hits

Annie

annielistic.blogg.no

Gave & Interiørmessen 2015

 • Publisert: 31.08.2015, 20:00
 • Kategori: Interiør
 • Nå har jeg vært student i en hel uke, og jeg kan med hånden på hjertet si; dette er den veien jeg har ventet på å gå lenge!

  Jeg er et vandrende bevis på at utsagnet "det er aldri forsent!" er et faktum! Er du stuck i en hverdag der ingenting føles rett, ingenting føles givende og dagene bare flyr avsted i en grøt av de samme rutinene og de samme monotone følelsene - så ta tak i livet ditt, gjør noe du har lyst til! Selvom det kanskje virker skummelt å kaste seg ut i det ukjente og ta en ny vei, så kan jeg forsikre deg om at du vil føle deg ti kilo lettere og livet får en helt ny mening. HEI, jeg gjør noe med livet mitt! Jeg er på vei et sted! OG DET FØLES HELT AWESOME.

  Jeg trodde det skulle bli kjempe hardt og tungt å komme seg inn i skolesystemet igjen, men det som har skjedd er tvert om! Jeg har aldri vært i et så kreativt miljø som jeg er i nå, jeg har aldri fått så mye motivasjon, inspirasjon og variasjon i min hverdag før. Det er bare oppmuntring, engasjement, muligheter og ideèr i fleng. Jeg tror jeg har fått en av verdens beste lærere, og kommet inn på en av Norges beste skoler - når det gjelder kreativitet. Jeg har også mestret kunsten ved å konsentrere meg, noe jeg aldri trodde jeg skulle få til. Det har vel noe med at min interesse for interiør og kreativitet er større enn Glittertinn og Galhøpiggen tilsammen.

  På fredag dro hele klassen på årets gave og interiørmesse i Lillestrøm.
  Jeg trodde et lite øyeblikk at jeg hadde fallt ned i kaninhullet og på magisk vis dukket opp i Wonderland sammen med Alice og hattemakeren - for så mye fint under et tak, har jeg aldri sett før! Jeg knasket på smaksprøver fra himmelen, mens øynene mine nesten spratt ut av skallen. Det var SÅ mye å ta inn, SÅ mye jeg bare ville putte i en flyttebil og ta med meg hjem. Det var min himmel, jeg kan godt bli et spøkelse når jeg dør å hjemsøke interiør & gavemessen til evig tid.  Altså, jeg mener.. WHAAT THE F IS GOIN ON HERE!? Det finnes så mange kreative og begavede mennesker der ute at jeg har ikke ord! Vi skulle "plukke med oss et par brosjyrer og noen visittkort, ta litt bilder osv til inspirasjon.." Jeg kan si så mye som at frøken Lilleng tok med seg over 20kg med magasiner, et medlemskap med interiørmagasinet og minst 50 bilder hjem denne dagen. Ryggen min er enda mer skeiv nå, men jeg har fått en stor dose med inspo og eyecandy i gjengjeld - det er så verdt det!

  Jeg har plukket ut noen favoritter fra messen. Men, tenkte å ta det i et nytt og litt mer utdypende innlegg.

   

 • Publisert: 31.08.2015, 20:00
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • Bak rattet er jeg..

 • Publisert: 19.08.2015, 17:49
 • Kategori: Personlig
 • Altså, jeg måtte nesten spy litt av meg selv når jeg fylte ut denne - men, siden jeg har veldig lite som skjer i livet mitt akkurat nå bortsett fra jobb og trening - så må man være litt alternativ med innholdet i det man skriver. SÅ, her kommer ego-innlegg nummer hundreogførti!

   

  I vennegjengen er jeg jenta som tor ho er kjempe morsom.. Neida, jeg vet at jeg er morsom.

  På jobb er jeg alt for seriøs. Jeg blir kjempe fort irritert hvis folk rundt meg har dårlig arbeidsmoral, og hvis ting blir gjort på "feil måte" (altså ikke min måte). Man kan si at jeg er en bitch - på jobb.

  I matbutikken er jeg alt for ofte. Jeg er den som alltid handler fryservarer med røde tilbudsmerker på. Og alt annet på tilbud også for den sags skyld. Hvis jeg skal til typen så handler jeg alltid ALT for mye godt.

  På McDonald's er jeg nesten bare hvis jeg er drita full, og da bestiller jeg ALT for mye.

  På fest er jeg veldig gira, synger høyt og klapper i henda. Typisk norsk partyløve.

  På nach er jeg aldri lenger. Hadde en periode for et par år siden da nach var det beste jeg visste, og da var jeg som regel ho som sprang rundt å kødda med de som sov. En av de som kunne sitte i sofaen og ha allsang på gamle låter.  På vors er jeg også veldig gira. Veldig opptatt av musikken og potetgullet.

  På facebook er jeg en som deler morsomme videoer, tagger folk i alt mulig rart, deler innleggene til dyrebeskyttelsen og FOD-gården. HATER spill-forespørsler og skriver stadig statuser om det og andre ting som provoserer meg.

  Om morgenen er jeg som oftest alt for trøtt, og stressa. Jeg sover heller lenger enn å ha god tid.

  På byen er jeg nesten aldri lenger. Men, når jeg drar ut så er jeg ho som danser til svetten renner og lyset blir slått på (hvis musikken er god, og drinkene florerer.)

  Hjemme alene er jeg langflat på sofaen, med netflix på tv'n. Trives godt i mitt eget selskap.

  I diskusjoner er jeg ganske engasjert, hvis jeg mener jeg VET eller KAN noe om temaet. Jeg er alt for sta og kan lett komme med dårlige argumenter hvis jeg skjønner jeg har driti meg ut. Men, tilslutt ler jeg og sier at jeg tar feil (nei, nå juger jeg for å høre smart ut..)

  I familien er jeg ho slække, som ikke orker drama. Er lite grått får, jeg var mer sort ført i tiden. Ho som holder seg litt på avstand, men alle vet at jeg bryr meg veldig.

  På toget er jeg tenkende. Jeg ser alltid for meg at jeg er i en musikkvideo, spesielt siden jeg alltid har musikk på øret. Og hvis det snør utenfor vinduene i tilegg, så er det "driving home for christmas" - all the way! Jeg kan også bli veldig rastløs.

  På eksamen er jeg kjapp. Oi, jeg har ikke hatt eksamen på.. åtte år! Og da husker jeg at jeg tok et realt skipper-tak kvelden før både muntlig og skriftlig. Jeg har alltid likt å gjøre morsomme ting, før de kjedelige. Det gikk faktisk overraskende bra - og jeg fikk en firer på både engelsk skriftlig, og muntlig.

  Når jeg pynter meg så bruker jeg rettetang, og den fineste capsen min.

  På Tinder er jeg ikke. Jeg fikk meg type før det ble populært! Så jeg er vel, øh.. Det man kaller gammeldags?

  I telefonen er jeg så kortfattet som mulig. Ringer helst ikke, og tar aldri telefonen hvis det er noen jeg ikke kjenner. Det er kun en person jeg kan snakke med i timesvis.

  På melding er jeg en flittig bruker av emojis! Jeg elsker å pynte på meldingene med små figurer. Og det finnes så mange forskjellige valg også!! Jeg blir helt i ekstase av å tenke på det faktisk. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIEEEE! *Her skulle jeg hatt bilde av en enhjørning, ikkesant?*

  Bak rattet er jeg hissig som faen, jeg banner og skriker og tuter litt på de som fortjener det også. Men, jeg kjører pent og forsvarlig - hånden på hjertet!

  På shopping er jeg raskt inn og ut. Jeg HATER trange butikker og svette prøverom! Hvis jeg skal kjøpe noe - så er det som regel nøye planlagt! Eller noe jeg har sett i utstillingsvinduet..

   

  HAHA, nå vet dere alt om meg snart!

   

   

 • Publisert: 19.08.2015, 17:49
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Let me sleep..

 • Publisert: 16.08.2015, 23:09
 • Kategori: Personlig • Hola.

  For et par uker siden, fikk meg og min roomie beskjed om at huseier ville flytte inn i leiligheten sin selv. Det har jeg ikke vanskelig for å forstå, det er jo helt nydelig her. Men, det betyr jo bare en ting; vi er på flyttefot igjen.

  Vi hadde så ekstremt flaks med denne leiligheten, så flaks at vi kanskje har blitt litt for kresne.. Og det funker veldig dårlig, når vi kun har to måneder på å finne oss et nytt sted å bo. Jeg har mistet tellingen på hvor mange visninger vi har vært på, jeg vil bare hoppe ned i et sort hull og leve der istedet. Idag var det en ny runde, med to fine leiligheter på Frogner og Majorstuen, og en bomtur langt oppi Grorud. Imorgen er det duket for enda mer innsats, tre nye visninger spredt utover hele Oslo.

  Vi har hatt migrene begge to, og jeg ville bare hoppe i seng og sovne så jeg skulle slippe å tenke - men, neida.. Hjernen min klarer selvfølgelig ikke å slappe av når det finnes slikt "rot" i livet mitt. Som jeg har nevnt før, så takler jeg rot svært dårlig, og det gjelder også følelsesmessig-rot og alle andre slags typer rot. I dette tilfellet er det bosteds-rot.

  Det er veldig ofte sånn, når jeg skal legge meg. Jeg kan gå fra å være så trøtt at hodet faller ned i fanget og øynene lukker seg i takt med pulsen, i neste øyeblikk når jeg har lagt meg godt til rette under dyna - så starter maskineriet i hjernen. Jeg er så latterlig produktiv rett før jeg skal sovne, jeg tenker på alt fra hva jeg skal spise neste uke - til hvor jeg skal være om ti år. Hest, ku, marsipan, jungel, dinosaur og jobb.. Trening, livet, musikk, universet og skole. Ja, jeg kan tenke på hele verdens skapelse og gruble over hvorfor det er slik at himmelen er blå før jeg er ferdig. Jeg ELSKER å sove, og jeg gjør det ALT for lite synes jeg. De eneste gangene jeg slokner som et lys, er de gangene jeg sover over hos min bedre halvdel - da sovner jeg gjerne stående under tannpussen. Jeg er min egen psykolog, og jeg liker å tro at jeg vet hvorfor jeg gjør ting slik jeg gjør (det kan henne alt er helt på jordet, men hvem bryr seg?) Og jeg tror det er slik at jeg sover så godt der, fordi da har jeg ingenting å bekymre meg for, og jeg er så lykkelig at jeg ikke behøver å tenke på konsekvenser eller bry meg om skapelsen eller slike "uviktige" ting.

  Men:  Jeg visste det, jeg er et geni. Den bekreftelsen har jeg venta lenge på.

  Godnatt.

 • Publisert: 16.08.2015, 23:09
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Legetur og listefyll.

 • Publisert: 13.08.2015, 12:36
 • Kategori: Personlig
 • Ja, nå tror halve Oslo at jeg er knarker tenker jeg.

  Var en tur hos legen idag, har følt meg som en slapp okse med svetteproblemer og magebesvær siden jeg kom hjem fra Tyrkia - Eller rettere sagt, siden jeg landet i Tyrkia. Jeg skrev jo i Tyrkia-innlegget om den vonde levra mi - og vel, den har ikke gitt seg helt enda. Så da ble det blodprøver til den store gullmedalje, og som den "bløderen" jeg er, så måtte jeg selvfølgelig blø rett igjennom skjorteèrmet og se ut som døden på Oslo S hele veien hjem. Men, nok om det!


   

  Siden jeg har skrivesperre, så tenkte jeg å bare dra på med litt listefyll som de kaller det.  Her er noen unødvendig fakta, du ikke trenger å vite. Om MEG:

  ♥ Jeg liker ikke barn. Jeg missliker de faktisk sterkt. Altså, noen av dem er søte å se på - når de smiler eller sover, og ikke er dekket med snørr eller matrester. Jeg kan tåle dem i et par minutter hvis de oppfører seg som folk (noe man ikke kan forvente av et barn), men etter ti minutter er hodet mitt nesten i eksplosjons-modus, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. "Hvordan holder jeg den? Hvorfor bråker den sånn? Holder den på å dø? Æsj, hva er deeeeet?" Og det er ALLE barn, tilogmed de i min egen familie. Nei, ikke noe mammaevne her. Og "store barn" i 12-16 års alderen, er faktisk enda verre.. Tenk at jeg har vært en sånn.

  ♥ Jeg er høysensitiv.

  ♥ Jeg har hatt samme roommate i tre år, og nå skal vi flytte igjen sammen. Hun er den beste roomien ever, og som bonus er hun blomsterdekoratør.

  ♥ Jeg droppet ut av skolen etter første år på videregående. Jeg har brukt syv år på å jobbe heltid, og har brukt like lang tid på å finne et studie som passer for meg. INTERIØRFAG here I come!

  ♥ Jeg blir veldig stresset av rot! Jeg kan nesten ikke besøke mennesker som har det rotete hjemme uten å begynne å rydde. Noen ganger roter jeg også, og da hater jeg meg selv etterpå. Litt som de som får dårlig samvittighet når de spiser usunn mat.

  ♥ Jeg har blitt en skikkelig pyse, spesielt etter jeg fikk meg kjæreste. Tror det har noe med at jeg har mer å leve for, og mer å miste. Jeg er redd for å fly, redd for høyder, små insekter, klovner og har blitt ekstremt skeptisk til mennesker jeg ikke kjenner og er redd for å gå aleine på steder jeg ikke er kjent. Når jeg gikk aleine i Tyrkia begynte jeg nesten å gråte, for jeg følte at alle skulle kidnappe meg å selge meg som slave. Før kunne jeg ikke gitt mer F.

  ♥ Jeg liker å tro at jeg ikke er overfladisk, men det er jeg. Jeg har vippeextension og skulle gjerne opperert nesa og puppene. Litt fettsugning hadde heller ikke skadet, sånn for å få opp selvtilitten. Jeg SKAL opperere kjeven, men jeg må bare få råd til innvendig regulering først, for jeg er såpass overfladisk at jeg ikke kan ha det på utsiden.

  ♥ Jeg trener MINST tre ganger i uken, hvis det har gått mer enn to dager siden siste økt - så føler jeg meg ekkel. (Overfladisk, igjen.)

  ♥ Jeg HATER når folk forteller meg hva jeg skal gjøre.

  ♥ Missliker sterkt når folk snakker om hva jeg burde spise, og ikke spise. Jeg spiser hva f*en jeg vil, når jeg vil og du har da ingenting med det å gjøre? Hvis jeg vil spise en stor muffins på en onsdag, så gjør jeg det! Jeg blir ikke feit av èn muffins, jeg skal ikke stille i bikini fitness og jeg bryr meg ikke om hva andre spiser heller. Kanskje jeg reagerer hvis du spiser en hel pizza til lunsj hver dag, men da reagerer jeg inni hodet mitt, og lar deg spise pizzaen i fred.

  ♥ Jeg prøver å spise sundt, men jeg er veldig dårlig på det. Jeg har totalt mangel på fantasi når det gjelder mat. Jeg gidder rett og slett ikke. Noen som vil ha meg på kurs?

  ♥ Jeg skjønner ikke greia med Michael Kors og Marc Jacobs. Jeg har en veske til 200kr, den har funka fint i to år den! Da bruker jeg heller litt ekstra penger på noen gode nikes, men ikke over 1000kr. Men, jeg dømmer absolutt ikke de som har det, folk skal få svi av lommeboka si på hva de vil!

  ♥ Jeg hater å shoppe! Spesiellt klær, da tar jeg meg heller en tur på Junkyard.no eller en tur innom kremmerhuset. Kjøpesentre er mitt verste mareritt, selvom jeg jobber på et.

  ♥ Jeg er ekstremt opptatt av dyras rettigheter. Jeg hater de som dreper ulv, jeg missliker de som går med pels, og jeg kunne brent pelsfarmene til grunne og slippet ut alle dyra. Jeg hadde en drøm om å reise til Kina, ikke nå lenger.. Nå som jeg vet hva de gjør med hunder der nede. Jeg elsker DYR, de er så uskyldige. 

  ♥ Jeg takler ikke å få ekle ting på hendene. Matrester, ekkelt silkestoff, pizzadeig osv.

  ♥ Har aldri hatt en ordentlig pappa, men det ble menneske av meg også.

  ♥ Stoler nesten ikke på noen, jeg har to-tre stykker i livet mitt jeg stoler 99,09% på.

  ♥ Jeg har ingen sympati for rusmisbrukere.. Hvorfor? Det kan jeg fortelle en annen gang hvis noen er nyskjerrige.

  ♥ Håper at tigging forbys i Norge. Det har gått for LANGT. Man kan ikke gå rundt et hjørne her i Oslo, før man få en skitten kopp slengt opp i ansiktet + stygge blikk og slengbemerkelser hvis man ikke har noen mynter til overs. Når folk går på kirkegården å stjeler blomster som de selger i byen, da burde det blinke noen varsellamper et sted? Vi burde hjelpe mennesker, de menneskene som trenger det. Og våres egne først og fremst, før vi bruker ALLE midler på alle andre.

  ♥ Jeg elsker Norge, men jeg vil flytte til Stockholm og kanskje Australia.

  ♥ Har syv tattoveringer, og fler skal det bli!

  ♥ Jeg er ærlig, så ærlig at jeg tror det er vanskelig for noen å like meg.

  ♥ Jeg digger Sophie Elise, elsker Caroline Berg Eriksen + Ida Wulff og Kristin Gjeldsvik er mitt største moteikon. Har lest blogger så lenge jeg kan huske. Jeg leser også: Kristinaandersen, krisssy, voeblogg og annais.

  ♥ Hører nesten bare på australsk og britisk hiphop. ELSKER MUSIKK.

   

  Sånn, nå har jeg tømt mye av meg selv her. Nå skal jeg ta frem den overfladiske siden min, å besøke Dagny på Frogner Medicare for vippepåfyll! SMASK.

   

   

   

   

   

 • Publisert: 13.08.2015, 12:36
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • SOL?

 • Publisert: 12.08.2015, 17:00
 • Kategori: Sterke meninger


 • Altså jeg elsker sol, SOL ER LIVET! Og jeg hater å fryse..  Jeg skal være klein, å blogge om været idag.

  Jeg kan ikke akkurat si at vi har vært bortskjemte med B-vitaminer her i vårt lille land den siste tiden. Jeg kan telle alle solskinnsdagene på en hånd, og kan si at jeg er MEGET skuffet over denne sommeren - så langt! Jeg skulle bare hjem å sette på en klesvask, før jeg skulle ut å gå meg en tur i varmen. Men, neida - her i Oslo slår det om før du rekker å blunke! For nå har den store ildkula tatt seg en tur bak noen digre skyer, og skal vel ligge der og leke luremus resten av ettermiddagen. Nei, vet du hva? Den faller jeg ikke for. Jeg blir her inne med teppe og tekopp, mens jeg venter på regnet.

   

  Jeg har så skrivesperre.

   

   

 • Publisert: 12.08.2015, 17:00
 • Kategori: Sterke meninger
 • 2 kommentarer