hits

Annie

annielistic.blogg.no

Hell is empty, all the devils are here.

 • Publisert: 16.11.2015, 23:54
 • Kategori: Sterke meninger
 • Ord blir fattige, men jeg trenger å si noe.

  Jeg har vært klistret til tv skjermen, dataskjermen og iphone'n siden fredag kveld - tårene triller. Jeg venter på at noen skal skrive; det er over, det er slutt, dette kommer ALDRI til å skje igjen. Men, jeg leter forgjeves. Tankene mine svirrer rundt, finnes det virkelig ingen ende på ondskapen i verden? Så mange mennesker som mister livet på grunn av terror, ikke bare i Paris på denne forferdelige kvelden, men over alt - hele tiden!

  Tenk på foreldrene, søstrene, brødrene, kjærestene og vennene som sitter igjen - hva skal de gjøre nå? En stor bit ble brutalt revet ut av hjertene deres, flere unge sjeler måtte dra alt for tidlig. Jeg vet ikke om jeg tror på verden lenger, finnes det et snev av rettferdighet igjen?

  Terror er noe av det mest idiotiske som finnes! Hva er det de dreper for egentlg - INGENTING! En religion de har funnet på helt av seg selv.. 129 mennesker er døde i Paris, og dagen før var det terrorangrep i Beirut. Nå slipper franskmennene og allierte bomber over Raqqa, og hele Europa holder mer eller mindre pusten mens de lister seg på tærne.

  Jeg driter i hva de sier i media, jeg er redd. Jeg er faen så redd! Det er ikke mange år siden jeg var i Paris, og jeg husker hvor kort den flyturen var.. Dette er ikke langt unna. Jeg er i Oslo sentrum 50-80% av nesten hver dag, jeg bor i Oslo. Jeg jobber og går på skole MIDT i byen. Jeg vet at vi ikke skal vise frykt, for det er akkurat det terroristene vil. Men, jeg blir rimelig skremt når syv unge mennesker kan starte dagen sin med å ta på seg et belte fyllt med sprengstoff, lade opp med ammo og gå rolig rundt i Paris, inn på konserter og cafeèr og skyte villt rundt seg. Drepe i kaldt blod, mennesker de aldri har møtt før, mennesker som ikke har en dritt med noe å gjøre. USKYLDIGE MENNESKER!! Uten mål og mening. Jeg blir kjempe redd når jeg ser den onskapen som spirer og gror i verden akkurat nå. Jeg blir redd for hevnlysten som florerer. Jeg blir redd når jeg tenker på hvor redd jeg var, da taket ristet så støvet fallt og jeg hørte smellet den 22. juli - jeg håper jeg aldri trenger å være så redd igjen.

  Jeg har aldri trodd på krig, krig er noe av det dummeste jeg hører om.
  Men, har vi noe valg nå? Hva skjer om ingen bomber ISIS, skal de få lov å fortsette på denne måten? Jeg vet at det er en naturlig reaksjon, og jeg skjønner alle valgene Frankrike har tatt de siste dagene. Når man har opplevd dette to ganger på et år, og man har midler til å gjøre noe - så skjønner jeg at de gjør det. Men jeg er redd, å så redd for konsekvensene og etterdønningene som kommer til å spre seg som et sort slør over Europa og Midtøsten. Jeg er redd for at uskyldige muslimer skal bli sett stygt på og skadet, fordi noen ignorante drittsekker ikke forstår at TERROR HAR INGEN RELIGION. Jeg er redd for at de allerede er her, rett under nesene våres. Redd for at de har klart å utnytte andres elendighet til å komme seg inn i landet mitt. Jeg er redd for å miste noen, jeg har ingen til overs. Jeg hater dem, jeg hater dem så inderlig. Jeg trenger svar, noe som kan få meg til å forstå hvorfor dette skjer.. Tviler på at noen kan gi meg det.

  ISIS består av verdens svakeste mennesker! Det er vi som kan leve i fred, som er de sterkeste. Akkurat nå ser hele verden mørk ut i mine øyne, alt er trist. Men, pariserne har allerede reist seg - de sto aldri på kne. De har reist seg for de dyrebare liv som er tapt. Vi må aldri la mørket senke seg over lysets by, aldri.

  Må dere brenne hardt og lenge i elendigheten - fucking scum that is ISIS.


  //krisssy.

  #paris #jesuisparis

 • Publisert: 16.11.2015, 23:54
 • Kategori: Sterke meninger
 • 1 kommentarer
 • Trender: Høst 2017

 • Publisert: 16.11.2015, 15:43
 • Kategori: Interiør
 • Nå har jeg forsøkt meg på min første runde med Trendforecasting. Og i denne omgang skulle jeg prøve å finne ut hva som kan være trendy på høsten i 2017.
  Det er jo slik at samfunnet påvirker tendensene/trendene og omvendt. Så hvor er vi nå? Hva skjer med verden og samfunnet vårt i løpet av to år? Hvordan er våre verdier, og hva er det viktigste for oss?

  Jeg tror at om to år er det kanskje mer frykt her i Europa, eller så har det gått helt over.. Det kan gå en vei eller den andre. I min presentasjon har jeg lagt vekt på farger som roer oss ned og får oss til å føle oss trygge. Jeg tror duse nyanser av blått, grønt, oransje og generelt flere farger gjør sitt inntog i løpet av de neste årene - minimalismen er i allefal på vei ut, det er det ingen tvil om i min hjerne.

  Jeg tror vi kommer til å ta med oss skogen og naturen inn i stuen, slik vi allerede har startet med nå i høst. Håndtverk blir mer og mer i vinden, og jeg tror denne trenden vil holde seg godt og langt ut i de neste årene. Videre så tror jeg vi blir mer og mer opptatt av komfort fremfor luxus. Tjukke strikke-gensere, nordiske hippier og håndlagde skjerf. Vi vil bli opptatte av å holde oss aktive på sosiale medier, men kanskje trekke oss litt mer tilbake i det dagligdagse liv. Behovet for å føle varme, trygghet og bygge seg et "rede" vil nok bare bli større og større. Vi bryr oss mer og mer om hva vi spiser, hvor maten og tekstilene kommer fra. Om det er økologisk vil ha større betydning for oss, om tre år.. Tror jeg! Det nordiske, kalde og vakre vil nok dominere (og det håper jeg på også!) og norsk design vil nok bli sett på som en stor ting. SLOW LIVING, som allerede har startet nå vil nok bare fortsette å bygge seg opp i de kommende årene - "Ta vare på tiden".

   

  Hva tror du?

 • Publisert: 16.11.2015, 15:43
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • NOAHs Fakkeltog mot pels 2015.

 • Publisert: 12.11.2015, 11:41
 • Kategori: Sterke meninger


 • Å ta fra dem friheten - er å ta fra dem alt! 

  Nå på lørdag, 14 november klokken kl 17:30 oppfordrer jeg ALLE til å møte opp på Youngstorget 6 i Oslo. Vi krever tomme bur, NÅ! Er du med oss? 

  Vi at du bryr deg - MØT OPP! Ta med venner og kjente. Dette er Europas største markering for dyr, og så fantastisk å være en del av. Dette er noe jeg bryr meg ekstremt mye om, jeg kjenner tårene pipler frem i øyekroken når jeg ser for meg de flotte og levende skapningene i bur. De fortjener ikke å bli behandlet slik, det er vesener med følelser akkurat som deg og meg! Jeg har mange venninner som skal gå sammen med meg i fakkeltoget, skal du? Dette er min hjertesak <3 

   

  - Ca. 200 000 rever og 800 000 minker tas årlig livet av på norske pelsfarmer.

  - Ca. 265 pelsfarmer finnes nå i Norge, med til sammen nesten en million dyr.

  - 0,3 m2 og 0,8 m2 er størrelsen på nettingburene minken og reven lever i hele sitt liv.

  - 0,5 -10 km2 er naturlig revir for en rødrev, for en fjellrev er det 20 -120 km2.

  - 2,5 km langs et vann eller en elv er det naturlige reviret for en mink, de er semi-akvatiske, hvilket betyr at de naturlig tilbringer mye av sin tid i vann.

  - Dyrene blir drept med strømstøt eller kvelt med gass.

  - Det er (eller blir snart) forbud mot pelsdyroppdrett i flere land som f.eks. i Storbritannia, Irland, Østerrike, Sveits, Nederland og Kroatia. I Sverige er reveoppdrett forbudt, og i Danmark er reveoppdrett under avvikling.

  - 99 % av skinnene fra pelsdyr eksporteres fra Norge - Kina og Russland er de største markedene for kjøp av pels.

  - 50 % av norske pelsfarmer er lagt ned i løpet av de siste ti årene.

  - 20-30 millioner kroner av skattebetalernes penger går til å støtte pelsdyrnæringen.

  - 68 % av nordmenn er i mot å ha rev og mink i bur for pelsens skyld, bare 15 % er for.

  - Kun én av ti nordmenn støtter de statlige subsidiene til pelsdyroppdrett.

  - Den Norske Veterinærforening mener at «tiden nå er moden for å vurdere avvikling av pelsdyrholdet i Norge».

  - Politiske partier mot pelsdyroppdrett er Rødt, SV, AP, MDG og Venstre. Men også representanter fra partier som er for pelsdyroppdrett ønsker å avvikle næringen - f.eks. gikk flere Stortingsrepresentanter fra Høyre ut i fjor og sa at de vil jobbe for en styrt avvikling av næringen.

 • Publisert: 12.11.2015, 11:41
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Tuck me in with some music.

 • Publisert: 11.11.2015, 01:52
 • Kategori: Musikk
 • .. Og insomniaen fortsetter.

  Siden jeg nekter å krype til apoteket og løse inn resepten jeg fikk av legen - så prøver jeg en annen medisin ikveld. En medisin som vanligvis hjelper meg med alt som finnes - MUSIKK! Jeg er desperat etter et par timer med bunnløs og dyp søvn, så jeg skal prøve forskjellige metoder til jeg stuper inn i drømmeland fortere enn Justin Bieber går av scenen (høhø).

  Jeg tenkte å være så generøs å dele sove-spillelista mi med alle andre som sliter med få timer på øyet, eller om du rett og slett bare vil lene deg tilbake å slappe av til de diggeste tonene i verden.  Den første spurven som skal vugge oss i sin favn av gylne toner; er Maverick Sabre!
  Denne gullstrupen av en mann har nettop sluppet et nytt album, og det kan du finne HER ! Mine favoritter så langt er "Lay your head" og "Come fly away". Gåsehud er garantert, og når jeg tenker meg om er kanskje stemmen hans rett og slett for bra å sovne til.. Men, jeg er sikker på at man får gode drømmer etterpå! Han har gjort noen sanger med Hilltop hoods også som er verdt å sjekke ut!

  Så kommer han Shawn Mendes med "Stitches" (orginalen, ikke den mixen - da får du migrene..)

  Next up, så har vi en mann jeg stadig kommer krypende tilbake til. Han gir meg gode metaforer og en sexy-chrisp stemme. MACKLEMOOOORE! "Neon Cathedral", "A wake" og "Starting over" er epic sleep-songs.  Jeg er litt i tvil om den neste sangen egentlig passer inn i denne listen, men jeg synes faktisk den er ekstremt avslappende. Big K.R.I.T ft. Jamie N Commons - Saturdays=celebration.

  Så har vi mannen som har en spesiell plass på alle jenters sove/kjærlighetssorg/forelska-liste, i hverfall hvis du er et følelsesvrak slik som meg. Mannen har en stemme som flyter langt inn i underbevisstheten din og blir der, ja jeg snakker om selveste Mr. Sheeran, Ed Sheeran selvfølgelig.   Se på han da!? Verdens søteste ansikt, han ligner på en hobbit. På lista mi har jeg:
  "Old school love" (med lupe fiasco), "Photograph", "Thinking out loud" (Se musikkvideoen.. Helt konge.),"I see fire" Det passer bra at han ligner på en hobbit, når denne er laget til filmen med samme navn. "The A-team" + en sang med samme beat/reffreng som heter "Little lady" med Mikill Pane, helt utrolig tekst.   Jeg skulle ønske jeg kunne putte denne sangen på spotifylisten min, siden det er en av mine yndlingssanger og artister of all time - men den finnes på iTunes og YouTube HER.

  Hvis jeg ikke allerede hadde verdens beste kjæreste, så skulle jeg jaktet Suffa herfra til verdens ende og tilbake og deretter giftet meg med stemmen og flowet hans. Ingen over, ingen vedsiden av. Hilltop hoods er for alltid langt inne i hjerterota mi. Sykere tekster og mer dedikerte kunstnere finner du aldri. Disse godbitene har fått plass på denne lista:

  "Live and let go" med Maverick Sabre
  "Trough the dark"
  "I'm a ghost""Fifty in five"
  "Last confession"

   

  Lista er mye lenger og du kan finne den HER!

  Jeg håper du blir søvning, og at jeg endelig får sove også. If not har jeg iallefal ikke sløst bort tiden min på tom og meningløs stillhet.  Si ifra hvis du vet om en sang som hadde sklidd rett inn på denne fabelaktige spillelisten.
  GOD NATT!

   

   

 • Publisert: 11.11.2015, 01:52
 • Kategori: Musikk
 • 2 kommentarer
 • Når hjernen eksploderer..

 • Publisert: 09.11.2015, 23:37
 • Kategori: Personlig
 • Ord fra en klagende student.

  Jeg ligger i senga, jeg er trøtt som en vaskeklut og sliten som en strikk. Men får jeg sove? Nope.  Hjernen min gråter, og skallen min har tatt på seg en alt for trang hjelm. Hvorfor kan jeg ikke bare sove? Jeg prøver å telle ned fra tre; 3, 2, 1, - SOV!? Jeg trenger søvn, jeg trenger MYE søvn. Jeg er så lite produktiv når jeg er trøtt, og det har jeg virkelig ikke tid til nå. Stress på jobb, stress på skole, PT-timer og dansetimer. Ja, jeg har en kjæreste også, og venner jeg gjerne vil se litt oftere enn hvert skuddår. Hvorfor er det så ekstremt vanskelig å bare falle til ro om kvelden?

  Hva går igjennom hodet mitt når det treffer puta? Jeg tenker på økonomi, jeg tenker på at jeg må spise bedre, få tid til mer trening, jeg tenker på at jeg vil ligge i armkroken til kjæresten min, at jeg vil bruke tid på vennnene mine og være med på julebord. Jeg vil kjøpe julegaver og bursdagsgaver, hvordan skal jeg få det til? Jeg tenker på den regninga som kommer neste måned, og den neste etter det. Noen ganger sier jeg at hjernen min er smartere enn kroppen, men nå oppfører den seg kjempe idiotisk! Jeg tenker at jeg må beklage for at jeg ikke har blogget i det siste, men egentlig må jeg beklage til meg selv - for dette er noe jeg vil drive med. Jeg tenker at jeg ikke kan blogge før jeg har bilder som glinser og oser av selvtillit og suksess.. Blah, den gode gamle hjernen min - den er en evig labyrint.

  Men nå kjære venn, vil jeg sove. Kan du skru av tankene i noen få timer? Kan du senke musikken og slutte å analysere? Du kan ikke utrette mirakler ikveld uansett, så slutt å mas.

  Jeg har allerede et nyttårsforsett dette året: slutt å klag så jævlig! Men, igjen.. Hva forventer du av en travel student som jobber fire kvelder i uken, ikke mye dopamin-tilførsel i denne hjernebarken. Omfavner pessimisten i meg, bare for ikveld - så prøver vi på nytt i morgen.

   

 • Publisert: 09.11.2015, 23:37
 • Kategori: Personlig
 • 3 kommentarer