hits

Annie

annielistic.blogg.no

kunsten å tenke egoistisk

 • Publisert: 29.11.2016, 12:24
 • Kategori: Selvutvikling
 • Instillingen er ikke like bra hvert eneste sekund, jeg sliter ekstremt mye med å takle virkeligheten akkurat nå. Og det er bare fordi at troa på seg selv skranter lett i en verden som denne.. Jeg er ikke imun, nei.


  Winter light in Oslo

  Hver gang jeg kommer hjem så har jeg alltid noen å skryte av, "så voksent gjort av henne", "han er så flink", "shit ho er så sterk som..." og kjæresten er vitne, tro meg. Jeg blir imponert, så imponert over andres fremgang at jeg glemmer å skryte av eller tenke på min egen. Når jeg er ferdig å skryte av alle andre og samboeren, så har jeg liksom ikke noe mer å komme med.. Det er så irriterende å være selvdestruktiv, jeg er ikke aktivt selvdestruerende - men, du skønner greia? Når folk skryter skikkelig av meg, så kan du banne på at jeg ikke tar det til meg. Jeg stoler ikke på at det er sant, folk sier mye rart når de prøver å være snille.

  Vanlige forventninger er liksom ikke høye nok for meg, jeg må skru dem opp til skyene hvis jeg skal være fornøyd med målet - og klarer jeg ikke arbeidet som skal til for å nå de forventningene på helst ti sekunder.. Da er jeg både idiot, treg og hjerneskada samtidig - i følge min egen hjerne så klart. Jeg blir ekstremt motivert av meg selv, men jeg blir fader i meg like deprimert av meg selv også.. Nå begynner jeg automatisk å dra meg selv ned, og tenke at jeg er en liten idiot. Folk sliter med at de sammenligner seg selv med andre, jeg burde kanskje begynne å sammenligne meg selv med andre - så blir i alle fall forventningene mine menneskelige. Kunne problemet mitt bare vært at jeg synes rumpa mi var alt for liten i forhold til en random fitnessdronning på insta, så hadde jeg i det minste klart å nå forventningene til slutt - for en rumpe kan alle trene seg til! Men det er småtteri, det er overfladisk - mine mål handler om lykke og frihetsfølelse.

  Tilfredshet, lykke, stolthet og frihetsfølelse - Jeg føler alle de tingene når jeg ser på min kjære - når jeg ser på meg selv, så føler jeg svært lite. En tomhet og en forvirrelse er alt jeg får frem akkurat nå, jeg lever igjennom andre - det har jeg alltid gjort. Fantasien min har alltid vært levende, så levende at den i det siste har gitt meg ekstremt mye angst å tenke på også. Hvis ingen andre har et problem jeg kan fikse, hvis ingen andre har det ille, hvis ingen andre trenger noe; da kan jeg tenke på meg selv, og kun da kan jeg sette meg selv først og kalle meg selv best.  Jeg vet at jeg ble putta på denne jorda for å gjøre noe ekstremt, for å leve livet og skape ting! Dumt at ingen la med bruksanvisningen på hvordan man selvdisiplinerer og organiserer alle tankene og instillingene sine.. Jeg fokuserer ALT for mye på "sluttresultatet" og "målet", glemmer derfor å nyte dagene som kommer og går imellom. Når en liten ting går feil, eller i motsatt retning så faller luftslottet sammen - hver eneste gang. Det er som å gjøre et evighetsarbeid på seg selv, konstant på vei ut og inn av verkstedet. Kommer jeg meg fremmover? Gjør jeg virkelig det? Så smått, smått, smått. Jeg må virkelig lære meg selv å sette MEG først, hvis ikke kommer jeg aldri frem.  Jeg lider av "stakkars meg"- syndromet.. Men hva forventer du da, når folk sier "stakkars deg" hver gang jeg forteller om hvor jeg kommer i fra - stakkars meg? Vennene mine fra Larvik, som ikke kommer fra gull og glitter alle sammen, de sier heller: Tenk på alt du har fått til, til tross! Det er ikke synd på meg, så vær så snill å slutt med det. Gir man offer-rollen til noen, så er det veldig enkelt for vedkommende å ta den.. Og jeg har tatt den, jeg har tatt den opp og tredd rollen nedover hodet og kroppen faktisk - senest i går, noe som resulterte i at jeg ikke kom meg ut døra. Jeg tok rollen helt av meg selv også; jeg tenkte på alt det negative i livet mitt akkurat nå som jeg virkelig ikke burde bry meg om, tenkte på det som om det skulle vare for alltid. Så tenkte jeg at jeg aldri kommer til å få til noe, så til slutt tenkte jeg ikke: ANGST, TÅRER, DESPERASJON mens jeg lå på gulvet i en ball og gispet etter luft. Ganske teit, hæ?

  Sliter så ekstremt med å godta når maktpersoner ikke gjør jobben sin ordentlig, sliter så ekstremt når folk juger meg opp i trynet, sliter så fælt med forventningene, sliter så fælt med ventingen, sliter så fælt med fremgangen, sliter så fælt med samvittigheten og motivasjonen. Sliter så fælt med alle tankene som spinner rundt. Tenker for mye på andre. Jeg.orker.ikke.tenke.mer.

  Så i dag er en ny dag, jeg har tatt meg sammen. Jeg har fortsatt en stor knute i magen, og tårer som presser på bak øynene - stakkars meg? Nei. Det er livet. Stakkars meg? Jeg må bare lære meg kunsten å tenke egoistisk.

   

 • Publisert: 29.11.2016, 12:24
 • Kategori: Selvutvikling
 • 2 kommentarer
 • svart fredag

 • Publisert: 25.11.2016, 09:17
 • Kategori: Blogg
 • Hold dere fast! I tv'n, nissen, skoa og undertøyet som du kanskje skal kjøpe i dag.. Jeg håper nesten på å måtte være fredsmegler mellom to gamle koner i dag, for action på jobb - det blir det garantert. Han julenissen over er til 40% sammen med resten av julenissene, og da blir det fort bråk! Haha neida...

  Jeg shopper ikke idag, kun fordi jeg er blakk! Pleier som regel å handle på regning fra junkyard og urban på denne dagen, men i år skal jeg holde meg for god til å ikke kjøpe ting med penger jeg ikke har. Alltid så havner denne dagen rett før jeg får lønning, så det er vel ikke meningen at jeg skal ut å sloss i butikkene. Nope, jeg sitter i kassen og stiller med plaster og vann til de som trenger så lenge!

  Selv har jeg bare jobbet på matbutikk de siste årene, i kjelleren på Oslo city vel og merke - så jeg har sett tendensene litt på avstand. La oss bare si; det blir ekstremt interessant når vi senker gulvteppene fra 2000 til 600kr, mens hotelputene flyr igjennom lufta der jeg jobber nå. Haha jeg gleder meg! Skal du shoppe i dag? Anbefaler: junkyard, steder som selger treningsklær som vanligvis er dritdyre, el-kjøp og skeidar! Og alle nettbutikker ellers da, når man kan sitte hjemme å klikke hjem gode tilbud så gjør man kanskje heller det? Må si at å handle i kaos der du må kjempe om varene høres bittelitt ut som en morsom opplevelse, selv om shoppinggater og sentre er min største frykt når jeg ikke er på jobb...

  La meg vite om du får tak i et skikkelig kupp! Samboeren wrestla med seg en 50 tommers flatskjerm for to år siden, sjukeste kjøpet ever! Nå må jeg gjøre meg klar til krig her, vi blogges!

 • Publisert: 25.11.2016, 09:17
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • ingen sa det skulle bli enkelt

 • Publisert: 23.11.2016, 11:34
 • Kategori: Selvutvikling
 • Skrivesperre, bildesperre?

  Jeg vet ikke helt hva som skjer akkurat nå, men jeg har fryktelig lite å komme med om dagen. Kunne jeg velge så hadde jeg jobbet med foto, bloggen og media på fulltid hjemmefra - og jeg kommer til å havne i de banene etterhvert, det bare vet jeg og det bare må jeg. Men for å komme seg dit må man jobbe, og man må jobbe hardt! Når jeg ser på vaktlistene mine fremover så lyser både seks og syv dager i uken opp mot meg, jeg sier ja til så mye ekstra og helt ærlig så sliter det ekstremt på alt annet, når man jobber så mye dag, kveld og helg om hverandre.

  Fulltid har jeg jobbet siden jeg var 16 år og frem til jeg begynte på interiør-utdanningen min, syv år med heltid - så plutselig skal man omstille seg og jobbe om hverandre, kjempe om ekstravakter og et par usle timer på kvelden når du helst skulle vært hjemme og jobbet med noe annet, eller slappet av. Jeg drukner litt i det som skjer akkurat nå, jeg klarer ikke alltid å se enden på ting. Jeg vet at det skal bli bedre, men når får jeg det til? For det er ingen andre som legger frem fremtiden min foran meg, det kommer aldri til å falle en million ned i fanget mitt - det må jeg klare å få til helt på egenhånd. Jeg skal klare det, jeg gir ikke opp! Men, fy faen så krevende denne prosessen mot målet mitt er..

  Jeg har alltid hørt at drømmene mine er for store, at man ikke kan få til ting uten en høyere utdannelse. Nettet florerer med vitser om at man ender opp bak disken på McD's om man ikke fullfører videregående, eller dropper ut av studiene. Det er bullshit, og det vet vi alle! Ingen ting av det jeg har lyst til å gjøre krever en høyere utdannelse. Det krever kun hard work, selvdisiplin og handler bare om å ha troa på seg selv. Ikke si at andres drømmer ikke kan bli virkelighet, mennesker er fantastiske og ikke minst forskjellige. Kanskje du drømmer om å bli lege, kanskje jeg drømmer om å bli youtuber eller fotograf - min drøm er like viktig og virkelig som din.  "De" sier jeg har adhd, jeg sier at jeg er kreativ og rastløs, "de" sier at jeg har hodet i skyene, jeg sier at jeg er ambisiøs og målrettet. "Hun" sa at jeg aldri ville klare det, jeg fikk en A i gjennomsnitt. Aldri la noen andre fortelle deg hvem du er, hva du kan og ikke kan.

   

   

 • Publisert: 23.11.2016, 11:34
 • Kategori: Selvutvikling
 • 4 kommentarer
 • jævelunger på bussen, igjen

 • Publisert: 19.11.2016, 15:16
 • Kategori: Sterke meninger
 • Jeg blir sjokkert hver eneste dag over hvor lite visse foreldre tar vare på og bryr seg om barna sine. Akkurat nå sitter det to unger i bussen på andre siden av midtgangen som skriker, skråler og lager stygge grimaser til menneskene som sitter foran.. Den ene er vel 4-5 og den andre er kanskje 8-9 år. De spiser sjokolade og kaster søpla på gulvet, maser til mora om å få mer sjokolade, som sitter med femti shoppingposer og en barnevogn litt lenger frem i bussen. Mer sjokolade fikk de, som de smører utover setet mens de ler. Jeg ser stygt på dem, de bare ler videre. HVA FAEN? Finnes det ikke oppdragelse lenger, eller hva er det som skjer egentlig?

  For en stund siden fant jeg ei lita jente i butikken som hadde mistet moren sin, hun hulket og gråt så jeg løftet henne opp og sa at det skulle gå bra - til og med jeg, som ikke er glad i barn vet at de trenger hjelp og trøst i en slik situasjon. Vi leita lenge etter mora, som vi tilslutt fant i butikken ved siden av. Hun hadde ikke oppdaget at datteren på fire-ish hadde vært borte i en halvtime. Ikke sa hun takk heller, hun så bare stygt ned på dattera si og sa "kom".

  Selv om du synes dine barn er verdens søteste gullunger, så burde de lære seg folkeskikk før de blir med på den kollektive trafikken eller i det offentlige rom, babyer kan man selvfølgelig ikke dressere med en gang.. Men herregud! Det sitter folk som skal hjem fra jobb der, andre folk som skal sitte i setene senere; det er ikke digg med sjokolade i ræva når du reiser deg for å gå av på ditt eget stopp. Man kan selvfølgelig ikke forvente at unger skal oppføre seg, men foreldrene burde da bry seg om at ungene forsøpler, lager kvalme og forstyrrer 20 andre mennesker som bare vil komme seg hjem.... MAKAN! Hvorfor får dere barn?

  Og hvis ikke du bryr deg om ungen din, så adopter den stakkars kiden bort til noen som gjør det.

  Og ikke kom med noe sånt piss om at: du vet ikke hvordan det er å ha barn, blablabla. Jeg har to småbrødre som begge har vært små, mens jeg har vært stor nok til å hjelpe til - det er ikke så forbanna vanskelig. Mamma klarte det for det meste helt aleine, med tre unger - INGEN av oss hadde noen sinne oppført oss slik. Ditt valg, ditt forbanna ansvar. Folk skal bare ha og ha unger uten å tenke fremover. Ahhhhhhhrggg.

  Sånn, det var dagens; jeg mener det godt. Alle burde kunne ta bussen uten å risikere døvhet og sjokkis i stumpen.

 • Publisert: 19.11.2016, 15:16
 • Kategori: Sterke meninger
 • 2 kommentarer
 • everyday im hustlin'

 • Publisert: 19.11.2016, 08:14
 • Kategori: Dagbok
 • God morgen! Nå er jeg på vei til jobb midt i mørketiden her.. Det er faktisk mye lettere å stå opp når det er mørkt kjenner jeg, trodde det var omvendt? Haha. Vinterlyset gir meg tårer i øynene og migrene, det er så sterkt! I allefall, om 6,5 time så tar jeg helg - jeg dør litt av glede når jeg tenker på det. Gleder meg til å ikke jobbe og leve i en firkant lenger, jeg jobber altså med saken på flere måter.

  Aksept. Det er en ting jeg sliter med noen ganger, å akseptere ting som de er.. Jeg kommer aldri til å akseptere dette A4-livet, så da er det bare å hustle videre ikke sant? Det kan faktisk henne jeg sover litt enda, for nå bare babler jeg uten sammenheng her.

  Poenget er: shit gets better!

  Ha en helsikkes fin lørdagsmorgen så lenge, enten du er på jobb eller i sengen. Vi snakkes litt senere!

 • Publisert: 19.11.2016, 08:14
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • i farta

 • Publisert: 18.11.2016, 15:43
 • Kategori: Dagbok
 • Hei! Fredag allerede, håper uken har behandlet deg bra? Vet at mange studenter sitter å "ødelegger" hjernen sin med pensum og pugging om dagen: keep your eyes on the prize, you can do this! Husker hvilket nervevrak jeg selv var for en kort stund siden, det er ingen enkel sak - det er lov å grine litt. Dere er helt rå! Ville bare få frem det.

  Meg og kjæresten tok en liten pizzadate før jobb, han pugger og jeg jobber mye for tiden, så det er ikke alltid man får skvist inn kvalitetstiden like ofte som før, heldigvis er det ikke lenge til vi startet et prosjekt sammen og flytter fra landet. Haha!

  Jeg ville bare innom å ønske god fredag, noe mer rekker jeg ikke akkurat nå. Æsj, skulle ønske at hvert døgn varte i to døgn! Nå skal jeg jobbe, og kanskje rekke siste omgangen av en hockey kamp når jeg kommer hjem. Vin blir det i alle fall, minst to (fem) glass. Enda en arbeidsuke med seks vakter, snart fullført. Lov å være stolt? Ja.

 • Publisert: 18.11.2016, 15:43
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • farsdag uten far

 • Publisert: 16.11.2016, 18:48
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg prøver å tenke på noe bra den mannen har lært meg, noe bra han har gjort som jeg kanskje kunne tatt med meg videre i livet. Et eller annet positivt som jeg kunne startet innlegget med, men alt som dukker opp i hodet mitt er totalt mørke. Helt tomt! Han var en bra fyr en gang, tror jeg.. Eller var han kanskje ikke det? Jeg har hørt ord som "snill" og "omtenksom" men det stemmer over hodet ikke med mine egne minner.

  "Vi går å legger oss! Natta.." Jeg stirrer inn i dataskjermen, enser ikke ordene som kommer ut av munnen hans. Tvang, det er alt jeg tenker på. Sinne, det er alt jeg føler innvendig akkurat nå. Han tar med seg den lille lillebroren min, de går å legger seg inne på det lille rommet for å sove. 23:04 - tallene lyser mot meg; bare drøye tretten timer til mamma kommer å henter oss..

  Der sitter jeg, klistret til dataskjermen og fly forbannet og alt for voksen i en 11-12 år gammel kropp, helt ensom i stummende mørke. Fingrene flyr over det gamle tastaturet, stjålet var det garantert også - stolen jeg satt i? Ja det var kanskje stjålet den også - who the fuck knows. Jeg var på besøk hos "pappa" og med besøk så mener jeg at; staten, eller hva man nå kaller det - de som tvinger barn til å være hos folk de ikke vil være hos, de tvang meg til å være der. Jeg satt våken to døgn i strekk, annenhver helg - foran pc-skjermen hos "pappa".

  Tenk deg at du har sett denne mannen så rusa at han ikke klarer å holde øynene åpne, så rusa at han glemte å lukke do-døra når han skulle sette et skudd, så desperat etter rus at han nesten dreper mammaen din foran øynene på deg minst en gang i måneden, så full av metadon at han sovner med hodet i frokosten.. Kall den personen "pappa" etterpå, klarer du det? Hvorfor jeg måtte dit, det aner jeg ikke - og heldigvis varte det ikke så alt for mange år heller.. Men for meg, så føltes hvert eneste sekund som en hel evighet. Heldigvis var småbrødrene mine der, minst en av dem hver gang - eller heldigvis? Alt jeg ønsket var for dem å slippe, men heldigvis var de mye yngre enn meg og ting hadde ikke sunket inn på samme måte enda, håpte jeg. Det var et helvette for meg, og det var et helvette for mamma; vi gråt begge to hver gang hun slapp oss av. Jeg husker gleden som spredte seg i kroppen min siste gang vi kjørte derfra, jeg så meg aldri tilbake - endelig var jeg fri og jeg ble et nytt menneske innvendig.


  Bilde: google
  Hadde han valgt meg og oss over rusen, så hadde han vært en bra fyr - men det gjorde han ikke. Han kunne mange ting når han var ung, folk har forklart at han var så kreativ og glad i musikk. Så nyskjerrig, og kanskje det var det som tok han til slutt, ikke vet jeg. Så mange gode egenskaper og gleder kastet bort i rusen, så mange mennesker som måtte bli med i dragsuget, hvorfor? Man kan lure på hvorfor, men ingen unskyldning kommer noen gang til å være god nok. For det finnes ingen unskyldning når det kommer til dine barn, de du selv har valgt å sette til verden. Jeg lurer ikke på hvorfor, ikke interessert.

  "Behind every great daughter is a truly amazing dad" Når jeg leser slike idiotiske ting så må jeg rett og slett dra frem galgenhumoren min og le meg skakk.. Men, det kan henne det er sant - og det er jo egentlig ikke idiotisk, men for meg blir det jo det. Har du en pappa som bryr seg om deg, som har lært deg rett fra galt, som har fulgt deg hele livet og alltid vært der for deg; sett pris på han hele året, og litt ekstra på farsdagen. Du er HELDIG, det er så mange som ikke har en far. Min biologiske far lever fortsatt, men etter å ha lest dette så skjønner du nok at jeg aldri har hatt noen ordentlig pappa. Så mange har mistet pappa'n sin, og savner han fælt, de mangler en stor bit - jeg er heldig, jeg gjør ikke det.

  Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette, trengte kanskje å forstå en følelse jeg fikk her om dagen når det var farsdag. Det var ikke en trist følelse, ikke savn, ingenting fint heller, men det var en følelse, en følelse jeg har hatt med meg hele livet. Nå er den følelsen helt borte igjen, heldigvis.

 • Publisert: 16.11.2016, 18:48
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • jeg går heller naken

 • Publisert: 12.11.2016, 13:38
 • Kategori: Hjertesaker


 • NOAH's fakkeltog mot pels arrangeres i år for trettende år på rad, 26 steder over hele landet. Fakkeltoget har blitt Europas arrangement for pelsdyrene, hvor tusenvis av mennesker møter opp for å vise sin motstand for pelsdyroppdrett. Fakkeltoget er veldig viktig for å vise politikere hvor stor motstand det er i mot industrien, og hvor bred den motstanden er. I fakkeltoget møter det opp folk fra hele landet og i alle aldre, og appellantene representerer alt fra politiske partier til motebransjen. NOAH's fakkeltog mot pels gir et tydelig signal til politekerne om at vi ikke kommer til å gi oss før næringen er avviklet - det blir også lagt merke til av en rekke medier som hvert år dekker arrangementet, og på den måten åpner debatt for "næringen".

  Jeg vet ikke med deg, men jeg ville heller gått naken nå enn å ha på meg et torturert og innesperret lik. Man kunne like så godt sperret små babyer inne i bur, avlivet dem og brukt dem som hatt/krage - og vet du hvorfor? Dyrene på lik linje som babyer; har ingen stemme. Dyrene på lik linje som babyer; er helt uskyldige og forsvarsløse mot store mennesker. De er på helt lik linje: individer med følelser akkurat som oss. Jeg blir så lei meg, jeg blir så frustrert og kvalm hver gang jeg ser en pelskrage her i byen. Jeg så sikkert fem stykker på fem minutter i går, pluss en ekte pelsdusk på lua og en hel lue laget ut av pels. Her om dagen ble jeg spurt om vi hadde ekte pelspledd på jobb.. DERE STØTTER TORTUREN DIREKTE!!! Er dere virkelig ikke klar over det? Jeg har hørt det så mange ganger: "jeg støtter ikke næringen, jeg fikk den i gave." Newsflash: du representerer selve næringen når du sprader rundt offentlig slik, du viser at det er helt ok og innafor å putte ville dyr i knøttsmå bur, la de tygge på hverandre, la de få tvangsatferd, la de aldri se en skog eller et eneste tre igjen. Du støtter dette direkte, og det er helt sant! Det er på høy tid at dobbeltmoralistene kommer ut av skapet og blir med oss. Det er aldri for sent å snu folkens, det viktige er at du snur.

  Jeg forstår virkelig ikke hvorfor dette ikke avviklet enda. Vi har da aldri vært for tortur i dette landet, har vi? Vi trenger absolutt ikke pels lenger, da det finnes MANGE andre alternativer. Det er stygt og det er dyrt, det er ikke bra på noen som helst måte. Og hvis du synes pels er det peneste i verden, så finnes det så mye fake som ser helt ekte ut. Det er ikke 1930-tallet, det er 2016 og vi burde ha kommet mye lenger, for lenge siden. At politikerne ikke har gjort noe med dette, er like latterlig som at Donald Trump ikke tror på global oppvarming - dere er like dumme når dere lar vær av å gjøre noe.   

  MØT OPP PÅ YOUNGSTORGET I DAG KL 17:00:

  Ta med deg barna, bestemor og alle du kjenner. Dette er en gylden mulighet til å lære de små fra rett og galt, og de gamle i samme slengen. Ingen i min familie støtter denne industrien, ingen kjøper pels. I såfall, hadde de ikke væt min familie lenger. Det er så sterkt jeg føler om dette! Det er så sterkt alle burde føle om dette. Jeg skal selvfølgelig ikke gå naken i kveld, jeg skal kle på meg både superundertøy og flere lag - jeg trenger ingen pels for å holde meg 110% varm igjennom Oslo's gater. Håper du kommer, håper du tør å snu ♥

   

 • Publisert: 12.11.2016, 13:38
 • Kategori: Hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • wanties from junkyard

 • Publisert: 11.11.2016, 09:28
 • Kategori: Shopping
 • Jeg har en junkyard-avhengighet. I fjord hadde jeg virkelig et problem, som student er det ikke økonomien det sterkeste man har - og jeg bestilte junkyard på faktura. Nå har jeg sluttet å kjøpe ting på faktura, penger man ikke har.. Ikke sant? MEN FY FADER, det frister å tømme hele julegavekontoen på meg selv akkurat nå.

   

  Spørs om jeg ikke klikke hjem noen bursdagsgaver og julegaver til meg selv i desember, haha. ♥ Sjekk ut verdens beste shopping-side HER. Adidas og fila er store favoritter som du skjønner, jeg elsker logo-gensere og oversized shit. Swæg- himmelen som er junkyard, forever in my heart. Hvor shopper du?

  Nå skal jeg straks ta bussen bort til The Skin, fikse litt vipper og vokse litt rundt om kring - så en liten tur på jobb før vi tar helg her! I morgen MÅ dere huske å stille opp på youngstorget kl 17:00, sammen skal vi lage verdens største fakkeltog mot pelsindustrien, så politikerne ikke har noe valg. VI KREVER TOMME BUR NÅ! ER DU MED OSS? Folk er like engasjerte i det toget hvert år, ta med deg kidsa, bikkja, ilderen og mormor - så skal vi rope sammen til vi mister stemmen. Du kan lese mer her. Jeg er så engasjert at tårene triller her.. Sorry, i'm not sorry.

 • Publisert: 11.11.2016, 09:28
 • Kategori: Shopping
 • 0 kommentarer
 • endelig er videoen her!

 • Publisert: 10.11.2016, 11:17
 • Kategori: Musikk
 • Det er ingenting som kan ødelegge musikk for meg. Jeg elsker musikk, jeg er forelska i musikk og jeg har giftet meg med både hilltop hoods og bliss n eso. De er mine største forbilder når det kommer til kvalitet, tankegang og mål. Jeg la ut denne sangen da den kom ut, her på bloggen - nå får dere videoen også. Elsker disse gutta, virkelig dype folk. Sånne folk som er snytt ut av det fantastiske eventyret som er Australia. Bliss er faktisk amerikaner, men har bodd i Australia mesteparten av sitt liv. Jeg må bare komme meg dit å leve slik, jeg passer ikke inn her... One day, ill fly away! ♥

  Jeg synes videoen er veldig fin. Setter du deg inn i handlingen og hører på teksten, så blir den tusen ganger bedre. Slik er det dog med all bra musikk, mener jeg. Litt Sia-vibber får jeg av dansingen (love it), viser vel bare at aussies flest er glad i dans og kreativitet.


  Håper du har en fin lillefredag, hvis man kan kalle det noe sånt? Jeg stikker straks på jobben, slik går no dagan. Fortell meg gjerne hva du synes om videoen/sangen i kommentarfeltet. ♥

 • Publisert: 10.11.2016, 11:17
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • vi har et ansvar for oss selv

 • Publisert: 10.11.2016, 09:44
 • Kategori: Sterke meninger
 • Jeg valgte å slette det innlegget jeg skrev om Trump i går. Hvorfor? Jeg skjønner at folk er redde og irriterte, jeg trenger ikk å provosere frem flere slike følelser. Hat skaper hat, jeg håper at folk kan klare å tenke selv nå. Det er utrolig viktig, noe både Macklemore og Casey Neistat har sagt det siste døgnet: det er våre barn, det er vår fremtid - det er vi som kan skille på rett og galt. Det er vårt ansvar!  Trump vant fordi han vet hvordan han skal snakke. Han vet hvordan man skal påvire de "svakeste" i samfunnet, eller de som egentlig ikke er svakest - men, de som føler seg svake. Han har lovet gull og grønne skoger ( =våpen og skoler, i Amerika) og da er det klart at lett-hjerevaskede går i fella. Også har vi de som ikke har stemt; jeg kan forstå det også, for hvis man skal velge mellom en sirkusklovn og dama til Clinton? Jeg hadde nok klødd meg et par ganger i hodet før jeg stemte på henne også. Hvis han er så ille som alle tror, så går verden en dyster tid i møte. Jeg velger å tro at vi har noe å si, og et ansvar nå for at det ikke skal skje katastrofale ting i fremtiden vi nå møter.

  Trump er vel så nærme en kommer dagens hitler? Han er både kvinneundertykker og idiot på flere måter, jeg skal ikke gå mer inn på det. For før han viser sine ekte farger, så er vi faktisk veldig uvitende. Det er viktig at VI lærer barna våres om kjærlighet og inkludering, at vi lærer dem rett fra galt. Og det som er enda viktigere; vi må ikke la oss påvirke! Ikke la fremmedhat og rasisme skli noe lenger innenfor landegrensene enn de allerede har gjort. Fortsett å kjemp for dyra og miljøet, fortsett å vis at du har en stemme. Gjør noe med de tingene vi fortsatt kan gjøre noe med! Og husk; han sitter ikke alene oppe i det hvite huset der, Obama har akkurat vært der. Og han har skrevet under på to klimaavtaler, som det skal ta ganske lang tid å komme seg ut av, kanskje fire år? Fobered deg selv, men ikke få sjokk. Kanye West stiller som prez i 2020, så da blir Kim Kardashian førstefrue hvis han vinner... Jeg tror kanskje det hadde vært hakket bedre? Eller. Hahaha. Hva skal man gjøre, hæ? JEG ER SÅ GLAD JEG IKKE HAR BARN, denne verden blir bare styggere og styggere - ikke et sted for en uskyldig skapning.

  Americans, if some of you read this: Be strong, teach your children about love and nature! You have an obligation as a parent. Trump can't tell YOU whats right and whats wrong, you have to deside on your own.

 • Publisert: 10.11.2016, 09:44
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • lag din egen jul

 • Publisert: 08.11.2016, 17:00
 • Kategori: Jul
 •  Christmas, just the way I like it.


  Når man kommer hjem til familien til jul, så er det alltid like hyggelig å se noen røde nisser og tradisjonell dekor. Hjemme hos meg er det ikke en eneste rød lue å se, det har ikke vært så mye julepynt i det hele tatt egentlig siden jeg flyttet til Oslo. Når man bor i et kollektiv eller en midlertidig leilighet så klarer jeg egentlig aldri helt å føle meg som hjemme, man skal bare være der i en liten stund av livet før man fyker videre.. I år bor jeg sammen med kjæresten, vi deler hele leiligheten og har både stue, kjøkken, bad og soverom - tilogmed en liten kontordel i stua. I år skal jeg prøve å lage jul slik jeg liker det, heldigvis har mannen like god smak som meg når det kommer til interiør (selv om han bryr seg under halvparten så mye) så det blir slik vi vil ha det. Må jo øve, for til neste år på denne tiden - så eier vi forhåpentligvis vår egen leilighet i Sverige.

  Jeg elsker moderne minimalisme, samtidig digger jeg tropiske farger og nordisk design i en herlig kompott. Grånisser og eucalyptus har aldri passet bedre sammen, jeg har allerede funnet frem begge deler her hjemme. Eucalyptusen får plass i en langhalset vase i sortsprayet keramikk, vips så har grånissen et tre han kan sitte under mens vi venter på desember. Videre tenker jeg barnåler, pepperkaker og rottingkurver, papirstjerner og personlig preg. Naturgrønt, kveldshimmel, vintergrått, matt sort, kanel og appelsinskall - kan du se det for deg? Det kan jeg. Luktene er viktige, mandariner og pepperkaker blandet med den svake duften fra barnålene. Ullsokker, puter, kakao og pledd! Jepp, det skal  bli så hyggelig her. Enkel jul, hvit jul, gledelig jul, fredelig jul.

  Nå fikk jeg julestemning! Hvordan ser din jul ut?

 • Publisert: 08.11.2016, 17:00
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • steinalderkvinne

 • Publisert: 08.11.2016, 12:36
 • Kategori: Dagbok


 • Jeg tror jeg hadde sklidd rett inn i steinalderen faktisk. Kaskje jeg hadde vært steinalder-queen tilogmed... Å slå folk med en klubbe, gå rundt uten sminke og aldri måtte børste håret? Yeah, sign me up bro. Apropo steinalderen, han over-service-innstilte typen på telenor-butikken ga meg en iPhone 4 (iPhone 4!!!!!!) når jeg leverte baby'en min på reperasjon igjen (3. gang siden sommeren) og du husker kanskje at de hadde en latterlig liten lagringsplass å tilby på den generasjonen? Ja, jeg fikk selvfølgelig den med 8GB.  Det får meg virkelig til å tvile på steinalderteorien min, og om jeg ville passet inn der.  PS. Et lite tips til telenorbutikken-gutta; ikke be om å få en tier på kundetilfredshetsundersøkelsen, må du be om det så får du ingenting av meg - selv om servicen var helt ok! Bare yt god service, så ordner resten seg. Det irriterer meg når folk har en "sjult agenda" for å være hyggelig.. Nok om det, jeg elsker servicen på telenor by the record - men jeg får lyst til å bruke steinalderklubba mi når folk avslutter salget/hjelpen på den måten.

  På vei til jobb pleier jeg å blogge fra bussen, men det går ikke med denne steinklossen. Nei, jeg setter ikke pris på at det tar fem minutter å komme seg inn på spotify - at den nyeste versjonen av snapchat ikke støttes, og at jeg ha et nesten-ubrukelig kamera. Nei, steinalderen får nok klare seg uten meg for akkurat nå crawer jeg en iPhone 6splus med rosa deksjel, perfekt kamera og massiv lagringsplass. This gal needs her sugar to work, haha! Heldigvis har jeg en velfungerende mac og et speilreflekskamera sendt fra speilrefleks-himmelen - så klage, det har jeg egentlig ikke rett til. Men, vi klager litt her og vi klager litt der..

  Nå sitter jeg å hører på topplisten på spotify, rett før jeg må gå å hente spybøtta frem fra garderobeskapet - så mye dritt?? Neida, jeg overdriver litt. Prøver å lage en spilleliste til bursdagen min, da er det jo medmenneskelig å prøve å høre på noe annet enn state of the art hiphop? Ikke fordi at jeg skjønner hvorfor folk vil høre på noe annet, men fordi jeg er snill. HAHA! ♥ Vanskelig å finne noe man kan bruke synes jeg.. Men, jeg skal fortsette med torturen en liten stund til før jeg slenger i meg litt frokost. Hva står på planen din i dag?

 • Publisert: 08.11.2016, 12:36
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • en snøkledd hovedstad

 • Publisert: 05.11.2016, 08:12
 • Kategori: Blogg
 • Gooood morgen! Jeg håper den er det i alle fall? Her har snøen dalt ned i hele natt, og den holder fortsatt på i skrivende stund mens jeg sitter på bussen, på vei til jobb. Siste og sjette vakten denne uken, det gikk fort?

  Jeg har foresten et lite problem; matlysten har enda ikke kommet tilbake? Når jeg tittet ned på vekta i stad var jeg ti kg lettere enn i fjord på denne tiden - åtte av de kiloene har gått siden sommeren. Ikke misforstå meg, jeg er ikke misfornøyd med at vekten går ned, men dette er ikke bra for kroppen min. Det eneste jeg har lyst på er cheeseburger fra mcd og kebab, ja du skjønner greia? Det skjer ikke at jeg kjøper en kebab uten å være drita full, men det har blitt noen cheeseburgere de siste månedene, det må jeg innrømme.

  Kanskje jeg mangler noen vitaminer? D12 kanskje? Noen som har vært borte i det samme som meg, så setter jeg stor pris på råd. Det begynner å gå ut over musklene mine, som sikkert har mistet 50% av fylden sin også det siste året, ræva blir flatere og ja.. Det er rett og slett farlig å ikke spise, det er livsfarlig og jeg føler meg ikke frisk når jeg har det slik. I går fikk jeg i meg nudler og en Coca-Cola. Når jeg kom hjem fra jobb var jeg så sulten at magen vred seg i vill panikk, jeg fant ingenting jeg hadde lyst på.. så det ble en skrikende magesekk under dyna mi i natt. Det føles ut som om jeg skal kaste opp hvis jeg putter noe i munnen som jeg ikke har lyst på. Nå skal jeg tvinge i meg et lass fra ICA, dette her er bare helt tullete..

  Spis mat folkens, det er alt for viktig.

  Har det kommet snø hos deg? Det er så fint ute!

 • Publisert: 05.11.2016, 08:12
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • snaps from my friday morning

 • Publisert: 04.11.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok

 • Friday morning

  I dag sto jeg opp før klokken åtte, selv om jeg ikke måtte - sykt. Det var egentlig mest fordi de skulle reparere noe med vannet her i borettslaget, så jeg måtte fylle opp noen flasker og bøtter bare i tilfelle. Helt siden vi skrudde klokka tilbake så har jeg flydd ut av sengen som en lerke på morgenen, jeg har fått andre prioriteringer i hverdagen enn å kunne sove lenge - det er nice. I skrivende stund så kryr det med småspurver og kjøttmeiser ute på balkongen, de har et festmåltid med meisbollene vi har hegt ut - det er så koselig!  Jeg var redd for at ingen skulle komme, siden vi bor rett vedisenav en dritt traffikert vei som bråker verre enn alt.. Men nå er de her, jaaaaa. Små gleder! ♥♥♥

  Det er iskaldt i dag, nå begynnte det akkurat å snø! Akkurat nå liksom. Det legger seg vel ikke, men det skulle jeg ønske det gjorde. Nå har alle de fargerike bladene falt av trærne, Oslo er direkte stygt akkurat nå etter min mening, så vi trenger noen meter med vakker snø. Ikke det at snøen blir så vakker her i byen heller, men bedre enn det vi har akkurat nå. GAAAAAD, jeg gleder meg til å flytte herfra (har jeg nevnt det før kanskje?)

  Om noen timer skal jeg på jobb, jeg hater å være på jobb om kvelden av den simple grunn at jeg heller ville vært hjemme med mannen min. Jeg hater å være hjemmefra på kvelden, det er mye enklere på morgenen... Heldigvis jobber jeg med verdens beste kollega i dag, islandsjenta mi. ♥

  Jeg har ikke noe lurere å komme med akkurat nå.

 • Publisert: 04.11.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • en måned igjen

 • Publisert: 03.11.2016, 09:19
 • Kategori: Blogg
 • Hei på deg, hatt en fin uke så langt?

  Om en liten måned fyller jeg 25... 25? Det er halvveis til femti det, angst - ikke på ordentlig, men litt angst får man av å bli halvveis til halvveis til hundre.

  Jeg hadde en dårlig dag når jeg fylte 20 år, jeg var så lei meg for å ikke være tenåring lenger. Når jeg fylte 22 år, sto jeg på rommet mitt på Majorstuen og ropte på roomie; "Dette må du ta bilde av, jeg fyller 22 år i dag og må fortsatt klatre inn i sengetrekket for å få det på.." så det minnet er foreviget på Facebook et sted. I dag ser jeg ned på den hvite jakken min, som ikke er så hvit lenger og det samme gjelder de hvite skoene mine fra Adidas... Jeg kommer alltid til å være et barn, som kommer mer skitten hjem enn når jeg dro. Jeg kommer alltid til å søle mocca på hvite jakker og tryne i trapper. Jeg blir et år eldre, men det er jo bare et tall. Jeg kommer til å være 19 år, i minst ti år til.

  Jeg hadde tenkt til å feire bursdagen min i fjord, men det var rundt den tiden jeg fikk problemer med angst og angstanfall.. Jeg opprettet og slettet arrangementet tre ganger, noe som ga meg mer angst - så det endte med ingen fest. Angst er et pent ord egentlig, kanskje jeg skal kalle min fremtidige katt eller hund for det. Nice! Uansett så tenkte jeg å prøve på nytt i år, og jeg har et tema!! Det er ganske lættis egentlig, og når jeg tenker meg om så gleder jeg meg. Men det spørs om jeg orker når alt kommer til alt, men akkurat nå har jeg veldig lyst. Det som er dritt er at alle har julebord og eksamener rundt den tiden... Vi får se!

 • Publisert: 03.11.2016, 09:19
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • julenisser og angstanfall

 • Publisert: 02.11.2016, 16:39
 • Kategori: Dagbok
 • Det ble ikke noe hook up med venninna mi igår, det ble angstanfall og tusen tårer isteden. Klærne var på, sminka var lagt, beina stappet jeg ned i skoene, så skulle jeg bare gå ut av døra... Det klarte jeg ikke. Jeg hadde gledet meg hele dagen, kjøpt en liten julenisse for å se henne smile. Så ble jeg redd, så forbanna redd. Ristingen og tårene kom, de ukontrollerte ordene som ramler ut av munnen i høye hikst, panikken.

  Jeg fant trøst hos den lille grånissen jeg hadde kjøpt til venninna mi, så i dag måtte jeg kjøpe en til meg selv også.. heldigvis var samboeren hjemme også, da blir jeg fortere "normal" igjen.

  Overlevde jeg? Ja. I dag er den gode innstillingen min tilbake, venninna mi forstod meg, og trøstet meg over meldinger. Faen så heldig jeg er. Jeg prøver igjen i morgen!

 • Publisert: 02.11.2016, 16:39
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • curly morning

 • Publisert: 01.11.2016, 08:20
 • Kategori: Dagbok • Shiiit nå har jeg dårlig tid altså! Hej hej halå, stakk innom for å.. Vise dere krøllene mine? Haha. Må straks ta på meg beina og tusle til bussen, jobben kaller (seks vakter denne uka) Det er bare fantastisk, siden skatten er halv på desemberlønningen!! Håper jeg får råd til julegaver i år, er så kjipt å være kjip. Nå babler jeg alt for mye, jeg har ikke tid til det.. Jeg skal ut å treffe ex-roomie etter jobb, har ikke sett henne siden vi flyttet fra hverandre nesten. Håper du får en strålende tirsdag, selv om været suger! ♥

 • Publisert: 01.11.2016, 08:20
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer