hits

Annie

annielistic.blogg.no

når clutchen knekker

 • Publisert: 31.08.2016, 09:42
 • Kategori: Blogg
 • Jepp.. Du leste riktig. Clutchen på scooteren tok kvelden for 25 minutter siden. Nå begynner jeg å lure på om jeg har en slags uflaks-curse hengende over meg? Jeg har sikkert tråkket en trollkjerring på tærne i løpet av livet, lol. Har hørt om at pene jenter kan få sånn sjalusi-uflaks, ja.. Vi får late som i alle fall?

  Skulle egentlig skrive et innlegg i går om noe annet jeg hadde uflaks med, men jeg lot det være fordi jeg var så sur. Å blogge når man er et negativt vrak er like lurt som å sende tekstmeldinger på fylla, det kommer svært få bra ting ut av det. Og nå tenker jeg faktisk ikke negativt, så det er innafor å skrive noen ord. Jeg har hatt så mye uflaks at jeg kan takle det meste som blir kastet min vei her i livet, tenk på det da! Ingen ting kan knekke meg, men det skal svært lite til før jeg begynner å grine.. Haha.

  Så, i og med at clutchen gikk åt skogen - så sitter jeg på bussen og blir 20 minutter forsinket, og det er ingen ting jeg kan gjøre med det. Fikk lønn i går, og har ikke råd til å kjøpe ruterbilett idag.. Sorry, men hvis det kommer en kontrollør så får han bare gi meg en bot mens jeg gråter... Livet as, det er så enkelt.

  Ha en strålende dag, forhåpentligvis uten alt for mange i-lands-problemer.

  PS.. Det var choken ikke clutchen.

 • Publisert: 31.08.2016, 09:42
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 29.08.2016, 13:17
 • Kategori: Selvutvikling
 • OPPTUR
  Haha, jeg sliter så ekstremt med å huske alt jeg har gjort i løpet av en uke - selv om det egentlig er veldig lite og ensformig. Men, jeg har to "moments" som henger igjen i hjernen min på slutten av denne uken som har vært. 1. Jeg sto i dusjen på onsdag, og jeg klarte å slappe helt av. Jeg sto der inne i femtem minutter og bare eksisterte, kjente det varme vannet renne nedover hele meg og bare lot armene henge ned langs sidene.. Det er lenge siden jeg har følt en lignende "indre ro". 2. I går kveld rett før sengetid, så la jeg meg langt under den store dundyna mi og smilte opp til kjæresten min - jeg følte meg som verdens heldigste jente, med familyguy på tv'n og verdens beste mannfolk i senga. Tenk at jeg er så heldig å avslutte en søndagskveld på den måten, med den jeg liker aller best. Noen ganger må vi tenke på de små oppturene, som vi får litt av hver dag igjennom hele året. ♥

  NEDTUR
  Jobben.. At jeg ikke fikk så mange vakter som først antatt.. Orker faktisk ikke å tenke på det akkurat nå.


  TANKE
  Jeg har begynt å glede meg til jul, faktisk. Jeg skal nemelig feire i Sverige for alle første gang - gleder meg VELDIG til å se hvordan de gjør det der! Nye kulturer og tradisjoner er veldig spennende, spesielt når det kommer til høytider. Også tenker jeg mye på og gleder meg veldig til neste sommer når faktisk flytter over til söta bror. I dag startet vårt siste kapittel her i hovedstaden, og om ti måneder er eventyret her over - og et helt nytt står for tur. JEG SKJØNNER IKKE HVORDAN JEG SKAL KLARE Å VENTE I TI MÅNEDER!? Tiden vil nok fly med alt dom fyller hverdagen, men jeg skulle helst sett at vi flyttet i morgen. Jeg er så klar for en forandring!


  CRAWING
  Totenflak er grådig godt skal jeg si deg. Denne uken bestilte vi hjem den med ost og grønn paprika, la oss bare si det slik; jeg rakk ikke å ta bilde av posen før den var tom.. Vi gleder oss til det er lørdag igjen nå! Jaggu' slår den tilogmed storfavoritten gjennom tidene også, den er bedre enn sørlandschips! Kunne aldri tenke meg at jeg kunne finne en ny favoritt. Disse flakene er übertynne, noe som gjør potittene fra toten hakket vassere!   


  BILDE  Min personlige favoritt fra denne uka, håret som matcher konglene. Ny skrivebordsbakgrunn på macen, R er ekstremt flink ♥♥♥

  MEST LESTE INNLEGG
  "Well its time to let this go"

  BESTE INNLEGG
  "Meg og tingene du liker" Av Sophie Elise.

  Hun er så fantastisk flink med ord, en veldig flott forfatter. JEG GLEDER meg så ekstremt til boken hennes kommer ut. Vi er kanskje ulike på utsiden, men jeg tror vi er ganske like på innsiden - og det finnes ikke noe bedre enn å lese tankene til en lignende sjel. Digger den dama!


  SANG
  Det må bli sangen fra ukas mest leste innlegg; This boy med James Morrison.
  Som sagt betyr den sangen utrolig mye for meg, og teksten er fantastisk. ♥
  "Im scared of all this emotion."

 • Publisert: 29.08.2016, 13:17
 • Kategori: Selvutvikling
 • 3 kommentarer
 • hjemmelaget ostebrød

 • Publisert: 29.08.2016, 12:45
 • Kategori: Mat
 • Hei mandag! ♥

  Innleggene som skulle kommet i går, får komme i dag i steden. Jeg hadde problemer med nettet, og vi kosa oss litt ekstra her hjemme - siden mannen starter på dag èn, av seks års skolegang i dag(!) Altså, seks år!? Jeg er så stolt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og kan med hånden på hjertet si at jeg ALDRI hadde klart det.

  Vi prøver stadig å finne på nye ting å putte i matboksen, siden vi er ganske "kresne" på det begge to. Vi prøvde oss på et ostebrød i går, som faktisk ble kjempe godt - og sikkert ekstremt godt tilbehør til gryter og supper! Det ble litt tørt over natten, siden vi la det i kjøleskapet innpakket - så lag det helst samme dag som det skal brukes! (noen som har tips om hvordan man kan lagre det for at det ikke skal bli tørt, fryser?)

  Her kommer oppskriften!

  Smaker aller best rykende varm. Men, jeg tror man kan fryse ned brødene og varme dem opp igjen også. Enkel og grei oppskrift, som heller ikke er så dyr å lage da man ofte har ingrediensene stående i skapet. Uten egg og like god uten kjøtt, så kan brukes i et vegetarisk kosthold også! ♥

 • Publisert: 29.08.2016, 12:45
 • Kategori: Mat
 • 3 kommentarer
 • do it like rihanna

 • Publisert: 27.08.2016, 12:24
 • Kategori: Blogg
 • Hei lørdag!

  Jeg befinner meg på jobb, noe som sikkert var en overraskelse.. Tredje lørdagen på rad jeg jobber, ser litt frem til fri neste helg da kan du si! Nei man skal ikke klage, når pengene kommer inn så er det verdt alle timene - eller, jeg er faktisk litt i tvil haha. Lørdager er hellig. "Livet mitt er litt som sangen til rihanna; work work work, resten skjønner jeg egentlig ikke så mye av" jeg tror jeg leste det på engelsk et sted, meget passende i disse tider. Haha! Godt man kan le av det.

  Sola er fremme igjen, det skal utnyttes. Hvis jeg rekker hjem før det endrer seg til en orkan, så skal jeg gå en lang tur i det fantastiske høstværet. Akkurat nå sitter jeg utenfor å tar meg ei litta pause, så noen solstråler har jeg fått i dag uansett.

  Håper resten av dagen og helga blir knall for deg, så blogges vi senere <3

 • Publisert: 27.08.2016, 12:24
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hvor passer vi inn?

 • Publisert: 26.08.2016, 15:00
 • Kategori: Sterke meninger
 • Noen ganger så kommer det en litt spesiell tanke inn i hodet mitt. Det er ikke en liten tanke, den er faktisk ganske enorm. Den får meg til å føle meg utenfor, rar og litt ensom? Hvor passer jeg inn, sånn egentlig?  Alle føler seg kanskje litt rare, annerledes eller lignende noen dager, eller kanskje i perioder. Jeg har følt meg "annerledes" så lenge jeg kan huske, og når jeg var yngre så kunne jeg ofte prøve å passe inn på alle steder. Jeg har flydd i mellom 'klikker' og har alltid vært venn med en haug med totalt forskjellige mennesker, alle.

  På de siste årene har vennekretsen min blitt mindre og mer "konsentrert" om du vil, og jeg har fortsatt venner som er det totalt motsatte av meg selv.. Og jeg liker det. Altså en av mine beste venninner leverte masteren sin her om dagen, hun er drittsmart og kler seg som et vandrene moteleksikon, hun er blond og ekstremt opptatt av politikk - jeg, kunne aldri tatt en master. Er ikke så drittsmart når det kommer til faglige eller politiske ting (eller noen ting), og noen ganger så går jeg kun i kjærestens klær (xxl), og er full av adhd. Jeg digger hvor ulik hun er meg, og lærer stadig masse av henne - så det er ikke dumt å være annerledes heller! Det var muligens et dårlig eksempel, siden den dama er definisjonen på superwoman - men, de fleste av vennene mine har ekstremt mye mer "schoolsmarts" enn meg, og ingen kler seg slik som meg heller (noen av kompisene mine gjør, tho').

  Men, hvor passer jeg egentlig inn? Eller hvor passer VI egentlig inn, vi som er som oss?
  Svaret er kanskje at ingen passer inn noen steder? Det er slike setninger jeg går rundt å tenker på store deler av dagen. For meg er det IKKE viktig å "passe inn" lenger, for er det virkelig noen som egentlig gjør det? Jeg drifter så ekstremt langt bort når jeg skriver innlegg om tankene mine _beklager_ men, det er jo også litt av sjarmen med å være slik som vi er.

  For meg, så er det TORTUR å gjøre ting jeg egentlig ikke har lyst til.
  "Ja, men det er det jo for alle", tenker du kanskje nå.. Etter en uke på en A4 jobb, så er jeg så trøtt på livet og dritt lei av alt at jeg føler jeg vil spy - selv om jeg elsker det jeg jobber med. Jeg hater alt som har med "A4" å gjøre. Jeg skulle ønske jeg slapp å jobbe, men jeg nekter å bli en naver som sitter hjemme å ruger mens resten av de friske sjelene skatter penger til meg, nope. Samvittigheten, den har jeg i god behold. Nav er til for de som ABSOLUTT IKKE kan jobbe. Så hvor passer jeg inn da, hvor skal jeg jobbe? For egentlig så vil jeg ikke jobbe, jeg vil i alle fall ikke dra hjemmefra på et bestemt klokkeslett for å gjøre det.. Jeg vil bare sitte her å skrive tankene mine ned på en skjerm, jeg vil være med kjæresten min, høre på musikk, ha dype samtaler, være våken hele natten, drikke meg full midt på dagen, og gå på butikken i pysjamas.

  Jeg vil ikke snakke om vesker og sminke, jeg vil snakke om krig og kjærlighet, planeter og eksistens.
  Jeg vil ikke høre på Kygo eller whatshisface, jeg vil lese ekte tekster som er skrevet fra hjerterota, samtidig som melodien og komposisjonen av det hele smelter sammen som honning i trommehinnene mine. Jeg vil ikke konkurere med andre jenter om å ha den fitteste kroppen eller dyreste kåpa, jeg vil konkurere i å stupe kråke eller finne på flest rim. Jeg vil aldri ha barn, jeg hater barn.. Jeg vil ha hund, mange hunder.
  Noen ganger, så er det som å leve i en verden jeg absolutt ikke kjenner.
  Jeg skjønner meg ikke på en dritt! I går satt jeg inne på soverommet å var fly forbanna, jeg hadde nemlig lest om hvordan det er i Syriske fenglser. Det var GRUSOMT, helt forferdelig å lese.. Jeg ropte og skrek ut i rommet "hvorfor i helvette er det ingen som gjør noe, det finnes så mange jævla stormakter her i verdens som har mulighet til det.. Det er bare å gå inn og plaffe dem rett ned og..." Jeg må jekkes tilbake til virkeligheten jeg lever i etterpå. Hvordan kan folk bare gå rundt her å ikke bry seg om at det ligger en mann i en boks i 30 dager uten mat, hvordan kan folk ikke begynne å grine når de hører eller leser om slike horrible sjebner. Jeg fatter det ikke, det styrer hverdagen min og alle følelsene jeg føler i løpet av en dag. Jeg må stenge nyhetene ute, for det har nådd et bristepunkt hvor jeg ikke klarer å lese om faenskapen lenger. OG HVORFOR GÅR DU RUNDT MED EN DØD REVEHALE PÅ JAKKA DI, ER DET FETT?? NEI.

  Det er så mange ting jeg tenker som jeg ikke kan si høyt, fordi jeg kanskje tråkker noen på tærne.
  Jeg synes at dagens samfunn har ekstremt mye puter sydd opp under armene.. Jeg synes at det er generelt for lite tæl i folk, det å bli litt skitten eller å legge ut et litt sånn "dvaskt" bilde av seg sjæl på instagram - er helt innafor. Jeg synes ikke kidsa burde ha noe med elektroniske-duppedingser å gjøre, før det begynner på skolen _minst_. Jeg fikk min første telefon når jeg var 8 år, med kontantkort.. Jeg overlevde! Jeg tror de mister ekstremt mye hjerneceller og dyrebar læringstid ut av det, gå ut å lek. Du dør ikke av å falle på isen, du dør ikke av å få et skrubbsår - nei, du blir tøffere. Og folk skaffer seg unger uten å tenke over det en gang.. Det er overpopulasjon nok som det er, tenk litt på verden før dine egne egoistiske behov.. Og der, legger vi den balle død - før heeeele Norges barnevognmafia kommer etter meg. Jeg synes folk bryr seg alt for mye, om hva andre mener eller tenker. Altså, hvorfor bryr du deg om hva folk tenker? Vet du hvor mye stygt og rart folk tenker eller? Du burde ikke tenke på hva folk tenker.  Vi mennesker skiller oss fra hverandre på uendelig mange måter, dette er bare min måte.
  Det er fint å være sånn. Jeg har møtt så mange mennesker som egentlig kanskje blir sett på som rare, som jeg digger herfra til Nordsjøen.
  Jeg skulle bare ønske at min situasjon var litt mindre slitsomt når det kommer til jobb, planer og tanker om fremtiden, og at jeg slapp å holde så mange tanker og ting for meg selv. Heldigvis har jeg mannen, som er den mest likesinnede personen jeg har møtt så langt i livet! ♥

  Klokka er 00:59 nå, jeg skal spise nudler.

   

 • Publisert: 26.08.2016, 15:00
 • Kategori: Sterke meninger
 • 4 kommentarer
 • den store serieguiden

 • Publisert: 26.08.2016, 13:30
 • Kategori: Underholdning
 • Nå er det så godt som høst ute, men ikke fortvil. Jeg har nemlig skrapet sammen en gullgruve til deg, som du kan kose deg med langt ut på nyåret! Er det noe jeg kan, så er det å sette ræva mi godt plantet blandt sofaputene og glo, glo i flere timer på fengslende serier! Jeg elsker serier, jeg griner og ler og blir helt tom når en serie ender. haha! Her kommer _noen_ av mine favoritter ♥♥

  THE OC


  Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde en del fordommer om denne serien, jeg trodde at det var noe "the hills" lignende, men den gang ei! Roomien min fikk meg til å skru det på, og jeg var klistret til skjermen i flere måneder etterpå. Jeg elsker Summer, Marissa, Ryan, Seth, Sandy og Kirsten.. Ja til slutt begynte man jo faktisk å like Julie også. Handlingen er om en gutt fra Chino som etter et opphold i ungdomsfengsel havner hos en rik familie i Orange County, takket være familiefaren og advokaten Sandy Cohen. Vi får bli med på utfordringene (som ikke er få) ved å passe inn, vi får møte den sassy Summer, den utagerende Marissa, og Seth. Altså denne serien hadde ikke eksistert uten Seth og "Chrismukkah", du må faktisk bare se den.

  Terningkast 5


  PRETTY LITTLE LIARS


  Dette er hjernedød underholding på sitt beste! En venninnegjeng som blir trakkasert og forfulgt av den mystiske "A" som gjør alt for å ødelegge livene deres, og det tar seriøst aldri slutt. Men du dæven så spennende når du faktisk sitter på kanten av sofaen mens du skriker: "LØØØØP ARIA!" for fulle lunger.  Jeg har ikke sett den siste sesongen etter A's avsløring, men det har jeg planer om å gjøre denne høsten. DRAMA DRAMA OG SPENNING! Men fy fader for noen vakkre skuespillere!? Jeg blir helt bergtatt av den slående hotnessen på disse damene.

  Terningkast 3 (når det kommer til hjernedød underholdning)


  ONE TREE HILL  Dere 90's kids, det er vel ingen over og ingen ved siden av? I alle fall ikke for meg. Jeg har sett denne serien utallige ganger, om og om igjen. Jeg gråter, ler og blir like revet med hver gang! Hvis du ikke har sett denne, så har du gått glipp av århudrets drama-serie. Det starter på en typisk highschool, i en typisk serie-by i Amerika; Tree Hill. Det skjer så mye rart og skummelt i Tree Hill; stalkere, skoleskyting, overfall og basketballkamper. Kjærlighet, løyner og bedrag - denne serien har alt som skal til! Jeg kommer nok til å se den femti ganger til før jeg blir lei!

  Terningkast 6


  ORPHAN BLACK


  JAAAAA! JEG ELSKER DENNE SERIEN!!! Orphan Black handler kort fortalt om kloner og kloneteknologi som må stoppes. Sarah Manning er en råtøff jente som oppdager at det finnes flere av henne, hun har en datter og kommer fra en meget spesiell familie. Det er så uendelig mye som skjer fra episode til episode, så spenningen tar aldri slutt. Fantastisk skuespiller foresten, da hun spiller alle rollene på en så spesiell måte - man får virkelig følelsen av at det faktisk er kloner som springer rundt! Denne MÅ DU SE hvis du liker spenning og litt action, blandet med følelser og en dæsj drama.

  Terningkast 5


  ORANGE IS THE NEW BLACK  Vi har vel fått med oss denne her alle sammen? Jeg synes de tre første sesongene var helt ok, ganske bra - men ikke enestående! Men, den fjerde sesongen - den fikk de virkelig til. En fin og egentlig ganske dyp serie om Piper Chapmann som havner i kvinnefengsel. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, det skjer så mye crazy, spesiellt og rart der hele tiden.. Man tenker litt sånn "ja hva blir det neste" når man ser denne. Den siste sesongen ELSKET JEG, skulle bare ønske den var dobbelt så lang. Den var ti hakk mørkere enn de første sesongene - og jeg gleder meg sååå til neste!

  Terningkast: sterk 4 (takket være fjerde sesong)


  SHERLOCK  Denne serien ventet jeg lenge med å begynne på. Jeg digger Robert Downey JR i rollen som Sherlock Holmes i filmene, og det er faktisk noen av mine yndlingsfilmer. Derfor var jeg itt skeptisk til en ny person i rollen som den berømte privatdetektiven Sherlock Holmes, men Benedict Cumberbatch rocker denne rollen herfra til granskauen! Og enda bedre liker jeg at de har Martin Freeman i rollen som Holme's lojale sidekick, Dr. Watson. Jeg gleder meg til å se resten utover høsten! Jeg elsker genier, og spesielt når det kommer til krim og spenning. En skikkelig puzzle-serie som du må følge med på!

  Terningkast 5


  HOUSE OF LIES


  Denne er rett og slett lættis! Marty er en suksessfull "manegment colsuntant", og sammen med sitt sære team reiser de rundt og "hjelper" forskjellige bedrifter og firmaer fra å ikke gå rett i dass. Men, det er alt det morsomme som skjer på siden som virkelig lager serien. Det er så morsomt til tider at jeg må tørke tårer, og med Kristen Bell på laget blir det enda mer funny. En veldig god komi-serie, som er litt seriøs mellom slagene også.

  Terningkast 3


  THE WALKING DEAD


  Ja herregud, en av verdens beste serier gjennom tidene spør du meg! Sesong 1, 2 og 3 er fullstappet med spenning og redsel! Jeg elsket dem. Sesongene etter det er mørkere og mer psykisk-skumle, jeg elsker måten dette er ressigert på. Det er så realistisk som det kan bli, med zombier i bildet! Menneskene vi møter i første sesong er fortsatt de samme, men de er helt annerledes. Jeg synes det er gjort en eksepsjonell jobb med å utvikle karakterene etter omgivelsene, a work of art spør du meg. Her i huset kan vi ikke vente med å se neste sesong, så glad for at den er rett rundt hjørnet! Det er nesten slemt å avslutte hver sesong så spennende som de gjør med TWD, men - det er det som skaper publikum. Carl minner meg så ekstremt om lillebroren min, så hver gang det skjer han noe - eller det ser ut som det kanskje kan skje han noe, så får jeg hjertet i halsen. FY FAEN FOR EN HISTORISK SERIE; skummel, dyp og helt fantastisk.

  Terningkast 6


  PRISON BREAK


  Det skal komme en ny sesong? Hvordan de skal få til det uten at det blir helt rart, skjønner jeg ikke.. Men, det gleder meg! Ex roomien min måtte faktisk få meg til å se denne også, og fy fader så bra. Broren til Michael havner i fengsel, uskyldig? Serien handler om at Michael setter sammen planer for å befri Lincoln fra dødsdommen før det er for sent. Vi møter mange karakterer som vil vokse seg langt inn i hjerterota di. Denne burde du se! Litt langtekkelig til tider, men hold ut - det blir verdt det.

  Terningkast 3-4 (kommer an på hvilken sesong)


  VAMPIRE DIARIES


  Teen-vampire-drama, trenger jeg si noe mer for at du skal skjønne at dette her er bra underholdning? nei. Vi følger Elena etter foreldrenes tragiske bortgang, da hun møter en mystisk fyr; Stephan Salvadore. Han viser seg selvfølgelig å være vampyr, og twilight sagaen er i gang... Neida, men jeg liker best den siste halvdelen av sesonger - der Elena bir litt mer badgirl, og b-boyen Damien virkelig får skinne. Vi ELSKER Damien, han er mums. Karakterene i denne har også vokst på meg, jeg likte ikke Caroline så veldig godt i starten for eksempel, men nå er hun helt rå - og serien hadde ikke vært noe uten. Jeg vet ikke hva mer jeg kan si, uten at det skal spoile hele greia.

  Terningkast 4


  THE ORIGINALS


  Dette er en "etterfølger" av The vampire diaries, som startet parralelt etter at Claus forlot mystic falls og reiste til New Orleans for å "ta tilbake" det han hadde bygget opp for seg selv og sine flere tusen år gamle søsken. Claus og gjengen er nemelig "de orginale vampyrene" og dermed de sterkeste og mektigste som finnes. I denne serien får vi se Claus sine svakheter, hans styrker og vi får bli mer kjent med de orginale. Jeg elsket Claus i TVD, og ble helt i ekstase når jeg hørte om denne serien. Vampyrer er din greie? Da er dette din greie også! PS.  det er også varulver involvert..

  Terningkast 4


  THE 100  Jeg var faktisk litt i tvil om jeg skulle ta med denne serien. Sesong 1 og 2 er kjempe spennende, men i starten av sesong 3 så skjønner jeg ingen verdens ting. Man må følge med hvert eneste sekund for å få med seg alt som skjer, jeg skal prøve på nytt i løpet av vinteren - for denne serien var jo helt konge! Handlingen utspiller seg 97 år etter en krig som utslettet menneskeheten og gjorde jorden umulig å leve på (trodde de), da et romskip som huser de overlevende, sender 100 ungdommer fra ungdomsfengselet ned til jorden igjen for å sjekke tilstandene. Gripende og unedelig spennende med masse action!

  Terninkast 4 (sesong 1 og 2)

  MODERN FAMILY

  Fantastisk søt serie. Her følger vi en stor og rar familie, som tilbringer ekstremt mye tid sammen med hverandre. Alle har sin greie, og alle har edge - jeg liker denne serien veldig godt. Cameron og Gloria er mine favoritter, jeg ler meg heeeelt skakk. Det som er fint med denne, er at det er en ny story i hver episode (nesten) slik at du slipper å følge med 100% av tiden, perfekt å sette på mens man gjør andre ting samtidig. De gjør så mye rare, kleine og lættis ting i denne serien - tro meg, du kommer til å like den.

  Terningkast 4


  BROOKLYN NINE-NINE  HAHA! Denne er faktisk epic. Brooklyn nine-nine handler om en umoden men god NYPD-detektiv ved navn Jake Peralta (Andy Samberg), han er vandt til å få gjøre akkurat som han vil, frem til avdelingen får en ny kaptein. Du må nesten bare se det, hjernedød humor på sitt beste!

  Terninkast 4


  LIE TO ME


  Denne ligger høyt opp på listen over favoritt-serier. "About Cal Lightman, the world's leading deception expert who studies facial expressions and involuntary body language to expose the truth behind the lies." Så det handler kort sagt om en "detektiv" som kan avsløre om du ljuger eller ikke, bare ved å se på deg. Denne legger jeg i samme sjanger som Sherlock, puzzle/drama/komedie. Så bra, og hovedrollen spilles av en fantastisk skuespiller. Du kommer til å ville ha mer, mer og MER!

  Terninkast 5


  MISFITS


  Nå beveger vi oss inn på et litt annerledes område. Denne serien er så min humor som det går an å få blitt! Nathan Young som har hovedrollen i de første sesongene, forsvinner etterhvert noe som drar karakteren betraktelig ned. For Robert Sheehan i seg selv fortjener en 6'er på utførelse av verdens morsomste insults og kommentarer. Det kandler -kort fortalt- om en gjeng ungdommer som må fullføre samfunns-straff, en dag blir de ruffet av lynet alle sammen under en merkelig storm. Alle som blir truffet av lynet får en "super power" og de finner snart ut at de ikke er de eneste i byen som ble truffet. Blod, gørr og mye latter beskriver denne serien, og er en av de morsomste jeg har sett! Også er den britisk ♥ Synd At Nathan er borte i de siste sesongene tho'.

  Terningkast 6 når Nathan er med, resten av sesongene får terningkast 3.


  WORKAHOLICS


  Også en sær og hjernedød komi-serie som jeg elsker. Disse tre tullingene jobber på verdens kjedeligste jobb fra 9-5, og bor sammen. Ders, Adam og Blake er venner i virkeligheten og har laget denne serien med et eneste kamera. Helt amazeballs spør du meg, jeg bare ler og ler og ler.. De røyker seg høye, drikker seg fulle og gjør veldig mye crazy-stuff. Midt i blinken! SEKS SESONGER ♥

  Terningkast 4

   

  Jeg runder av her, og håper du har fått en eller to nye favorittserier før vinteren intreffer. Jeg har mange flere serier som jeg kunne anbefalt, så bare bjeff ut dersom jeg skal lage en part 2 i fremtiden. Nå skal jeg se på litt Sherlock mens jeg gjør meg klar til dagens arbeid, vi blogges ♥

 • Publisert: 26.08.2016, 13:30
 • Kategori: Underholdning
 • 4 kommentarer
 • hva skjer med trynet mitt?

 • Publisert: 25.08.2016, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Hei torsdag! Snart helg.

  Jeg er ganske forvirret akkurat nå. I går morres klemte jeg på noe jeg trodde var en "underjordisk kvise" ekkelt, ja i know! Men man får det noen ganger.. Når jeg kom på jobb var venstre side av nesa mi stor og hoven, og gjorde evig vondt. Jeg renset og vasket ekstra før jeg la meg i går kveld, og håpet på bedring til i dag. Men den gang ei!

  Jeg våknet med hovent øye, og hvis ikke jeg er hypokonder nå og bare føler det psykisk så begynner jeg å bli tett i venstre øre, og har vondt i hodet på venstre side. Selvfølgelig googlet jeg dette..

  Jeg stikker innom the skin på veien til jobb, hudpleieren "min" (jeg kaller henne min, for det er verdens beste hudpleier - skulle ønske jeg kunne ta henne med over alt) er heldigvis tilgjengelig, og jentene på the skin stiller alltid opp! Hvis ikke hun finner ut av det, så ringer jeg legen å spør hva som er best å gjøre. Jeg vil nødig sitte på legevakta i Oslo med et hovent tryne, da kommer jeg vel inn i morgen kan jeg tenke meg.

  Det sto at man skulle ringe 113 dersom man fikk flere symptomer, men skal man ikke ta nettet med ei klype salt?

  Så ja, dere får et bilde i reprise her.. Jeg viser dere hovenheten senere hvis den holder seg der haha. Men akkurat nå er jeg svett, forvirret og på vei ut døra med et håndkle på hodet. Denne dagen blir interessant.

  Vi blogges! Og foresten, har noen opplevd noe lignende?

 • Publisert: 25.08.2016, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • well it's time to let this go

 • Publisert: 24.08.2016, 15:00
 • Kategori: Musikk
 • "THIS BOY"
  by james morrison

   

  En tekst som betyr utrolig mye for meg, jeg elsker denne sangen og griner i strie strømmer hver gang jeg leser og hører på teksten. Den treffer meg så sykt mange steder, og jeg ønsker å dele den med dere. Jeg føler at den kan passe i de fleste situasjoner, det handler om å høre og tolke på din måte.
     This boy wants to play
  There's no time left today
  It's a shame coz he has to go home
  This boy's got to work, got to sweat
  Just to pay what he gets to get left all alone

  Let's step outside
  Let's go for a ride just for a while
  No we won't get caught
  Well that's what I thought until we cried

  I'm still here
  But it hasn't been easy

  I'm sure
  That you had your reasons
  I'm scared
  Of all this emotion

  For years I've been holding it down
  For years I've been holding it down

   

  This girl tries her best every day
  But it's all gone to waste
  Coz there's no one around
  This girl she can draw she can paint
  Likes to dance she can skate
  Now she don't make a sound


  We'll play in the park until it's too dark for us to see
  Well we'll make our way home
  With mud on our clothes
  She won't be pleased

  For years I've been holding it down
  And I'd love to forgive and forget
  So I'll try to put all this behind us
  Just know that my arms are wide open
  The older I get the more than I know
  Well it's time to let this go


  I got to let it go
  I got to let it go
  I got to let it go
  I got to let it go
 • Publisert: 24.08.2016, 15:00
 • Kategori: Musikk
 • 8 kommentarer
 • når folk lover gull og grønne skoger som ikke eksisterer

 • Publisert: 24.08.2016, 09:32
 • Kategori: Interiør


 • Hei onsdag! ♥

  Dagene flyr av sted når det nærmer seg høst og vinter, ikke sant? Eller er det bare meg. Jeg var på jobb i ti timer i går, kan trygt si at jeg var ganske seig når jeg kom hjem igjen. Nå har jeg plutselig ikke fått så stor stilling som jeg ble "lovet" igjen, kun mellom 60-70% - jeg får sikkert mye mer vakter, men kan man stole på det? Nope. Så jeg hadde en ganske heftig nedtur i går kan man si, og jeg har begynt å se meg om etter andre jobber igjen. Kjempe synd siden jeg faktisk aldri har hatt en finere jobb enn det jeg har nå, og dessuten jobber jeg med interiør som jeg brenner for. Jeg håper det ordner seg på et magisk vis, så jeg kan beholde kun den ene jobben, men vi får se. Planen er jo å spare mest mulig før vi flytter til Sverige i juni neste år, men med så få timer så blir det lite å spare på.. Æsj jeg HATER når folk lover ting de ikke kan holde, spesielt når det kommer til slike avgjørende greier. Men, nok om det.. Jeg finner nok en eller annen løsning. Bare ekstremt kjipt å starte en ny runde med søknader, cv'er og intervjuer når jeg skal bo her i bare ti måneder til. Give me a break, liksom.

  På bildet over ser du resultatet av konglejakta her om dagen, jeg har en helt lik litt mindre glass-sylinder som jeg må fylle også. Jeg tenkte at til jul så kan man putte sånne små juletre-lys eller lignende blandt konglene og skape to lykter, spraye konglene med litt sølv-glitter eller snø også kanskje! Når det kommer til håndarbeid så suger jeg, jeg kan verken sy, hekle eller strikke! Jeg kan lage macramé, men that's it - derfor digger jeg enkle påfunn som dette. Du putter et par kongler i noe du allerede har (eller får kjøpt billig) og vips så har du en lykt eller noe å dekorere tv-benken med.

   

  Nå skal jeg ta ei litta bloggrunde i ro og mak, for å sjekke om noen har kommet seg inn på fødeavdelingen eller kjøpt seg en fin bagel til frokost. Etterpå blir det jobb igjen, men heldigvis en vanlig 8-timers vakt i dag. Håper du får en kjempe fin dag! ♥

 • Publisert: 24.08.2016, 09:32
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • konglejakt

 • Publisert: 23.08.2016, 10:15
 • Kategori: Inspo

 • Jeg kjente plutselig at høsten rev tak i meg når jeg kjørte til jobb med scooteren i går morres. Det er alvor folkens, nå kommer den store stygge høsten og den uendelige, nådeløse og snøfylte vinteren! Det er ikke så ille egentlig da, når det er så vakkert ute mens det pågår - men, helt ærlig så liker jeg best å betrakte vakre ting mens jeg er varm. Får bare kle seg godt fremover, og nyte de siste varme solstrålene til det fulleste! Det er viktig for kropp og sjel å være "mett" på naturlige farger når høsten og mørketiden kommer, visste du det? Det skal visst være avgjørende for energien vår på en slags måte. Makes sense spør du meg! Kan aldri få nok av moder jord, så kom deg ut.

  Jeg plukket kongler som jeg har stappet i en glassbeholder som egentlig er ment for store kubelys; det ble faktisk kjempe stilig! Kan vise i et senere innlegg hvis det er stemning for sånt "do it yourself" - interiør stæsj! Kanskje man kan gjøre det til en fast greie! Jeg trenger å være mer kreativ i hverdagen, og jeg elsker å fornye interiøret her hjemme. Så win win? Jeg digger når man kan dele tips!
   


  //vest med hette og stor genser fra H&M//The hundreds caps og sko fra Junkyard//

  Jeg er så dårlig på å sminke og ordne meg for tiden, jeg tror det kommer av at jeg føler meg som en dass - og har gjort det siden jeg møtte veggen tidligere i sommer. Ting er generelt bedre nå, selv om det er saker som fortsatt må jobbes med. Jeg føler meg alltid bedre når jeg har fått gredd håret, tatt på meg sminken ordentlig og lagt frem et antrekk.. Jeg går rundt som en person jeg ikke er akkurat nå, og det skal faktisk endres på i dette sekund.. Eller, jeg gidder ikke å gå inn på badet nå liksom, klokka er 21:32 og jeg forhåndskriver et innlegg.. Såeh, du skjønner hva jeg mener! I morgen, alt er så mye bedre i morgen.

  Jeg sto foresten pent og pyntelig foran kameraet ganske lenge i dag - men så fikk jeg et lite utbrudd og slang på litt attude og lagde drama og opprør, neida - jeg bare gjorde meg til litt. Godt å se at lår - og leggmusklene fortsatt eksisterer etter den årelange cheatday'en jeg har hatt dette semesteret! Skryt skryt* Det er ok å ta ei litta pause, se.

   

  Også bare; FADE AWAY!
  (bare folk med min humor skjønner dette..)   

 • Publisert: 23.08.2016, 10:15
 • Kategori: Inspo
 • 4 kommentarer
 • hjemmelaget og helt unik

 • Publisert: 22.08.2016, 17:30
 • Kategori: Selvutvikling


 • Jeg har en veldig talentfull venninne som jeg gikk sammen med på interiør design, hun lager kjempe kule bikinitopper/cropped tops som hun selger og lager i idylliske Fredrikstad. Jeg venter spent på å få min bestilling! Disse tar litt tid å lage, og det legges ned mye sjel og hjerte i disse morsomme og helt unike plaggene!

  Du kan bestemme farger helt selv, så din bestilling blir helt unik. Kontakt helene på instagram: @heldah1 og se flere bilder av det flotte og personlige designet hennes.

   

 • Publisert: 22.08.2016, 17:30
 • Kategori: Selvutvikling
 • 4 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 21.08.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  At jeg fortsatt klarer å følge "timeplanen" som jeg har hengt opp på kjøleskapet - nå er jeg på den tredje uken, og ting føles mye mer oversiktlig og strukturert. Hverdagen har en mening igjen - komme seg fremover og utrette ting for meg selv! Jeg har skrevet opp hvor mange timer jeg jobber, og hvor mye jeg tjener per vakt. Da blir man plutselig mye mer motivert til å jobbe, og dørstokkmila er ikke like lang hver gang. Jeg synes det er så utrolig kjipt å dra på jobb på kveldstid når mannen og "alle andre" er hjemme, og er "bortskjemt" med å alltid ha ordnet meg heltidsstillinger fra jeg var 16 år og frem til i fjord før studiene mine startet - men dette hjelper altså på å gjøre hverdagen min bedre. Haha, jeg er en femåring i hodet, men man er den man er og man kan alltids jobbe med seg selv!

  NEDTUR
  Når norge tapte mot Russland i OL-semifinalen.. Jeg har furta over det siden det skjedde. Vi kan så mye bedre, egentlig! Nå tok Russland gullet da, og vi fikk heldigvis bronsje. Neste gang Russland, neste gang! Jentene gjorde ganske mye småfeil i mine øyne, men de jobbet hardt og kan gi seg en klapp på skuldra. Skulle vi ha vunnet, så måtte vi ha tatt med oss A-gamet, og det gjorde vi desverre ikke akkurat denne dagen. Shit au! Grunnen til at man blir så skuffet er jo at man er så bortskjemt med håndball-gull til de jentene her til lands haha! Jeg ELSKER håndball.

  Og tegnebøkene vi bestillte fra Ebay kom - og de var kjempe små og ikke slik de så ut på bildet i det hele tatt. Heldigvis kostet de bare 12 kr, som vi kan få tilbake hvis vi orker å sette oss ned med det. Haha, jeg synes vi skal - det er jo en prinsippsak!


  TANKE
  Tenker mye på hvordan jeg kan forbedre bloggen og gjøre alt større, jeg har planer om å jobbe mye med dette fremmover og bruke den mer til en kreativ plattform også. Har du noen tips til hvordan jeg kan forbedre, hva jeg kan ha mer eller mindre av si gjerne i fra! Det finnes ikke noe bedre enn konstruktiv kritikk. ♥


  CRAWING
  Cottage Cheese og syltetøy. Det er så digg egentlig, og så enkelt - og et sunnere alternativ! Og slenger du på litt mørk sjokolade og nøtter eller noe annet digg, så kan man jaggu' spise det som dessert også! Midt i uka, digg.
  BILDE

  Likte lyset i dette bildet. Det var så deilig og varmt den dagen - kanskje en av de siste ordentlige sommerdagene i år?

  MEST LESTE INNLEGG
  "a little getaway that only music can create"


  BESTE KJØP
  Jeg har ikke kjøpt noe denne uken, bortsett fra mat fra kolonial - så det må bli det beste og kjedeligste kjøpet denne uken. Mat er godt, men dritt å bruke penger på.. Jeg digger foresten kolonial fortsatt, og vi sparer så mye penger på å ikke gå innom butikken. Lureste avgjørelsen vi har gjort siden vi flyttet sammen tror jeg!

  SANG

  Gipsy Kings - volare

  Haha, styleconnection postet denne som ukas sang forige uke - og etter det har jeg hatt den på hjernen. Den er så sommerlig og festlig at jeg må smile hver gang jeg hører den, også er det jo umulig å ikke synge med!

   

   

 • Publisert: 21.08.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • lerum vs nora

 • Publisert: 21.08.2016, 15:07
 • Kategori: Mat
 • I dag har vi tatt livet med ro her hjemme. Musikken er på og movemberkoppen er fylt opp med deilig mocca fra kaffemaskinen, livet er digg på søndager som denne. ♥  Jeg smakte på et par sånne cottage cheese mellommåltider fra tine's 14-serie her om dagen, en med eple og pære og en med jordbær og granateple. De var SÅ GODE, så jeg bestemte meg for å hive meg på cottage-cheese kjøret igjen. Noe av det beste jeg har smakt er cottage cheese med eplegele! Denne gangen kjøpte jeg et syltetøy med eple og pære fra lerum og et med jordbær fra nora. Det er mye billigere å kjøpe store bokser med cottage cheese på butikken og blande det med sin egen topping, selv om 14 serien er fantastisk for livet på farten.
     Jeg ble så skuffet av dette syltetøyet fra Lerum, det smakte så fake at jeg måtte kaste hele bollen. Jeg skjønner at folk tror søtstoffer er bedre å få i seg enn sukker, men akkurat der har jeg en helt annen mening! Bedre med naturlig, uansett - spør du meg! Stevia er jo faktisk naturlig, mener jeg å ha lest (jeg er jo ikke noe ærnæringsrådgiver altså) - så det er kanskje ikke en ulv i fårklær, men dritt smaker det. Den der aspartamen som de putter i lettbrus osv, det dødningshodet kan du få gratis av meg - jeg synes faktisk det smaker helt forferdelig.

  Men, det var ikke poenget, poenget er at søtstoffer alltid smaker så ekstremt fake på mine smaksløker. Jeg har aldri forstått hvordan folk får i seg pepsi max, stevia, sukrinboller å sånt skvip. Så jeg måtte dra frem den gode gamle varianten fra nora, med vanlig mengde ekte sukker og ikke noe fake virvarr av smaker som kiler meg i brekkemuskelen. Neste gang skal jeg lese varedeklarasjonen veldig grundig før jeg prøver noe nytt i frokosten min.

  ALT MED MÅTE! ♥

   

 • Publisert: 21.08.2016, 15:07
 • Kategori: Mat
 • 4 kommentarer
 • interiørfunn: grovemade

 • Publisert: 21.08.2016, 11:50
 • Kategori: Interiør
 • Hei søndag! ♥

  R satt å surfet på nettet ved siden av meg akkurat, og da fant han DENNE siden. Jeg er helt forelsket i alt som finnes der inne, jeg elsker mørk valnøtt! Øverst til høyre i forige innlegg hadde jeg bilder av noen veldig like "kaktus-potter" som de under her. Har leita etter sånne lenge, nedturen med det er jo at prisene er litt stive. Men, når man betaler for treverk og håndtverk så skjønner jeg at det koster litt. Ønsker meg mye herfra nå for å si det sånn, spesiellt iPhone deksjelet. Alt passer så sykt bra til det nye stuebordet fra IKEA og den Arne Jackobsen inspirerte "hvalnøtt" stolen vår på rommet (som vi foresten fant, tenk at noen skulle kaste den..). Jeg kommer nok til å investere i et par favoritter herfra i fremtiden! Virker som at mørkt tre, og tre generellt har kommet for å bli en stund, når det gjelder interiør-bildet vi ser for tiden. Spesielt her til lands, og i norden generelt! Elsker denne trenden, grønt og fresht møter tungt, massivt og hjemmelaget. ♥  //bilder fra grovemade

 • Publisert: 21.08.2016, 11:50
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • inspo for the season

 • Publisert: 19.08.2016, 20:28
 • Kategori: Inspo

 • We♥it er bra greier.

  Nå sitter jeg godt plantet i min hvite sofa. Vinglasset er fyllt og soft reggae spilles i behagelig volum fra høytaleren. Selv om jeg ikke har fri i morgen er det ingen grunn til å ikke feire at helgen er her. Jeg skal jobbe neste helg også, så hvis ikke jeg holdt meg positiv så ville jeg blitt gal. Jeg er et helge-menneske og tar fridagene mine veldig seriøst, haha - de skal nytes!

  Inspirasjonen over var en fryd for øyet å finne frem, jeg elsker disse tingene! Det første jeg skal kjøpe meg når jeg har skikkelig råd (kanskje til jul) er en hoodie fra the hundreds og en fra adidas eller obey, baggy of course. Jeg har ønsket meg en sånn i evigheter! De er så dyyyre, men faktisk en ting jeg har så lyst på at jeg må skaffe meg en.

  Sånn ellers er jeg veldig opphengt i grønne planter for tiden, eller har vel egentlig vært det siden i fjord høst. Mørke blåtoner og mintfarget interiør er også wanties om dagen, mykt sengetøy og mange fluffy hodeputer! Mmmm.. Og jeg MÅ seriøst ta tak i håret mitt snart, nå er det kjempe langt og ekstremt slitent.. Jeg skal farge det mørkere igjen slik jeg gjorde rett før bursdagen min, fargen ble nesten borte over natten sist gang! Er vel bare et tegn på at det trenger litt førstehjelp.

  Snapbacks er en vinner uansett vær og årstid, men nå er det snart tid for beanies igjen - shit jeg elsker luer! Jeg har sikkert ti forskjellige luer og tjue forskjellige snapbacks. Guilty pleasure. Tegning og tresorter er jeg fortsatt oppslukt av så, derfor er det med i kollasjen. Pusen representerer at vi så sårt ønsker oss et kjæledyr! Vi er hundeelskere begge to, og har snakket om både hund og katt - men, den rasen vi har pekt oss ut passer ikke helt inn i en byleilighet. Det får vente et år til minst, det viktigste er at dyret får et fantastisk liv når det først havner hos oss. ♥

   

  Hva inspirerer deg akkurat nå?

   

 • Publisert: 19.08.2016, 20:28
 • Kategori: Inspo
 • 2 kommentarer
 • kamp i natten

 • Publisert: 19.08.2016, 12:55
 • Kategori: Dagbok

 • //ny header, hva synes du?


  Hei fredag ♥

  I går gikk vi å la oss litt etter klokken 20, ikke fordi vi er et gammelt ektepar - men av den enkle grunn at vi er renbarka håndballfans og ekstremt glade i norges gulljenter begge to. Russland møtte Norge rundt halv to tiden inatt - og det ble en thriller! To ekstraomganger med ren jævelskap når det kommer til spenning, jeg hadde så vondt i magen på slutten at jeg nesten var glad når det var over.. Selv om Norge tapte. Det skikkelig nedtur å ikke ta OL-gullet i år, men fy faen for en kamp vi ga dem! Jeg heier på dere i bronsjefinalen. ♥♥♥

  Jeg har vært hjemme fra jobb i dag også, formen er ikke på topp akkurat nå. Jeg krysser fingrene for at jeg kan dra på jobb i morgen, må få med meg helgetilegget på lønna vet du! Penger ass, evighetsarbeid. Nå kom mannen tidlig hjem med en pappvin under armen, så her blir det fredagsmys uansett i alle fall. Nå skal jeg sette meg ned å prøve å dirke opp låsen til den skrivesperra som har lagt seg over hjernen min de siste dagene.

  GOD HELG!

 • Publisert: 19.08.2016, 12:55
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • annie tester: catwalk by TIGI

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Denne serien med shampoo og balsam kjøpte jeg tidligere i sommer, her er dommen:

  Pris: God pris, jeg synes blivakker og blush har bra priser når det kommer til hårpleie - spesielt hvis du sammenligner med salongpriser! Det er jo til å dø av..

  Lukt: Lukten på denne drar ned hele sluttresultatet noe volsomt.. Altså, peppermint? Hvorfor skulle jeg ville ha det i håret, det lukter tannkrem. Nei nei og nei, ikke bra. Jeg skjønner foresten ikke hvorfor den eneste shampoen til tigi for menn er i peppermint, R hater peppermint han også - jeg som har lyst til å kjøpe en litt mer fancy shampoo til det fine håret hans - noen tips? Som ikke lukter tannlege.

  Design: Jeg synes faktisk designet er spennende, og produktet ser veldig digg ut fra utsiden.

  Effekt: Håret har fått litt mer glans, men er fortsatt et helvette å gre. Denne serien skulle altså hjelpe til med å gjøre stylingen lettere, det har den ikke gjort.

  Terninkast: 3. Denne er sikker kjempe bra, dersom du har litt slitt eller tørt hår. Jeg har helt messed up hair, og burde kanskje barbere av meg alt sammen - neida. Men denne gjorde desverre ikke underverker for mitt tørre nordiske hår!

  Konklusjon: Sunsilk er fortsatt bedre og billigere! Neste gang prøver jeg en god vitamin/fuktighets-kur og kjører på med en serie som er proppfull av maroccan oil, det funker nesten alltid! Kjøper noen haircare-piller og legger meg med flettet hår, bare jeg kunne husket det hver kveld.. Jeg er som regel så trøtt når jeg legger meg at "dotten" blir med i senga, ikke så kult for håret tho'.

   

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 4 kommentarer
 • a little getaway that only music can create

 • Publisert: 18.08.2016, 12:34
 • Kategori: Dagbok


 • God torsdag ♥

  Jeg våknet tre ganger i natt med hakkende tenner og klissvåt dyne, nå er jeg så dritt lei av å være småsjuk hele tiden. Har vært hos legen med dette tre ganger uten å finne en forklaring, så jeg konkluderer med at jeg har kommet i en tidlig overgangsalder og prøver å ignorere angsten som forteller meg at jeg har diabetes, zika-virus og fem forskjellige krefttyper på en gang..

  Nå sitter jeg i sofaen med min faste favorittkopp og leser blogger mens jeg hører på musikk. Jeg elsker "pappapostene" til Jan på bloggen til Anna, og må få det med meg hver eneste uke, han er så hærlig! Og selv om jeg har null interesse for babyer så gleder jeg meg kjempe masse til termindato både for Anna og Caroline, jeg følger med som en hauk! Hahah. Bloggslave sa du? Den eneste bloggen jeg absolutt IKKE klikker meg inn på lenger er SRAAD, sorry girl! Du er kjempe søt og sikkert ekstremt flink til det du driver med, men når man rakker ned på folk som setter pris på #sunnfornuft og setter tiltaket i et dårlig lys - så nekter jeg å være med på å finansiere den søte jentas neste opperasjon, så jeg slutter å klikke meg inn. Hadde Ida Wulff eller Kristin gjort det samme, så måtte jeg nok sluttet å lese dem også, så det handler absolutt ikke om "tryne-faktor" her. Prinsipper og meninger folkens, det er viktige verdier synes jeg. NOK OM DET!


   

   

  Et mysterium; HVORDAN BLIR HÅRET MITT SÅ FABOLOUS NÅR JEG SOVER? Med all kaldsvettingen og greier, ser ut som en hårmodell når jeg står opp jo. Men, det er bare foran! Bak ser det mer ut som om jeg er i slekt med Bob Marley. Legg foresten merke til den søte lille "ferie-magen" jeg har skaffa meg! Har du ikke sånn på slutten av sommeren så vet du ikke hva cheesedoodles og blåbærpai er! Det er jo viktig å ha noe å jobbe med på treningsstudioet ikke sant, så man ikke bare henger rundt å driver dank.. ♥ Nok selvskryt for i dag.
  Jeg skulle blogge i går, men så fant jeg ut at komfyren var litt skitten. Jeg satt meg ned på gulvet for å skrubbe den, demonterte knappene og hele pakka - da var det gjort! Før jeg visste ordet av det hadde jeg vasket og ommøblert hele kåken, organisert to skap og ryddet ned alle overflødige ting i boden, vi stod på hode her begge to. Vi har en tendens til å smitte hverandre med organiseringen her hjemme - hvor heldig er jeg som har en mann med like mye støv på hjernen som meg selv? Jeg fikk tatt med høsten inn på soverommet også, men den får holde seg der inne en stund enda! Vi er ikke helt klare for høst her ute i stua enda kjenner jeg..

     Nå skal jeg fortsette på et innlegg jeg har jobbet på til dere i to uker snart! Jeg kommer meg aldri videre fordi det handler om musikk, og jeg skal lage en feelgood høst-liste som man kan kose seg med under de siste varme solstrålene, eller inne i godstolen med en varm kopp kakao. Problemet mitt er bare at jeg blir så sinnsykt lost i musikken! Jeg ELSKER musikk, jeg kan ikke leve en dag uten. Plutselig er jeg inne på et random album og hører igjennom alle sangene, mens timene bare flyr forbi. I går fikk jeg plutselig hang up på gamle Eminem-sanger, og da er det gjort.. Mannen er jo genial, og tiden rant igjennom fingrene på meg - igjen.  Haha, jeg er håpløs - men det kommer! Jeg blir hjemme fra jobb med feber i dag, så kanskje jeg kan utrette noen mirakler fra sofaen så lenge.

   

  ♥♥♥

 • Publisert: 18.08.2016, 12:34
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • sommeren er tilbake

 • Publisert: 16.08.2016, 19:32
 • Kategori: Dagbok
 • Så sykt deilig med varme solstråler ute i dag! Jeg har vært på jobb i hele dag, men fikk med meg sola da vi gikk for å levere telefonen min inn til reperasjon. Jeg skjønner ikke vitsen med å sende den inn egentlig, de kommer bare til å se på papiret, kaste telefoen i en beholder med mange andre og sende meg en ny en.. Telefonen er defekt, såppas skjønner jeg også - og apple bruker ikke penger på smålige reperasjoner. Men men, to uker må jeg altså vente på å få babyen min tilbake. Alle andre iPhoner føles så veldig små nå, jeg savner den store skjermen!

   

  ♥♥♥

   

 • Publisert: 16.08.2016, 19:32
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • det jeg egentlig vil

 • Publisert: 15.08.2016, 13:40
 • Kategori: Selvutvikling

 • Jeg har gått glipp av sommeren.

  Det er en rar følelse jeg sitter med. Sola skinner utenfor, jeg har lyst til å utnytte den.. Men alt er så stressende og kaotisk der ute. Denne sommeren har jeg isolert meg selv, jeg har levd inne sammen med sofaen når man vanligvis tar en ferie, eller i det minste et bad på en strand et sted. Jeg har ikke vært utenfor Oslo, med unntak av en harrytur tidligere før ferietidene startet. Når typen var på ferie hjemme, så levde jeg 12 dager i totalt isolasjon fra omverdenen (bortsett fra når jeg var på jobb så klart) og hadde mine største depresjoner noen sinne..

  Hadde jeg godt av det? Kanskje, muligens ikke. Resultatet er uansett slik; nå sitter jeg inne med en rastløshet som bygger seg større og større for hver dag som går, og jeg har jo ikke fri før neste sommer. Kanskje tre dagers ferie i juletider, hvis det går opp i opp på arbeidsplassen - det ser jeg frem til, hvis det blir noe av. Om ikke, så avlyser jeg jula i år, og blir på jobben.  På timeplanen min idag står det at jeg skal ringe telenor, jobbe med bloggen og dra på jobb fra 17-21 (verdens mest unødvendige vakt..) Den nye telefonen min har tatt kvelden når det kommer til å finne operatøren, så det er ingen dekning på den med andre ord. Jeg HATER å ringe, så jeg prøver meg på en direktesamtale med telenor på facebook(!) atm. "Jeg har prøvd alle feilsøkninger" skriver jeg.. "Kan du prøve å gjennopprette nettverksinnstillingene".. LOL! Hvis jeg sier jeg har prøvd alt, så har jeg vel gjort det også? ahhhhhhh... Så ja, dagen er ikke akkurat så festlig eller den mest spontane slik jeg egentlig skulle ønsket at det var.

  Skulle ønske jeg kunne innvitere alle jentene på hyggelig restaurant, ta en skikkelig helaften ute med skravling og vin. Dra på en spontan roadtrip eller rett og slett hive seg på en interrail-tur. Dra tilbake å surfte med Camp Fluid i Portugal, der jeg hadde min beste ferie noen sinne sammen med veldig fine folk ♥ Cruisebåt eller "harrybåt" med kjæresten hadde vært historisk, vi har det så utrolig gøy sammen! Jeg kunne tenke meg å bade i en innsjø, det har jeg heller ikke gjort denne sommeren.. Jeg kunne tenke meg å starte mitt eget firma akkurat nå, men det ligger minst et år frem i tid - eller skrive en bok, hvor begynner man? Og jeg crawer foresten en BIG ASS peach-smoothie fra smoothieexchange(?) NÅ, det hadde egentlig gjort dagen ti hakk bedre.

  Det positive er at jeg er på min 2. uke med "timeplan". Jeg føler meg som en 5 åring, noe jeg egentlig er - men, det funker så langt veldig mye bedre enn tidligere forsøk. Til slutt blir man dritt lei av å gå rundt seg selv, og bare tenke på ting man vil gjøre. Handling folkens, det er tingen! Neste sommer skal jeg IKKE sitte inne i sofaen å deppe mens sola skinner utenfor, såppas har jeg lært meg nå!

  Hva har du gjort i sommer? Håper det var noe gøy ♥

   

 • Publisert: 15.08.2016, 13:40
 • Kategori: Selvutvikling
 • 3 kommentarer
 • friske marinader for sensommer-grillings

 • Publisert: 15.08.2016, 12:00
 • Kategori: Mat
 •  

  Ahh, det er få ting som slår grillings på varme sommerkvelder.

  Vi tviholder som sagt på sommeren, og planlegger å melke det vi kan av solstråler fra balkongene her hjemme. I går grillet vi et herremåltid og slukte det mens vi så på håndballkampen. Her kommer bilder og oppskrift på to marinader, hvis du er like ivrig på å tvinge sommeren til forlengelse som meg! Jeg kan foresten ikke tro at vi har kommet oss ut i august allerede, hvor stakk sommeren av liksom?

  HELGRILLET SVINESTYKKE I CHILLI OG EPLECIEDER
  DU TRENGER 
  Et helt stykke svinekjøtt*, gjerne indrefilet
  2 ss chilliblanding, eller en annen form for chilli krydder
  2 ss urtekrydder med timian og rosmarin / eller 1 ss av hver (bruk gjerne ferske urter hvis du har)
  1 ss grillmix eller en annen type krydder som du liker
  4 ss hvita hjertego planteolje
  2 ss eplecider eddik
  En klype havsalt
  Litt nykvernet sort pepper
   


      

  SLIK GJØR DU
  Bland alle ingrediensene i en skål, ha kjøttet* i en annen skål og pendsle over med marinaden. Vær nøye og dekk alle kriker og kroker, snu kjøttet og pendsle begge sider. Hell den overflødige marinaden over kjøttet. Dekk skålen med plastfolie og sett det i kjøleskapet. For det beste resultatet så lar du det langtidsmarinere over natten, men det går helt fint å klargjøre kjøttet et par timer før grilling også. Mulig at ekspertene sier imot, men for meg smaker det som et herremåltid uansett.

  Bruk et steketermometer og gjennomstek kjøttet på grillen, ca 72 grader. Vi har også på litt bbq-glase, havsalt og pepper underveis, da mesteparten av saltet brenner bort før kjøttet er klart uansett. La kjøttet hvile i to minutter før du kutter det i skiver, server med bakte potetbåter fra grillen med en lime, havsalt og chillimarinade.

  *Jeg oppfordrer til å handle kjøtt fra lokale gårder som driver ekte gårdsdrift, og gir dyra et liv som er verdt å leve. Kjøtt er en luksus, og hvis vi skal unne oss den luksusen så synes jeg vi skal tenke på hvilke sjebner og liv som ligger bak det deilige måltidet. Jeg skal ikke skravle mye om dette i fremtidige innlegg, men det er viktig for meg å spesifisere dette.

  BAKTE GRILLBÅTER I FORM MED LIME OG CHILLIMARINADE  DU TRENGER
  2 limebåter
  1 ss nykvernet sort pepper
  1/2 ss havsalt
  1 ss grillmix eller annet kjøttkrydder
  1 ss urtekrydderblanding med timian
  1 ss chillimix
  1 aluminimunsform
  3 ss vita hjertego planteolje
  nypoteter
  chillisaus etter smak  SLIK GJØR DU
  Skyll og kutt nypotetene i passe store båter, du trenger ikke å skrelle nypoteter så la skallet være på (mindre biter betyr kortere steketid). Da får du i deg et par ekstra vitaminer fra måltidet også, det finnes jo ikke noe bedre enn det? Denne oppskriften er beregnet til to porsjoner, men trenger du marinade til mer poteter så er det bare å dobble oppskriften for eksempel. Bland alle ingrediensene i en mort, og skvis saften ut av limen mens du blander det med resten. Jeg liker en dæsj med chillisaus i marinaden, og du kan gjerne ta mer eller mindre  ettersom hvor sterkt du liker det (ps. denne type saus er ganske hot)! Ta ut limesrestene av morten før du pendsler over potetene. De skal ikke "bade" i olje, men pass på å få pendslet alle kanter, og at det er "klissete" i bunnen av formen. Jeg var foresten tom for vita hjertego olje når jeg tok disse bildene, men jeg sverger til den ellers.
     Grill på jevn varme under folie i ca 15 minutter, før du snur litt på potetene og griller en stund til på høyere varme uten folie. Legg over folien igjen når oljen fra bunnen har dampet vekk, og skru ned varmen på grillen igjen. Legg så på folie en gang til og grill i 10-20 minutter på svak varme. Det kommer nok veldig an på grillen når det gjelder steketiden, vi har en fattig gassgrill fra rusta med en brenner, så har du noe som er hakket bedere - så kort ned tiden betraktelig og følg med. Det er viktig å ha is i magen så potetene blir gjennomvarme før du avslutter prosessen.

  Smaker super godt med en god saus og litt frisk salat på siden. ♥
  Jeg er absolutt ingen kokk. Men, jeg gikk restaurant og matfag i et år før jeg droppet ut av videregående. Et par triks har jeg tatt med meg på veien! Å leke seg på kjøkkenet mens man prøver nye ting er noe jeg liker å gjøre - når jeg har tid til det! Marinader er noe alle kan få til, og det er kun fantasien som setter grenser når det kommer til krydringen. Jeg ELSKER urter og syrlighet når jeg kokkelerer med poterer, og urter er faktisk noe jeg også digger på kjøttet. Sort pepper og havsalt er jeg også en sucker for!

  Lenge leve sommeren og grillmat! ♥♥♥

   

   

 • Publisert: 15.08.2016, 12:00
 • Kategori: Mat
 • 4 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 14.08.2016, 18:20
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  Ukens opptur er at jeg har fått ordnet meg flere vakter på jobb utover høsten og ut året. Det er hardt å gå fra heltidsjobbende til student, for så å gå fra student til deltidsjobbende og samtidig fikse en heltidsstilling igjen. Det er KAMP om plassene over alt nå, og sikkert spesielt i Oslo - det virker i alle fall sånn. Men, nå virker det som om jeg har ordnet en 80 - 100% stilling igjen, og da kan skuldrene senkes tilbake til menneskelig høyde.

  Jeg er også bedt til Sverige og svigers til jul, noe jeg har veldig lyst til. Har aldri feiret svensk jul, eller jul i utlandet før så det hadde vært en artig og ikke minst "mysig" opplevelse. Jeg som er "foodie" og elsker ny mat ser frem til å prøve ut den svenske buffeten på julaften. Smaskens! Jeg kommer til å savne familien og norsk jul også sikkert, men det kommer mange flere år! Jeg elsker nye opplevelser, og andre smaker og kulturer. ♥ Nå gjelder det bare å få fri fra jobben..


  NEDTUR

  Enda en fin uke er forbi, og jeg har ikke så mye å klage på. Nedturen er vel at jeg egentlig skulle vært i dåpen til niesa mi i dag, men av forskjellige grunner så er jeg ikke der. Hun kan i alle fall forvente seg en fin gave, som ingen andre i verden har!

  EDIT: NEI! Den største nedturen er at min splitter nye iPhone 6 plus ikke fungerer! Det er "ingen signal" all the way. Jeg har feilsøkt og feilsøkt, og nå må jeg ringe telenor å sette igang en hel prosess! JEG HATER LIVET ATM. Jeg elsker nemlig den telefonen like mye som puta mi. Den har så stor å fin skjerm, rosegull og verdens beste telefonkamera. Jeg dør.. Tenk at jeg glemte det når jeg skrev dette innlegget, snakk om fortrengelse.

  .. Og er det bare meg, eller er sommeren på hell? *verdens størte sutrefjes* Jeg tviholder på sommeren en stund til, og griller på balkongen i dag. Solstrålene tyter inn verandadøren i skrivende stund. Vi skal få dette til å vare så lenge som mulig, eller hva? Desperat.
  TANKE

  HAHA, må jeg velge en tanke?
  Jeg tenker mye på at jeg vil bli mer strukturert i hverdagen, og helgene også. I dag har jeg virkelig hatt en sånn "drømmedag" hvor jeg har vært skikkelig "fotballfrue" og stått på for å rekke alle tingene på timeplanen. Hvis man er motivert nok, og drømmer stort nok - så kan man få til det meste! Det er en så deilig følelse som venter på meg, når jeg har krysset av alle punktene på lista. Det gir meg så mye! Jeg kan ikke gi meg denne gangen, må bare tvinge meg inn i de nye rutinene. Jeg vil nok takke meg selv senere.


  CRAWING

  Jeg har det motsatte av "crawing" for tiden tror jeg? Jeg blir drit sulten når det nermer seg lunsj-tider, men har ikke lyst på så mye.. Jeg har vært veldig flink til å ta med meg matpakker på jobb de siste to ukene, og tacosalat er jo en fantastisk vinner hver gang. Sånn ellers crawer jeg bare usunne ting som; baguetter med ost og mojitos - men, jeg står i mot! I dag lager vi grillmat med hjemmelagede marinader her hjemme, skal dele alt med dere i et senere innlegg. NAM!   


  BILDE  HAHAHAH! Jeg ler meg skakk.. Jeg ser så sykt "poser" ut på bildet at jeg blir nesten litt klein. Men, jeg er for å være menneskelig å ikke ta seg selv så høytidelig - så jeg deler dette med dere. Jeg er dessuten helt klam i trynet på det her bildet. Det tar på å shoote selfies på badet, med varmekabler.. Noen ganger lurer jeg på om jeg har havnet i en tidlig overgangsalder. LOL! svett.no


  MEST LESTE INNLEGG

  Det mest leste innlegget denne uken var "det burde være forbudt å ta med barna på butikken hvis de ikke kan oppføre seg" som foresten (takk folkens, for at dere sa i fra) hadde den feiteste skireleifen i overskriften hele uken.. Men, det viser jo også at ikke ALLE har behov for å påpeke andres "feil" hele tiden også, og det er egentlig veldig hyggelig. Jeg blir forvirret! ♥ Jeg har endret det nå, så det er ingen grunn til å prøve seg..

  Hyggelig at et innlegg om meg selv og mine særtrekk kan være så populært - vi er så noosey for tiden altså! Jeg liker det, det betyr bare at det fortsatt finnes en fremtid for oss bloggere å stebe etter.

   

  BESTE KJØP
  Beste kjøpet vi gjorde denne uka var å abonommere på tv2sumo, vi får se ALT av OL sendingene GRATIS! Haha, så det beste kjøpet denne uka var gratis. Det er faktisk helt amazeballs, fordi NORGE ER SÅ BEST I HÅNDBALL! Åhh, jeg elsker håndball.

  Og du, fattimannstips/studenttips; Trenger du mat på jobb og jobber etter skoletid? Kjøp en hermetikkboks med lapskaus (eller noe annet) og sett halve i microen. Dette innebærer selvfølgelig at arbeidsplassen har en form for micro eller en stekeplate, men det synes jeg man kan kreve i dette landet? Det er så mye billigere enn fjordland, og det rekker til to dager! Ikke spis det hver dag da, for hjemmelaget stuff er og blir det beste og sunneste valget! Men godt inn i mellom, og fortjent for en stevende sjel.


  SANG

  Sapient - cave
  Det albumet blir mer og mer ridicolous for hver gang jeg hører det! 'State of the art' - nerd, jeg er en selvutnevnt en!

   

  Toodles! ♥

 • Publisert: 14.08.2016, 18:20
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • ny jord

 • Publisert: 14.08.2016, 14:00
 • Kategori: Foto
 •  

  Hei, og god søndag ♥

  Her har det gått tregt i dag. Vi sovna to ganger i går kveld, jeg var så forferdelig sliten etter jobbuka at jeg bare slokna igjen og igjen.. Så døgnrytmen er litt rar akkurat nå kan du si. Vi stod opp ganske tidlig idag, og nå har R plantet om de små vekstene våre fra veksthuset. Jeg er helt grønn (lol) når det kommer til sånne ting, og ikke særlig blessed med masse tolmodighet heller - så han tar seg av sånt. Men, jeg passer på å dokumentere vet du - alt er et blogginnlegg. Sjekk ut basillikum'en vår foresten (nederst), den er jo en liten champ! Og chillien også, det er så moro.

  I dag skal jeg nyte den eneste fridagen jeg har, før seks dagers jobbing i strekk. Jeg har planlagt å spare litt penger dette året, så da er det faktisk bare å jobba på.. Et år med blodslit til kan jeg vel klare? Man må jobbe hardt for å få betalt. Vi har et motivasjonsbilde fra skeidar på kjøkkenet som det står skrevet et quote fra selveste Bil Gates på; if you are born poor its not your mistake, if you die poor it's your mistake. Det er så sant vet du! 

  Så, der fikk dere litt visdomsord fra meg og mr. Gates på søndags-formiddagen, vi blogges senere! Nå skal jeg nerde litt Super Mario allstars her, 1UP! Og senere blir det grillmat og håndballkamp! Heia Norge ♥ Verdens beste jenter!

 • Publisert: 14.08.2016, 14:00
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • det burde være forbudt å ta med barna på butikken hvis de ikke kan oppføre seg

 • Publisert: 12.08.2016, 13:15
 • Kategori: Personlig
 • Noen dager er hjernen min helt tom for ting å blogge om, med en gang jeg holder på med andre ting - da kommer forslagene på rad og rekke inni hodet mitt. Men, nå står jeg fast igjen. Resultatet blir et innlegg med random fakta om meg selv, meg meg meg. Man skal være ganske selvopptatt for å drive med blogg altså.

   

  ♥ Jeg elsker å ha god tid på morgenen, men jeg hater å jobbe kveld. Når jeg har god tid så bruker jeg evigheter i dusjen, fullfører alle hudpleierutinene mine, fikser håret ordentlig og sminker meg, mens jeg drikker te. Jeg elsker te.
   
  ♥ Jeg er eksepsjonelt dårlig i matte, og dette går faktisk utover økonomien min. Jeg må "sortere" pengene mine, så jeg vet hvor mye jeg trenger til hva.

  ♥ Hvis jeg føler at noe er urettferdig eller feil, så sier jeg ifra. Det spiller ingen rolle om det er Kongen som står der, jeg sier ifra! Man kommer ingen steder her i verden om man ikke kan stå opp for seg selv, det er jeg 100% sikker på.

  ♥ Jeg er ikke glad i barn, tvert imot. Jeg har aldri følt et snev av verpesjuke eller lyst, aldri hatt et ønske om å få barn. Jeg har skrevet et innlegg om dette før.. Og faktisk så synes jeg det burde være forbudt å ta med barna på butikken hvis de ikke kan klare å oppføre seg, jeg synes det burde være egne fly/busser/tog for småbarnsfamilier - slik at vi som har valgt å ikke få barn, slipper det endeløse bråket. En kvote på hvor mange barn man kan få, er jeg også for. Jeg er så uinteressert, så alt blir egentlig bare plagsomt når det kommer til kids. Og det er så forferdelig mye dårlig oppdragelse ute å går om dagen.. Men, det området skal jeg ikke bevege meg inn på akkurat nå. Det første jeg tenker når jeg hører "hun er gravid" er "stakkars". Men herregud, folk må da få barn om de har lyst. 

  ♥ Selv om det er tynt og pistrette, så er jeg meget stolt over håret mitt. At jeg har klart å spare til "extention-langt" uten å sette på hår i mellomtiden, synes jeg er en stor win. Nå har jeg spart i fem år, og har vel kanskje klippet meg tre-fire ganger på de fem åra. Det er på tide med en tur til frisøren for litt farge og en liten stuss, men fy så dyrt.


  ♥ Jeg ler av meg selv. Noen ganger rister samboeren på hodet, når jeg kan sitte å le av mine egne vitser i to minutter etter jeg har fortalt/skrevet dem. Jeg elsker min egen humor, og jeg digger folk som har lik. Tør, mørk og litt rar humor - ja takk!

  ♥ Jeg er utdannet interiørkonsulent/designer, og dette er noe jeg virkelig brenner for.

  ♥  Når andre mennesker tar bilder av meg, blir jeg nesten aldri fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg er ekstremt ufotogen og ukomfortabel foran kamera, og strammer umiddelbart alle muskler i hele trynet når noen skal fotografere meg. Jeg øver på dette for tiden, men det er ikke noe enkle greier å leke modell. Selfies derimot, der er jeg en mester.  ♥ Yndlingsfargene mine er turkis, mint, fersken, dype og mørke grønn - og blåfarger.

  ♥ Jeg eier svært få klær til jente å være. Før jeg flyttet hit fikk alle klærne (bortsett fra kjoler) plass i en lack-kommode med tre skuffer i, nå har jeg bedre plass og et par nye plagg. Jeg hater å shoppe i butikker, og føler aldri at jeg har råd til det heller. Alt er så ekstremt dyrt for tiden.

  ♥ Jeg bruker rundt 1000 kr i måneden på The Skin. Jeg elsker å bli dullet med, men har vel egentlig ikke råd til det heller - men det tar jeg meg råd til. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre når jeg flytter til Sverige, jeg tviler på at det finnes en like bra salong noe som helst sted i verden.
     ♥ Jeg har alt for mye dårlig samvittighet for ting jeg ikke kan noe for, ting jeg ikke kan endre på eller gjøre noe med. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke kan trylle å gjøre alle fornøyde - men det blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg jobber med saken!

  ♥ Etter tre år i strekk med festing flere dager i uken, og noen ganger uker i strekk - så sa jeg stopp. Jeg HATER å feste nå, det gir meg ingen ting lengre. For det første så liker jeg sjeldent musikken som blir spilt på byen, jeg får angst av alkohol og jeg får kviser av det. Man kan vel si at jeg har festet fra meg også.. Jeg tar meg gjerne et par glass vin hjemme i sofaen med min kjære, eller drikker meg litt tipsy sammen med ei venninne eller to mens vi skravler om alt. Men, festing er jeg ferdig med.. Så det er egentlig ikke vits i å invitere meg på sånne ting. Mine venner er fine nok til å forstå det også, og jeg merker at fler av dem stadig fester mindre. Kvalitetstid er så mye hyggeligere!

  ♥ Jeg ELSKER musikk. Bra musikk med gode tekster, det går som regel i australsk hip hop. Min største drøm er å følge Hilltop hoods og Bliss n Eso på turnè i Aussie! Tenk på det da..

  ♥ Kreative mennesker er noe av det kuleste jeg vet. Å ha en egenskap eller en evne til å kunne skape noe er virkelig ting jeg ser på som gode kvaliteter hos en person. Jeg liker dype mennesker som kan prate om mer avanserte ting enn The Kardashians og Mikael Kors.

  ♥ Dylevelferd er min største hjertesak, og jeg prøver så godt jeg kan å gjøre mitt for å støtte organisasjoner og tiltak som brenner for det samme.

  ♥ Jeg elsker å trene, men noen ganger er dørstokkmila utrolig lang. Jeg elsker å spise sunn mat, men trykker i meg masse dritt på siden i perioder. Jeg lever livet veldig spontant og er fryktelig dårlig på å planlegge.

  ♥ Jeg leser MANGE blogger daglig, for inspirasjon. Jeg har en drøm om å kunne jobbe med dette på heltid, og skrive flere bøker. Jeg har også en drøm om å starte min egen nettbutikk, og en drøm om å flytte til Australia.

  ♥ Nå har jeg brukt opp all den gode tiden jeg hadde når jeg startet innlegget, jeg må hive meg rundt og komme meg ut døra. Vi blogges senere finiser! Ønsker deg en historisk god start på helgen. ♥

   

  Edit: WOW! oppdaget den feiteste skrivefeilen i overskriften etter ca fem dager.. HAHAH, sorry.

 • Publisert: 12.08.2016, 13:15
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • internett

 • Publisert: 11.08.2016, 19:48
 • Kategori: Sterke meninger


 • Jeg husker vår første datamaskin. Jeg husker at det pep og skranglet i hustelefonen vår når vi brukte internett, fordi vi hadde fått oss modem. Jeg husker at internett ikke egentlig var så veldig intressant, jeg ville bare spille super mario og hugo. Jeg satt der et par ganger å spilte, før jeg gikk lei og ikke rørte datamaskinen igjen. Vi fikk en ny en, da jeg startet i 3. klasse på barneskolen. Da kunne jeg gå inn på sol.no og vanne en solsikke, det måtte gjøres hver dag.. Det hele endte med en død solsikke og en uinteressert og rastløs unge.

  MSN tok av, og alt endret seg. Når gutter ble interessant, så ble internett interessant. Man kunne sitte oppe til klokken fire om morgenen og bare chatte om alt og ingenting mens man spilte på jippii eller 123spill. Så kom revolusjonen NETTBY! Alle var hekta. Det ballet seg på etter det; piczo, facebook, blogger, limewire, nettaviser, spotify, netflix og plutselig var det gjort. Hvis vi hadde mistet internett nå, og aldri fått det igjen - så hadde vi faktisk daua alle sammen.. Neida. Men, vi er ekstremt avhengige av det! Alt drives av internett; er nettet nede da svikter det på arbeidsplassen, da klikker trafikken, da er vi plutselig helt hjelpesløse (mange av oss). 

  Nå har vi internett over alt, hvor enn du er så har du det. Folk spiller mens de går tur med hunden, streamer musikk mens de klipper plenen og deler bilder fra fjellturen - mens de er på den. Ganske så fantastisk, ja. Det finnes nettbrett, smart telefoner, tv med wifi, trådløse whatevers over alt - jeg synes det er litt skummelt også. Bittersweet.

  Jeg har vært så hekta så hekta, som en junkie på crack. Skal ærlig inrømme at jeg har fått krampe i fingrene etter for mye scrollig før leggetid, at jeg har sjekket facebook i et lyskryss og at jeg har åpnet snapchat midt i en samtale med en fysisk tilstedeværende person, og ikke fått med meg en dritt av hva vedkommende snakket om.. Noe så frekt, det er den verste oppførselen jeg vet om! Samme som når folk kommer frem til kassa i butikker, og fortsatt snakker i telefonen (det har jeg foresten ALDRI gjort) jeg har så lyst til å rope og skrike til sånne mennesker, rive telefonen ut av hendene til personen og kaste den i havet. UFF! Jeg holdt på å bli drept av en dude med telefonen trykket opp i øra i går, foresten. Jeg kjørte hjem fra jobb på scooteren, og plutselig kommer det en sort mercedes i full fart ut fra en parkeringsplass rett foran meg, jeg måtte selvfølgelig bråbremse - og det gikk akkurat! IKKE GJØR DET MANN, DU KOMMER TIL Å DREPE NOEN!

  Sorry avsporingen der, folk gjør meg så forbanna noen ganger.
      

  Ting jeg blir deppa av, ting jeg hater å lese om og se - alt finnes på internett. Jeg scrollet igjennom FB istad, og plutselig satt jeg å leste om to små gutter som hadde blitt seksuelt missbrukt og torturert i mange år av fire voksne menn, som nå går fri.. fordi? HÆ? Jeg blir kvalm, lei meg og alt på en gang. Sosiale medier får meg alltid til å tvile på systemet, tvile på at ting faktisk henger på greip og at det finnes godhet noe sted i verden. Jeg slettet facebook i en liten periode, og humøret mitt ble merkbart bedre. Nå har jeg opprettet den igjen på grunn av jobben og bloggen, men sperret alt som går an å sperre. Nå er det bare opp til meg å ikke scrolle så mye, starter man så klarer man nesten ikke å stoppe igjen vet du, det er helt sykt! Jeg har blitt bedre, og har et forhold til facebook nå som er nesten ren hat - jeg blir tvunget til å ha en bruker der; fordi verden har begynt å bruke facebook på å formidle viktige beskjeder. Instagram og snapchat er fine ting, så lenge man er flink til å finne unfollow knappen, når ting får deg til å tenke stygge tanker om deg selv, eller andre.
      

  Men, på den andre siden så ELSKER jeg internett. Så mye man kan lære seg, så mye fine ting, så mye inspirasjon, så mange fantastiske videoer bilder, grupper og verktøy. Og blogg, den delen av det som faktisk er bra for folk - og den delen som gjør at skriveglade folk som meg selv kan dele tanker og erfaringer med andre.

  Men, noen ganger skulle jeg ønske at vi kunne tatt en liten ferie tilbake til da det fantes brevvenner, pennyklubben og trehytter uten wifi og flatskjerm.

 • Publisert: 11.08.2016, 19:48
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • sun is up

 • Publisert: 11.08.2016, 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Jaaaa!

  Sola er fremme igjen, og det skal utnyttes etter jobb! Nå koser jeg meg på pause, så er det kun to små timer igjen av arbeidsdagen. Tittet innom for å ønske en god solskinnsdag!

  Så blogges vi i kveld supergirls.

 • Publisert: 11.08.2016, 13:56
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hva ser du i speilet?

 • Publisert: 10.08.2016, 09:39
 • Kategori: Selvutvikling


 • Du ser deg selv i speilet, og du har mest lyst til å knuset det. Stemmer det? Lårene er ikke stramme nok, håret er for tynt, magen er ikke flat og puppene for små. Rompa er kanskje ikke like spretten som den var i fjord, og du føler deg som en dritt. Timene går, du får i deg et måltid og går inn på badet igjen. Magen er enda større nå, og badevekta har det klikket helt for. Du tvinger opp maten igjen, og fortsetter å hate deg selv.

  Hvem gjør du det for? Og ikke si deg selv; for ingen har godt av å ikke spise, hate seg selv og ha uoppnålige mål om hvordan man skal se ut. INGEN! Det spiller ingen rolle om du er liten, høy, litt rund i kantene, eller kjempe spinkel - vi har alle komplekser og vi må takle dem alle sammen. Ikke føl deg stygg, for det er du ikke - og du, det er ingen andre enn deg selv som bryr seg om du har sprettrumpe eller ei. Det er ingen andre enn deg som krever at magen din skal være flat, isåfall hvis noen krever det av deg så har de veldig lite i livet ditt å gjøre synes jeg.

  Alle føler seg dritt av og til, men når dette skjer hver uke og etterhvert hver time - så burde det blinke et par varsellamper, oppsøk hjelp! Prøv å booste selvtilitten med trening og sundt kosthold. Spis oftere, drikk vann! Jeg lover deg at det kan hjelpe - det hjalp meg. Jeg har aldri vært så syk at jeg har kastet opp maten min igjen, men jeg har gått rundt med hatefulle tanker om meg selv og min egen kropp før, og det anbefales ikke! Er det egentlig så vanskelig å gi litt faen? Tygg litt på den. Vil du heller dø, en å ha et par "ekstra" kilo? For man kan dø av å sulte seg, man kan plutselig kollapse - og det er ikke tull!  Det er klart man vil se fin ut, det vil vi vel alle innerst inne - men det skal ikke trenge å gå på bekostning av helsa. Du kommer alltid til å se ut som deg - det er det bare å godta. Med mindre du har planer om å bruke flere hundre tusen på opperasjoner osv. som dessuten ikke bygger opp selvtilitten med mestringsfølelse i alle fall. Jeg personelig hadde følt meg dum om jeg opprerte på meg for eksempel sprettrumpe "hva, er du for lat for å gå på treningssenteret du da?", men jeg dømmer heller ikke folk som oppererer seg. De er som regel fryktelig opptatt av å se bra ut, og har det kanskje ikke så bra med seg selv.. Jeg tenker heller at det er synd på dem, og at de burde fått en god klem og litt skryt.

  Gi folk gode ord - du vet aldri hva de sliter med. Kanskje du redder dagen til noen hvis du legger merke til de små tingene og sier; idag så du veldig fin ut. Og hvis venninna di sitter med en liten valke på magen mens hun sier "åhh, se så feit jeg er", så fortell henne at det der - det er fryktelig frekt og ikke minst skadelig for andre.. Og at hvis hun virkelig synes hun er feit, så trenger hun hjelp.

  Det er så mange som sliter med dette, og visse dager gjør jeg fortsatt det. Men, siden jeg startet med trening og begynte å gi litt mer faen i hva andre synes, tenker og føler om meg så har jeg det mye bedre med meg selv. Jeg koser meg, og det med god samvittighet. Det fortjener du også! ♥


  #sunnfornuft

 • Publisert: 10.08.2016, 09:39
 • Kategori: Selvutvikling
 • 3 kommentarer
 • faves

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •    SOTHYS PARIS


  Jeg elsker produktene fra Sothys! Hudpleieren min anbefaler disse på det varmeste, og det gjør jeg også. Jeg har vært igjennom en rekke kremer, behandlinger og hudpleie produkter. Men, bortsett fra disse og the body shop sine produkter er jeg lite imponert. Jeg sverger foresten til hemp kremen til hender fra The body shop, perfekt for sensitiv hud og holder eksemen i sjakk. Sothys har også en fantastisk håndkrem som jeg må kjøpe mer av neste gang jeg besøker The skin.

   


   

  Hydra-nourishing body lotion er perfekt til deg som smører deg et par ganger om dagen, og den holder leeeenge! Jeg kjøpte min rundt nyttår og har fortsatt litt igjen. Prisene er ganske stive, ja.. Men, jeg kjøper heller en bodylotion til 500kr som holder i et halvt år og som funker - enn å kjøpe en billig en fra H&M som holder i et par uker og ikke gjør så mye for huden. Purifying foaming gel er perfekt som daglig rens av huden, jeg bruker den i dusjen sammen med body scrubben - som foresten gir en herlig ren følelse etter bruk. Ansiktskremen er en sikker vinner, denne har jeg skrevet om før i dette innlegget.

  Dette er mine ærlige meninger om disse produktene, jeg liker de så godt at jeg vil spre budskapet. Det er så mye rart på markedet, så mye parfyme i alt, så mye som er testet på dyr og diverse. Sothys er et trykt og enkelt valg for meg! Du får desverre ikke kjøpt produktene på nett, men de selges over disk av profesjonelle hudpleiere rundt om på salonger. Det er egentlig mye bedre å handle hudpleien på den måten, så får du eksperthjelp med på kjøpet.

  Du kan lese mer om alle produktene HER.

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 3 kommentarer
 • mangel på solstråler

 • Publisert: 09.08.2016, 11:13
 • Kategori: Dagbok


 • Selvfølgelig dukker sola opp i dag, selvfølgelig når jeg skal jobbe kveld. Den sommeren her har gått alt for fort, og jeg har faktisk ikke gjort så mye bortsett fra å jobbe.. Skulle ønske jeg kunne få med meg et par solskinnsdager før det hele er over igjen, før den lange vinteren - jeg er ikke klar for det enda, kan man noen sinne bli det? Jeg flytter lett til et annet land der sola alltid skinner, så fort jeg har mulighet til det.

  I morgen skal jeg krysse fingrene kjempe hardt for sol på himmelen, da skal jeg nemlig plukke blåbær og sopp med ei venninne. Siden vi ikke har sett hverandre på kjempe lenge, så fortjener vi masse sol! ♥

 • Publisert: 09.08.2016, 11:13
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • ikke helt etter planen

 • Publisert: 08.08.2016, 18:14
 • Kategori: Dagbok
 •  

  Jeg sitter hjemme i sofaen og er helt oppslukt av OL og terrengløp med hest på tv-skjermen, det var vel ikke helt etter planen kanskje..  Jeg satt meg nemlig ned i går kveld og skrev en detaljert ukes-liste hvor jeg planlegger time for time hver dag. Det er et desperat forsøk på å få litt mer struktur i hverdagen igjen, og få tid til alt jeg vil gjøre. Jeg har fortsatt troa på dette her, og mannen i huset har skaffet en printer i dag så jeg kan skrive ut lista hver søndag og henge den på kjøleskapet. Jeg skal ikke bruke printeren til noe annet altså, jeg er jo ikke helt regnskogmorder heller - høhø. Men, idag gikk det ikke helt etter planen..

  Vi skulle dra å trene etter jobb, og jeg skal melde meg inn på et nytt treningssenter som R trener på, og som er mye billigere enn satselixia! Men, som jeg trodde så kostet det penger med en gang å melde seg inn, og det er virkelig ikke noe som heter prøvetime lenger - jeg synes det er så sykt dårlig!! Det har alltid vært sånn at man skal kunne prøve senteret gratis en gang ( i alle fall der jeg kommer fra ). Både på sats, spenst, friskies og svettis og pro gym har hatt det før i alle fall. Alt i Oslo er så sykt upersonelig, det er både bra og dårlig. Ikke så bra når du er på treningsstudioet eller hos legen, da vil jeg helst at det skal være en litt annen stemmning. Jeg må faktisk skryte av Sats Spektrum, de har hatt en evig bra kundeservice ALLTID de fem årene jeg har trent der - og gitt meg fine priser og vært kjempe hyggelige rett og slett! ♥

  Oi, jeg kom ganske langt bort fra poenget mitt her. Men, det ble ingen trening i dag på grunn av fattigdom (haha) og ikke den planlagte middagen heller, da vi glemte å gå i butikken på vei hjem fra senteret. Men, jeg har i alle fall blogget og vært på jobb - så da kan jeg krysse av to punkter på dagens gjøremål!

  Planlegger du ukene dine?

 • Publisert: 08.08.2016, 18:14
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 07.08.2016, 19:11
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR

  Hmmm.. Hele uka har egentlig vært helt fint, men noen sånne store oppturer har det ikke vært så mange av. OL startet da, jeg gikk glipp av den første håndballkampen - men skal prøve å få med meg morgendagens kamp! HEIA GULLJENTENE!!

  NEDTUR

  At ferien min var over på mandag! Buhu.. Jeg er heldig som har en jobb jeg liker, men det er noe spesielt med å sove lenge og bare laaaate seg i feriemodus. Haha, mitt høyeste ønske er å kunne jobbe hjemmefra, eller å jobbe fra hvorsomhelst - even better! En annen nedtur var at jeg gikk glipp av innflytningfesten til supercammi i helga.

  TANKE

  Jeg ser fremmover og tenker mye på hva jeg skal gjøre dette året, altså frem mot sommeren igjen før vi flytter til Sverige. Jeg vil jobbe mye mer med bloggen, kanskje skrive litt bok, drive med musikk, film, foto, trene og gå lange turer i skogen. Og, bli flinkere til å lage mer hjemmelaget mat! Rutiner, rett og slett.

  CRAWING

  Shiiiiet, jeg skulle ønske jeg aldri fikk smake smuldrepaien til R! Jeg er hekta.. Ikke så bra, nå som sommeren går mot høst og et sunnere kosthold er det fornuftige. Haha, å ha en mann som kan bake er veldig fint det - man må bare tilbringe et par timer mer på treningsstudio (jeg bare tuller..)


   

  BILDE  Jeg digger denne "uperfekte lille kroken" som jeg alltid krøller meg selv opp i mens jeg blogger og gjør andre ting. Det ser så mykt, koselig og hjemme ut. Jeg har foresten aldri følt meg mer ordentlig hjemme før, enn det jeg gjør her vi bor nå ♥ Det er så "oss" her, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg burde foresten slutte å sitte i sofaen mens jeg jobber, ikke bra for ryggen og nakken i det hele tatt!

  BESTE KJØP

  Uten tvil Mandala-fargeboken og fargeblyantene fra Nille, nå har fargene fra eBay kommet også - så nå venter vi bare på de tre siste bøkene. OBSESSED! Noen leker med pokémon, og noen farger sommerfugler.

  SANG

  The Lyrical - If I was Earth
  M.O.P. - Cold as ice

   

 • Publisert: 07.08.2016, 19:11
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • snaps from a rainy morning

 • Publisert: 06.08.2016, 15:08
 • Kategori: Foto


 • RAIN - BEAUTIFUL BUT BORING

  Hola! Ja, jeg har fått repetert litt på spansken min idag - perfekt når det er så surt vær ute. Bortsett fra en liten tur opp til polet på Storo, har jeg ikke tenkt til å bevege meg en meter utenfor huset idag. Meg og R skulle egentlig vært på innflytningparty hos supercammi i Sandefjord i kveld, men det suger som vanlig å "bli voksen" å ikke ha råd til å ta toget.. Så vi får trøstedrikke et par glass vin her hjemme i steden.


  God helg ♥

 • Publisert: 06.08.2016, 15:08
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • verdens enkleste og godeste smuldrepai med ekte sjølplukka blåbær

 • Publisert: 06.08.2016, 11:00
 • Kategori: Mat


 • I LOVE BLUEBERRIES ♥

   

  Jeg må passe på å ikke ta på meg æren for disse flotte og gode kakene altså, her er det nemlig mannen i huset som baker! Jeg tar bare bilder og spiser de opp jeg, haha! Livet. Heldigvis elsker han blåbær like mye som meg, og nå har vi (han) produsert tre kaker fra én termos med sjølplukka blåbær (som vi sier der jeg kommer fra). Og du, det er suuuuuper viktig at du bruker EKTE blåbær fra skogen eller frysedisken. Aldri bruk sånne ekle wannabe-blåbær som de selger ferskt i fruktavdelinga, blåbær skal være blå inni.. IKKE HVITE!? Skogsblåbær har de faktisk på meny akkurat nå og de har alltid fryste, men i skogen er det gratis!
   

  DU TRENGER

  100g sukker
  75g smør
  50g havregryn
  100g hvetemel
  300g blåbær (funker like bra med fryste bær) 
  ca 40 g sukker
  (til sukring av blåbær)

  SLIK GJØR DU

  Sett ovnen på 200 grader.
  Mål opp hvetemel, havregryn og sukker og ha det i en bolle. Mål opp smøret og del det i biter, og bland det sammen med det tørre. Bruk fingrene og kna godt sammen så det får en "smuldrete" konsistens. Hell blåbær i paiform på ca 24 cm i diameter, eller en ildfast form (det er viktig at du ikke bruker en form som er for liten, da kan toppingen "synke". Ha sukker over blåbærene, ta så mye du synes etter din smak - noen liker det søtere og noen liker det litt mer syrlig. Fordel smuldredeigen jevnt over blåbærene. Stek midt i ovnen, i ca 30 minutten til toppen får en gylden farge. Smaker kjempegodt varm som kald. Jeg tar den gjerne helt rykende fersk med litt vaniljeis eller saus ved siden av. NAM!

   

   

 • Publisert: 06.08.2016, 11:00
 • Kategori: Mat
 • 5 kommentarer
 • så mange ting jeg vil gjøre

 • Publisert: 05.08.2016, 20:23
 • Kategori: Selvutvikling
 • Jeg har så sykt mye ideèr i hodet mitt, så mye energi og motivasjon til å gjøre kreative ting.  MEN, jeg er bare motivert og oppfinnsom når jeg driver med helt andre ting. Når jeg er på jobb, på trening, når jeg skal sove, mens jeg sover, når jeg våkner på natten, når jeg overhode ikke har tid til å gjøre noe som helst - da er jeg evig flink til å tenke produktivt. Hvordan skal jeg fikse det?

  Er det noen like sjelebarn der ute som er proppfulle av adhd, kreativitet og add, traumer og energi - så kjenner dere nok garantert dere selv igjen i dette? Så ekstremt produktiv i hjernen, men ingen anelse om hvordan man gjør ting sakte.. Altså, hvordan man planlegger ting. Jeg HATER å planlegge ting, alt jeg gjør er spontant. Skal jeg bygge en hylle? Ok, jeg velger noen skruer og begynner å skru. Jeg satser alltid på at alt ordner seg, og det gjør det som regel også - det er kanskje derfor jeg ikke har snudd den oppførselen enda også, det funker faktisk! Men, jeg vet at jeg kunne få gjort så mye MER hvis jeg klarte å planlegge litt! Kunne laget en ukesliste, time fra time.. Men, hver gang jeg prøver på sånt så klarer jeg det i max to dager. Jeg får alltid lyst til å gjøre noe annet enn det jeg har planlagt, jeg styres kun av følelser og hvis jeg ikke har lyst til å gjøre noe der og da og jeg har mulighet til å la være - så gjør jeg det. Det er så forferdelig irriterende!!

  Jeg vil blogge mer, jeg vil skrive en bok, lage musikk, jeg vil freelance, jeg vil lage design, fotografere, jeg vil renovere møbler og jeg vil bli superfit igjen - jeg vet jeg kan klare ALT på en gang, bare jeg organiserer meg litt. Men, hvordan?

   

   

 • Publisert: 05.08.2016, 20:23
 • Kategori: Selvutvikling
 • 3 kommentarer
 • morgenfugl

 • Publisert: 04.08.2016, 07:51
 • Kategori: Dagbok
 • God morgen!

  Nå sitter jeg i sofaen, nydusjet og mett. Jeg har nemlig stått opp så tidlig at jeg både rekker å dusje, spise OG blogge - det et ikke galt for å være meg! Jeg sover vanligvis til jeg må stå opp, og reiser meg ikke et minutt før. Men etter ferien har jeg hoppet ut av senga etter første eller andre alarm, og det føles bra. Digg å kunne fikse seg på håret og være litt fresh før man drar avgårde. R har fiksa scooteren sin, så nå kjører jeg den til og fra jobb, noe som gjør veien mye kortere og mer behagelig.

  Jeg har ikke gjort annet enn å jobbe, spise og leve de siste dagene - men, jeg har også fått ferdig to motiver i mandala-boka mi.

  Håper du får en fin torsdag! Herregud er det torsdag allerede?

 • Publisert: 04.08.2016, 07:51
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • mandala

 • Publisert: 02.08.2016, 17:41
 • Kategori: Selvutvikling


 •  

  THE CREATIVE ADULT IS THE CHILD THAT SURVIVED


  Jeeey! Endelig har jeg skaffet meg en sånn tegnebok for voksne, har hatt lyst på det så lenge! Og i tillegg er det sånne freshe mandala motiver som jeg ELSKER, ser for meg at jeg tatoverer hele tegneboka på kroppen når jeg er ferdig - "heldigvis" er jeg ikke rik nok til det, akkurat nå. Vi har egentlig bestillt tre tegnebøker til og en haug med fargeblyanter fra Ebay, men noen ganger tar det litt jo tid med posten... Så disse fikk bli med oss hjem fra Nille så lenge, haha.
     Jeg har hørt at disse funker som terapi hvis man stresser for mye, og jeg har innsett i det siste at jeg stresser ALT for mye - med ting jeg absolutt ikke kan gjøre noe med.. Så, hvorfor ikke prøve? Jeg har dessuten savnet kreativiteten i hverdagen, og dette er jo en flott oppvarming når det kommer til design, tegning, maling, kreative ideèr osv. Jeg tenker best, når jeg ikke tenker - hvis det gir mening? Ja uansett, nå skal jeg fargelegge!

  .. Og ja, fingrene mine er litt skittne på bildet - men, det er slik de ser ut etter en dag på jobb i et varehus! hoho ♥

 • Publisert: 02.08.2016, 17:41
 • Kategori: Selvutvikling
 • 4 kommentarer