke har så mye mer å komme med just nu, sånn bortsett fra snørr, klaging og tørkepapir.. Så da får jeg håpe dere likte bildene og at dere har en sykdomsfri og lugn førjulstid hvor enn dere måtte være! Puss och kram ♥

 • Publisert: 18.12.2017, 15:27
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • our spot

 • Publisert: 11.12.2017, 12:32
 • Kategori: Friluftsliv
 • "Når alle lyder pakkes inn i vatt."

  Endelig fikk vi kommet oss ut i skogen igjen, jeg har trippet i tur-foten helt siden den første snøen dalte ned her i midten av november. Det er noe helt spesielt med å sitte ved et bål omringet av hvite krystaller og snøtunge grener. Magisk!

  Vi har jo vært så heldige å funnet en spot som "bare er vår", jeg tror ikke det har vært mennesker der siden første gang vi oppdaget det. Med utsikt over Bottenviken, fyrtårnet og "sågverket" på andre siden av fjorden, er det ganske unikt og sitte der oppe på fjellet. ♥

  Jeg ønsker meg en ekstrem-sovepose, lavvo og noen gode sko så vi kan overnatte ute i vinter - det hadde vært helt rått! Og en Alaskan Malamute står øverst på ønskelista over selskap, herregud jeg kommer til å dø av glede den drømmen går i oppfyllelse. Hva ønsker du deg mest av alt?

  Følg meg gjerne på @shotbylilleng for mer foto, og oss på @norwedennature for mer villmark! Ha en fin en ♥♥♥

 • Publisert: 11.12.2017, 12:32
 • Kategori: Friluftsliv
 • 1 kommentarer
 • jeg stresser

 • Publisert: 07.12.2017, 15:18
 • Kategori: Personlig
 • Jeg vet ikke helt, men jeg kan tenke meg at jeg kan bli oppfattet som en person som egentlig ikke stresser så mye over ting.. Av de som ikke kjenner meg så klart, og det er svært få mennesker som kjenner meg - sånn på ordentlig, og det er min egen skyld. Det er jo sånn jeg vil ha det, at ikke alle vet alt om meg. Jeg fremstår ganske laid-back og chill (tror jeg), og det er jeg jo også.. På utsiden, og når det kommer til visse ting. Som sminke, hår og sånne andre ting "man burde tenke på" som er ubetydelige for meg i hverdagen. Men innimellom så klikker jeg over de tingene også!

  Men jeg stresser, ekstremt mye. At jeg ikke har fått fem magesår er rart, jeg må egentlig ha en ekstremt sterk og smart kropp som tåler så mye. Jeg stresser ikke over ting som kanskje andre stresser over, eller det er jo klart at folk stresser over mye rart som jeg ikke aner om. Så jeg tar det tilbake!

  Stresset kommer fra hjernen min. Jeg tenker alt for mye, hele tiden, konstant. Forbanna adhd-hjerne, den ødelegger til tider mye av meg selv. Fiksert på ting som kommer til å skje om en måned eller et år, hver gang jeg SKAL noe så stresser jeg over det helt til det er overstått. Nå skal vi jo reise hjem til Norge over jul, og da er det så kaotisk i huet at jeg glemmer å glede meg. På kveldene når jeg har lagt meg i sengen så prøver jeg å planlegge alt, så jeg skal rekke å se alle og passe på at alle får det bra. At ingen føler seg ukomfortable, glemt eller kleine. Det verste er at jeg vet at jeg må slappe av, og at alt ordner seg, men jeg klarer faen ikke å legge det fra meg uansett (pardon my french).

  Så stresset mitt handler vel 97% av gangene om at andre skal ha det bra, så glemmer jeg meg sjæl litt oppi det hele - skal ikke jeg ha det bra da? Men jeg har det jo bra da, hvis alle de andre jeg bryr meg om har det bra. Hvis jeg skal sitte å tenke på meg sjøl, så blir jeg jo enda mer stressa. Og når andre viser at de er bekymra, eller bryr seg eller stresser over at jeg er stressa.. DA blir jeg stressa da. Herreguuuud hvor mange ganger har jeg skrevet stress og stressa i dette innlegget? Det stresser meg litt.

  Og døden stresser meg mest av alt, hva skjer med de rundt meg om jeg dør? Jeg orker ikke å være grunnen til at folk blir sønderknust og gråter og må gå på begravelse. Å gå i begravelse, å kjenne på kroppen at noen du kjenner eller ha kjent har dødd, det er det jævligste i verden. Fy faen som jeg hater døden! Også angster jeg over at det skal skje noe med noen.. Nei, jeg kan ikke gå inn på det en gang, det blir for mye. Men jeg tenker på det minst fem ganger om dagen. Hvem kan kurere det liksom, ingen kan vel det? For vi skal jo alle dø uansett. så forbanna urettferdig. Her har du et liv liksom, gå ut og lev det på lånt tid. Hadde det vært en gud i himmelen, så skal jeg love deg at det ikke hadde vært sånn.

  Nå datt jeg ut litt.
  Jeg liker jo egentlig julen, livet og folk. Men det er så mye som blir et stress-moment, så da tar jeg på meg unngå-maska mi, og skyver det unna så langt det går. Men når det er overstått så innser jeg jo at jeg likte det, og at det går bra nesten hver eneste gang. Men jeg er som et resultat døds-sliten i flere uker etterpå.. Det er så rart det der, vi er så rare vi mennesker. Proppfulle med føleser og tanker vi ikke kan styre eller skjønne oss på..

  Haha, god jul'a dere! Håper hvilepulsen sitter løsere hos de fleste ♥

  Nå stresser jeg over at jeg ødela dagen til folk med dette innlegget, ahhh fuck it.

 • Publisert: 07.12.2017, 15:18
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer