hits

Annie

annielistic.blogg.no

nostalgiske brøytekanter

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • Det var faktisk slående vakkert i Oslo i går kveld og i dag tidlig, før eksosen og forurensningen la seg over de hvite brøytekantene. Påskevær, snowboardvær, kvikk lunsj-og-solo-vær. Hva hadde jeg ikke gitt for en hytte på fjellet akkurat nå, men det kommer en dag for alt - la oss nå inderlig håpe og jobbe for det! Solen skinner og våren er på vei, det vekker gleden og gnisten i en frossen skrott. En skrott som føler seg alt for gammel til å være så ung, en skrott som tørster etter inspirasjon og frihet til tid og kreativitet.  Vi har bestilt biletter til favoritt stand up-komikeren vår: Ricky Gervais! Han kommer til Stockholm 1. juli, jeg gleder meg som en idiot. Han har baller nok til å kødde med alt, og det er noe jeg beundrer! Hvorfor kan man ikke kødde med ting liksom, hvis det bare er kødd? Ricky sier at det er lov å tulle med alt, og jeg digger den narsisistiske, mørke og råe humoren hans - søk han opp på youtube, og le deg skakk! Med mindre du har en fryktelig sensitiv humor, da er det nok best å la han ligge i fred.

  Jeg har fått en reisefeber i det siste som ikke lar seg drukne av noe annet. Spania, Australia, Hawaii og Bali... MMMM. Har ei venninne som følger drømmen og reiser jorden rundt sammen med sin kjære as we speak (følg henne på instagram HER), og jeg kjenner tre - fire stykker som skal gjøre det samme innen kort tid. JEG VIL OGSÅ! Folk som følger drømmene sine er de beste og kuleste folka jeg vet, det er så inspirerende å betrakte dem, å når de kommer seg dit de ønsker så blir jeg så evig glad og imponert, jeg vil klappe i hendene og fortelle dem hvor bra de er. Jeg skal følge mine jeg også, jeg må bare sortere litt i hodet å finne ut hvilke drømmer jeg skal begynne med.. Har så forbanna mange der oppe, et luxusproblem? Eller totalt forvirrende og hemmende? Det veksler fra dag til dag. Jeg skal begynne å spare til en lang tur så fort det lar seg gjøre, det er helt sikkert! Jeg savner dagene på surfeskolen i Portugal, ferie med bevegelse og utfordringer er det beste! Spørsmålet er bare om jeg overlever flyturene med den forbanna flyskrekken som bare vokser og vokser for hver dag som går. Vi så på "Cast Away" med Tom Hanks her om dagen, kan ikke si at det hjalp på skrekken nei.. Men, se filmen - den er dødsbra! Det finnes jo alltids tog og båt.


  Første selfie med fjernkontrollen! Nikon ♥

  Der jeg jobber nå, så er jeg faktisk eldst. Lederen min er fire år yngre enn meg, og man kan vel si at jeg føler meg ganske mislykket? Neida, joda. Men, jeg vet det bare er midlertidig, det er veldig midlertidig. Det er facinerende å høre på den kommende russen prate om solarium og hvem de snapper med. På vår tid så sendte man i det minste SMS, den komunikasjonsmåten er tydeligvis fryktelig utdatert? Haha, liker at jeg er så "gammel" at jeg kan si "på vår tid". Men slik er det jo, min beste barndomsvenninne er nå gravid med sitt tredje barn - og de bekjente som ikke allerede har barn prøver på å få sitt første? Også har du oss to-tre Oslogirls igjen da, som jager drømmer og karriærer foran alt annet, rart hvor forskjellige man blir med årene - og godt er det!  Jeg ser fremover, jeg flytter snart over grensa, jeg teller dagene - jeg trenger at det skjer noe drastisk nå! Rastløsheten spiser meg opp innenfra, og Oslo er det kjedeligste stedet på jord akkurat nå. Sorry gamle venn, du er oppbrukt! Jeg har vært innom alt du har å tilby, hver eneste bar og hver eneste fjelltopp - føles det som. Skulle bare ønske jeg kunne ta med meg de dyrebare skattene mine når jeg reiser, jentene som jeg startet livet i hovedstaden med - de få som fortsatt er her.

  Ventemodus, det er der jeg befinner meg. Jeg sløser bort den siste tiden på venting, når jeg burde forberede og starte akkurat i dette øyeblikk. "Når jeg kommer dit så skal jeg, når jeg kommer dit så kan jeg.." Det er nå vi lever, det må vi huske. Start i dag.  ♥

   

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • akkurat nå

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • Sitter jeg i sofaen med håret i en tilfeldig dott og hører på "plukket en blomst" av svartepetter, tenker at jeg burde gjøre noe med livet mitt - men jeg gidder ikke. Det er helt greit, for det er søndag. Samtidig gnager "do more" langt bak i hjernebarken min, langt bak. 

  Vurderte i et lite sekund å dra frem kameraet og fjernkontrollen, men det gidder jeg ikke for jeg føler meg som en dass. Jeg er en dass, og det faktum er jeg egentlig ganske stolt av, for det kjennetegner meg. Gleder meg til jeg kan kjøpe flere snapbacks, for det kjennetegner meg det også. Da skal jeg orke å dra frem kamerautsyret med en gang! Men i dag blir det et gammelt bilde i reprise:


  Ble sykt inspirert av bildene Krisssy en dag, ho er så rocka og out there - jeg digger det.

  Nå kom jeg på at jeg kan hele "kjendisparty" utenat, så den låta blåser ut av høytalerne her.. Tipper naboene mine elsker oss, samboeren har dratt frem stikksaga også, så nå blir det party i heimen! Han ble ét år eldre i går forresten - vi feiret med hjemmelaget bolognese, late night talk, hockey og whiskey ♥

  Jesheeeeeim, nå har jeg brøyta meg igjennom dirty oppland, karpe diem og plutselig hører jeg på gamle låter av Diaz - hvem er denne karen? Sjarmen med hyperkinetisk forstyrrese. Erik og Kriss blir neste, norsk "rap" er innafor på en søndag. Alt er innafor på en søndag, så lenge det er tilfredstillende og simpelt for hjernen. Så kanskje vi kan dra tilbaaaake? Minner meg om det éne året jeg gikk på videregående, som var et ganske bra år egentlig. "Vennene de spres med vinden" det er ikke _litt_ kødd en gang, men godt er det.

  Jeg tenker på frasen "alt var så mye bedre før", da alt var nytt og spennende og man ikke stresset så mye med jobb og fremtid.. Men, det er egentlig å tenke tilbake på de stundene som er best, for det blir til glansbilder i mitt eget minne, livet var ikke så jævla fett da heller. Alt er relativt, det er helt sikkert. Eller, ingenting er helt sikkert, bortsett fra at jeg skal spise taco til middag i dag, hvis ikke en jumbojet blir kapret av terrorister og styrter inn i blokka vår, det kan jo faktisk skje det også. Det var en forstyrret dude som prøvde å rane butikken her borte med masjete på fredag (heldigvis kuttet han bare seg selv i fingeren). Alt kan skje nå. Jeg sier bare TRUMP ER PRESIDENT?! Den samme duden som hadde hovedrollen i en realityserie. Skal man le eller grine, eller kanskje litt av begge deler? Mens vi fortsetter å dra på jobb hver eneste dag. Hvis verden skal gå under snart, så må jeg snart få til det jeg har lyst til! Gidder ikke å sløse bort den siste tiden på meningsløst og underbetalt arbeid, men akkurat nå så må jeg jo? Eller, er det kanskje noen der ute som kan stille med et mer attraktivt jobbtilbud?

  2017 ja, hva skal jeg gjøre i 2017? Jeg vil dra på festival, så jeg har googlet frem mange festivaler i hele skandinavia, noen som har tips eller erfaringer? Frister med Roskilde i DK, Stavernfestivalen i "hjembygda" og peace and love i Sverige, spørs jo så klart hvordan jobbsituasjonen ser ut og alt annet - men å drømme, det kan man da alltids gjøre. Må inrømme at jeg mye heller sover i telt mitt i skauen, enn på en skitten festivalcamp, er litt redd for at dritafulle mennesker skal ramle innom.. Hotell blir dyrt.

  Også SKAL jeg skaffe meg hund, det må jeg bare! Og begynne med VLOGGING, gleder meg til å komme i gang. Må bare få kustus på den late siden av meg, som regjerer over ca 90% av dagene mine. Jeg vil bli mer som Tonje Blomseth og Casey Neistat, på min egen måte så klart - sammen med Miley Cyrus, Krisssy og Sophie Elise så er de to av de menneskene som inspirerer meg mest.

  Så det var meg, akkurat nå. Nå snur jeg hodet mot den andre skjermen, og setter på gamle episoder av The big bang theory. Hva gjør du akkurat nå? Hva synes du om innlegg som dette?

  Som Obama _nesten_ sa: Annie out!

   

   

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer