hits

Annie

annielistic.blogg.no

industrial vintage minimalism

 • Publisert: 20.01.2018, 15:47
 • Kategori: Interiør


 • GREENS × CONCRETE × STONE × NATURAL × PERSONAL × DETAILS × WOOD × LINES × ORGANIC × NORDIC × BLACK × GREY × WHITE

   

  × HOME ×

 • Publisert: 20.01.2018, 15:47
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • home details

 • Publisert: 02.08.2017, 16:23
 • Kategori: Interiør
 • Det tar litt tid å komme på plass i en ny leilighet. Man prøver og flytter, mixer og fikser. Jeg har fått på plass stilen i alle rom, så nå mangler det egentlig bare nytt gulv i stua(?), flere bilder på veggene og et strøk maling i gangen. Det kommer seg, det kommer seg.

  I stuen er veggene lysegrå, og interiøret og gardiner følger forskjellige nyanser på gråskalaen, matt sort, mørkt tre og et touch av  grønt. Det er litt surfer-minimalisme-musiker feel der inne. Palmer og kaktuser, akkurat sånn jeg liker det. Ønsker meg egentlig et stort tre-surfebrett som kunne fått plass på veggen over sofaen, men det er sviiiiin dyrt å få tak i.. Så den drømmen får vente til jeg blir rik. Hvor kul er ikke den store ficusen foresten? Kjøpte den på Plantasjen i går, veldig billig! Krysser fingrene for at den overlever her, har en erfaring med at de kan være ganske tricky å stelle.

  Jeg skal vise mer etterhvert, men jeg må finne ut av gardin-situasjonen og få på plass den siste finishen. Gardiner er vanskelig! Akkurat nå henger det litt for lange grå gardiner i vinduet, men jeg vurderer å bytte de ut mot lift eller sorte gardiner. Tenke tenke..

  Kjøkkenet er hvitt og sort, og detaljene følger samme palett som stuen, minus det lysegrå. Små grønne planter og urter, fjøler i forskjellige farger og overflater. Jeg er egentlig skikkelig fornøyd med kjøkkenet, men veggene behøver et nytt strøk med hvit-maling. Jeg elsker flisene og barstolene foran vinduet, som du kan se mer av HER.

  Nå sitter jeg med farge i håret og har fått klippet av ca. fem centimeter på lengden, det var bare "fjon" der nederst.. Jeg fikk litt vondt i hjertet og en klump i halsen mens lokkene fallt mot gulvet, men det måtte gjøres! Heldig at mannen har en frisør-venninne, da slipper man å betale så dyre dommer.

  Vi drar snart å bowler! Hva skal du ikveld?

 • Publisert: 02.08.2017, 16:23
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • soft glow

 • Publisert: 28.07.2017, 15:00
 • Kategori: Interiør

 • //Bordlampe HER.

  Yeey! Endelig ble det litt lysere i stua ♥

  Fikk hengt opp to north light pærer i går, en over sofaen og en i musikk-kroken. Det var tre for to på pærene så da måtte jeg jo ha en til, og en bordlampe på tilbud fra samme merke. Clas Ohlson as, de har mye bra greier! Var på utkikk etter en lampesokkel med lang ledning, og clas var de eneste som hadde 3,5 meter i sort.




  //Hylle-holder fra IKEA.//Lampeholder med tekstilledning HER.

  Musikk-kroken er ferdig nå og den ble kjempe MYSIG, så der kan mannen sitte og spille gitar og synge for meg. Perfekt! ♥ Vi har hengt opp et stort palme-bilde ved siden av også, og det ga akkurat den viben jeg leita etter her inne. Nå må jeg bare få tak i litt flere bilder til de andre veggene, så er vi i mål! En del planter må også kjøpes inn, det blir ikke chillzone uten grønne planter. Skulle som sagt gjerne ha bytta ut gulvet her, men det må i såfall bli litt lengre frem i tid. Ønsker meg så veldig veldig et grått gulv.

  Nå skal jeg straks starte på middagen, i dag blir det wok. YUMMY! Ble en skikkelig matblogg detta her nå, sånn blir det når man legger om kostholdet og blir helt crazy-mat-lady. Det er digg med mat ♥

  Og du.. FREDAAAAG!!!

 • Publisert: 28.07.2017, 15:00
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • før og etter: soverom

 • Publisert: 26.07.2017, 11:00
 • Kategori: Interiør


 • Hyyyl! Klapper i hendene* Jeg elsker soverommet vårt! Er så ekstremt fornøyd med fargen og hvordan alt ble til slutt, så her sover vi nå søtt om nettene ♥ Det ligger mye arbeid bak, tro det eller ei. Et så knøttlite rom krever planlegging og løsninger, og jeg er stolt over hvordan vi taklet det. Det er første gang vi pusser opp noe hjemme, og resultatet er over all forventning. Jeg fikk god bruk for kunskapen fra interiørskolen, dette er så morsomt å holde på med.





  Vi snekret nytt "sengebord/radiator-skjuler" bak sengen, og monterte LED-lys i hyllene våre. Vi beholdt gitteret fra det gamle, men resten er helt nytt og hjemmelaget. Vi har malt lister, vegger og inne i hyllene. Du ser det ikke på bildene, men der inne er det hvitt nå og ikke den stygge gull/sølv-stripete tapeten som hang der fra før. Før vi kunne male veggene så måtte vi rive ned to lag med gammel tapet, sparkle og pusse flere ganger før vi malte med grunning. Så klistret vi på en renovering-tapet. Til den måtte vi bruke våtromslim; MYE av det, siden tapeten er utrolig tykk og tung i forhold til en "vanlig tapet". Et veldig godt valg dersom du har en vanskelig flate å male på, helt genialt. Alternativet hadde vært en ny gipsvegg, og med tanke på at soverommet er så lite fra før så var det uaktuelt denne gangen.







  Hva synes du? ♥

  Det mangler et par små ting som grønne planter ved vinduet og noen små-justeringer i walk-in'en. Det er også et bittelite space, så det må tygges litt mer på. Akkurat nå står det en kommode der inne med undertøy i, det henger kjoler og skjorter på en stang over, og det er knagger på veggen. Skal prøve å få liiitt mer ut av plassen og henge opp et par hyller og en krok til tørkestativet der inne. Vi har gardiner foran hyllene og inngangen til skapet, for å gjøre rommet litt mykere - og over henger det spotter. Vi skal sette på et par nye lister rundt inngangen til rommet, og montere en dør der. Vi venter på en old-school dørskinne fra Ebay, så det blir litt "sliding barn-door" feel på det hele, det blir så fett! Løsningen med dør på skinne passer veldig bra til knøtt-små rom som dette. Fargen vi har brukt på soverommet er en nøytral gråfarge, den var veldig billig på Rusta(!) og heter "Skifer" (NCS: S500-N). Det var viktig for meg med en nøytal gråfarge, så den ikke blir påvirket av lys og andre farger. Skal inrømme at jeg var liiiitt skeptisk til å bruke en billig maling fra Rusta, men jeg ble bare positivt overrasket. Man kan renovere til en billig penge, bare man tenker seg litt om og ikke er redd for å "lage sjæl".

  Gleder meg til å vise dere stuen når den er helt klar også! Gråfargen der inne er en litt lysere nyanse, som også er også nøytral - det ble kjempe fint. Nå har jeg lyst til å legge nytt gulv der inne, for det gamle er ikke fint. Du vet sånn typisk tre-gulv-laminat fra 90-tallet ish? Ja, det er ikke lekkert. Selv om resten av rommet er veldig deilig akkurat nå, så ødelegger gulvet veldig. Huff. MAN VIL GJØRE SÅ MYE NÅR MAN FØRST STARTER! Vi skal male gangen i samme farge som stuen, og kjøkkenet skal også få et nytt strøk når vi kommer så langt.

  Bildene er fra desenio.no, sengetøyet er fra Rusta, sølv-ramme fra Sia, speil (nissedal) og fuske-lammeskinn fra IKEA og telys fra Lagerhaus.

 • Publisert: 26.07.2017, 11:00
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • hjemmelaget design

 • Publisert: 10.07.2017, 11:30
 • Kategori: Interiør


 • Plutselig var det mandag. Vi er i full gang med å bygge et "sengebord" som skal stå imellom sengen og vinduet, og samtidig skjule radiatoren. På den ene siden skal det være to hyller som går ned til gulvet, og på den øvre delen som går "over sengen" skal det bli to "nattbord-hyller", en på hver side bak sengen. I disse skal vi montere LED-lys og USB-uttak. Det var kanskje verdens dårligste forklaring, men jeg skal selvsagt vise byggverket når vi er ferdige. Det er kjempe morsomt å se ting vokse frem fra en egen idé, skikkelig satisfying!

  Heldigvis er jeg sammen med en skikkelig handy-man, så dette skal gå kjempe fint! Vi har kuttet og pusset ferdig alle delene, så nå må vi bare vente på at elektriker'n skal flytte et par strøm-uttak på rommet før vi monterer og maler. Jeg må bestemme meg for farge på hylle-saken, det står mellom hvitt og matt sort. Listene rundt vinduene er hvite, så det heller litt mot det - men matt sort er så fantastisk mot den mørke skiffer-fargen vi har på veggene.. Jeg må nok tygge litt mer på den. I dag skal vi uansett begynne å male stuen, i en nøytral grå farge som heter "havstulipan".







  Alt er så fint og bra om dagen, bortsett fra det forbanna pass-problemet. Hertz sine hjemmesider er jo helt umulig, så vi skal stikke innom kontoret deres her i Sundsvall i dag for å høre om priser. Kan henne at prisen tar et saftig hopp når man kjører over grensa til Norge, og jeg som bare skal rett over for å skaffe meg nytt pass. Jeg blir skikkelig irritert av hele opplegget! Har ekstremt lite lyst til å reise 11 timer med tog på en dag, frem og tilbake til Trondheim. Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit tho', men å bare få se innsiden av politistasjonen er vel ikke helt drømmen. Blæ... Får se hva det blir til, jeg må uansett bare bite i det forbaska sure eplet. Så.lite.keen.på.det.

   

 • Publisert: 10.07.2017, 11:30
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • oppussing: dag fire

 • Publisert: 05.07.2017, 11:54
 • Kategori: Interiør




 • Kjøkkenet er vel det eneste rommet vi ikke skal gjøre så mye med, bortsett fra å sette inn en oppvaskmaskin. Kanskje vi bytter ut skapdørene litt lenger frem i tid, de er bittelitt slitne. Badet er også helt OK, jeg skulle gjerne ha hatt fliser der - men det blir en dyr affære som vi også må vente litt med.

  Nå står mannen og svigers på soverommet å henger opp renoveringstapeten, det blir for mange kokker hvis jeg blir med på "morroa" der inne (haha). Det ser ut til å bli et veldig fint underlag for malingen vi skal stryke på i morgen! Jeg gleder meg så til å se det ferdige resultatet ♥ Kanskje vi kan flytte inn allerede til helgen og starte på del to av oppussingen, nemlig stua. Gangen behøver også et malingsstrøk, pluss alle listene rundt om kring.

  Det er ikke så mye annet vi får gjort i dag, så vi skal nok slappe av litt i sola som titter frem akkurat nå. Vinden her i Norrland er nådeløs akkurat nå, mer enn en liten søring er vandt til i starten av juli i alle fall - satser på at varmen fra resten av Europa kryper oppover kartet etterhvert, jeg sier aldri neitakk til 30 - 40 varmegrader.

   

   

 • Publisert: 05.07.2017, 11:54
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • oppussingen fortsetter

 • Publisert: 03.07.2017, 13:41
 • Kategori: Interiør








 • Song of the day: Thundamentals ft. Hilltop Hoods - 21 Grams

  Slenger med et par ekstra bilder fra Stockholm. Her i Sundsvall høljer det ned igjen, sommeren har tatt ei litta pause og det passer egentlig helt greit med tanke på det "lille" oppussings-prosjektet vårt. I dag er det sparkel og primer som skal opp på soveromsveggene før det må stå å tørke i natt, før vi tar fatt på renoveringstapeten i morgen. Jeg hater å tapetsere så heldigvis skal vi få hjelp av svigers som har gjort det en del flere ganger en meg, jeg har kun gjort det en gang på interiørlinja før vinter-utstillingen vår.

  Selv om det er litt slitsomt og stress å pusse opp, så er det samtidig veldig morsomt å se at man kan klare det meste selv på et ganske lavt budsjett. Jeg tror vi har bestemt oss for en mørkegrå "skifer" farge på soverommet nå, i steden for det mørke blå vi først hadde tenkt. Grått er enklere å kombinere med de andre planene jeg har for dekorasjoner og oppbevaring der inne. Rommet er veldig lite, og vi har derfor tenkt å sette inn en skyvedør foran inngangen der. Visjonen min er skinner i sort og en rustikk plate av noe slag, det tror jeg skal bli veldig fint og veldig "oss".

  Nå skal jeg prøve å lete etter passet mitt før sparkel-lag nummer to har tørket. Det er 120 esker her (neida, 32..) så det kan jo ta sin tid å finne, når jeg ikke aner hvor det kan befinne seg. Ønsk meg lykke til, jeg håper du har en fin dag ♥


  Noen av bildene er tatt av @robshootsraw

 • Publisert: 03.07.2017, 13:41
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • oppussing pågår!

 • Publisert: 30.06.2017, 23:55
 • Kategori: Interiør




 • Vi skulle "bare" male soverommet og stua vi..

  Det blir aldri noe "bare" med to perfeksjonister under samme tak. Plutselig har vi tatt med oss pussemaskin, to ruller med renoveringstapet, sparkel, primer, lim, skrudd ned alle skapene fra veggen, og fjernet de fleste lister. En av tapetbitene på soveromsveggen hadde nemlig begynt å sprike i skøten, og dermed var eventyret offesielt i gang.

  Vi rev først av en stor bit tapet, og skjønte fort at jobben skulle bli mye større enn det vi hadde sett for oss. Vi dro innom en butikk for å spørre om ekspert-råd, og svaret ble akkurat slik vi trodde (og fryktet). Så da var det bare å kjøpe det man trengte, laste det inn i bilen og komme seg hjem igjen for å starte på oppussings-prosjektet. Det er jo best å gjøre ting ordentlig når man først skal gjøre det, ikke sant?

  Det ble tre timer med pusse-maskinen på meg, for å få av tapetrester og for å få jevnet ut veggen så godt det lot seg gjøre - jeg synes foresten det var utrolig gøy å jobbe med den maskinen! Så gøy at jeg ville ta begge veggene selv.. Ryggen min angrer i dag, det skal jeg inrømme. Når jeg var ferdig, så sparklet mannen over hullene og ujevnhetene som var igjen. Jeg var full av tapet-rester både i håret og på klærne, og selv om vi brukte masker så snufset og nøys jeg i hele går kveld. Jeg lover meg selv at det skal bli verdt alt strevet in the end.

  Nå er vi på vei til Stockholm, og skal være der i et døgn - når vi kommer hjem skal det pusses igjen! Det skal primes, lister skal males og renoveringstapet skal opp på veggen, før vi skal male med en grunn-farge og så til slutt male hele rommet mørke blått. DET BLIR SÅ FINT! (hvis det blir slik jeg ser det for meg..)

  Det er bare å ønske oss lykke til altså! Egentlig så er det jo ganske morsomt også. ♥

 • Publisert: 30.06.2017, 23:55
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • tha plantlady

 • Publisert: 08.09.2016, 10:30
 • Kategori: Interiør








 • I WANT TO FILL MY HOME WITH GREEN PLANTS

  Se der står stolheten min. Jeg fikk endelig reddet planten min fra en sakte men sikker kvelningsdød, den tar jo helt av og vokser som bare det. Den gamle potta var alt for liten nå, så røttene tøt ut på alle kanter. Gleder meg til å se hvordan den trives i ny jord, og med den freshe _midlertidige_ "potta" som da er en champagnekjøler, det eneste jeg fant som var stort nok her hjemme. Haha, man tager hva man haver! Det første jeg skal gjøre når jeg blir rik, er å fylle hele huset med grønne planter! Det er så friskt, gir en veldig livlig stemning innendørs.. Og ikke minst veldig trendy akkurat nå, en trend jeg digger; bring it! ♥

  Så dere foresten presentasjonen til apple i går? Den blir jo helt epic. Spesielt plus versonen med to kameraer og den kvaliteten? Er litt skeptisk på de trådløse ørepluggene fortsatt, men - det er vel neste generasjon det da? Noen må jo ta steget. Jepp, jeg er litt elektronikk-nørd på siden - og apple frelst. Apple + design og foto er det ingen som kan konkurere med.

  Nå er det snart helg igjen, herregud som tiden flyr.

 • Publisert: 08.09.2016, 10:30
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • når folk lover gull og grønne skoger som ikke eksisterer

 • Publisert: 24.08.2016, 09:32
 • Kategori: Interiør


 • Hei onsdag! ♥

  Dagene flyr av sted når det nærmer seg høst og vinter, ikke sant? Eller er det bare meg. Jeg var på jobb i ti timer i går, kan trygt si at jeg var ganske seig når jeg kom hjem igjen. Nå har jeg plutselig ikke fått så stor stilling som jeg ble "lovet" igjen, kun mellom 60-70% - jeg får sikkert mye mer vakter, men kan man stole på det? Nope. Så jeg hadde en ganske heftig nedtur i går kan man si, og jeg har begynt å se meg om etter andre jobber igjen. Kjempe synd siden jeg faktisk aldri har hatt en finere jobb enn det jeg har nå, og dessuten jobber jeg med interiør som jeg brenner for. Jeg håper det ordner seg på et magisk vis, så jeg kan beholde kun den ene jobben, men vi får se. Planen er jo å spare mest mulig før vi flytter til Sverige i juni neste år, men med så få timer så blir det lite å spare på.. Æsj jeg HATER når folk lover ting de ikke kan holde, spesielt når det kommer til slike avgjørende greier. Men, nok om det.. Jeg finner nok en eller annen løsning. Bare ekstremt kjipt å starte en ny runde med søknader, cv'er og intervjuer når jeg skal bo her i bare ti måneder til. Give me a break, liksom.

  På bildet over ser du resultatet av konglejakta her om dagen, jeg har en helt lik litt mindre glass-sylinder som jeg må fylle også. Jeg tenkte at til jul så kan man putte sånne små juletre-lys eller lignende blandt konglene og skape to lykter, spraye konglene med litt sølv-glitter eller snø også kanskje! Når det kommer til håndarbeid så suger jeg, jeg kan verken sy, hekle eller strikke! Jeg kan lage macramé, men that's it - derfor digger jeg enkle påfunn som dette. Du putter et par kongler i noe du allerede har (eller får kjøpt billig) og vips så har du en lykt eller noe å dekorere tv-benken med.

   





  Nå skal jeg ta ei litta bloggrunde i ro og mak, for å sjekke om noen har kommet seg inn på fødeavdelingen eller kjøpt seg en fin bagel til frokost. Etterpå blir det jobb igjen, men heldigvis en vanlig 8-timers vakt i dag. Håper du får en kjempe fin dag! ♥

 • Publisert: 24.08.2016, 09:32
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • interiørfunn: grovemade

 • Publisert: 21.08.2016, 11:50
 • Kategori: Interiør
 • Hei søndag! ♥

  R satt å surfet på nettet ved siden av meg akkurat, og da fant han DENNE siden. Jeg er helt forelsket i alt som finnes der inne, jeg elsker mørk valnøtt! Øverst til høyre i forige innlegg hadde jeg bilder av noen veldig like "kaktus-potter" som de under her. Har leita etter sånne lenge, nedturen med det er jo at prisene er litt stive. Men, når man betaler for treverk og håndtverk så skjønner jeg at det koster litt. Ønsker meg mye herfra nå for å si det sånn, spesiellt iPhone deksjelet. Alt passer så sykt bra til det nye stuebordet fra IKEA og den Arne Jackobsen inspirerte "hvalnøtt" stolen vår på rommet (som vi foresten fant, tenk at noen skulle kaste den..). Jeg kommer nok til å investere i et par favoritter herfra i fremtiden! Virker som at mørkt tre, og tre generellt har kommet for å bli en stund, når det gjelder interiør-bildet vi ser for tiden. Spesielt her til lands, og i norden generelt! Elsker denne trenden, grønt og fresht møter tungt, massivt og hjemmelaget. ♥















  //bilder fra grovemade

 • Publisert: 21.08.2016, 11:50
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • investerte i hus fra ikea

 • Publisert: 23.07.2016, 16:30
 • Kategori: Interiør










 • MY MAN AND HIS GREEN FINGERS

  Jeg er så glad om dagen, og slapper så ekstremt mye mer av når mannen er hjemme. I dag dro vi en kjapp tur på IKEA for å handle litt bestikk og et DRIVHUS!! Han er så ekstremt tålmodig når det gjelder sånt, jeg - jeg vil helst at det skal blomstre før jeg kjøper planten. Nå blir det både chilli, basillikum, mynte og markjordbær her! Vi kjøpte en etterlengtet ficus/bonzai også, ettersom R har ønsket seg en sånn lenge - også er de jo så fine!! Hahah, jeg er heldig som har en mann med så grønne fingre - det er nesten alt en interiør-designer kan ønske seg. ♥

  Jeg nyter den lille ferien min til det fulleste! Etter et år med skole, jobb, trening og angst er det deilig å bare slappe heeeeelt av med en god mojito i hånden, jeg poster oppskriften i morgen foresten for de som er interesserte! Den fungerer like bra uten alkohol, dersom du skulle være under 20 - eller gravid.

  Ha en fantastisk lørdagskveld ♥

 • Publisert: 23.07.2016, 16:30
 • Kategori: Interiør
 • 7 kommentarer
 • soft summer palette from lagerhaus

 • Publisert: 09.07.2016, 16:30
 • Kategori: Interiør
 •  

  Lagerhaus(ad), det er en butikk jeg virkelig har fått øynene opp for i det siste. SÅ MYE FINE TING! Prisene varierer, noe er kjempebillig og andre ting er litt høyere opp. Kjempe mye fint til fester, kontoret, utendørs og alt mulig egentlig! Litt som TGR kan man vel si at det er, og jeg har falt pladask for alle de søte motivene og fargene i konseptet til denne butikken. Hurra!

  Høstnyhetene har allerede kommet til nettbutikken, men jeg vil holde på sommeren så lenge den varer - under har jeg plukket ut et par favoritter i duse sommerfarger som jeg elsker for tiden. Duftlysene fra lagerhaus er foresten veldig gode, jeg har et som heter "just lemon" på soverommet - og det lukter mojito der inne når jeg tenner det, helt hærlig! ♥

   



   

  - GOTTA LOVE SWEDISH DESIGN -

  Lagerhaus finnes blandt annet på Storo, men HER har du nettbutikken hvis du lider av "storsenter-angst" slik som meg.

 • Publisert: 09.07.2016, 16:30
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • så kom karakterene i posten

 • Publisert: 30.06.2016, 18:30
 • Kategori: Interiør


 • Og jeg bare; A, A, A, C, C. Altså hæ? Det er jo bare for sykt! A på fordypningsoppgaven - er du seriøs med meg?

  Jeg hadde virkelig ikke forventet meg å få A i det hele tatt, og da tre stykker i tilegg - jeg er i sjokk. Det viser bare at all stresset og presset jeg følte, ikke gikk forbi uten å bety noe. Jeg har kjempet for dette, jeg gir meg sjøl en klapp på skuldra og feirer med en drink i kveld! Herregud, denne følelsen er helt magisk! Tenk at det lille adhd-barnet fra Larvik har utanna seg til interiør designer på et år a? Hvem skulle tro det, og i tilegg fått topp-karakter.

  R måtte åpne opp brevet for meg, og med sjelvende hender fikk han lirket ut av seg at jeg hadde fått A, ikke bare en men flere. Jeg knakk sammen på gulvet i gangen av glede, jeg er så forbanna inni granskauens glad! ♥ Tusen takk, livet - jeg trengte virkelig et vinn nå.

   



  Jeg driter i at smilet er litt skjevt og at snusen buler ut under overleppa - jeg er happy! ♥
  Håper du får en fantastisk kveld, og at karakterene kommer frem i fin forpakning til deg også!

   

 • Publisert: 30.06.2016, 18:30
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • home: details

 • Publisert: 27.06.2016, 15:18
 • Kategori: Interiør
 •  


































   

 • Publisert: 27.06.2016, 15:18
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • eksamen suger.

 • Publisert: 13.04.2016, 09:44
 • Kategori: Interiør
 • Eksamen altså. Jeg svetter i henda, blir urolig i magen. Jeg crawer en A! Det er første gang jeg studerer noe som faktisk interesserer meg, så jeg ønsker å prestere så godt jeg kan. Vi har fått beskjed om at det er "nesten umulig" å få en A, og at alt må være PERFEKT med stor P, for å i det hele tatt komme i nærheten av toppkarakter. 

  Jeg har litt angst for at jeg har brukt for mye tid på å tenke, og sløst litt mye tid på å gjøre andre ting.. Men, idag er jeg sykt motivert og har kommet meg på skolen. Resten av klassen er på klassetur, så nå får jeg konsentrert meg som aldri før. Idag skal jeg få på plass vinduer, møbler og kledning før jeg drar hjem. Det begynner så smått å ligne på noe! 

  Ønsk meg lykke til (det trenger jeg..) så sender jeg en high-five, og løfter kaffekoppen til alle mine medstudenter der ute som sitter midt i eksamens-stresset - dere er helt rå! ♥ 



   

 • Publisert: 13.04.2016, 09:44
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • Photostyling.

 • Publisert: 18.03.2016, 21:49
 • Kategori: Interiør
 • Denne uka var det photostyling vi lærte på skolen. Og jeg vil bare benytte anledningen til å skryte litt av mine talentfulle klassekompiser i form av et par fargerike collager! ♥ Husk, dette har vi lært på kun èn uke. Det er så deilig å være en del av et så flott, støttende og kreativt miljø!

  @karenbusck og @helenedahle91 på instagram.




  //BILDER: @karenbusck og Irèn "Grønt på rosa".


  //BILDER: @helenedahle91, Marissa, Trine. "gult er kult!"
   

 • Publisert: 18.03.2016, 21:49
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • Resultat: Nordisk flora.

 • Publisert: 13.03.2016, 17:29
 • Kategori: Interiør





 • Bord, planter, stoff til putetrekk(DIY) og lamper, IKEA//Stol, finn.no//rye og kopp, søstrene grene//hemp fra Clas Ohlson (DIY)//tøffler strikket av mor.

  Jeg synes resultatet ble veldig bra, og vi jobbet godt sammen i team på gruppa. Den grønnfargen vi valgte til veggen er helt RÅ! Og jeg kunne virkelig tenkt meg en slik kreativ spot hjemme i det fiktive fremtidshuset mitt. Jeg elsker temaet, nemlig nordisk flora. Nordisk design er virkelig på vei opp og frem, og jeg digger det trygge i kombinasjon med det rene og glatte. FÅ NATUREN INN FOLKENS, det er godt for både hjertero og sjelefred. ♥

  Den kule stolen fikk vi tak i for 150,- på finn, det var et kupp! Arvegods var det også, og vi takker mormoren til den snille damen som solgte oss denne! Den kommer til å få en lang og vakker persjonstilværelse på idefagskolen. Vi sydde putetrekkene selv, eller Helene gjorde det.. Jeg, skal lære meg å bruke symaskin i løpet av dette året! Og skaffe meg min egen, SÅ mye penger man kan spare på å kunne kjøpe stoff og hyssing. Det er jo helt uhørt at vi kjøper så mye dritt i butikken som vi enkelt kan skape hjemme, latskap.

  Nå skal jeg trekke inn siste rest av søndagen, og nyte kvelden med min kjære. Vi er fortsatt på leilighetsjakt, så vet du om en leilighet i Oslo omegn, med et romslig soverom og hvitevarer til en "grei" pris (hva gir du meg, vi bor i Oslo..) så si gjerne i fra i kommentarfeltet.

  Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre! ♥

 • Publisert: 13.03.2016, 17:29
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • Nordisk flora: in the making.

 • Publisert: 10.03.2016, 08:47
 • Kategori: Interiør



 • // litt forskjellige bilder fra prosessen.

  Hei! @Tonjeronning er i Spania og koser seg denne uken, derfor tok vi en fridag fra oppskrift-onsdag i går. VI KOMMER STERKERE TILBAKE! Det har vært et kjør denne uken, spesielt inne i hodet mitt. Så jeg har fallt litt fra den gode rytmen. Treningen har fått lide, og bloggen også! Men, når man driver med et så spennende prosjekt på skolen, så går den største dele av oppmerksomheten til det.

  Vi har fått NORDISK FLORA, som tema! Jeg elsker den stilen, det vekker gode barndsomsminner fra mimmi's stue og norske sommre. Grønnfargen er helt RÅ! I dag skal vi begynne å innrede, og det er jo den beste delen ved dette! Man lærer seg å bli både malemester og snekker igjennom denne skolen! Deilig å være litt handy-woman! Gleder meg til å vise dere resultatet! ♥

 • Publisert: 10.03.2016, 08:47
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • Biggest wish ATM.

 • Publisert: 19.02.2016, 13:46
 • Kategori: Interiør
 • Jepp, sånn ser du ut etter tre dager i senga..

  Er det noe jeg ønsker meg nå, noe jeg virkelig virkelig trenger så er det mitt eget sted. Et eget sted jeg kan dele med mannen, og kanskje en hund. Et sted jeg kan pynte og legge mitt personlige preg på, et sted jeg kan føle meg som hjemme. Jeg tror egentlig aldri jeg har følt meg helt hjemme, jeg har flyttet utallige ganger i oppveksten min - av nødvendige grunner. Jeg har liksom aldri rukket å følt på den følelsen. Hjemme, hvor er det?

  Det tar nok litt tid, og kanskje noen år før jeg får kjent på det å ha noe eget - men, man kan jo starte i det små. Du er din egen lykkes smed som de sier, så jeg skal fyre opp smia her, og lage litt skikkelig jern.. haha, bra metafor Annie. På søndag skal vi på en visning på Norstrand! Det er billigere, penere, større, har garage og egen uteplass! Der kan jeg godt bo frem til november, når jeg forhåpentligvis emigrerer til Stockholm - men, det er et helt annet kapittel.

  I mellomtiden kan jeg drømme meg bort i fantasihjemmet mitt..

   

   

   

   

   



  //pinterest
   

 • Publisert: 19.02.2016, 13:46
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Ikea life.

 • Publisert: 16.02.2016, 15:31
 • Kategori: Interiør
 • Nå er vi snart halvveis i siste uke på IKEA. Det er døds slitsomt å ha to jobber, en på dagen og en på kvelden - men, når man lærer så mye og får så mye erfaring så er det verdt det hundre ganger over! Slang med et par bilder av noen ting jeg har vært med på.

  Nå sitter jeg på IKEA-bussen inn til Oslo City, neste jobb kaller! Skal heldigvis bare være der i fire timer ikveld.. Så skal jeg hjem til gubben og tenne tusen stearinlys, sånn går det når man får ansattrabatt på sånt! Himmelen.

 • Publisert: 16.02.2016, 15:31
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Oslo design fair.

 • Publisert: 29.01.2016, 13:53
 • Kategori: Interiør
 • Idag startet jeg dagen på Egons sammen med ei god klassevenninne. Vi spiste frokostbuffet og drakk MYE kaffe, før vi slang oss på toget mot Lillestrøm.

  Vi møtte resten av klassen på Oslo design fair. Det er så mye pent å se på der!!! Jeg får nesten nervøs sammenbrudd mellom alle blomstene og stolene, for ikke å nevne de fantastisk gode smaksprøvene. Interiør/design-folk er ekstemt koselige mennesker, de er alltid så imøtekommende - spesielt når de ser at vi er studenter! Viktig å videreføre kunnskapen til morgendagens helter, høhø!

  Håper dere liker bildene! Jeg orket ikke å drasse med meg systemkameraet idag heller, jeg er så redd for å miste det.. Lol, må komme over den frykten. Men uansett, deilig med litt farger nå før stormen Tor kommer på besøk? Hold dere inne foran peisen ikveld, dere som kan. Jeg skal snart ut i pisseregnet igjen, for å dra på jobb.

  God helg!

 • Publisert: 29.01.2016, 13:53
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Old School.

 • Publisert: 26.01.2016, 08:58
 • Kategori: Interiør
 •  

   







  Her er litt av miljøet jeg laget til Kafè konseptet mitt for Tine (oppgave). Jeg har vært så heldig å få låne både norgesglass og melkespann! Noen som har noen norgesglass til over hjemme? Jeg har kjempe lyst til å kjøpe meg et par! Så praktiske, og fine ♥ Kunne tenke meg å ha noen på kjøkkenet hjemme, fylt med pasta eller noe sånt. Eller kanskje noen i stuen med kaffebønner og kubbelys!


  Jeg er så trøtt om dagen, er det mulig? Jeg føler mer seriøst halv død om morgenen, og idag tok pengene slutt - så ingen kaffe på denne studenten. Heldigvis er det payday på torsdag. Jobb i går kveld, jobb i kveld - gi meg styrke, men først; skole. Jobba hårt min vän, for cashen kommer sen (det har jeg faktisk tatovert på leggen, hvis noen lurte..)

  Håper starten på dagen var litt mindre trøtt for deg! ♥

 • Publisert: 26.01.2016, 08:58
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • JEG TRENGER HJELP!

 • Publisert: 12.01.2016, 13:15
 • Kategori: Interiør
 • Hei, er det innafor å be om litt hjelp?

  Hvilket av miljøene nedenfor liker du best/synes du er finest? Jeg trenger så mange svar som mulig i løpet av denne uken (skole oppgave). Så setter utrolig stor pris på om noen av mine fine lesere hadde tatt seg tid til det!


  Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet, så er du en engel! ♥

  Tusen takk for alle svar, hvis vi får 800 svar tilsammen på en uke så kan dette bli en offisiell forsking, så dette er spennende! Legger ut resultatet hvis folk er interesserte!

   

 • Publisert: 12.01.2016, 13:15
 • Kategori: Interiør
 • 8 kommentarer
 • Bildedryss: "Trygghet" en utstilling av interiør og retail design.

 • Publisert: 08.01.2016, 14:08
 • Kategori: Interiør













 • Det ble ikke så verst til slutt altså! Jeg synes vi skal gi oss en klapp på skuldra og si oss fornøyd. Alt det vi har lært på under fire måneder er trykket inn i denne utstillignen, og jeg er utrolig stolt av klassen min.

  GOD FREDAG!

   

 • Publisert: 08.01.2016, 14:08
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Blomster-Finn.

 • Publisert: 07.01.2016, 09:01
 • Kategori: Interiør
 • Vi startet siste skolehalvåret med et foredrag av Finn Schjøll.





  Han fortalte oss livshistorien sin, og snakket om hvordan han har klart å komme seg dit han er i dag.
  Han vokste opp i Horten, i et lite gartneri. Flyttet videre til Tønsberg, ble gift og fikk barn. Så skjedde det noe, han så en mann på gata - og resten er historie! Nå var han 30 år, 2-barns far, homofil og fraskilt. Verden var en annen, enn det den er i dag.

  Han flyttet til Oslo, og måtte lenge slite med økonimien og gjeld. Grunnen til at han er der han er i dag, er litt på grunn av flaks og litt på grunn av at noen tok han under vingene. Men mest på grunn av lidenskapen og stå-på-viljen Finn har, tror jeg! Det var en gripende historie, som jeg har skrevet ned i detalj og lagret på mac'en. "Det finnes mange ting man kan leve av, men finn noe du vil leve for". Det har vært hans mantra. "Vær aldri redd for å være den du er, det er det som holder. Da har vi en mulighet til å skille oss ut i mengden."

  Han har skrevet hele sitt liv, og han holder på å skrive en roman nå. "Fyll på motoren, husk at dere må ha energi. Vær sammen med de som gir deg noe, da er det så mye lettere å gi tilbake. Det nytter ikke å være helt alene i verden. Vær åpne, ta imot og husk alltid å si takk!." Var hans råd til oss.

  Og til slutt; "Det er ikke alltid det går bra, men det går bra etter hvert. Dere vil oppleve rystelser, slik er det å leve. Det er jo egentlig bare flaks at man lever!"

 • Publisert: 07.01.2016, 09:01
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Trender: Høst 2017

 • Publisert: 16.11.2015, 15:43
 • Kategori: Interiør




 • Nå har jeg forsøkt meg på min første runde med Trendforecasting. Og i denne omgang skulle jeg prøve å finne ut hva som kan være trendy på høsten i 2017.
  Det er jo slik at samfunnet påvirker tendensene/trendene og omvendt. Så hvor er vi nå? Hva skjer med verden og samfunnet vårt i løpet av to år? Hvordan er våre verdier, og hva er det viktigste for oss?

  Jeg tror at om to år er det kanskje mer frykt her i Europa, eller så har det gått helt over.. Det kan gå en vei eller den andre. I min presentasjon har jeg lagt vekt på farger som roer oss ned og får oss til å føle oss trygge. Jeg tror duse nyanser av blått, grønt, oransje og generelt flere farger gjør sitt inntog i løpet av de neste årene - minimalismen er i allefal på vei ut, det er det ingen tvil om i min hjerne.

  Jeg tror vi kommer til å ta med oss skogen og naturen inn i stuen, slik vi allerede har startet med nå i høst. Håndtverk blir mer og mer i vinden, og jeg tror denne trenden vil holde seg godt og langt ut i de neste årene. Videre så tror jeg vi blir mer og mer opptatt av komfort fremfor luxus. Tjukke strikke-gensere, nordiske hippier og håndlagde skjerf. Vi vil bli opptatte av å holde oss aktive på sosiale medier, men kanskje trekke oss litt mer tilbake i det dagligdagse liv. Behovet for å føle varme, trygghet og bygge seg et "rede" vil nok bare bli større og større. Vi bryr oss mer og mer om hva vi spiser, hvor maten og tekstilene kommer fra. Om det er økologisk vil ha større betydning for oss, om tre år.. Tror jeg! Det nordiske, kalde og vakre vil nok dominere (og det håper jeg på også!) og norsk design vil nok bli sett på som en stor ting. SLOW LIVING, som allerede har startet nå vil nok bare fortsette å bygge seg opp i de kommende årene - "Ta vare på tiden".

   

  Hva tror du?

 • Publisert: 16.11.2015, 15:43
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • I love this.

 • Publisert: 07.10.2015, 22:52
 • Kategori: Interiør





 • Jeg skjønner det mer og mer, for hver dag som går - at jeg virkelig elsker dette!

  Bilde over har jeg laget, det er et stemningsmoodboard. DET ER SÅ GØY! Dette og mye annet skal bli til en mappe-oppgave som skal leveres inn om litt under to uker. Det er første utdrag, så hvis det sitter noen moodboard-eksperter der ute - ikke mobb! Jeg ble faktisk ganske fornøyd og selv om dette er til et gutte-kollektiv, så kunne jeg godt bodd der selv. Er ikke så begeistret for skinn i sofa, men det var visuellt sett veldig fint synes jeg. Og Bob Marley er jo aldri feil.

  Jeg kan anbefale idefagskolen på det sterkeste! Har du lyst til å gjøre noe kreativt? Få praktiske oppgaver, istedet for å sitte å glo ned i en trist bok?  Være ferdig utdannet og klar for arbeidslivet på kun et år? Klikk deg inn på hjemmesidene deres med en gang, jeg angrer ikke et sekund. 

   

  Det er uansett travle dager når man er student. Jeg sliter så ekstremt med å få plass til alle gjøremål på de få timene vi har i døgnet. Skal rekke PT-timer i løpet av neste uke også, noe jeg gleder meg veldig til nå. Skal få presset inn en liten økt imorgen etter skole og jobb - det blir nok PWO for alle penga, igjen. Idag har jeg rukket å bake kanelbullar sammen med Una, så nå blir det et stykk fornøyd kjæreste til helgen. Litt wifey må man være innimellom.

  Ha en fortsatt fin uke.

   

   

 • Publisert: 07.10.2015, 22:52
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • Interiørtrender 2015.

 • Publisert: 28.09.2015, 15:19
 • Kategori: Interiør
 • Det enkle og nordiske preger årets trender, og vi blir mer og mer opptatt av det grønne, håndtverk, naturens farger og innovativ gjennvinning.

  "Slow living" har kommet for fullt inn i de nordiske hjem, vi søker det kjente og kjære. Vi vil tilbake til røttene våre, vi ønsker å ta vare på tiden. Dette går igjen i høstens interiørtrender.



  Farger:

  I år henter vi farger fra naturen og det nordiske lyset: blått! Blått i alle nyanser, fra gråblått til svartblått. Vi forguder fortsatt pasteller, men i år kommer oransje og tar mer plass enn fjordårets store trendfarge - rosa. Den ser vi fortsatt, men veldig nedtonet. Det oransje vil også sees i en mer brent tone. Grønt snur mot sort, og kaldere grønntoner kombineres med sitrongult, turkis, gråsvart og korall.

  Mønstre og tekstur:

  I mønstrene henter vi inspirasjon fra nordisk folklore - tradisjonell sløyd blandet med veldig moderne. Mønstrene hentes også fra porselen og blåhvite fliser. Vi ser også 3D-trykk på tekstiler. Håndtverket viser seg frem i glatt sten, strikk, treoverflater og rufsete rysjer.

  Materialene:

  Naturmateriale som tre, rotting, ull, stein, mørk marmor, glass og terrakotta er det vi velger i år. Fantasien er stor når det gjelder gjennvinbart-materiale - alt kan brukes! Det skapes spennende møter mellom ulike materiale, som igjen gir flotte kontraster. Blankt mot matt og innovative materialer sammen med de kjente. Fjær, bast og kreative kombinasjoner med garn og gummistrikk ser vi mye av.



  Flere trender:

  ♥  Vi er opptatt av å ha det ryddig! Vi sorterer og holder orden. Alt har en plass!
  ♥  Personlighet, arv og interesser gjenspeiles mer og mer i interiøret. Digital bildekunst er populært. 
  Vi vil fortsatt ha glimmer og glans, i år som i fjord. Kobber og messing er fortsatt inn i 2015.
  MER GRØNT! Gjerne mange sukkulenter og kaktuser organisert i grupper, og vi henger plantene i taket og på veggen.



  STIKKORD:

  ♥ Trestruktur. 

  ♥  Marmor.

  ♥  Kobber.

  ♥   Gråaktige pasteller i rosa, grønt og blått kombinert med nøytrale gråtoner.

  ♥ Lin.

  ♥ Bomull.

  ♥ Naturmotiv.

  ♥ Matte flater.

  ♥ MYE grønt.

   



   

 • Publisert: 28.09.2015, 15:19
 • Kategori: Interiør
 • 5 kommentarer
 • My spot.

 • Publisert: 18.09.2015, 14:00
 • Kategori: Interiør


 • Vi begynner å komme på plass i leiligheten nå.

  Jeg har kjøpt meg teppe (!) til stua mi. Jeg som alltid har vært en stor motstander av tepper fordi jeg mener det bare blir gris og støv av det. Men, når man studerer interiør så endrer man smak rett som det er. Jeg får kjempe dyre vaner av dette jeg, men teppet var ikke så dyrt altså. Tenkte å kjøpe et som var litt billig, i tilfelle jeg skulle søle på det - så kan man jo kjøpe nytt uten å bli ruinert.

  Denne uken har vi tegning på skolen. Noen som gjorde meg meget frustrert i starten, jeg bannet og kastet tegneblokka langt avgårde. Men, så anbefalte læreren min meg å ta litt pauser og prøve på nytt. Jeg har jo egentlig vært en skikkelig picasso på mine yngre dager, ikke det at jeg var noe flink (mamma synes det) - men, jeg elsket å tegne før. Jeg sliter til stadighet med den lille perfeksjonisten inni meg som forteller meg at alt skal være eksepsjonellt. Så, det endte med at jeg la tegningen på hylla, fordi det gjorde meg bare ekstremt irritert og deppa. Jeg ville få det til å se ut akkurat sånn som det var inni hodet mitt, og det klarte jeg aldri.. Men, nå som vi har startet med dette på skolen og jeg lærer mer om det, så begynner gleden så smått å komme tilbake. Etter noen pauser så satt jeg meg ned på gulvet i et hjørne på skolen å begynte å skisse, og jeg klarte det! Så gulvet er min nye spot, både her og på skolen. Jeg må ha bakkekontakt og riktig perspektiv, og det høres kanskje rart ut; men jeg tenker alltid best når jeg sitter/ligger på gulvet.

  Skal ta en liten tour av leiligheten etterhvert, men akkurat nå venter vi på at boden skal bli tømt (tenk å være så frekk at du "stjeler" noen andres bod!!) og at vaskemaskin og muligens oppvaskmaskin skal komme på plass. Vi fikk komfyren først i dag, som egentlig skulle vært på plass i begynnelsen av uken! Og det har vært mye tull, så jeg begynner å tvile litt på egenskapene til de som jobber i Fredensborg, de var kjempe frekke med roomien min på telefonen, så det endte med at hun la på røret, og hun har også blitt skreket til på telefonen av en vaktmester vi aldri har møtt. Heldigvis kom det to hyggelige nordlendinger med komfyren, så alle er ikke like uforskammet. Og jeg går rundt å fryser her, men radiatorene blir ikke slått på før vinterstid, da lurer jeg på hvorfor vi betaler ekstra i måneden for oppvarming når det ikke finnes? Så det blir vel noen telefoner til hovedkontoret igjen da.. Det er jo ikke sånn at man skal gå rundt å fryse heller?! Da skal jeg iallefal ikke betale for å ikke få varmet meg. Makan!

  Jeg bestillte bilder fra Desenio igår, og en svart ananas fra Kremmerhuset - så jeg gleder meg til det kommer på posten! Også har blomsterdekoratør-roomien min tatt med seg det kuleste spøkelses-treet hjem igår, med en like kul vase - så litt hjemmekoselig har det blitt i det minste. Nå må jeg fortsette på "hjemmeleksa" mi, siden jeg har studiedag før jeg drar på jobb, og så på fest. Dagene går i ett når man er student i verdens dyreste by.

  Også har jeg fått satt på lange negler for første gang i verdenshistorien, så jeg tegner og skriver som en snegle! Klarer ikke å åpne snusboksen engang.. Men, de ser veldig bra ut - folka på Frogner Medicare vet hva de driver med for å si det sånn. Og kjæresten min ble meget imponert over at hendene mine så ut som "dame-hender" som han så pent kalte det. Score!

  Hejdå!

   

 • Publisert: 18.09.2015, 14:00
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • What do you mean?

 • Publisert: 04.09.2015, 17:46
 • Kategori: Interiør
 • When you nod your head yes, but you wanna say no?

  Jeg liker Justin Bieber. Der, jeg har sagt det! Siden jeg er så tøff og kul så har du kanskje litt vanskelig for å tro det? Høhø.
  Neida, men seriøst gutten kan synge som en lerke, danse som en løve og vet alt om hvordan man skal promotere seg selv. Jeg blir lei av sangene hans etter en uke, men hvis noen setter på BABY BABY BABY OH på en fest - så skal jeg love deg at alle synger med (nesten).



  Jeg skjønte ikke helt videoen. Men, han er verdens største pusegutt, og jeg skjønner at fjorten år gamle jenter gråter når de ser han. HAHA!

   


   

  Denne fredagen har gått i et siden klokken syv i dag tidlig.
  Presentasjon nummer to på skolen, quiz med "faddergruppa", eske-shopping på Clas Ohlson så inn døra hjemme, bare for å finne ut at jeg hadde glemt å gå innom apoteket. Og siden jeg ikke planlegger å bli gravid, så måtte jeg pent ta bussen ned til byen igjen, og da ble det en suhi-middag på meg (som jeg egentlig ikke hadde råd til) før flyttepakkingen starter for fullt her hjemme. Har jobb imorgen kveld, en kaffe-venninne-date på søndag og hele neste uke er det skole og masse jobb pluss et jobbintevju - så det gjelder å pakke mens man kan. Hei, jeg er student og sitter hjemme på en fredag og pakker isteden for å være på rebus-bar-hopping-løp rundt i byen. Deilig at jeg gjorde meg ferdig med den verste festingen før jeg begynte på skolen, så kanskje jeg kan prestere 110% isteden og spare en slant.

  Jeg synes fortsatt det er veldig trist at vi skal flytte fra vår flotte leilighet i Gamlebyen. Men, jeg får prøve å se det positive med det; som er at jeg får bo på Grünerløkka - noe jeg alltid har hatt lyst til!! Løkka er så fint og pulserende, så jeg er glad for at vi flytter før vinteren setter sine spor og uteserveringene blir gjemt inn i bøttekottet. En annen ting som er positivt med flyttingen er at det gir meg en gylden mulighet til å endre litt på interiøret og utfordre stilen min litt. Nå går det mest i rene, hvite overflater her hjemme. Med gråtoner og sølv-detaljer. Det første jeg skal gjøre er å kjøpe sånn DIY-marmor greier, som man kan klistre på ting! Jeg tar en IdaWulff og gjør skrivebordet mitt dyrt på en billig måte! Kanskje jeg får bruk for mine nye interiør-skills og at mitt abonoment på interiør magasinet kommer skikkelig i bruk, det finnes ingenting bedre enn masse inspirasjon.










  //Pinterest
  Kjenner jeg meg selv rett så blir vel stilen fortsatt litt minimalistist og "clean", siden jeg ikke takler støv og synes at mye fort kan bli "rot". Men, jeg skal leke litt med duse farger og kanskje litt gull? Så skal jeg på på skattejakt etter håndlagde detaljer og prøve å få naturen litt mer inn i stua. "Slow living" er skikkelig i tiden nå, så får vel prøve å følge med litt på det! Spennende.

   

   

   

 • Publisert: 04.09.2015, 17:46
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Gave & Interiørmessen 2015

 • Publisert: 31.08.2015, 20:00
 • Kategori: Interiør
 • Nå har jeg vært student i en hel uke, og jeg kan med hånden på hjertet si; dette er den veien jeg har ventet på å gå lenge!

  Jeg er et vandrende bevis på at utsagnet "det er aldri forsent!" er et faktum! Er du stuck i en hverdag der ingenting føles rett, ingenting føles givende og dagene bare flyr avsted i en grøt av de samme rutinene og de samme monotone følelsene - så ta tak i livet ditt, gjør noe du har lyst til! Selvom det kanskje virker skummelt å kaste seg ut i det ukjente og ta en ny vei, så kan jeg forsikre deg om at du vil føle deg ti kilo lettere og livet får en helt ny mening. HEI, jeg gjør noe med livet mitt! Jeg er på vei et sted! OG DET FØLES HELT AWESOME.

  Jeg trodde det skulle bli kjempe hardt og tungt å komme seg inn i skolesystemet igjen, men det som har skjedd er tvert om! Jeg har aldri vært i et så kreativt miljø som jeg er i nå, jeg har aldri fått så mye motivasjon, inspirasjon og variasjon i min hverdag før. Det er bare oppmuntring, engasjement, muligheter og ideèr i fleng. Jeg tror jeg har fått en av verdens beste lærere, og kommet inn på en av Norges beste skoler - når det gjelder kreativitet. Jeg har også mestret kunsten ved å konsentrere meg, noe jeg aldri trodde jeg skulle få til. Det har vel noe med at min interesse for interiør og kreativitet er større enn Glittertinn og Galhøpiggen tilsammen.

  På fredag dro hele klassen på årets gave og interiørmesse i Lillestrøm.
  Jeg trodde et lite øyeblikk at jeg hadde fallt ned i kaninhullet og på magisk vis dukket opp i Wonderland sammen med Alice og hattemakeren - for så mye fint under et tak, har jeg aldri sett før! Jeg knasket på smaksprøver fra himmelen, mens øynene mine nesten spratt ut av skallen. Det var SÅ mye å ta inn, SÅ mye jeg bare ville putte i en flyttebil og ta med meg hjem. Det var min himmel, jeg kan godt bli et spøkelse når jeg dør å hjemsøke interiør & gavemessen til evig tid.











  Altså, jeg mener.. WHAAT THE F IS GOIN ON HERE!? Det finnes så mange kreative og begavede mennesker der ute at jeg har ikke ord! Vi skulle "plukke med oss et par brosjyrer og noen visittkort, ta litt bilder osv til inspirasjon.." Jeg kan si så mye som at frøken Lilleng tok med seg over 20kg med magasiner, et medlemskap med interiørmagasinet og minst 50 bilder hjem denne dagen. Ryggen min er enda mer skeiv nå, men jeg har fått en stor dose med inspo og eyecandy i gjengjeld - det er så verdt det!

  Jeg har plukket ut noen favoritter fra messen. Men, tenkte å ta det i et nytt og litt mer utdypende innlegg.

   

 • Publisert: 31.08.2015, 20:00
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer