hits

Annie

annielistic.blogg.no

the julegavepapir-struggle is real

 • Publisert: 30.11.2017, 12:44
 • Kategori: Jul
 • Det snødde (kan man si snødde?) katter og hunder her i Sundsvall i går, og jeg hadde selvfølgelig planlagt å skaffe innpakningspapir til julegavene. Når jeg har planer om noe sånt, så blir det som regel gjort - uavhengig av vær og andre faktorer som måtte spille inn. Så jeg satte meg i bilen med isbjørnjakka mi på, og kjørte mot kjøpesenteret. Det var bare meg og pensjonistene på veien, så det var helt innafor å kjøre i 80 km/t i 110-sona.

  Akkurat som på motorveien, så var det bare jeg og pernsjonistene som var på juleshopping klokken ti om morgenen. Greit å slippe alle de kjappe og slitsomme menneskene si. Jeg var først innom systembolaget for å fikse  julekalender til gubben, 24 forskjellige øl er jo helt perfekt og gøy for oss begge. Det er liksom så kult å se at et menneske kan synes at en ny øl er så spennende, og da blir jeg helt varm i kjæreste-hjertet mitt hver dag i hele desember. ♥

  Å finne innpakningspapir er for meg et sant helvette, det var i grunn derfor jeg hadde satt av en hel formiddag til nettop den oppgaven. DET ER _ALT_ FOR MANGE VALG!?!? Jeg hater å ta sånne "små" avgjørelser; som hvilken serie vi skal se på, eller hva vi skal spise til middag. Jeg sliter litt med det da, for å si det sånn. Først kjøpte jeg 8 ruller for 10 kroner stykk på en sånn billig butikk, litt som europris i Norge. Men, da jeg gikk innom Lagerhaus rett etterpå så fant jeg ut at de hadde fire ruller med dobbelt så mye papir på til samme pris, OG DE VAR MYE FINERE! Så da gikk jeg tilbake til den første butikken å spurte om å returnere. "Vi måste ha kvitto.." Da kom djevelen frem i meg. Ikke faen om de skulle slippe unna med det as, jeg har jobbet i service-bransjen i over ti år, så ikke tro at du kan bare komme her og behøve "kvitto" når jeg var her for under tjue minutter siden, og har bevis på nettbanken min. Etter å ha kranglet med to useriøse, giddalause latsabber så kom tredjemann og hjalp meg med et smil. Det var snakk om 80kr liksom, ikke 80.000.. Makan! Haha, liker at jeg klarer å være bestemt på svensk nå. Julehistorien endte godt og jeg fikk det fine papiret med dompapper og ekorn på, fra Lagerhaus.

  De hadde ikke fint nok gavebånd i noen av butikkene på senteret, så da gikk ferden videre til "stora coop". Der hadde de jaggu' fint og retro gavebånd, og sorte nisser. Så nå har jeg en stor sort porsjelen-nisse på høytaleren i stua, dæven så praktfull den er. Skal få med et bilde av den neste gang!

  Så gikk ferden hjem igjen, og snøværet var forandret til en ordentlig blizzard! Men, bilen holdt seg på veien og jeg var ganske stolt over meg sjæl etter første solo-tur til Birsta-City.

  Julekalenderen ble tradisjonen tro pakket inn i glorete sølvpapir med grelle sløyfer og rosetter, haha akkurat sånn det skal være. Det er det indre som teller, det vet vi jo alle sammen. Jeg rakk det akkurat før jeg måtte hive meg i volvoen igjen for å hente mannen på jobb, så vi kunne komme oss på trening. Når vi kom hjem ble han overrasket, glad og fornøyd ♥ Vi fikk plutselig juleånden over oss, og satte på rødvinsgløgg, julemusikk og pakket inn alle gavene. Jätte mysigt! Det er noe helt spesielt og nostalgisk med å få så mye snø som vi har her nå, krysser fingrene for at den holder seg hele desember.

  I morgen er det 1. desember, dere!

 • Publisert: 30.11.2017, 12:44
 • Kategori: Jul
 • 3 kommentarer
 • lights are blinding my eyes

 • Publisert: 29.11.2017, 09:06
 • Kategori: Foto
 •  

  And I'm thinking.

  Lights are blinding my eyes.

  And i'm thinking.

  People pushing by,

  then walking off into the night.

   

 • Publisert: 29.11.2017, 09:06
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • å gi opp er ikke et alternativ

 • Publisert: 27.11.2017, 15:58
 • Kategori: Dagbok
 • Oi, hei så var det plutselig snart desember? Og plutselig var jeg borte fra bloggen igjen, bloggen som er min lille baby. Det er så rart at man setter drømmene sine på vent hele tiden, hva kommer det av egentlig? Dårlig selvtilitt eller "giddalaushet" kanskje.. Å gi opp er jo ikke et alternativ, så det jo aldri for sent å fortsette.

  Drømmene mine omfatter natur, reise, foto/film, musikk, blogg, hund og kansje hus. Kjærlighet har jeg allerede, og det er den beste og største drømmen av dem alle, og jeg har levd i den drømmen i snart fire år ♥ Måtte det aldri ta slutt, og det tror jeg virkelig ikke heller. Jeg blir mer og mer forelska for hver dag som går, og det er ikke en jævla tvil om at jeg har møtt mannen i mitt liv. (Så du jeg måtte lure inn et banneord der, for å ikke bli for klissete.. haha)

  I det siste har vi kommet inn i veldig gode trenings-rutiner, begge to. Det føles så sjukt bra, og jeg blir like rusa av trening som jeg alltid har blitt. Personlig er jeg en skikkelig resultat-junkie, og det har smittet over på kjæresten også. Vi trener ofte med bestekompisen hans, som har fått ekstremt gode resultater de siste årene - så det legger jo ikke akkurat en demper på motivasjonen heller.

  Det er så mange som sier "jeg må også begynne å trene ass.." Men, vet du hva? Du må faktisk ingenting. Alle har godt av å bevege seg, det er helt sant! Men, det betyr absolutt ikke at du må melde deg inn på sats å bli en fitness-guru! Livet er for kort til å spandere på ting man ikke vil gjøre. Så gjør det du har lyst til, og det som gjør deg glad ♥ For meg er det givende og gøy å trene, og jeg får en skikkelig boost etter hver eneste økt. Hadde trening vært kjedelig for meg, og ikke gitt meg en dritt så hadde jeg aldri giddi.

  Har du sett en så fin fuglemater? Den er fra biltema, og vi kjøpte likesågodt to kilo med frø også.. Det er KLART at pipip'ene skal ha smørgåsbord på balkongen om vinteren. Det er et salig liv der ute på dagtid, de få timene det er dagslys.

  Jeg blir så skravlette når jeg har vært borte fra tastaturet på en stund, så jeg håper det går greit? Julestjerna er hengt opp på kjøkkenet, og lysslynga holder fuglene med selskap ute på balkongen. Julegavene er ferdig handla, og vi reiser til Norge og søsteren min over jul. Det skal bli deilig å komme "hjem" litt, og jeg HÅPER vi får til en svipptur innom Oslo på veien tilbake. Jeg savner stemningen i hovedstaden, spesielt når jeg sitter å ser på gamle episoder av bloggerne. Jeg kjenner igjen alle gatene og parkene, og det er noe helt spesielt med den byen som føles som litt ekstra som hjemme.

  Jeg er ikke i form idag, kroppen føles tung som bly. Det verste med det er å gå glipp av en dag med trening, men det er viktig å lytte til kroppes signaler så man ikke ender opp med en langtidssykdom eller skader. Så jeg har drukket oatly, sett på bloggerne og betraktet småfuglene igjennom vinduet. Nå skal jeg fikse meg en kopp te, og legge meg langt under teppet igjen. Vi blogges!

   

 • Publisert: 27.11.2017, 15:58
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • the sum of it

 • Publisert: 06.11.2017, 14:43
 • Kategori: Dagbok
 • Slenger med et bilde fra siste skogstur, føler meg powerful i dag - så det var egentlig ganske passende med en øks slengt over skuldra.

  Denne mandagen har vært en fin start på uka, og det er ikke ofte jeg kan si det om mandager! Jeg jobber fra klokka 7-10 hver mandag, som regel får jeg noen timer ekstra men det er i utganspunktet tre timer. Det er ganske digg, og ganske unødvendig, men mest digg å kunne dra så kjapt igjen.

  En annen grunn til at dagen har vært bra: Jeg har alltid tenkt at jeg aldri kommer til å bli "en av dem" som trener to ganger om dagen, men sånn har det jaggu' blitt nå (ikke hver dag altså). ENDELIG har jeg meldt meg inn på treningsstudio her i Sundsvall, and it feels sooo effin' goood! I dag har jeg allerede kjørt 50 minutter med svett cardio, og om et par timer skal jeg opp igjen og trene styrke sammen med typen og kompisen. Det er sykt motiverende å trene med gutter foresten, mindre prat og mer pumping! Også må jeg jo selvfølgelig prøve å løfte like mye eller mer enn det de gjør, klarer det som regel ikke - men jeg blir motivert som fan uansett! Det å trene er noe som er abslutt nødvendig for meg, jeg føler meg 100% bedre i de periodene jeg har trent! Siste periode var på fem år, så det er klart kroppen og ikke minst hodet har savna det. Det er den beste medisinen for deprisjoner, sinne, angst, adhd og rastløshet. Ritalin og det andre søppelet kan du dra ned i dass, få heller deg/ungen din interessert i en sport/hobby (eller fem) hvis det er adhd ute å går. TRO MEG!


  I går ble jeg ferdig med 80% av julegavene, aldri for seint å være tidlig ute vettu.. Eller? Hva er det som har skjedd liksom, jeg pleier som regel å handle i absolutt siste liten. Planen er at vi reiser hjem til Norge over jul, så lenge vi begge får fri fra jobben da. Biltur i 8-9 timer ned til Strømstad, og ferja over til Sandefjord for å få med oss taxfree'n! Det er ganske viktig med billig sprit til jul. Så blir det mest sannsynlig en tur innom Oslo på den 11-timers lange bilturen hjem. ROOOOADTRIP!

  Det var egentlig ikke så mye interessant jeg hadde å si i dag, men jeg har savna bloggen veldig! Hør på DENNE sangen og se gjerne videoen også, så håper jeg mandagen din er/blir like bra som min! ♥ Tom Thum er helt rååååå på "beatbox".

 • Publisert: 06.11.2017, 14:43
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer