hits

Annie

annielistic.blogg.no

it's beginning to look a lot like..

 • Publisert: 18.12.2017, 15:27
 • Kategori: Jul
 • Nå begynner det å se ut som jul, hæ? Hva skjedde med desember liksom, det gikk så _veldig_ fort! I går var det duket for 3.advents-middag allerede, og himmelen var helt fantastisk fin her i Västernorrland. Miusgradene har forhåpentligvis kommet for å bli denne gang, og det er meldt snø til julaften her oppe. Der vi ska feire, sør i Norge er det jo selvfølgelig meldt regn og drittvær, haha.. Slår aldri feil det der as. Men det er jo tross alt ikke været som er det viktigste, det er å få hilse på fammen og friends'a. ♥ Tenk at vi har bodd i Sverige i et halvt år allerede, jeg vet jeg sier det hele forbanna tiden: men det går alt for fort, plutselig er jeg 80 år brått.

  Jeg har hatt influensa hele uken, og det har 80% av alle kollegaene mine også.. Så jeg har jobba, og blir aldri frisk. Dum som jeg er så dro jeg på trening på mandag, og det kickstartet både feber og bettenelse i halsen. Så ja, ikke tren når du er forkjøla.. Just don't. Nå eter jeg Strepsils for fulle kluter, og kjører nedpå med sitron-te for å bli frisk til den lange bilturen over grensa på torsdag. Orkække å sitte i bilen å hoste opp både lunger og levver så mange timer i strekk, nei.

  Kjenner at jeg ikke har så mye mer å komme med just nu, sånn bortsett fra snørr, klaging og tørkepapir.. Så da får jeg håpe dere likte bildene og at dere har en sykdomsfri og lugn førjulstid hvor enn dere måtte være! Puss och kram ♥

 • Publisert: 18.12.2017, 15:27
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • the julegavepapir-struggle is real

 • Publisert: 30.11.2017, 12:44
 • Kategori: Jul
 • Det snødde (kan man si snødde?) katter og hunder her i Sundsvall i går, og jeg hadde selvfølgelig planlagt å skaffe innpakningspapir til julegavene. Når jeg har planer om noe sånt, så blir det som regel gjort - uavhengig av vær og andre faktorer som måtte spille inn. Så jeg satte meg i bilen med isbjørnjakka mi på, og kjørte mot kjøpesenteret. Det var bare meg og pensjonistene på veien, så det var helt innafor å kjøre i 80 km/t i 110-sona.

  Akkurat som på motorveien, så var det bare jeg og pernsjonistene som var på juleshopping klokken ti om morgenen. Greit å slippe alle de kjappe og slitsomme menneskene si. Jeg var først innom systembolaget for å fikse  julekalender til gubben, 24 forskjellige øl er jo helt perfekt og gøy for oss begge. Det er liksom så kult å se at et menneske kan synes at en ny øl er så spennende, og da blir jeg helt varm i kjæreste-hjertet mitt hver dag i hele desember. ♥

  Å finne innpakningspapir er for meg et sant helvette, det var i grunn derfor jeg hadde satt av en hel formiddag til nettop den oppgaven. DET ER _ALT_ FOR MANGE VALG!?!? Jeg hater å ta sånne "små" avgjørelser; som hvilken serie vi skal se på, eller hva vi skal spise til middag. Jeg sliter litt med det da, for å si det sånn. Først kjøpte jeg 8 ruller for 10 kroner stykk på en sånn billig butikk, litt som europris i Norge. Men, da jeg gikk innom Lagerhaus rett etterpå så fant jeg ut at de hadde fire ruller med dobbelt så mye papir på til samme pris, OG DE VAR MYE FINERE! Så da gikk jeg tilbake til den første butikken å spurte om å returnere. "Vi måste ha kvitto.." Da kom djevelen frem i meg. Ikke faen om de skulle slippe unna med det as, jeg har jobbet i service-bransjen i over ti år, så ikke tro at du kan bare komme her og behøve "kvitto" når jeg var her for under tjue minutter siden, og har bevis på nettbanken min. Etter å ha kranglet med to useriøse, giddalause latsabber så kom tredjemann og hjalp meg med et smil. Det var snakk om 80kr liksom, ikke 80.000.. Makan! Haha, liker at jeg klarer å være bestemt på svensk nå. Julehistorien endte godt og jeg fikk det fine papiret med dompapper og ekorn på, fra Lagerhaus.

  De hadde ikke fint nok gavebånd i noen av butikkene på senteret, så da gikk ferden videre til "stora coop". Der hadde de jaggu' fint og retro gavebånd, og sorte nisser. Så nå har jeg en stor sort porsjelen-nisse på høytaleren i stua, dæven så praktfull den er. Skal få med et bilde av den neste gang!

  Så gikk ferden hjem igjen, og snøværet var forandret til en ordentlig blizzard! Men, bilen holdt seg på veien og jeg var ganske stolt over meg sjæl etter første solo-tur til Birsta-City.

  Julekalenderen ble tradisjonen tro pakket inn i glorete sølvpapir med grelle sløyfer og rosetter, haha akkurat sånn det skal være. Det er det indre som teller, det vet vi jo alle sammen. Jeg rakk det akkurat før jeg måtte hive meg i volvoen igjen for å hente mannen på jobb, så vi kunne komme oss på trening. Når vi kom hjem ble han overrasket, glad og fornøyd ♥ Vi fikk plutselig juleånden over oss, og satte på rødvinsgløgg, julemusikk og pakket inn alle gavene. Jätte mysigt! Det er noe helt spesielt og nostalgisk med å få så mye snø som vi har her nå, krysser fingrene for at den holder seg hele desember.

  I morgen er det 1. desember, dere!

 • Publisert: 30.11.2017, 12:44
 • Kategori: Jul
 • 3 kommentarer
 • julefeiring i sverige

 • Publisert: 25.12.2016, 12:40
 • Kategori: Jul


 • Jeg har spist svenske kjøttboller, verdens beste hjemmelagede roastbeef og røkt laks! Masse annet som jeg ikke husker i farta også. Jeg fikk en haug med julegaver, jeg må visst ha vært utrolig snill i år? Mistet akkurat et bilde jeg tok av "den store juleskinken" som er hovedattraksjonen (så vidt jeg har skjønt) på julebordet..

  Man har det godt. ♥

 • Publisert: 25.12.2016, 12:40
 • Kategori: Jul
 • 2 kommentarer
 • favoritter i julen: oppskrift på brente mandler

 • Publisert: 19.12.2016, 12:42
 • Kategori: Jul


 • Roasted xmas almonds ♥

  Vi tyvstartet litt på "bakedagen" i går kveld da kjedsomheten kom snikende innpå - så da ble det bente mandler, og det er første gang noen av oss prøver seg på dette. Det gikk over all forventning faktisk, men man burde kanskje prøve seg litt frem og helst være to eller flere - for røring blir det MYE av! Og du må ta frem all tolmodigheten du har, pluss en del is i magen. Men dette klarer du!

  Du trenger:
  (hvis du dobbler oppskriften, så lag den i to omganger for best mulig resultat!)

  400 g mandler
  1/2 dl vann
  150 g sukker
  1 ts ekte vaniljesukker
  1 ss stekesmør
   

  Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel mandlene utover en stekeplate med bakepapir, rist dem midt i ovnen i ca 5-6 minutter (løsvekt fra meny, er mandlene større enn som så - sleng på et par minutter til) Pass på mot slutten, de skal ikke bli stekt - bare ristet!

  2. Ha vann, sukker og vaniljesukker i en dyp stekepanne, eller en vid kaserolle, og gi det et lite oppkok. La sukkerlaken koke i 2-3 minutter.
  3. Tilsett de ristede mandlene - sett varmen på omtrent middels, og ikke mer enn det. Det er nå viktig å røre HELE TIDEN, til sukkeret krystalliseres og legger seg rundt mandlene. Etter hvert vil du ha noe som ligner på sukker/hvitt pulver i kjelen din.
  4. FORTSETT Å RØRE, til sukkeret smelter igjen. Dette kan virke håpløst, men ikke fall for fristelsen til å skru opp varmen! Da blir det svidde mandler, og ikke brente. Det er ikke digg! Sett tålmodigheten din på prøve, rør og rør!


  Slik ser det ut når sukkeret krystalliseres å legger seg rundt mandlene. RØR gødt, helt til det smelter igjen.

  5. Når sukkeret har smeltet (endelig) igjen, tilsetter du smøret som skal bidra til at mandlene ikke klumper seg for mye sammen. Rør godt til smøret har smeltet! Ha gjerne i smøret litt før alt sukkeret har smeltet helt, da får du igjen litt av krystallene på mandlene - det smaker utrolig godt og gir en ekstra crispy finish!
  6. Hell mandlene over på det bakepapirkledde stekebrettet som du brukte til å riste mandlene.
  7. Mandler som har klumpet seg sammen, kan du lett løsne med en gaffel e.l. Vi brukte hansker og hendene tilslutt, funker som bare det.

  Når mandlene er helt avkjølt kan du putte dem i en tett boks eller på et glass. Og dersom du skal gi bort noen, eller spare til julaften - så gjem dem godt, for får du til dette så er de FARLIG gode, det skal godt gjøres å spise bare én skal jeg si deg. Prøv et par ganger dersom du failer, det er verdt det! Middels/lav varme, og masse røring og tolmodighet er egentlig hele oppskriften i dette tilfellet.  Håper det smaker! ♥


   

 • Publisert: 19.12.2016, 12:42
 • Kategori: Jul
 • 11 kommentarer
 • last sunday before xmas

 • Publisert: 18.12.2016, 13:58
 • Kategori: Jul


 • God siste søndag i advent!

  I fare for å gjenta meg selv: hvor blir tiden av? Det er altså siste søndag i advent nå.. Synes nesten det var forige uke at kundene gikk i butikken og klagde på at det var aaalt for tidlig med julemarsipan og julepynt, haha - det er ikke så tidlig vet du, når tiden går så sinnsykt fort! Takk livet for at jeg ikke skal på julegaveshopping nå den siste uka før jul, jeg sender over litt styrke til de stakkars sjeler som enda ikke har rukket. Lykke til i kaoset! ♥

  I går tegnet jeg en tegning, jeg ble ganske fornøyd med den - så nå skal jeg prøve å tegne litt mer... Jeg blir ALDRI fornøyd med noe av det jeg selv gjør, så dette er et stort fremskritt for egoet mitt haha (jeg hater foresten å skrive "haha", men noen ganger så må jeg bare.) Uansett, tegningen var av puddelen til svigersøster - så nå tenkte jeg å finne frem et bilde av chihuahuaen til kusina mi, og et bilde av "the dog of my life" Tika. Tika døde for fem-seks år siden, rett etter at Tanja (the other dog of my life) gikk bort. Jeg kommer aldri til å glemme de to hundene, så mye kjærlighet for alle barnebarna til mormor - det var hennes hunder. Tika var en alaskan malamute, en rase vi vurderer sterkt å gå til anskaffelse av. Men, det er ikke "bare bare", man må ha masse plass og ikke minst tid og en ekstrem stahet! De røyter som bare f.. Men, det er verdens fineste hunder i mine øyne - og tika var den beste av de alle. Miss u girl. Derfor skal jeg prøve å tegne henne, å gi tegningen til mormor hvis den blir noe fin. Det kan godt henne jeg hadde litt "flaks" i går, for jeg fikk til to fine puddler på én kveld - best å bare smi videre mens tegne-hjernet er varmt? Hvis du er nyskjerrig, så ligger det bilde av "Rocky" ute på @shotbylilleng på insta.

  Føler jeg har så mye å gjøre, så jeg har akkurat laget en plan for alt som må gjøres før vi tar juleferie og reiser hjem til svigers i Sundsvall, Sverige. Det er egentlig ingenting jeg MÅ gjøre, men ting jeg har tatt på meg for å forbedre meg selv. Jeg skal se etter jobber, gjøre klar portofolioen min både på nett og i papirform slik at jeg kan søke jobber i Sverige når vi drar dit over jul. Er tross alt under et halv år til vi flytter. Jeg skal tegne som sagt, bake kakemenn, sandnøtter og prøve meg på brente mandler. As we speak står mannen og pusser blikkbokkser som skal bli gaveesker som vi kan putte baksten i - viser dere senere! På tirsdag kommer mamma og lillebror på besøk, hører rykter om at kanskje mamma skal lage finnebiff (jeg spurte om hun kunne..) det har jeg ikke spist på evigheter, og det er faktisk noe av det diggeste som finnes! Pluss at det er håndballfinale klokken 17 i dag, hockey på tirsdag, the skin på tirsdag og alt mulig annet rart. Også må jeg finne ut hva jeg skal pakke med meg av klær til Sverige? amagad... verste.

  Så med andre ord blir denne siste uka advent's siste innspurt, før jeg slenger beina på bordet med en tomtegløgg i hånda. Når man har mye å gjøre, da går tiden enda fortere, det er bra det - så sitter vi snart på toget vekk fra by-maset! Nå skal vi gå i butikken å kjøpe hornsalt til kakemennene, pante flasker, redigere bilder and 'all that jazz' før håndballfinalen starter! Følger du med på jentene? Gruer meg foresten fælt til vi må plukke ned adventsstjernene etter jul, de gjør kjøkkenvinduene SÅ mye mer attraktive.. Akk ja, julen varer helt til påske?

 • Publisert: 18.12.2016, 13:58
 • Kategori: Jul
 • 2 kommentarer
 • DIY: juletrestjerne

 • Publisert: 13.12.2016, 17:00
 • Kategori: Jul

 • Homemade vintage star ♥

  Dæven jeg er så stolt av dette lille prosjektet! Jeg ser for meg at vi sitter i vår fremtidige stue og mimrer tilbake til den gangen vi lagde den sammen i Oslo, haha håpløs romantiker og drømmer. ♥ Å skape minner sammen er virkelig noe av det beste som finnes, små ting som det her kan få ekstremt stor sentimental verdi i fremtiden det er jeg sikker på!

  Jeg brukte en gammel springform jeg fikk gratis(!) av en kunde, da hun kom innom for å kjøpe nye - hun skulle egentlig kaste dem, og takk meg sjæl for at jeg tok vare på dem og gadd å dra dem med meg hjem på scooteren, haha. Man kan sikkert bruke hva som helst; papp, plastik, eller hva du måtte ha liggende rundt. Denne stjerna fikk en skikkelig kul look, da formene hadde fått et skikkelig patina-preg etter mange års bruk og kjærlighet. Tenk på det da, noen andre har arvet disse og bakt kaker i dem over flere generasjoner! Haha, jeg vet ikke hvor mange - men spennende å tenke på synes jeg at det er uansett. TUSEN TAKK, du som ga meg disse formene, helt gratis! En manns søppel er en annen manns skatt, det er helt sikkert og twist!

  Vi printet ut en perfekt stjerne fra google og klippet ut en mal, så tegnet vi mønsteret midt på springform-bunnen med en sprittusj. Heldigvis for meg, så har jeg en handymann til kjæreste som aldri sier nei takk når han får mulighet for å bruke verktøyet sitt - så han skar ut stjernen med et verktøy som han kaller for "dremmel", før han pusset kantene litt med sandpapir. Det er en handy sak som både kan pusse, kutte og tusen andre ting jeg ikke husker akkurat nå, en sånn en "dremmel" burde alle DIY-frelste folk med litt firgerbeherskelse og tålmodighet (ikke jeg) ønske seg til jul! Fantastisk sak i allefall.

  Så kom vi til festet, hvordan skal vi få satt denna stjerna i toppen av julegrana? En enkel løsning fant vi i "hobby-skuffen" til samboeren; et tomt C-vitamin rør fra Sverige. Før lurte jeg litt på om han kom til å få bruk for de små plastrøra og pinnene han alltid sparer på, men nå trenger jeg altså ikke å lure lenger. Vi damer liker som regel ingenting, så lenge det er "unødvendig rot", haha! En runde med limpistolen senere, så var vi klar for siste finish. 

  Vurderte lenge å bare beholde stjernen akkurat slik den var, jeg elsket retro stilen den på en måte fikk - men matt sort passer veldig godt med resten av interiøret her hjemme akkurat nå, og jeg har en springform til som jeg kan lage en litt større stjerne av i fremtiden når treét har vokst. Det er helt amazing at juletreét står i potte, da kan man bruke det forevah evah! Hvis man klarer å holde det i livet da.. Jeg skal passe på det som en hauk pluss en hønemor!

  Slik ble resultatet iværtfall! Jeg digger den helt sykt, og er så stolt over mannen min som laget den "for meg" på bestilling. Jeg kan være ganske kravstor og perfeksjonistisk.. Hvis man kan si det? Fineste juletrestjerna jeg noen sinne har hatt, og den var helt gratis! Dessuten er den helt unik, med et hjemmelaget preg og et springform-merke fra "gamledager" opp-ned i midten! SO STOKED ♥

  Julegave fra norges blindeforbund

 • Publisert: 13.12.2016, 17:00
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • fra hjertet

 • Publisert: 13.12.2016, 10:00
 • Kategori: Jul
 • a gift from the hart is the best one there is ♥

  Det ble et par små julegaver alikevel, jeg får helt angst av å ikke gi noe som helst - jeg elsker det jo! Så mannen og jeg har kjøpt og laget litt småtteri, og i dag pakket jeg inn alle sammen med verdens største innlevelse. Det finnes vel ikke noe bedre enn å sette sammen gavepapir, merkelapper og bånd? Morsomme kort og gjennomtenkte gaver. Når man ikke har så mye, så kan man gjøre mer ut av det lille enn man som regel tror. Vi har foresten laget en helt egendesignet hjemmelaget juletrestjerne til pottegrana vår, kommer et innlegg om den litt senere - den er helt rå!   

   

 • Publisert: 13.12.2016, 10:00
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • lag din egen jul

 • Publisert: 08.11.2016, 17:00
 • Kategori: Jul
 •  Christmas, just the way I like it.


  Når man kommer hjem til familien til jul, så er det alltid like hyggelig å se noen røde nisser og tradisjonell dekor. Hjemme hos meg er det ikke en eneste rød lue å se, det har ikke vært så mye julepynt i det hele tatt egentlig siden jeg flyttet til Oslo. Når man bor i et kollektiv eller en midlertidig leilighet så klarer jeg egentlig aldri helt å føle meg som hjemme, man skal bare være der i en liten stund av livet før man fyker videre.. I år bor jeg sammen med kjæresten, vi deler hele leiligheten og har både stue, kjøkken, bad og soverom - tilogmed en liten kontordel i stua. I år skal jeg prøve å lage jul slik jeg liker det, heldigvis har mannen like god smak som meg når det kommer til interiør (selv om han bryr seg under halvparten så mye) så det blir slik vi vil ha det. Må jo øve, for til neste år på denne tiden - så eier vi forhåpentligvis vår egen leilighet i Sverige.

  Jeg elsker moderne minimalisme, samtidig digger jeg tropiske farger og nordisk design i en herlig kompott. Grånisser og eucalyptus har aldri passet bedre sammen, jeg har allerede funnet frem begge deler her hjemme. Eucalyptusen får plass i en langhalset vase i sortsprayet keramikk, vips så har grånissen et tre han kan sitte under mens vi venter på desember. Videre tenker jeg barnåler, pepperkaker og rottingkurver, papirstjerner og personlig preg. Naturgrønt, kveldshimmel, vintergrått, matt sort, kanel og appelsinskall - kan du se det for deg? Det kan jeg. Luktene er viktige, mandariner og pepperkaker blandet med den svake duften fra barnålene. Ullsokker, puter, kakao og pledd! Jepp, det skal  bli så hyggelig her. Enkel jul, hvit jul, gledelig jul, fredelig jul.

  Nå fikk jeg julestemning! Hvordan ser din jul ut?

 • Publisert: 08.11.2016, 17:00
 • Kategori: Jul
 • 1 kommentarer
 • Jul i skauen.

 • Publisert: 25.12.2015, 11:58
 • Kategori: Jul
 • Skulle egentlig snike med meg kameraet ut og knipse noen bilder av det grønne gresset, og stormen som herjer utenfor. Jeg kan se vannet herfra, og det er et flott lys ute akkurat nå. Men, så kom Molly (vel, jeg tror det er Molly.. Det bor fem katter her) å barikaderte seg oppå dyna mi, nå vil jeg ikke bevege meg i frykt for å vekke henne.


  Jeg kom meg hjem til mor i år også. Jeg ble servert pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, rødkål, poteter og.. Ja, du skjønner greia. Jeg ble så mett at jeg måtte sende en snap om det. Moderne jul altså! Gaver fikk jeg jaggu' meg, og riskrem og gløgg med rødvin i. Filmene rulla på tv'n hele kvelden, og til slutt slokna vi hele gjengen.

  Jeg var på jobb igår også, og det virket nesten som folk hadde glemt at det var julaften. Alle skulle renne inn døra en time før vi stengte, og ble oppriktig sure når jeg sa vi var tomme for julebrus, kransekake og pepperkakedeig. Jeg mener; hva forventer du når du dukker opp kl 13:30 på julaften. Amatører.

  Idag skal jeg ut med Sandefjord-jentene, gleder meg masse til å se de igjen. Men først skal jeg stå opp å spise pinnekjøtt til frokost, hasjtag sommerkroppen 2016.

   

 • Publisert: 25.12.2015, 11:58
 • Kategori: Jul
 • 0 kommentarer
 • Dan före dan före dopparedan.

 • Publisert: 22.12.2015, 11:16
 • Kategori: Jul
 • Som svenskene sier, på bittelille julaften.  Her hjemme går vaskemaskinen på full guffe og anlegget også, jeg manner meg opp til å jobbe frem til klokken 00:30 ikveld. Livet mitt akkurat nå består av å jobbe-spise-sove-jobbe-spise-sove. Jeg har ikke trent på en hel uke, og den dårlige samvittigheten begynner å snike seg innpå. Men, jeg har bestemt meg for å ta en pause frem til jeg kommer tilbake fra juleferie. Kroppen min skriker etter en break, så da skal den få det også!

  Minusgradene har som kjent ikke meldt sin ankomst i Oslo enda, så jeg tror vi søringer kan se langt etter en hvit jul. Julestemningen er fortsatt ikke-eksisterende her, men den kommer vel når jeg sitter hjemme i sofaen til mor å lukter julematen tenker jeg. Nå er det bare tre arbeidsdager igjen, til tre dagers ferie! Halleluja, det skal bli så godt.

  Ønsker alle får en fin bittelille-julaften ♥

  Faen, komposisjonen i vinduet er feil.. OCD, here we go.

 • Publisert: 22.12.2015, 11:16
 • Kategori: Jul
 • 0 kommentarer
 • Sølvguttene skriker julen inn.

 • Publisert: 21.12.2015, 13:55
 • Kategori: Jul


 • Er det bare tre dager til julaften nå? Jeg skjønner ingenting. Jeg husker at desember gikk i sneglefart når jeg var liten, og kalenderen var spist opp allerede 1. søndagen i advent. Jeg er desperat etter julestemning på dette tidspunktet. Jeg liker jo egentlig ikke julen, men jeg kan ikke oppføre meg som en sippete liten drittunge heller. Pinnkjøttet skal ned i magen enten det vil eller ikke, gaver skal deles ut til de nærmeste, sølvguttene skal skrike julen inn og så er det over. Det blir en rolig julaften med mamma, lillebror, støresøster og tantebarnet i magen hennes. Gleder meg til å se dem, og gleder meg til å se om babymagen har kommet frem.

  Noe annet jeg gleder meg til er å se jentene i Sandefjord 1. juledag. Vi skal 'tradisjonen tro' ut å rangle i gatene. Og 2. juledagen er det på'n igjen med ei litta reunion med gjengen fra Larvik. Det blir spennende å se alle igjen etter 9 år! Jeg gleder meg til å få kjæresten min hjem etter jul, og til å boikotte nyttårsaften sammen. HAHA! Neida, vi skal nok ikke boikotte - men vi tar det på sparket. Hvert år har jeg alt for høye forventninger til nyttårsften (jeg er vel ikke alene om det?) og hvert år skjer det et eller annet som setter en demper på stemningen, det er så rart! HVERT ÅR! Men, i år har jeg ingen forventninger, så da kan det ikke bli annet enn bra.

  Jeg kom akkurat hjem fra en deilig time hos Dagny på Frogner MediCare. Nå er jeg vippefin og hårløs til julas fesligheter i alle fall! Jeg anbefaler alle som vil freshe seg opp litt, ta en massasje eller en deilig ansiktsbehandling om å dra dit. Finnes ikke bedre sted, man føler seg som et nytt menneske etterpå. De som jobber der er fantastiske mennesker, og du blir tatt veldig godt vare på. Alltid!
  Så nå er det straks jobb igjen, 7 dager i strekk til og med julaften - det blir gode penger i kassa for en student. Og i kveld blir det gaveutveksling og middag med verdens beste roomie. Vi jobber som idioter begge to for tiden og sees sjeldent, så det skal bli godt med litt roomie-love.

  Dagens småprat, out.

   

   

 • Publisert: 21.12.2015, 13:55
 • Kategori: Jul
 • 0 kommentarer
 • Få alt du ønsker deg til jul!

 • Publisert: 13.12.2015, 23:41
 • Kategori: Jul


 • Hvor deilig hadde det ikke vært å vinne alt man ønsker seg fra Expert. Jeg tror på expert nissen fra nå av, og krysser armer og ben for ny tv, kaffemaskin, macbook og ny iPhone. Vil du også være med i trekningen? Trykk HER for å fylle ut din ønskeliste! Lykke til, må den snilleste ungen vinne (som da selvfølgelig, er meg!) 100.000 kr kan du vinne for! Herregud tenk å sitte der på julaften med flere julegaver enn alle småbarna tilsammen, hahah!

  Ho ho ho!

 • Publisert: 13.12.2015, 23:41
 • Kategori: Jul
 • 0 kommentarer