hits

Annie

annielistic.blogg.no

en vårdag i hovedstaden

 • Publisert: 23.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • Nå sitter jeg på Solli og nyter en trippel iskaffe på Espressohouse mens jeg ser ut av vinduet på livet som stresser forbi. Det er deilig å kunne nyte sitt eget selskap så mye som jeg kan, jeg kan tenke klart og lene meg tilbake i den dype stolen. Det er en fin egenskap jeg har skaffet meg løpet av de siste årene.

  Tankene vandrer når jeg ser menneskene utenfor. Hvem er de, hvor skal de? Og jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre, men det er gøy å dikte sine egne historier mens man får tiden til å gå.

  Jeg må nyte den siste tiden jeg har i denne byen, jeg har tross alt blitt formet til det mennesket jeg er akkurat nå, her. Jeg har gått fra rastløs party dronning til treningsnarkoman, til rolig filosof. Fra usikker, til sikker og usikker igjen. Fra "evig singel" til en dyp forelskelse som har kommet for å bli. Jeg har godtatt at man forandrer seg med tiden, at ting og prioriteringer blir annerledes ettersom årene kommer og går. Man får nok av en ting, og blir sykelig opptatt av en annen. Den personen jeg var når jeg flyttet hit i 2011 har forsvunnet, og jeg er veldig forandret både i hodet og i kroppen.

  Oslo er et sted for personlig utvikling, for oppturer og nedturer. Det er et sted for alle, uansett hvem du er og hvor du kommer fra. Jeg kommer til å huske byen og menneskene jeg har møtt her for alltid, jeg kommer til å ta vare på hver eneste erfaring og situasjon. Nå er jeg ferdig med denne byen, på overtid - og jeg gleder meg mer og mer til neste kapittel.

  Men gamle Oslo, kjære Oslo; det kommer nok dager da jeg vil savne deg også og alt det du har å by på. Spesielt vårdager som dette, da du våkner til liv og viser deg fra din beste side.

 • Publisert: 23.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • nu jävlar, kör vi!

 • Publisert: 20.03.2017, 15:28
 • Kategori: Trening
 • Shit det er så deilig med motivasjon! Når den bare kommer av seg selv sånn helt plutselig. Vel helt ut av det blå er det kanskje ikke, but still.

  Treningsgleden er tilbake for full rulle, og jeg sitter nesten å tripper på t-banen hjem fra jobb. Treningssenteret ligger bare et drøyt steinkast unna leiligheten, så jeg er egentlig veldig heldig når det kommer til den biten.

  Nå er jeg dritt lei av de ubrukelige håndleddene mine som bare blir svakere og svakere, ryggen som bare blir vondere og vondere, og rompa som snart er like flat som vårt kjære naboland Danmark. Nå er det nok! Jeg elsker å trene, det gjorde jeg i alle fall før - det gjelder nok bare å komme seg inn i de faste rutinene igjen.

  Som sagt så er det så digg når treningsgleden kommer tilbake av seg selv. Livet mitt har vært ganske kaos det siste året (i det minste inne i mitt eget hode) og da får treningen lide, og en pause trenger vi alle en gang i blant. Men nå faller brikkene på plass både her og der, og da kommer også den ekstra energien man trenger for å unngå sofaen rett etter jobb.

  I kveld er det hockeykamp på tv'n også, herregud denne dagen har vært ekstremt bra. Mandag, du skuffer ikke denne gang!

  Hvordan har din dag vært så langt?

 • Publisert: 20.03.2017, 15:28
 • Kategori: Trening
 • 0 kommentarer
 • nytelsessyk

 • Publisert: 19.03.2017, 15:26
 • Kategori: Dagbok
 • Du vet den følelsen du får når du fryser som faen, følelsen av å tryne femti ganger etter hverandre på langrennski med staver til alle kanter og snø i trusa? Når du bærer tre stappfulle bæreposer i hver hånd, og skuldrene skriker etter nåde? Den følelsen er ikke morsom. Jeg har ofte den følelsen, følelsen av at ingenting er som jeg vil og at alt er vanskelig.. Hver gang jeg gjør noe jeg ikke egentlig har lyst til eller noe jeg egentlig ikke brenner for så dukker den følelsen opp og tar over hele kroppen min. Og jeg brenner ikke for så mye av det jeg gjør i hverdagen - bortsett fra å skrive og å høre på musikk.  Ikke alle er skapt for en 9-16 jobb, ikke alle er gira på å ta en lang utdannelse eller å skaffe seg barn og stasjonsvogn. Ikke alle er som "alle andre" og det er helt greit. Ikke alle elsker fester og det sosiale livet hver eneste dag, noen liker sitt eget selskap og tanker best innerst inne og det betyr ikke at man er egoistisk, kynisk eller at man ikke bryr seg om andre mennesker. Det er helt greit!

  I dag gikk jeg nedover gaten alene med solen i ansiktet og austaliensk hiphop på ørene, den dumme drittfølelsen var ikke i nærheten av kroppen min, jeg slappet helt av og bare var. Hadde jeg jobbet med noe jeg brenner for, så kunne jeg godt jobbet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Og det skal jeg strebe etter så lenge jeg lever, følelsen av å ikke føle meg tvunget til det jeg gjør hver eneste dag.

  Verden kan gå under i morgen, og alikevel skur vi på vekkeklokka hver eneste kveld og tvinger oss opp hver eneste morgen. Vi kaster bort tiden på ting vi egentlig ikke vil gjøre, når vi lever på lånt tid allerede. Hvorfor er det slik? Hva streber vi etter, hva driver vi med? Jeg tenker på slike ting hele tiden. Det er helt greit å like det man liker, kanskje noen elsker å stå opp tidlig å dra på den samme gamle kontor eller butikkjobben, det er helt greit. Så lenge DU er lykkelig.

  Jeg er nytelsessyk, det har jeg alltid vært. Jeg er en livsnyter i ubalanse, systemet fungerer ikke for meg - jeg liker det rett og slett ikke. Frihet, det eksisterer ikke her. Her regjerer forventninger og press, man skal være på en viss måte selv om visse påstår at janteloven er død. Man er fri til å være den man vil være? Nei, det finnes lover og rettningslinjer for hver minste lille ting - man må be om tilatelse eller søke om alt. Jeg synes det er vanskelig å tilpasse meg. Jeg vil ikke tilpasse meg, hver fiber i kroppen stritter i mot. Hver gang jeg tar til takke med den situasjonen jeg er i, så blir jeg dypt skuffet av meg selv etterpå.

  "Hva vil du gjøre?" Spørsmålet tygger på hjernecellene mine; jeg vet ikke, jeg vil ikke gjøre en dritt. De tingene jeg vil gjøre, endrer seg hver eneste dag og noen ganger hvert eneste sekund. Jeg vil reise, jeg vil spille et instrument, jeg vil danse og jeg vil skrive tekster, musikk og bøker, kanskje jeg vil stå på en scene foran titusenvis av mennsker, eller kanskje jeg vil surfe på en ensom bølge. Jeg vil være uavhengig av andre mennesker for å skape min egen lykke, men det funker ikke - man trenger andre mennesker hvis man skal kunne tjene penger. Uten penger kan man gjøre svært få ting... Frihet? Nei, det eksisterer ikke her. Er det pengene som har blitt vår frihet?

  Men det er helt greit å tenke sånn, det er helt greit å ville slike ting. Det er helt greit å strebe etter frihet og uavhengighet, det er helt greit å være menneske. Sola skinner og livet er hærlig, det er søndag og man er fri til å gjøre de tingene man har lyst til så lenge man har tid og råd. Grensene eksisterer alltid, og jeg hater de grensene.

  Men i dag er jeg glad, i dag har jeg motivasjon. En dag skal jeg finne ut av det, en dag.

 • Publisert: 19.03.2017, 15:26
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • rescue my hair

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære


 • · Agadir Argan Oil ·

  Denne serien er helt amazeballs faktisk, har ikke brukt noe annet siden jeg testet det for første gang! Jeg kan vel på med hånden på hjertet si at jeg har helt insane slitt hår, altså det er ikke litt gøy en gang. Jeg har latt det gro så lenge uten å gå til frisøren gjevnlig, for really hvem har råd til det? Nesten to tusen for en liten stuss, det er jo helt bananas. Og jeg er faktisk så feig at jeg ikke tør å gå på de stedene som har sånn "dameklipp for 450 kr", noen som har erfaringer med det i Oslo området? I need some help. Men, denne serien gjør det lettere å gre ut flokene i alle fall, og håret ser mindre ut som en tørr høystakk etterpå.  Så jeg anbefaler virkelig balsamen og shampoo'en hvis du sliter med tørt, glansløst nordisk hår - har du fint hår fra før så blir det nok enda bedre! Argan olje sverger jeg til uansett hvilken flaske det puttes i, naturens lille skatt det der altså. Har brukt oljen på både øyebryn, vipper og i hårbunnen med gode resultater! Det kan visst brukes på huden mot kviser også?

  Jeg klikket hjem en fuktighets-kur fra samme serie her om dagen, like greit siden det er salg og gratis frakt på hele serien nå hos blivakker.no om dagen! Bedre blir det ikke. Jeg har ikke testet den enda, men kanskje den er akkurat det siste lille som kan redde det lange håret mitt fra sakse-døden - krysser fingrene så hardt jeg kan. Jeg er liksom ingenting uten det lange håret mitt.. Haha, sånn kan det gå. Må foresten bare skryte litt av leveringstiden til blivakker, en og en halv dag! Halleluja.  Jeg vurderer å starte på haircare pillene, men jeg lurer på om det virkelig er så bra som alle skal ha det til? Legg gjerne igjen en liten kommentar hvis du har noe å si om det kosttilskuddet. Håret mitt er ikke bare slitt, det er så tynt så tynt på grunn av alle hårene som faller ut hver gang jeg børster meg, og sikkert fordi jeg aldri tar meg råd til en frisørtime. Fikk helt angst når jeg hadde klippet bort to millimeter fordi jeg synes det så MYE kortere ut, hvordan kan jeg stole på et annet menneske med en saks da liksom? I need to get over myself.

  Ellers så har enda en TRAVEL arbeidsdag i Oslo kommet og gått, ikke så mye annet spennende å komme med akkurat nå. Hvordan har din dag vært?
   

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • joe and the girls

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok


 • Første offesielle dagen i den nye gamle jobben er overstått, deilig å være tilbake! Det diggeste er at man kan være sikker på økonomien de siste tre månedene i dette landet uten å stresse rumpa av seg, pjuh! Puster lettet ut.

  Etter jobb hadde jeg en etterlengtet kafé-date med en veldig søt jente jeg ble kjent med mens jeg jobbet på Skeidar, vi skravlet og hadde det så koselig at vi nesten glemte tiden helt. Det er så hyggelig å møte slike mennesker som man bare klikker med, selv om hun er født fem år senere enn meg så har vi alt mellom himmel og jord å prate om hver gang vi møtes. Må forressten si at jeg digger maten og drikken på Joe and the juice, freshe lokaler er det også! Og for et fantastisk vær vi har hatt i dag!? Kjenner virkelig at våren er etterlengtet her nå, jeg trenger sårt sol og varme.

  Nå sitter jeg i sofaen med min bedre halvdel og et glass hvitt, livet er herlig og avslappende i akkurat dette sekund og jeg nyter. Jeg er så heldig, skulle ønske jeg kunne huske det hele tiden. HERREGUD, jeg sier det igjen; tiden flyr! Snart bor vi i Sverige ♥

  I går var jeg på The Skin og fikk min første runde med microblading, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så fornøyd jeg kunne ha blitt! Tenk, nå slipper jeg å sminke øyebryn på to år - det er hva jeg kaller luxus i hverdagen. Skal vise dere før - og etterbilder så fort jeg får knipset noen, skal tilbake om fire uker for siste finish og gleder meg allerede. Det var ikke så vondt som folk skal ha det til, men dette kommer fra en som har en del tatoveringer på kroppen - så har du veeeldig lav smerteterskjel så kanskje du synes det er uutholdelig. Men, du får bedøvelseskrem og alt - så etterhvert kjenner du nesten ingenting! Jeg kan anbefale The Skin på det sterkeste hvis du vurderer microblading eller andre behandlinger, jeg er like førnøyd med resultatet hver gang jeg går ut av den døra. Og ikke gjør feilen med å dra på en "billig deal" et eller annet shady sted, det kan faktisk få store og evigvarende konsekvenser! Det er alt for mange skrekkhistorier der ute om både vipper, negler og øyebryn som har gått herfra til helvette på to sekunder. Så vær sikker på stedet før du legger deg under pinsetten, nåla eller hva det måtte være. Haha, det var dagens lille alvorsprat fra meg.

  Håper dagen har vært full av solskinn og glede, og at kvelden blir minst like bra! ♥

   

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • siste dagen

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • God mandag! Hva skjer?

  I morgen er det siste dagen på min nåværende jobb, jeg gleder meg til å slippe det kappitelet - ingen ting føles værre enn å ta ti skritt tilbake! Nå går jeg heldigvis ti skritt frem igjen, på min gamle jobb med de beste kollegene man kan tenke seg. ♥

  Oslo, old friend - new enemy.

  Herregud så fort januar og februar har gått? Jeg har kanskje nevnt det tidligere, men jeg er sjokkert. Snart er vi halvveis i mars, snart er tantebarnet mitt et helt år, om tre små måneder flytter jeg ut av landet. Jøss, jeg husker det som i går at jeg klaget på hvor leeeenge det var til. En utålmodig og rastløs sjel, men det er jeg bare glad for; livet blir så mye bedre med litt fart og spenning - i need some right about now! 

  Det jeg gleder meg mest til nå er egentlig å arrangere avskjedsparty! Skal be folk i goood tid slik at flest mulig kan komme, og jeg skal være en awesome vertinne! Tenker kanskje litt hjemmelaga tapas, ballonger, partyfavours og velkomsdrink? Kanskje et tema? Elsker å stelle i stand på den måten. Og da kan jo egentlig bare naboen klage på bråk så mye de vil, hva skal de gjøre da? Kaste meg ut? Too bad, har allerede sagt opp. Haha original ganster. Må bare vente på eksamensdatoer for typen, så vi vet når vi kan ha fest.

  Før den tid skal jeg prøve å drikke så mye kaffe, skravle og le så mye jeg kan sammen med jentene mine - tenk at jeg skal flytte 9 timer unna med bil. Heldigvis går det fortere med både tog og fly (for de som tør sistnevnte, lol).  Planen var egentlig å trene litt i dag, men så kom migrenen og tok et lite tak om meg. Jeg må få fikset opp i den ryggen min altså, det går ut over hele forbanna kroppen min! Jeg har vondt i puppene liksom? What the hell is that all about, kjennes som om jeg er i puberteten igjen. Og dessuten blir jeg en skikkelig bitch når jeg har smerter i ryggen.. Ordner seg vel til slutt, en gang!

  Håper mandagen har behandlet deg bra, hva er planen for denne uka? ♥

   

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • tynnkledd

 • Publisert: 12.03.2017, 12:35
 • Kategori: Dagbok


 • God søndags formiddag! ♥

  Dagens grå himmel står i stor kontrast med gårsdagens solskinn, kan ikke våren bare komme for fullt sånn ca nå? Det var så deilig å ikke fryse av seg rumpeballene i går, da vi tok en liten gåtur langs Akerselva. I dag er vi litt såre i halsen her hjemme, la deg ikke lure av den varme vårsola - det er fortsatt kaldt ute! haha. Et klassisk eksempel på: gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

  Rundstykkene er i ovnen og tevannet koker, det blir en rolig søndagsfrokost med Breaking Bad på tv'n - vi begynte å se på første sesong igjen i går. Våren MÅ virkelig komme ja, vi går snart tom for serier å se på.  Håper du får en fin søndag ♥

  Ps. Gratulerer med dagen, verdens beste Cammi! ♥

 • Publisert: 12.03.2017, 12:35
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • litt sånn overfladisk

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok


 • Tenkte at jeg skulle ta et inspirerende bilde av lørdagsfrokosten min, men så ble det ikke slik. Det er begrenset hvor mye man kan dandere et knekkebrød med smøreost og et glass med rips-biola. Den biolaen er by the way awesome i seg selv, synd den er kun er i salg på våren og sommeren.. Jeg kunne sikkert slengt på noen reddiker og et par skiver med agurk, men let's face it - det gidder jeg ikke når jeg nettop har stått opp og klokka er over tolv. Jeg prøver å love meg selv at jeg skal bli flinkere til slikt i fremtiden, for jeg blir faktisk ekstremt glad av å se på Caroline Berg Eriksen's og Kristina Andersen's tallerkner, det er rart hvor mye et par blåbær og litt kanel-dryss kan gjøre med én.

  Jeg har fått fri fra jobb i dag grunnet en hissig skoliose-smerte som nekter å gi seg når jeg slaver over baguette-disken på jobb, på tirsdag har jeg min siste dag der. Kommer til å savne russejentene og lukten av vaniljeboller, men ellers kommer jeg ikke til å savne en dritt derfra. Det er _hands down_ den verste jobben jeg noensinne har hatt, og den minst betalte også. Så de tre siste månedene jeg har i dette landet skal jeg tilbake til kjente trakter og den beste kollega-gjengen jeg noen sinne har hatt, og ikke minst 50 kroner mer i timen - det kan ikke en gang jeg klage på!

  Øyevippene mine er tilbake, etter to måneder uten - denne gangen har jeg fått på volumvipper og de ser og kjennes fortreffelige ut! De er så lette at jeg nesten glemmer at jeg har satt på en forlengelse av meg selv rundt gluggene. På tirsdag skal jeg få microblading på The Skin, jeg gleder meg som et lite forbanna barn i desember. Endelig skal jeg få fikset opp i de tynne øybryna mine! De fleste som er født på begynnelsen av 90-tallet kan nok relatere seg til det jeg snakker om? Det enkleste er ikke alltid det beste, og et sånn "øyebrynskutter" fra H&M er veldig enkelt. Det skulle være så tynt som mulig back then, og ja - man får varige mén! Mine klarer ikke å gro tilbake uansett hvor mye castor oil jeg bader trynet mitt i! Kjenner jeg er litt nervøs for smerten, men jeg har åtte tatoveringer på kroppen fra før av, så det skal nok gå som smurt denne gangen også. Resultatet er jeg over hodet ikke nervøs for, de er så dyktige på The Skin.

  Jeg ser forressten at det daglig er flere lesere her inne, selv om jeg har vært en ræv til å oppdatere den siste tiden? Dere holder meg motivert dere fantastiske lesere, uansett hvem dere er. Jeg skal ikke fortsette å skuffe, det skal og må bli andre (vanilje)boller! Skrive er jo det beste som finnes, og det eneste jeg egentlig vil! En slik passion skal man ikke gi opp. Jeg har tenkt til å starte med VLOGG også, youtube er en fantastisk kanal. Jeg må bare komme over det faktum at folk glor seg ihjel når du tusler rundt og snakker til ditt eget kamera, haha. Janteloven as, den får man også varige mén av.  

  Nå skal jeg se litt på bloggerne, og ikveld blir det Xgames på tv'n og sjokkis i munnen. Solen skinner i hovedstaden nå, det er så deilig at vi kryper mot vår!!! Endelig kan man jo si, selv om vinteren har vært utrolig kort i år? Den har vært fæl, men ikke så lang som i fjord? Kanskje det er mangelen på hvit snø som spiller meg et puss.

  Mannen sitter å pugger kjemi, med "highway to hell" på ørene. Jeg synes det er en fantastisk stemning over det hele - han gjør meg så stolt som står på sånn. Og alle dere andre studenter og hardtarbeidene mennesker der ute, uansett hva dere gjør - gjør det som DU blir happy av! Livet er ikke så forbanna seriøst, og hvem vet hvor langt det blir? Uansett, HAPPY er kodeordet her.

  Nå runder jeg av med en liten video som alle burde se, så blogges vi litt senere ♥ Hva er dine planer for helgen?


   

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer