hits

Annie

annielistic.blogg.no

rehab og pinnebrød

 • Publisert: 02.04.2018, 16:37
 • Kategori: Friluftsliv
 • Pinnebrød og havrekakao! ♥

  God andre påskedag, håper den har vært smud så langt? Her skinner sola AF, men jeg er alt for mør etter jobb til å orke å gå ut døra i dag. Så jeg skal kose meg med et glass rødt, siste rest av påskeegget og første episode av den nye sesongen av bloggerne. Jeg elsker den serien, skulle ønske episodene og sesongene var dobbelt så lange! Måtte det aldri ta sluuuutt. 

  I morgen er det back to basics for de fleste kan jeg tenke meg, og det er det definitivt for meg også! Nå kjenner jeg at kroppen har bruk for en real rehab, og lite carbs fremover. Treningen går så bra, så da mangler liksom bare den sunne maten. Jeg er jo egentlig veldig flink til å spise sunt, men jeg er så forbanna lett påvirkelig og jeg kan motstå alt utenom fristelser (hvis de finnes i skapene). Så nå har vi skrevet en kontrakt her hjemme, en "sunnhetskontrakt" som vi begge skal følge. For selv om mannen kan spise alt han vil uten å legge på seg ett eneste gram, så er det alltid bra å spise nyttig mat! Så det blir null godterier og alkohol i leiligheten fremover, og jeg skal unngå poteter, brød, ris og pasta i hverdagen. Jeg har en tendens til å skeie _skikkelig_ ut når jeg først gjør det, så det blir ingen cheat-days på meg nå. Jeg kommer til å takke meg selv senere! I kveld skal jeg bake frø-knekkebrød, det er så dæmn godt og nærigsrikt! 

  Bildene er fra gårsdagens skogstur! Pinnebrød var det lenge siden vi hadde med i sekken, og det er jo så digg! Jeg lagde også kakao med oatly havremelk, og smaken ble on fleek, som de sier. 

  Have a nice one! ♥

   

 • Publisert: 02.04.2018, 16:37
 • Kategori: Friluftsliv
 • 0 kommentarer
 • walking in deep snow

 • Publisert: 24.01.2018, 11:45
 • Kategori: Friluftsliv
 • Så det har kommet litt snø her i det siste. Og sist søndag var vi som sagt (skrevet) ute på tur etter å ha fotografert svanene i viken. Vi visste jo at det hadde kommet en del snø, men vi undervurderte mengden _litt_ før vi kom oss ut i skogen. Vi skulle hatt snøsko for å si det mildt!

  Snøen rakk meg til hoftene, og det var bare å bane seg vei sakte men sikkert inn mot vår faste spot på øya. Heldigvis hadde det gått et rådyr der før oss, så litt spor hadde vi å følge i det minste. Bildet over er tatt da vi endelig kom oss opp på en topp med litt mindre snø, haha gleden var stor mens svetten rant! Det var så verdt det, og det ble en skikkelig legday ut av det hele.

  De flotte asjettene og glassene er håndlagde fra Norske "Eagle Products", vi fikk det til jul av mamma! De går perfekt i tursekken, og veier nesten ingenting. ♥

  Vi hadde med oss te, kaffe, tunnbröd og kvikklunsj så det ble en deilig fika ved bålet med verdens flotteste utsikt. Jeg elsker dette stedet, å jeg skulle ønske jeg kunne leve av å gjøre dette hver eneste dag! Campe, gå tur, oppleve og utforske - for en drøm! Kanskje en dag. ♥

  Det har snødd i hele natt, og nå skinner sola igjennom vinduene her. Jeg skulle aller helst vært ute, men vi ligger sjuke i soffa'n begge to med How I Met Your Mother på skjermen.. Er lei av å være sjuk nå, blir liksom aldri helt 100% etter forkjørelsen som startet før jul! Og nå er det magene som har slått seg vrange her. Yeah. Følg oss gjerne på insta @norwegiannature for mer friluftsbilder!

 • Publisert: 24.01.2018, 11:45
 • Kategori: Friluftsliv
 • 4 kommentarer
 • our spot

 • Publisert: 11.12.2017, 12:32
 • Kategori: Friluftsliv
 • "Når alle lyder pakkes inn i vatt."

  Endelig fikk vi kommet oss ut i skogen igjen, jeg har trippet i tur-foten helt siden den første snøen dalte ned her i midten av november. Det er noe helt spesielt med å sitte ved et bål omringet av hvite krystaller og snøtunge grener. Magisk!

  Vi har jo vært så heldige å funnet en spot som "bare er vår", jeg tror ikke det har vært mennesker der siden første gang vi oppdaget det. Med utsikt over Bottenviken, fyrtårnet og "sågverket" på andre siden av fjorden, er det ganske unikt og sitte der oppe på fjellet. ♥

  Jeg ønsker meg en ekstrem-sovepose, lavvo og noen gode sko så vi kan overnatte ute i vinter - det hadde vært helt rått! Og en Alaskan Malamute står øverst på ønskelista over selskap, herregud jeg kommer til å dø av glede den drømmen går i oppfyllelse. Hva ønsker du deg mest av alt?

  Følg meg gjerne på @shotbylilleng for mer foto, og oss på @norwedennature for mer villmark! Ha en fin en ♥♥♥

 • Publisert: 11.12.2017, 12:32
 • Kategori: Friluftsliv
 • 1 kommentarer
 • Bare Norge er Norge

 • Publisert: 29.08.2017, 12:08
 • Kategori: Friluftsliv
 • At nordmenn flest er turglade og stolte av naturen sin, er vel ingen hemmelighet. Selv har jeg alltid hatt et nært og kjært forhold til skogen, fjellene og dyrelivet i vårt vakre og langstrakte land. Jeg har ikke reist verden rundt, men jeg tør å påstå at det er lite eller ingenting som kan måle seg med norges mektige natur! Bilder av nordnorge, nordlyset, høye fjell og dype daler slår fortsatt pusten ut av lungene mine, og jeg har en STOR drøm om å oppleve alle kriker og kroker av hjemlandet mitt før jeg dør. Jeg vil vandre der ingen kunne tru at nokon kunne bu, jeg vil kjenne midnattssola på huden og lukten av tørrfisk i Lofoten. Jeg vil stå på longboard ned trollstigen og surfe på norske bølger. Jeg vil sitte ved et stille vann og bare trekke inn den friske kveldslufta, myggbitt i panna, bål-lukt i håret og blåbær på hendene. Det finnes ingen ting som gir meg mer ro i sjelen enn å bare stå midt i en skog å høre på vinden mellom trærne.

  Vi har forsøkt oss på telttur to ganger siden vi flyttet hit til Sverige, og det er ikke bare bare skal jeg si deg! Vi fant en vakker elv, men det var umulig å sette opp telt i skogen som lå ved. Alt var grodd igjen, og sanden ved elven var alt for ustabil til gamble med. Den andre gangen kjørte vi over 20 mil og besøkte fire sjøer og en elv - det var myr og gjengrodd på alle steder. Man kan ikke akkurat begynne å hogge ned friske trær for å lage seg en camp heller.. Så i går forsøkte vi oss på en dagstur på Södra Berget som ligger fem minutters kjøretur unna, det eneste vi ville var å finne et sted vi kunne grille pølsene våre. Det var nærmest sagt umulig å gjøre, men vi fikk det til. Etter rundt 40 minutters vandring fant vi et gammelt bål som var laget rett på mose og røtter, ikke akkurat trygt for skogen? Vi røsket bort det som var og fant store steiner til å lage en bålplass. Alt var perfekt, helt til vi oppdaget at vi hadde glemt "lompene" våre (de har nemlig ikke lomper i dette landet... I know, whaaat?) Det gikk fint uten lomper, men vi måtte le av all tur-uflaksen vi har hatt i det siste. Svergie har absolutt ikke samme tur-kultur som Norge har, det er helt sikkert, jeg vurderer sterkt å starte en turforening her nå. For Sveriges skoger er mektige, og dette landet har mange fine områder som bare venter på å bli brukt til TUR. Jeg slengte ut en post på Jodel (faktisk), og har fått flere forslag om vann vi skal sjekke ut! Men det var en som ikke kunne fatte å begripe hvorfor man ville telte.. HAHA, jeg svarte bare "nordmann".

  Jeg har vokst opp med turer hjemme og turer på skolen, som de fleste andre nordmenn har - her må de søke til speider'n om de vil ha den erfaringen. Det beste jeg visste var å plukke sopp i skogen med mormor, og grille pølser på bål om vinteren med søsken, besteforeldre, mamma, tanter og kusiner. Vi er så heldige som har dette i vår kulturarv og at vi har akkurat den naturen vi har. Vi er priviligerte med turforeninger som går ut og legger til rette for at vi skal kunne gå hvor som helst i den norske villmark uten problemer. Solo og kvikklunsj, nektariner og kakao ♥ Uansett vær, så skal vi ut på tur; "det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær" & "ut på tur, aldri sur". "Matpakke" er et fremmedord her i vårt kjære naboland, vi er ganske like men samtidig veldig forskjellige. Jeg er helt sikker på at slike opplevelser i barndommen gjør godt for alle mennesker, og er med på å forme de til det de blir når de vokser opp. Man lærer at ingenting kommer gratis, og at maten ikke bare dukker opp på butikken, men at den kommer fra butikken.

  Mannen ble bitt av tur-basillen da han bodde i Norge, og han bodde kun i Oslo! Tenk på det dere! Tjue minutter unna travle Jernbanetorget ligger det dype skoger, høye fjell og flotte fiskevann (bildene over er fra Øyungen i Oslo). Jeg skal ta han med på så mange fine steder i Norge, jeg gleder meg veldig til å vise han mer av landet mitt. Det er så fint å bo her i Sverige, man kjenner virkelig forskjellene man ikke trodde fantes - og man setter så utrolig pris på sitt eget land når man befinner seg i et annet. Missforstå meg rett, jeg har det veldig fint her altså. Men bare Norge, er Norge.

  Igjen, vi er så heldige som har lært alt dette i vår barndom og som har mulighet til å bringe det videre til neste generasjon, og alle generasjoner som vil komme etter. Å spikke en pølsepinne, lage et bål og sove under åpen himmel er ikke kunnskap som alle andre har - tenk så kult det er at vi er sånn, jeg er så stolt.

   

 • Publisert: 29.08.2017, 12:08
 • Kategori: Friluftsliv
 • 0 kommentarer
 • ut på tur

 • Publisert: 30.07.2017, 16:18
 • Kategori: Friluftsliv


 • Det ble ingen båttur i går, så da tok vi med oss fiskeutstyret og reiste til Galtström isteden. Det ligger ca 30 minutter med bil unna oss, og bare se så nydelig det var der. Ble bitt tre ganger av det de kaller for "broms" her oppe, fyttikatta det klødde som bare rakker'n! De liker tydeligvis nordmann-blod best, for gubben ble ikke spist på en eneste gang.

  Jeg pleier foresten å hate all drikke med kunstig søtning i seg bortsett fra celsius som akkurat går ned, men i går fant jeg en fantastisk god monster i butikken. Den smakte ikke sånn kunstig og ekkelt som de andre jeg har smakt. Nam, sitron ♥ Jeg tror ikke det er bra for kroppen i det hele tatt, men i går trengte jeg mildt sagt en bøtte med koffein etter døgning og seriemarathon.  Vi ble ved vannet til litt før sju, og satte kursen hjemover mot leiligheten og middag i parken. Vi er så heldige å ha Sundsvalls fineste og største park rett utenfor der vi bor, så den skal brukes flittig resten av sommeren. Etter maten gikk vi en god tur i oppoverbakke, godt for stumpen og godt for humøret.  I dag har vi vært ute med båten, og det fine været holdt seg helt til vi kom oss inn mot land igjen. Snakker om perfekt timing, for da vi satt  oss i bilen så kom regndråpene. Nå skinner sola ute igjen, og det er et skikkelig pent sensommer vær, må nok komme oss ut i parken i kveld også.

  I morgen skal jeg på jobbintervju, det er aldri noe man gleder seg til as. En liten del av meg håper på å ikke få jobben, bare fordi det er så sykt digg å ha så mye fritid som jeg har nå - men man må jo jobbe, sånn er den delen av livet. For økonomiens skyld så krysser jeg selvfølgelig fingrene for at det går i boks, sånn at jeg kan melde meg inn på et treningsenter her snart.

  Chill søndag videre ♥

   

 • Publisert: 30.07.2017, 16:18
 • Kategori: Friluftsliv
 • 3 kommentarer
 • en formiddag på vannet

 • Publisert: 29.06.2017, 14:25
 • Kategori: Friluftsliv
 • Båt, båt, båt! ♥

  I dag sto vi opp tidlig, pakket en kjølebag og hoppet i båten. Bedre start på dagen kan man vel ikke ha? Vi gikk i land etter en liten stund og hadde lunsj på fjellet i solsteika, underbart! Hunden var med også, jeg tror han storkosa seg ute på fjorden selv om han helst bare ville sitte på fanget hele veien.

  Nå skal vi straks avgårde for å hente nøklene til leiligheten, jippi! Jeg gleder meg virkelig til å komme på plass hjemme, å leve ut av en koffert er ikke alltid like gøy skal jeg si deg. Man finner liksom aldri det man skal ha, det er et ork å skifte klær når alt er pakket ned hele tiden. Tenk at jeg har flyttet til Sverige!? Jeg tror ikke helt det har sunket inn enda, men det kommer vel når pappeskene er tømt og hverdagen setter inn.

  Himmelen er like blå som i går og sola står høyt, så denne dagen skal nytes så godt den kan! Hører rykter om at regnet kommer tilbake til helgen, usj.. Håper det er opphold på lørdag og søndag når vi er i Stockholm. Hvordan er været i Norge for tiden?

  Smil og vær glad, det er sommer ♥

 • Publisert: 29.06.2017, 14:25
 • Kategori: Friluftsliv
 • 2 kommentarer
 • I want to go camping and ignore my adult problems

 • Publisert: 22.01.2017, 16:45
 • Kategori: Friluftsliv
 • Hej allihopa!

  Long time, no see. Den siste tiden har vært tøff for meg, og jeg har tatt litt avstand fra skrivingen på grunn av det. Jeg prøver å spre så lite negativitet og selvdestruktiv oppførsel som mulig - det er aldri bra for noen, selv om det er en stor del av meg akkurat nå. I går kveld nådde jeg det "store sorte hullet" og alt ble mørkt og håpløst rundt meg, men det er sant som de sier; når du har nådd bunnen så kan det bare gå oppover, eller noe sånt. Du graver deg nedover og nedover helt til det ikke kan bli verre, og da må jeg bare ta meg selv i kragen og rette meg opp.. Det er ingen som dukker opp fra intet og henter deg til en bedre verden, og det er ingen andre enn deg selv som kan endre tankegangen din. Man må kjempe!

  Noe har dukket opp inne i meg, en skuffelse så stor og tung at den drar meg ned som en elefant i kvikksand. Har jeg noen sinne vært meg selv blant andre mennesker? Jeg vet ikke, det er en stor mulighet for at alt har vært bittelitt skuespill hele tiden - jeg burde faktisk vinne en oskar. Å være seg selv blandt andre mennesker er det skumleste som finnes, spesielt når du ikke har et snev av tillit å gi i fra deg. Det er nok kun et menneske i hele verden som har sett den ekte jeg, og det er min bedre halvdel. For hvem er jeg egentlig? Hva gjør MEG glad?

  Jeg har kommet frem til at det som gjør meg glad er uavhengighet, ro, natur, dyr, ekte kjærlighet, enkelhet og stillhet. Mitt største ønske er å være fri, og jeg føler egentlig at frihet er en myte slik som verden er nå. ALT handler om penger, absolutt alt.. Man kan nesten ikke gå ut av døren før det koster spenn, før folk snakker om spenn. Men, naturen er fri for alle - og det er der jeg slipper å ta på meg tvangsmasken å late som jeg liker samfunnet og menneskene som "lever" i det uten å protestere.

  Trump er president, fremtiden ser dyster og usikker ut, alle snakker om penger og tap av penger, mens krig, sult og elendighet smøres utover dagens overskrifter. Kroppspress, veggispress og press fra alle kanter. Alle får kreft, folk sprenger seg i lufta, alle skal dø. De vil skyte ulven, de vil gå med pelskrager, de vil betale penger for tortur og de innser det kanskje ikke en gang!? Luften er så forurenset at de anbefaler oss å bli inne, og folk klager på at de ikke kunne ta bilen til jobb den ené dagen, snøen har ikke kommet i år.

  Jeg må snu meg bort en liten stund, jeg må ta igjen pusten før jeg besvimer.. Det blir ALT for mye for meg, hva feiler det denne syke rasen som tror de eier verden?

  Jeg vil bare rømme ut i skogen med mannen og en hund jeg ikke har, jeg vil bare bo der ute og aldri se mennesker igjen - det er min løsning, og den er til dels gjennomførbar. Hver eneste gang jeg har muligheten så skal jeg gjøre nettopp det, pakke ryggsekken og dra på meg ullsokkene, la tankene sveve. Skrive i stillhet, trekke inn luften som fortsatt er ren. Jeg orker ikke dette stresset mer og akten må ta slutt, om ikke er jeg redd for at jeg svinner helt bort i meg selv..

  Bare fem måneder igjen nå, dette klarer du.  //bilder: pinterest

   

 • Publisert: 22.01.2017, 16:45
 • Kategori: Friluftsliv
 • 1 kommentarer
 • pølsefest i marka

 • Publisert: 09.01.2017, 11:00
 • Kategori: Friluftsliv


 • Oslo's finest restaurant

  God mandag! Jeg skal ikke være en av de som sier "ny uke, nye muligheter" for jeg spyr nesten av den settningen etter å ha lest/hørt/fått den på snapchat hver mandag.. Nå er det på tide å finne på noe nytt eller? Hver dag er jo en ny mulighet, hvert minutt og hvert sekund også - verden går videre uansett om det er fredag, søndag, tirsdag eller mandag. Det er bare navn vi har funnet på for å holde styr på alle disse dagene. Hvor digg hadde det vært å ikke vite hvilken dag det er? Det er frihet og muligheter det!

  Som sagt ble det middag på Oslo's fineste restaurant i går, dæven det finnes faktisk ikke noe bedre enn en svidd pølse med baconost, sprøløk og ketchup spør du meg. Synd man ikke kan spise det hver eneste dag.. Tenkte å prøve meg på veggis-pølser også snart, noen som har erfaringer? I dag starter nemlig treningen for fullt igjen, og det gledes. Ryggen min er så svak nå, at jeg nesten trillet ut av sofaen da jeg skulle løfte opp min macbook AIR fra gulvet.. Tar det som et lite hint jeg.

  Om et år ser jeg for meg at jeg er ute i de svenske skoger hver eneste dag, gjerne med en-to alaskan malamute's og litt bedre sko. Det er drømmen min; frihet, uavhengighet og masse kjærlighet. Sistnevnte har jeg allerede, så det mangler bare to ting på listen - og det kan man fikse! ♥♥♥ Skal ikke være så forbaska kravstor nei.

  Hva er frihet for deg, hva er din drøm?

 • Publisert: 09.01.2017, 11:00
 • Kategori: Friluftsliv
 • 4 kommentarer
 • blåbærhimmelen

 • Publisert: 27.07.2016, 14:07
 • Kategori: Friluftsliv
 • Sånn! Nå er vi på vei hjem igjen. I natt var det deilig og svalt inni teltet, jeg var livredd for seriemordere og zombies som vanlig - men, sov mer nå enn sist! Jeg elsker telttur, men vil helst ikke legge meg til å sove når vi er ute i skogen.. Jeg kan heller sitte oppe hele natten å holde vakt!

  Det er så mye blåbær, jeg har fylt termosen! Og jeg har store planer om å dra hit igjen å plukke mer til helga. Soppen har kommet så smått, så jeg har fått med meg en matboks med kantarell også. Tenk på hvor dyrt det er i butikken? Her er det bare å forsyne seg.

  Nå får jeg kaste på meg sekken å gå de siste 2,5kg før mannen blir ekstremt utålmodig her. Haha! Vi snakkes hjemme.

 • Publisert: 27.07.2016, 14:07
 • Kategori: Friluftsliv
 • 2 kommentarer
 • flyr forbi

 • Publisert: 27.06.2016, 10:33
 • Kategori: Friluftsliv
 • Heisann!

  Denne helgen har virkelig bare flydd forbi!  Vi har kost oss med masse gode drinker i hverandres selskap, og dratt på fisketur i gårsdagens uvær! Vi kledde oss godt, men var fortsatt ganske kliss klass når vi kom hjem. Det var en fin tur til Øyungen med grillpølser og engansgrill - bare fisken som manglet. Det gjør meg egentlig ingen verdens ting, jeg ELSKER å fiske - men, jeg hater å se fisken med en krok i munnen. Jeg klarer ikke å drepe en fisk, så det får noen andre at seg av, er de små så er det jo bare å slippe ut igjen!

  Jeg venter og venter på at karakterene mine skal ramle ned i postkassa, i stad løp jeg ned trappegangen kun iført pysjamas - og det var ikke kommet noe enda. HERREGUD, dette er tortur!!! Nå skal jeg ta en styrkeøkt her hjemme, etterfulgt av en god frokost, sånn for å få tankene over på noe annet. Kanskje det blir en liten fisketur i kveld også! ♥

  God mandag!

   

 • Publisert: 27.06.2016, 10:33
 • Kategori: Friluftsliv
 • 2 kommentarer
 • gratulerer med dagen.

 • Publisert: 17.05.2016, 19:14
 • Kategori: Friluftsliv
 • Hei! Og riktig god 17. mai ♥

  Håper at sola skinner hvor enn du er, at bunaden ikke sitter for trangt og at bløtkaka er saftig og bærene friske. At champagnen bobler over og latteren sitter løst. Håper du deler dagen med den du liker aller best - og at familien har det bra og ikke er for langt unna. Ønsker deg en aller tiders feiring, gratulerer så mye med dagen! Kjære Norge ♥

  Jeg har i mange timer i strekk bare jobbet med eksamen i dag. EKSAMEN EKSMANEN NEMSKAMEN! Jeg er så dritt lei av mål og høyder, arealer og vinkler akkurat nå. Men, resultatet begynner å komme frem - og nå er det bare å sette vilja i siste gir, og gi alt den siste uka. Med andre ord; ikke tog, ingen pølser, is eller brus. Men, det er et år av mitt liv - det skal jeg tåle.


   

  Vi tok en liten feiring på forskudd, som du kan se på bildene over. På søndag dro vi ut med to fullstappede tursekker, en nikon-bag og et stort telt. Vi gikk til ryggene våre ikke klarte mer, og endte opp på et skikkelig idyllisk sted. Øyungen, heter vannet vi campet ved. Når vi kom var det kveldssol i mange timer, og vi koste oss med en skikkelig digg middag. Bakte poteter grillet på glør i min spesialdesignede ovn - sameforfedrene mine vill vært stolte! Uansett, potetene ble fylt med baconsmør og salt, og de hvitløksmarinerede svinefiletene ble grillet og dandert med peppersaus. Det smakte helt bananas, ufattelig godt var det rett og slett! Det blir noe helt spesielt med maten når den tilberedes utendørs.

  Vi satt ute til lenge etter at sola hadde lagt seg, og nøt tilværelsen omringet av skogen og vannet. Når vi hadde kommet oss ned i soveposen ble pipa brått en annen. Typen sovna med en gang, som alltid.. Jeg lå våken og var redd for alle de eksisterende og ikke-eksisterende lydene som herjet i skogen og fra naturen rundt oss. Alle lyder var en voldtektsmann eller en bigass-ederkopp, alle lydene ville drepe meg og.. Tilslutt ble det så mye lyder at det hele bare ble til grøt. Jeg lukket øynene og følte meg trygg, men så dukket en annen følelse opp. Min største frykt, kulde. Jeg kjente fjellet under meg, rett igjennom det alt for tynne og alt for dyre liggeunderlaget fra biltema. Jeg kjente at jeg ble kald på ryggen, kald i leggene - brått var jeg kald i trynet også.

  Da han våknet litt over sju, våknet han til to store øyne. Han skvatt til å spurte hvor lenge jeg hadde sovet, - "jeg har ikke sovna enda". Men, jeg overlevde og fikk igang bålet. Vi hadde ikke tenkt på at kveldssol er bra, men morgensol er ganske digg det også! Den sola dukket ikke opp før i 14-draget. Haha, bålet varmet veldig godt - og stemningen var på topp. Hodet vilte mot en stokk, og jeg fikk sove i hele 10 minutter.

  Planen var egentlig å sove i telt en dag til - men, siden vi er nyfødte villmenn så bestemte vi oss for å kaste inn håndklet på ettermiddagen i går. Ryggen var sår, rompa var værre og treningsverken var over alt. Vi må trene litt rygg og skuldre fremover har vi skjønt, og kanskje pakke litt mindre god mat neste gang. Vi lagde lunsj og middag på grillen, før vi pakket ned teltet og fikk kastet sekkene og flagget på ryggen igjen.

  Det var den beste avgjørelsen vi har gjort, tror jeg. Men, vi kommer tilbake snart!

   

   

  #nikond90 #nikon #friluft #foto #feiring

   

 • Publisert: 17.05.2016, 19:14
 • Kategori: Friluftsliv
 • 0 kommentarer
 • sol, bare sol.

 • Publisert: 04.05.2016, 21:06
 • Kategori: Friluftsliv
 • Dagen min startet, ikke så bra. Eksamenspress er virkelig ikke noe for meg, jeg vil prestere mye mer enn jeg egentlig har evne til - alltid. Og det er utrolig slitsomt! Jeg regner med at flere kjenner seg igjen? Det endte med at jeg måtte gjemme tårene mine på veien hjem, det blir bare litt for mye til tider.

  Men, det er mye som kan fikses med en god dose sol og sommervarme! Det var helt hærlig å tusle langs akerselva i dag, mellom hvitveis-jungelen som vokser der. Tenk da dere, nå er vi i mai! Om ikke lenge er det sommer på ordentlig, jeg gleder meg. ♥   

 • Publisert: 04.05.2016, 21:06
 • Kategori: Friluftsliv
 • 1 kommentarer
 • mye bedre, enn hvilken som helst bar!

 • Publisert: 16.04.2016, 16:10
 • Kategori: Friluftsliv
 • Nå sitter vi i skogen, igjen! Vi klarer så vidt å holde oss i byen om dagen. Om et år (forhåpentligvis) flytter vi til et sted i Sverige som har MYE skog, rett i nærheten.

  Jeg trenger det her i helgene, det er så mye som opptar hjernecellene mine om dagen - og dette er som sagt den beste terapi! Avkobling og avslapping, livet leker dere.

  Kunne aldri i verden byttet ut dette for en bar i Oslo nå.. Kom dere ut i skogen, kids! Ha en knakanes bra dag hva enn du gjør! <3

 • Publisert: 16.04.2016, 16:10
 • Kategori: Friluftsliv
 • 3 kommentarer
 • mandag, din snik.

 • Publisert: 11.04.2016, 11:08
 • Kategori: Friluftsliv


 • Jeg la igjen kameraet hjemme igår, for å ha plass til andre ting i sekken, så det får duge med et par mobilbilder. Vi tok turen opp til Frognerseteren og endte opp et sted bak Holmenkollen. Fantastisk utsikt over byen og oslofjorden mens røyken fra bålet satt kraftig lukt på alle klærne. Alle stirrer på oss når vi setter oss på tbanen igjen, "bygdetullinger" tenker de sikkert. Jeg liker det!

  Idag er det mandag, mandag slår meg alltid midt i trynet - med enorm kraft. Uansett hvor mye jeg forbereder meg, så er jeg aldri forberedt på at denne dagen kommer, hver uke. Her i Oslo er mandag verre enn andre steder, så mye stress så tett innpå.

  Idag skulle jeg egentlig vært i Milano. Som et lite plaster på det åpne såret, så skinner sola i Oslo enda en dag - det hjelper. Jeg har fortsatt 1000 ting som skal gjøres, så det er bare å hive seg rundt.

  Håper du får en fin start på uka!

 • Publisert: 11.04.2016, 11:08
 • Kategori: Friluftsliv
 • 3 kommentarer
 • to dagers.

 • Publisert: 10.04.2016, 14:40
 • Kategori: Friluftsliv • //bilder fra lørdagen.

  Igår fant vi ut at vi skulle pakke sekken, og få på oss litt ekstra klær, pante noen flasker og kjøpe litt pølser og legge ut på tur, inn i skogen. Vi tok banen til Kolsåsm og begynte å gå mot toppen. Vi fant fort et perfekt sted å tenne bål. Litt utfordrene må jeg innrømme at det var, når vi oppdaget at skogen og alle døde trær var fredet.. Så vi fant det vi kunne av "tørre" grener på bakken, svært vanskelig da det har regnet ganske kraftig de siste dagene. Men etter litt blåsing, banning og godvilje - så knitret det i bålet, og pølsene ble fortært. Så ble det kaffe og øl i solnedgangen. Det finnes ikke noe bedre enn det!

  Vi har blitt hekta! Nå har vi laget pinnebrød med bacon, urter og ost - og legger straks ut på en ny tur i oslomarka. Hva skal du bruke søndagen din på? Det er ikke for sent å koke litt kakao og nyte vårsola i et skogsholt, eller på verandaen. Det trenger ikke å koste all verden, for at man skal kose seg. ♥

 • Publisert: 10.04.2016, 14:40
 • Kategori: Friluftsliv
 • 4 kommentarer