hits

Annie

annielistic.blogg.no

Stiv i kjeften

 • Publisert: 29.03.2018, 13:58
 • Kategori: Dagbok
 • Freia; jeg ønsker meg vegansk kvikk lunsj. Dere fikser det ikkesant? Ok. Takk.

  Lenge siden jeg bare har skrevet, sånn rett fra hjernen liksom. Ikke rett fra levra, som man kanskje sier? Hvorfor sier man det? Tankene kommer fra hjernen, ikke levra.. lollete.

  Jeg sitter alene på Espressohouse i den lille nordsvenske byen jeg bor i, egentlig er den ikke så liten - men sentrum er knøttlite hvis man sammenligner med Oslo eller Sthlm. Jeg savner Oslo i dag, asfalt-påske er best i Oslo. Jeg sitter her alene og hører på alle svenskene rundt meg. Gleder meg til å komme hjem til kjæresten så jeg kan snakke norsk, jeg kan nemlig ikke gjøre det på jobb.. Da forstår kollegene mine ingenting nemlig. Med mindre det er ord som «drittsekk» og «russebuss», det har de hørt på SKAM. De elsker norsk, men forstår det ikke. Jeg blir helt stiv i kjeften av å snakke svensk hele dagen, de bruker munnen på en helt annen måte enn det vi gjør. Kjæresten min er svensk også, men han er bedre på norsk enn det jeg er, sånn btw. Hvorfor ellers skulle man flytte til Sverige liksom? Haha, neida.

  Det er perfekt påske-vær her! Stekende sol og glitrende snø. Jeg skulle gjerne vært på fjellet akkurat nå. Men her er det ingen ferie eller fjell, selv om jeg har fri i helgen. Jeg jobber både langfredag og 2. Påskedag. Vi er bortskjemte med fridager vi nordmenn, måtte vi aldri endre oss fra å være så avslappet som vi er når det kommer til arbeid! Tommel opp for å holde hviledagene og tur-søndagene hellig!

  Nå skal jeg straks gå ut av Espressohouse og videre til Noina beauty salong. Det ser ut som et typisk thai-massage-sted, litt sånn man kanskje kan tulle med at det er «happy endings» å få. Men det er altså så bra der inne, selv om det rosa interiøret ikke er helt etter min smak, men det er jo litt av sjarmen også. Jeg synes det er beroligende når de søte thailandske damene prater seg i mellom mens jeg ligger på den rosa benken, det er et så fascinerende språk! De spiller også thailandsk-popmusikk der inne. Uansett, jeg fikser vippene mine der nå - i 3D. Siden The Skin Frogner ikke finnes her i Sundsvall! (Bor du i Oslo, så gå dit!!) Vippene jeg får på nå sitter skikkelig godt og leeeenge! Det er helt utrolig, jeg trodde ikke det var mulig! Det er sikkert noe kreftfremkallende i limet de bruker, men hva er ikke kreftfremkallende i dag. Lufta er snart like giftig som ajax!

  Prøv soyamelk i latten eller moccaen neste gang du er på kafé! Du kommer ikke til å angre!

  Det er godt man kan skrive isteden for å prate når man er stiv i kjeften, eller hur? God påske!

 • Publisert: 29.03.2018, 13:58
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • en av de verste dagene i mitt liv

 • Publisert: 15.02.2018, 12:17
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg.kolliderte.med.en.annen.bil.

  Og det var min skyld.

  Det gikk i sakte film, men samtidig lynkjapt. Da jeg åpnet øynene igjen var det over, og redselen gjorde meg til en zombie. I et par sekunder som føltes ut som flere timer så trodde jeg at jeg hadde skadet et annet menneske. Alt gikk på autopilot derfra, bilen i revers og så ut av bilen og over veien for å se om det gikk bra med den andre føreren. Det gikk 100% bra, heldigvis.

  Det gikk bra med oss også, jeg kjørte og samboeren satt på. Hadde han kjørt så hadde det nok ikke skjedd, han så bilen før jeg så den og prøvde å advare meg.. Jeg har aldri følt meg så dum, så liten, så fortapt i min egen skyldfølelse - det er noe av det jævligste jeg har opplevd, skyld-følelsesmessig.Tårene rant og jeg sa unnskyld en million ganger. Hvordan skjedde det, hvordan kunne det skje? Jeg som ALLTID er så forsiktig og varsom i trafikken (irriterende varsom), og det trodde jeg virkelig at jeg hadde vært denne morgenen også. Det lå biter fra begge bilene strødd utover veien, jeg plukket opp nummerskiltet fra bakken og kastet det inn i passasjersetet. Jeg var våken, men det føltes som en drøm - som et mareritt. "Kan jeg plis våkne nå?"

  Kjæresten og den andre føreren tegnet opp hvordan det hele hadde skjedd, og jeg skrev under og tok på meg all skyld med en gang. Jeg var tilstede, men samtidig ikke. Bølgene av angst, dårlig samvittighet, apati og gråt vekslet mellom å skylde over meg. Tenk om jeg hadde reagert senere med bremsen, tenk om den andre føreren ikke hadde reagert like kjapt og kjørt over i den andre filen. Tenk om kjæresten min hadde blitt skadet. TENK OM DEN ANDRE FØREREN HADDE FRONKOLLIDERT MED EN TREDJEPART! På grunn av meg. Fy faen, jeg vil spy av tanken.

  Jeg hadde en vippetime i byen rett etterpå, og mannen kjørte videre til jobb. Jeg lukket øynene på benken og så kræsjen om og om igjen, jeg var fortsatt tilstede men samtidig ikke. En merkelig og absurd følelse. Jeg gikk ut av døren på salongen, og plutselig gikk jeg inn døren hjemme. Jeg fikk ikke med meg de ti-femten minuttene i mellom, tankene var et helt annet sted. Å sitte stille fungerte ikke, så jeg vasket alle rommene i leiligheten. Støvsugde og vasket gulvet for hånd, brettet klær og vasket nye. Så knuste jeg et vinglass når jeg skulle ta det ut av oppvaskmaskinen, og begynnte å hyperventilere. Hver gang jeg stoppet opp så så jeg det som skjedde, og hva som kunne ha skjedd.

  Jeg kikket til begge sider før jeg la foten på gassen, to ganger, men jeg så ikke den sølvgrå bilen som kom i full fart. Jeg så ikke over snøhaugene til venstre, og jeg så ingen lys. Jeg har i ettertid fundert på om føreren av den andre bilen kjørte uten lys, men det er fortsatt min feil. Jeg har tenkt og tenkt og tenk på hvorfor, hvordan i helvette jeg kunne gjøre en så katastrofal og dum glipp. Jeg burde, jeg burde ha sett etter en gang ekstra denne glatte morgenen, jeg kommer aldri til å gjøre den feilen igjen! ALDRI.

  Alle har sagt til meg at det kunne skjedd hvem som helst, og at snøen og veiforholdene her oppe er helt kriminelle akkurat nå. Det er TO ukers ventetid på verkstedet, nettopp på grunn av slike "små kræsjer" som skjedde med meg bak rattet. Men jeg kan ikke slippe det, jeg skulle ha sjekket en ekstra gang. Og angsten sitter løst her nå. Happy valentinesday liksom.

  Lær av min feil du også, se etter en ekstra gang.

   

 • Publisert: 15.02.2018, 12:17
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • "det kommer aldri til å skje"

 • Publisert: 11.02.2018, 13:50
 • Kategori: Dagbok
 • Hvordan vet man at man har en midlivskrise egentlig, hvordan beskriver man det? Er det som å ha en identitetskrise? Eller handler det kun om middelaldrene menn som kjøper penisforlenger i form av en sportsbil, og husmødre som spontant skiller seg, drar på seg miniskjørtet og dupper rynkene i sminkepungen? Kan man kalle det en krise egentlig, eller handler det om et ønske, et ønske om å ta igjen tapt tid?

  Uansett, jeg har hatt en type krise siden jeg var 22 år gammel.. Og nå er det plutselig fire år siden, og krisen vokser for hver dag som går. Jeg vet hvem jeg er, så alt for godt - men jeg har aldri helt visst hva jeg vil. Jeg endrer ønskene mine kjappere enn jeg rekker å tenke klart. Jeg vil reise, men jeg vil også ha stabilitet, hus og hund, men jeg aner ikke hvor jeg vil bo. Jeg vil tilbake til Oslo i ett sekund, men i det andre sekundet så vil jeg aldri leve uten bil og billig bosted igjen. Jeg vil se alle vennene mine og drikke meg full, og gjøre alle de tingene vi gjorde da vi var 20 år og gærne.. Men, så vil jeg egentlig bare være ensom, alene og usosial for det er det som er enklest og best for meg og psyken min. Jeg hater jobben min, jeg vil egentlig ikke ha en ny for jeg vet at jeg sikkert kommer til å hate den også. Jeg vil bare gjøre dette; skrive fra sofaen, og gå ut i den skandinaviske naturen med min framtidige hund og nikon-kameraet. Kose med kjæresten, og se alt for mange serier etter hverande. Trene styrke og drikke rødvin. Så jeg vet vel kanskje sånn egentlig hva jeg vil, men hjernen min forteller meg "at det aldri kommer til å skje", for hvordan kunne det? Så derfor vet jeg aldri helt hva jeg vil, for det eneste jeg virkelig vil er så godt som umulig å få til for en som meg.. But i'll die tryin' - right? Hva skal jeg gjøre, vinne i lotto? Litt korttenkt å basere lykken sin på en så liten sannsynlighet, kanskje.

  FACK. Krisen er stor i dag. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne være fornøyd med ni til fire-livet, men sannheten er at det sakte men sikkert dreper meg fra innsiden, og alt det kreative i meg. Det kommer aldri til å gjøre meg lykkelig. Aldri. Og tanken på å aldri være lykkelig, skremmer meg mer enn noe annet.

  "Stand up straight, and smile for the camera."

 • Publisert: 11.02.2018, 13:50
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • en stor drøm går i oppfyllelse

 • Publisert: 05.02.2018, 13:29
 • Kategori: Dagbok
 • På lørdag tok vi toget 2,5 time sørover, til en fin stad med navn Gävle. Vi hadde booket hotell for natten, for vi skulle nemlig feire bursdag og heie frem vårt favorittlag i en ishall. HERREGUD så kult det var, selv om vi tapte 3-5 mot en stor rival.. Men pytt pytt, vi tar dem neste gang. Vi hadde booket sitteplasser, men fant fort ut at vi var litt for gira til å sitte der. I første powerbreak løp vi ned to etager og stillte oss opp på ståplass sammen med resten av blodfansa. Vi skrek og klappet til vi var hese og såre, og i de to første periodene ledet laget i våre hjerter; Brynäs! Haha, det er min svenske samboer som har smittet meg med hockey-basillen så klart - og de tre siste årene har vi heiet og heiet. Dette var min første live-kamp, og jeg skal love deg at det ikke blir den siste. ♥ Skikkelig action-fylt sport, perfekt for de som ikke har tålmodighet til fotball og ski.

  Kjæresten hadde bursdag i går, så etter kampen spiste vi digg mat på Oleary's og kosa oss med vin og serier i hotellsengen. Søndagen satt vi på toget hjem igjen, og pratet om løst og fast.. Og nå har vi virkelig bestemt oss for å skaffe hund, forhåpentligvis denne sommeren. Jeg sitter å spaner på rase-siden og prøver å finne den riktige oppdretteren! Det blir ikke Alskan Malamute som første hund, med tanke på at vi fortsatt ikke bor i et stort hus.. Men, denne rasen er også plantet dypt i våre hjerter. Kan du gjette hvilken? Den passer bedre til situasjoen vår akkurat nå, og hunden kommer selvfølgelig alltid i første rekke! ALLTID. Vi har forberedt oss på dette i fire år sammen, og jeg har forberedt meg siden jeg flyttet hjemmefra. Det er ikke bare å "skaffe" seg hund, for man må ha tid, økonomi og stabiliteten til det - og det føler vi at vi har nå. Det er ALT for mange som bare skal HA, og det er ikke greit.

  Jeg kan ikke vente til dagen da denne livslange drømmen går i oppfyllelse. ♥ En liten bursdags-shoutout til verdens beste kjæreste og bestevenn! DU ER RÅ, jeg elsker deg! ♥♥♥ Det er ingen andre jeg kunne tenke meg å ha som min puppy-daddy!

   

 • Publisert: 05.02.2018, 13:29
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • it's wild out there

 • Publisert: 01.02.2018, 13:19
 • Kategori: Dagbok
 • I dag har de stengt skolene her, og noen mennesker utenfor byen har blitt bedt om å holde seg hjemme fra jobben. HAHA! Skulle tro vi bodde i Amerika, og ikke nord i Sverige? Hvorfor blir det plutselig snø-kaos hver gang det kommer 30-60cm snø? Greit, det er j*vlig mye snø her nå, men det har det vel vært før? Når vi var små var det snø all day everyday, har aldri opplevd at skolene har stengt på grunn av litt ekstra pudder. Men, det er vel andre tider nå? Gud forby at en unge blir kald eller faller liksom, damn.

  Neida, det er ikke helt sånn kanskje. De har tydeligvis dratt inn på brøytearbeiderne her i kommunen, kanskje ikke så smart når denne vinteren har hatt mer snø enn de siste fem årene sammenlagt (minst).

  Det er ekstremt deilig å ha fri idag tho', så kan jeg sitte inne med en kopp te og betrakte "kaoset" utenfor. Naturens krefter er helt fantastiske, og jeg blir like facinert for hvert eneste store vindkast som blåser snøhauer hit og dit. Jeg ble ikke helt fornøyd med bildene.. Det kom ekstreme mengder snø inn verandadøra og på kameraet så jeg bestemte meg for å ha en kort shoot, der jeg sto i pysjen og tøffler.

  Nå skal jeg snart ut å "skotta" på parkeringsplassen, så kjæresten kommer seg inn der etter jobb. Han er en av de få som måtte arbeide i dag, en liten ulempe med å bo fem minutter unna byen kanskje? HAHA.

  Hvordan er været der du er?

 • Publisert: 01.02.2018, 13:19
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • ingefærshot og mummikopp

 • Publisert: 28.01.2018, 13:15
 • Kategori: Dagbok
 • Overskriften, guys. Haha, det var sånn jeg holdt på når jeg begynte å blogge i... 2007(?) Bare ræmsa opp hva jeg skreiv om eller hadde bilder av sykt.kreativt. Alternativet var "sunday morning" men så tenkte jeg; æsj så jævla kleint det hørtes ut, det har sikkert blitt brukt en trillion ganger før. Så way to be original med mummikopp og ingefærshot.

  Har foresten blitt helt avhengig av sistnevnte, ingefærshotten! Jeg har lest om "superfoods" og alt det der, og det har jo egentlig ingen effekt eller superpowers haha. Tro hva du vil da, men jeg er ganske skeptisk på at noen få små ting skal være så sykt revolusjonerende for kroppen. Placebo derimot tror jeg på, og denne shotten klarer jeg å late som at skal hjelpe mot forkjørelse og sånn, og da gjør den helt sikkert det! Så hvis du tror at chiafrø er livsviktig for at du skal orke å gå på trening tre dager i uka, så kjør på - det hjelper helt sikkert! Uansett, ingefærshotten svir og brenner så digg i halsen - og da slipper jeg liksom å shotte whiskey når jeg får crawings på den følelsen. Og den inneholder helt sikkert noen vitaminer som er helt innafor å få i seg sånn regelmessig. Henda opp for shotting på mårrakvisten, dere! ♥

  Mummikoppen er jeg også ganske in love with. Har hatt hemmelig lyst på en mummikopp for alltid, men har tenkt at det er litt ridicolous dyrt for ei litta kopp liksom. Den kan sikkert bli verdt noe om ti-tjue år eller? Haha, tviler. Men den er så søt så jeg kommer aldri til å selge den uansett, kommer nok heller til å knuse den før millionene triller inn på konto. Eller så kan den gå i arv til niesa mi, om jeg blir lei av den (tvilsomt).

  Inne blomstrer tulipanene, ute snør det "såvidt-minusgrader-snø". Du vet sånn våt sørpe som bare gjør livet vanskelig for folk? Vi hadde muligens dratt til skøytebanen eller tatt oss en hike i skogen hvis været var litt bedre. Men det som daler ned utenfor akkurat nå, er alt annet en instagram-verdig eller mysigt. Får kose oss inne med mummikopp og ingefærshot isteden, si. Hva er dine søndagsplaner?

  Et lite musikktips sånn på tampen: Ute etter litt annerledes musikk uten for mye tekst, med sånn chill vibe som du kan jobbe/skrive til uten å bli helt inn i teksten? Trykk HER. Det er vlogg-musikken til Casey Neistat, og sjekk ut han Phillip E. Morris også! Og sangen BULLFEST, den er _legendarisk_!

 • Publisert: 28.01.2018, 13:15
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • solnedgang

 • Publisert: 26.01.2018, 17:35
 • Kategori: Dagbok
 • Idag fikk jeg en snap av en gammel kollega/venn i når jeg var på vei til jobb, og jeg klarte ikke å holde tilbake tårene etterpå. De hadde "danceparty" før butikken åpnet, som vi alltid hadde på morgenene der. Full guffe på musikken mens vi jobbet hardt sammen, dæven for en god stemning det var på den arbeidsplassen! Jeg "vokste opp" på det stedet i Oslo, med de menneskene. Jeg hang med de på fritiden og ble den jeg er i dag i det miljøet, og jeg er så takknemelig for at jeg har hatt en så bra slutt på tennårene og start på tjueårene! Shit, jeg savner den gjengen altså. ♥ Verdens beste kollegaer, og i dag venner.

  Så dagen i dag har vært litt preget av savn, kan du si. Jeg prøver fortsatt å tilpasse meg den nye hverdagen jeg har hatt i nesten seks måneder, men jeg er et så ekstremt vanedyr så det tar sin tid med meg. Jeg føler meg ensom på jobb, og lite forstått på grunn av språkbarriæren.. Jeg holder som regel kjeft, og for de som har jobbet med meg i Norge så vet de at det absolutt ikke er vanlig oppførsel for meg. Men, så er jeg SÅ heldig som kommer hjem til verdens beste venn og kjæreste etterpå. ♥

  Det gjør ofte vondt å gå videre i livet, og kjenne at man vokser opp sakte men sikkert. Man må jo bare gå videre, for å få til én ting må man kanskje ofre tryggheten av noe annet. Det er så sant at man setter mye mer pris på ting når man har det litt på avstand.. I mitt tilfelle rundt 70 mil.

  Solen går ned noen ganger, men som oftest kommer den opp igjen også.

   

 • Publisert: 26.01.2018, 17:35
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • å gi opp er ikke et alternativ

 • Publisert: 27.11.2017, 15:58
 • Kategori: Dagbok
 • Oi, hei så var det plutselig snart desember? Og plutselig var jeg borte fra bloggen igjen, bloggen som er min lille baby. Det er så rart at man setter drømmene sine på vent hele tiden, hva kommer det av egentlig? Dårlig selvtilitt eller "giddalaushet" kanskje.. Å gi opp er jo ikke et alternativ, så det jo aldri for sent å fortsette.

  Drømmene mine omfatter natur, reise, foto/film, musikk, blogg, hund og kansje hus. Kjærlighet har jeg allerede, og det er den beste og største drømmen av dem alle, og jeg har levd i den drømmen i snart fire år ♥ Måtte det aldri ta slutt, og det tror jeg virkelig ikke heller. Jeg blir mer og mer forelska for hver dag som går, og det er ikke en jævla tvil om at jeg har møtt mannen i mitt liv. (Så du jeg måtte lure inn et banneord der, for å ikke bli for klissete.. haha)

  I det siste har vi kommet inn i veldig gode trenings-rutiner, begge to. Det føles så sjukt bra, og jeg blir like rusa av trening som jeg alltid har blitt. Personlig er jeg en skikkelig resultat-junkie, og det har smittet over på kjæresten også. Vi trener ofte med bestekompisen hans, som har fått ekstremt gode resultater de siste årene - så det legger jo ikke akkurat en demper på motivasjonen heller.

  Det er så mange som sier "jeg må også begynne å trene ass.." Men, vet du hva? Du må faktisk ingenting. Alle har godt av å bevege seg, det er helt sant! Men, det betyr absolutt ikke at du må melde deg inn på sats å bli en fitness-guru! Livet er for kort til å spandere på ting man ikke vil gjøre. Så gjør det du har lyst til, og det som gjør deg glad ♥ For meg er det givende og gøy å trene, og jeg får en skikkelig boost etter hver eneste økt. Hadde trening vært kjedelig for meg, og ikke gitt meg en dritt så hadde jeg aldri giddi.

  Har du sett en så fin fuglemater? Den er fra biltema, og vi kjøpte likesågodt to kilo med frø også.. Det er KLART at pipip'ene skal ha smørgåsbord på balkongen om vinteren. Det er et salig liv der ute på dagtid, de få timene det er dagslys.

  Jeg blir så skravlette når jeg har vært borte fra tastaturet på en stund, så jeg håper det går greit? Julestjerna er hengt opp på kjøkkenet, og lysslynga holder fuglene med selskap ute på balkongen. Julegavene er ferdig handla, og vi reiser til Norge og søsteren min over jul. Det skal bli deilig å komme "hjem" litt, og jeg HÅPER vi får til en svipptur innom Oslo på veien tilbake. Jeg savner stemningen i hovedstaden, spesielt når jeg sitter å ser på gamle episoder av bloggerne. Jeg kjenner igjen alle gatene og parkene, og det er noe helt spesielt med den byen som føles som litt ekstra som hjemme.

  Jeg er ikke i form idag, kroppen føles tung som bly. Det verste med det er å gå glipp av en dag med trening, men det er viktig å lytte til kroppes signaler så man ikke ender opp med en langtidssykdom eller skader. Så jeg har drukket oatly, sett på bloggerne og betraktet småfuglene igjennom vinduet. Nå skal jeg fikse meg en kopp te, og legge meg langt under teppet igjen. Vi blogges!

   

 • Publisert: 27.11.2017, 15:58
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • the sum of it

 • Publisert: 06.11.2017, 14:43
 • Kategori: Dagbok
 • Slenger med et bilde fra siste skogstur, føler meg powerful i dag - så det var egentlig ganske passende med en øks slengt over skuldra.

  Denne mandagen har vært en fin start på uka, og det er ikke ofte jeg kan si det om mandager! Jeg jobber fra klokka 7-10 hver mandag, som regel får jeg noen timer ekstra men det er i utganspunktet tre timer. Det er ganske digg, og ganske unødvendig, men mest digg å kunne dra så kjapt igjen.

  En annen grunn til at dagen har vært bra: Jeg har alltid tenkt at jeg aldri kommer til å bli "en av dem" som trener to ganger om dagen, men sånn har det jaggu' blitt nå (ikke hver dag altså). ENDELIG har jeg meldt meg inn på treningsstudio her i Sundsvall, and it feels sooo effin' goood! I dag har jeg allerede kjørt 50 minutter med svett cardio, og om et par timer skal jeg opp igjen og trene styrke sammen med typen og kompisen. Det er sykt motiverende å trene med gutter foresten, mindre prat og mer pumping! Også må jeg jo selvfølgelig prøve å løfte like mye eller mer enn det de gjør, klarer det som regel ikke - men jeg blir motivert som fan uansett! Det å trene er noe som er abslutt nødvendig for meg, jeg føler meg 100% bedre i de periodene jeg har trent! Siste periode var på fem år, så det er klart kroppen og ikke minst hodet har savna det. Det er den beste medisinen for deprisjoner, sinne, angst, adhd og rastløshet. Ritalin og det andre søppelet kan du dra ned i dass, få heller deg/ungen din interessert i en sport/hobby (eller fem) hvis det er adhd ute å går. TRO MEG!


  I går ble jeg ferdig med 80% av julegavene, aldri for seint å være tidlig ute vettu.. Eller? Hva er det som har skjedd liksom, jeg pleier som regel å handle i absolutt siste liten. Planen er at vi reiser hjem til Norge over jul, så lenge vi begge får fri fra jobben da. Biltur i 8-9 timer ned til Strømstad, og ferja over til Sandefjord for å få med oss taxfree'n! Det er ganske viktig med billig sprit til jul. Så blir det mest sannsynlig en tur innom Oslo på den 11-timers lange bilturen hjem. ROOOOADTRIP!

  Det var egentlig ikke så mye interessant jeg hadde å si i dag, men jeg har savna bloggen veldig! Hør på DENNE sangen og se gjerne videoen også, så håper jeg mandagen din er/blir like bra som min! ♥ Tom Thum er helt rååååå på "beatbox".

 • Publisert: 06.11.2017, 14:43
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • som en jævla klisjé

 • Publisert: 12.10.2017, 14:34
 • Kategori: Dagbok
 • "When i'm down i get real down, when i'm high i don't come down. But I get angry, baby believe me.." Du vet når det kjennes ut som en sangtekst er skrevet om livet ditt.. "Faen det der kunne jeg skrevet" tenker jeg da.

  Etter det miserable dragsuget mitt i går, (som jeg hadde da jeg skrev det forige innlegget) kom jeg meg opp igjen og var superglad resten av kvelden. Det at jeg har fri i dag kan også ha noe med saken å gjøre, men hver gang jeg har vært skikkelig skikkelig langt nede så kommer det ett sånt jævla gledes-rush og jeg glemmer liksom alt i et par timer. Jeg kan ta den tvangstrøya og det puterommet nå jeg, takk.

  Skriv om det du kjenner til, sier de.

  Jeg har ikke sett sola på flere dager, og det tærer på humøret og viljen. Livet ser ikke ut som en høst-inspirert collage på pinterest, uansett hvor mye jeg vil det. Lager en stor kopp med te, men jeg glemmer å nyte den og heller den nedpå på to sekunder fordi jeg alltid er så tørst. Det er mye som er pent her i verden, men høsten er bare pen i to dager as.

  Det har kommet julemarsipan i butikkene, så folk klikker og bare "dere ødelegger jula". VG skriver om det, og et hvert eneste kommentarfelt er fylt opp av Kari og Ola Normann som forbanner den stakkars premature julegrisen. Det er ingen som tvinger deg til å kjøpe en jævla marsipangris i oktober, så calm the fack down! Det er hakk i plata, jula kommer i butikker like tidlig hvert eneste år; så det er ingen grunn til panikk. Vi har ødelagt jula for hundre år siden sjæl, med frotsing og griskhet. Er den noen som husker hvorfor vi feirer jul igjen? Jeg gjør det, og jeg er ikke et dugg troende, og det er nok ikke 95% av alle de andre som feirer heller.

  Tenk på all den dritten vi kjøper hvert år, for flere milliarder.. Så pakker vi det inn i dyrt papir, og gir det bort til noen andre som skal rive av papiret og late som de blir glade for et fancy duftlys eller et par raggsokker. Vi bytter penger rett og slett, i unødvendig dritt som ender opp i en glemt skuff alikevel. Hvorfor kan vi ikke bare beholde penga sjæl og kjøpe oss det vi trenger, eller betale litt forskudd på lånet eller husleia. Eller enda bedre, gi pengene til noen som trenger det? Jula hadde vært så sykt mye bedre uten det gavepresset spør du meg. God mat og god stemning holder i massevis, eller?

  Jeg svetter seriøst når jeg tenker på julegaver og alt det som kommer før "den store kvelden". Jeg er allergisk mot forventninger og press. Det er så mye annet med jula som er kos, så kan vi ikke bare fokusere på det? Okay, takk. Gløgg og klementiner.

  Mens jeg skrev detta har jeg spist opp en hel pose med klementiner as..

   

 • Publisert: 12.10.2017, 14:34
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • lost without my friends

 • Publisert: 01.10.2017, 11:51
 • Kategori: Dagbok
 • Tjena oktober! I fare for å høres ut som en broken record; faen så tiden raser avgårde. Vi flyttet jo til Sverige for en måned siden? Nei, det har altså gått over tre måneder allerede.. Jeg kjenner det på kroppen, selv om hodet tror det har gått i rekordfart. Jeg savner venninnene mine, så det river i sjela faktisk. En loner uten like - men jeg har alltid satt pris på å ha jentene mine rundt meg, de som skjønner meg og vet hvem jeg er. Nå bygges det opp en tåre i øyekroken hver gang jeg tenker på dem, jeg skulle så gjerne bare tatt en kaffe eller gått en tur å få snakket om løst og fast. Jeg lurer på hvordan de har det, går det bra med alle sammen? Har de glemt meg kanskje, eller tenker de på meg også? De er så verdifulle for meg, sånne venner man har livet ut. Håper jeg ♥

  Jeg har det jo bra, men det føles som om det er noe som mangler og det er jo vennene mine. Heldigvis har jeg en kjæreste som er flink til å lytte, og som alltid er der for meg - men, noen ting er det kun vi jenter som kan forstå 110% sånn er det bare, uansett hvor mye mannfolka prøver. Det er ikke bare bare å skaffe seg nye venner når man er 25 år heller, og jeg kjenner egentlig at jeg ikke er så veldig åpen eller interessert i det selv akkurat nå. Det er liksom mangel på "mennesker som meg" i byer som denne, de har enten barn og derfor lite tid eller vil dra på byen hver eneste helg og drikke seg dritings.

  Det er deilig at man kan gå en tur i skogen når man føler seg litt lost, der er det liksom mye enklere å eksistere og der er alt er slik det burde være. Vi fant et kjempe fint sted på øya i går, det kjentes ut som "vår plass" med utsikt over fjorden, tretopper og fyrtårnet. Vi var egentlig ute etter litt kantareller, men det virker desverre som sesongen er over her i nord.. Jeg fikk plukket en del tyttebær som hadde unslippet de forferdelige bærplukkerne, og nå står det et glass med hjemmelaget syltetøy i kjøleskapet. Det var en first for meg!

  Vi skal definitivt tilbake til den spotten og sette opp camp, eller bare grille lunsjen vår slik vi gjorde i går - det er ingen ting som smaker bedre! ♥ Følg oss gjerne på instagram: @norwedennature

  Nå skal jeg drikke opp resten av havre-kaffen min, og redigere flere bilder fra skogsturen i går. Jeg orker ikke tenke så mye på at det er mandag i morgen, det får komme som et sjokk som det alltid gjør.

   

 • Publisert: 01.10.2017, 11:51
 • Kategori: Dagbok
 • 7 kommentarer
 • 10 ting å gjøre på høsten

 • Publisert: 27.09.2017, 14:24
 • Kategori: Dagbok
 • 1. Foto
  Fargene er magiske på høsten, ta med deg det kameraet du har og gå ut. Man trenger ikke verdens dyreste utstyr for å få fine bilder, i dag kommer man langt med et mobilkamera. Del bildene på instagram, facebook og pinterest eller ta vare på dem i kamerarullen. Bilder er en ting man aldri kan få nok av.

  2. Skrive
  Skriv et dikt, en liste over ting du vil oppnå, eller følelsene dine i en dagbok. Kanskje du vil starte en blogg eller skrive sangtekster?

  3. Lese
  Lag en god kopp te eller kakao, sett deg under et mykt pledd og tenn masse stearinlys. Les en bok du har hatt lyst til å lese lenge, et magasin, en blogg eller en nettavis. Slapp av og la ordene ta over tankerommet ditt.

  4. Høre
  Lag en ny spilleliste! Jeg elsker å finne ny musikk og har spilelister til alle gjøremål. Akkurat nå sitter jeg å hører på den nyeste plata til Ed Sheeran (igjen), den er helt perfekt på en grå høstdag som denne. Stemmen hans rører virkelig de dypeste nervetrådene mine, ahhh. Lag flere plater Ed! Og foresten, hvis du ikke er så fan av å lese bok så kan man alltids spille av en lydbok! Eller bare sett på en podcast mens du kjører hjem fra jobb.

  5. Se
  Se en god film, dokumentar eller serie, dra på kino med kjæresten eller venner. Det er _SÅ_ mye bra å finne på både netflix og kino om dagen, så her er det bare å kjøre marathon til du blir lei.

  6. Smake
  Dra på restaurant og bestill noe du aldri har smakt før, eller sving deg på kjøkkenet etter en oppskrift du aldri har prøvd før. Lag spennende smoothies eller varme desserter, det er en hel verden av kulinarisk fornøyelse å gjennomsøke. Prøv deg på vegetarisk, indisk eller god gammeldags husmanskost. Inviter venner over på middag og del en flaske vin.

  7. Opplev
  Paris er fantastisk på høsten, og jeg kan tenke meg at Berlin, London og New York er det samme. Kanskje bare ta en tur til Stockholm eller København, eller utforsk Norge som alltid har det flotteste landskapet, og spesielt på høsten. Gå en lang tur i skogen, ta en teltur eller lag en gapahuk. En liten weekendtur til Amsterdam kanskje? Dra ut i verden.

  8. Nyt
  Snart er det vinter, og sommeren er langt unna. Nyt solen mens den enda er her, nyt høstens flotte farger og få med deg så mye lys som mulig inn i mørketiden. Vi er så mange med D-vitamin mangel her i nord, så det er bare å suge til seg så mye det lar seg gjøre. Ta på deg skjerfet og kom deg utendørs. Nyt årstiden for alt den er verdt!

  9. Ta vare på
  Ta vare på deg selv, og de minnene du allerede har og de som står deg nærmest. Ta en alenestund og lag hjemmespa, plei huden og roen i kroppen. Begynn å trene, høsten er perfekt for trening. Vi vil alltid ha så mye mer, men vi må huske å ta vare på det vi allerede har også. ♥

  10. Skap
  Gjør et DIY-prosjekt, ommøbler et rom eller skap nye minner med noen du er glad i.

 • Publisert: 27.09.2017, 14:24
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • bigass bridge og gallafest

 • Publisert: 21.09.2017, 17:53
 • Kategori: Dagbok
 • Tomax - Wishing (remix) instrumental
   

  Hvis du liker deilige beats, så hør på Tomax. Jeg blir stolt av å være norsk når jeg hører på musikken hans, hits me right in the heart erry time. Hei, foresten! Her i Sundsvall har vi en hella' stor bru, som er hyppig fotografert og du kan kanskje skjønne hvorfor? Vel, som ny innvandrer kan jeg jo ikke være noe dårligere enn resten, og i dag fikk vi endelig kærra oss ned dit. Den brua har det foresten vært mye styr med; en steinblokk på flere hundre(?) tonn løsna og datt over en av bilene til arbeiderne... Heldigvis var han ute av bilen i akkurat dette sekund, om ikke så kunne det fått fatale følger. Og, ikke nok med det; de har klart å bruke skruer som ruster! Så de må, eller har byttet ut alle - noe som er en ganske stor og dyr jobb! Haha ganske komisk egentlig, men brua er VELDIG fin og massiv. Helt drøyt å stå under noe så stort, man føler seg så ekstremt liten. Den ble egentlig bygget for å få trafikk ut av sentrum, men så har noen luringer bestemt at det skal være bompenger der oppe, så de fleste innbyggerne kjører igjennom byen for å slippe gebyret. LOL, så mye greier for ei bru liksom.. Før gikk E4 igjennom sentum her, så noe forbedring er det jo helt sikkert.

  Til helga fyller jobben min 100 år, og det skal være big party med rød løper, underholdning og hele pakka. Jeg har selvfølgelig takket nei, som den gamle kjærringa jeg er.. Nei, men seriøst når det er "galla" dresscode, så kjenner den lille gangsteren i meg seg ganske usikker og det blir lett en dealbreaker. Jeg har to par sneakers og that's it, kunne sikkert funka det men kjolene jeg eier er alt for lange så de drasser i bakken uten heler.. Haha, jeg er så gjennomført slæsk som det går an å få blitt, ikke satan om jeg tar på meg fottøy som gir meg kramper i tærne. Folka på jobb kjenner meg ikke, for personligheten min blir borte i språkbristen, så jeg snakker minst mulig og burde egentlig dratt på den festen for å drikke meg svensk nok. Alle synes det er hilarious med norsk, så der har jeg jo en edge, det første de nevner er "skam".. Jepp, jeg er ho tause fra skam-land. Alle som kjenner meg bare: "taus???" haha. Det kunne vært så mye værre!

  Flott bru, da. ♥

  Bilder: @robshootsraw

   

 • Publisert: 21.09.2017, 17:53
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • savner jeg Oslo?

 • Publisert: 27.08.2017, 17:37
 • Kategori: Dagbok
 • Det er et komplisert spørsmål.  De siste to årene i storbyen, var for meg veldig vanskelige. Et av de årene var jeg tilbake på skolebenken for første gang på syv år, jeg var stresset og full av angst.. Jeg har bygget opp et elsk/hat forhold til Oslo, i løpet av mine seks år der. Når jeg først kom dit som 19-åring så kunne jeg aldri drømme om å flytte til et annet sted, og i alle fall IKKE til et mindre sted.

  Det er klart jeg savner vennene mine, det er jo ikke et spørsmål en gang. Jeg savner mulighetene som finnes der, og noe jeg aldri kunne se for meg; alle de forskjellige menneskene. Du er omringet av mennesker både dag og natt, bussene går en gang i minuttet og verden er din hvis du vil ha den. Det jeg savner kanskje aller mest er å sitte på bussen/trikken med musikk på ørene, det var favoritt-delen min i Oslo den siste tiden. Omringet av kaos, men samtidig helt rolig og alene i din egne lille verden. Sitte å se ut av vinduet på menneskene som løper forbi, lure på hvor de skal og hvem de er, reflektere over at man bare er en mikroskopisk del av et univers.

  Det fineste med Oslo er at man kan komme til en helt annen verden, etter bare 20 minutter på en buss eller t-bane. Her er det fire timer med tog til neste storby, og bussene går aldri virker det som. Heldigvis har vi bil... I Oslo føler man seg evig ung, og man er del av et innovativt samfunn hvis man vil, man har et stort nettverk etter seks år. Her får folk barn og slår seg ned. Jeg vil aldri ha barn..

  Så savner jeg Oslo? Ja og nei.

  Det jeg savner mest er å føle meg ung, føle at jeg har tusen muligheter og at hver dag er ny og uforutsigbar. Men det handler jo mer om meg om min instilling en det handler om stedet jeg bor på. Jeg har alltid for høye forventninger til alt, og går rett i bakken når ting ikke blir slik jeg har sett det for meg. Og tro meg, jeg hadde malt et alt for fantastisk maleri av virkeligheten i Sundsvall før vi kom hit.

  Nå befinner jeg meg igjen på en jobb jeg verken brenner for eller har lyst til å være på, og det føles som om mulighetene mine er lik null. Alle må starte et sted når de flytter til et nytt sted, og jeg føler jeg har startet på nytt i Oslo mange ganger - så det har heller ikke noe med stedet jeg bor på å gjøre. Det går på meg. Så hva skal man gjøre med det? Hvordan lærer man å bli flinkere til å skape muligheter for seg selv?

  Det er deilig å bo i en leilighet som er våres og som ikke koster mer enn den er verdt, det er fantastisk å ha en bil vi kan bruke når vi vil og det er ubeskrivelig avslappende med stillheten utenfor vinduet og i nabolaget som befinner seg bare fem minutter fra sentrum. Det er gøy å bo i Sverige, det er slitsomt å bo i Sverige, det er tøffere å bo i Sverige - det er nytt. Det føles tryggere i en liten by akkurat nå, med tanke på verdensbildet.

  Det begynner så smått å synke inn at det er her jeg bor nå, og som med alt annet jeg gjør så får jeg panikk av å binde meg. Jeg har verdens beste venn, samboer, soulmate og kjæreste ved min side og jeg kunne aldri blitt lykkeligere på den fronten. Jeg er heldig og jeg er priviligert med ekte kjærlighet. ♥ Så as cheezy as it sounds: det spiller egentlig ingen rolle hvor i verden jeg bor, så lenge jeg har han med meg.

  Det er vel en tilpassningssak som med alt annet, men noe sier meg at dette ikke er siste stopp på veien for oss. Jeg kommer nok ikke til å flytte tilbake til Oslo, men vi er rastløse begge to. Hvem vet hva som blir det neste? Australia, Nederland, New York, Trondheim? Vi holder mulighetene åpne.

  Haha, jeg vet aldri hva jeg vil. Men en ting er faen meg sikkert: man setter mye mer pris på ting som å bo i en storby, når man ikke har det lenger.

   

 • Publisert: 27.08.2017, 17:37
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • erru keen på å bli skækk eller?

 • Publisert: 23.08.2017, 17:31
 • Kategori: Dagbok

 •  


     Hells yeah. Overskriften.. Sorry, not sorry. Det er seriøst den merkligste sangen på lenge, så er den jo seff catchy også. En sånn type låt man elsker å hate liksom.. Bængshot mawfakka!

  Jeg har vært for trøtt til å blogge i det siste, la oss bare si at "livet kom i veien". Er så _LEI_ av å jobbe, i en alder av 25 år. Det betyr vel egentlig bare at jeg ikke jobber med noe jeg elsker, jeg er ganske hard to pleace egentlig. Det er vel et sånn "typisk adhd-nykk" jeg alltid har hatt, alt for høye forventninger gir enda større nedturer. Men det positive ved det er at jeg blir hella happy når ting går som jeg vil også, og da mener jeg HELLA HAPPY. Burde egentlig bare bli flinkere med hele blogg-greia, så jeg kan leve av shiten.. Skrive er jo det jeg elsker å gjøre, såeh. Lenge leve umotivert-heten, eller noe.

  Ny hobby har jeg fått meg, tennis.. Kjenner blodsmaken i kjeften etter en time, det er så verdt det og kondisen er på bedringens vei. Jeg får ikke lønn før 25. september(!) så nå må trene hjemme frem til jeg får spenn til å melde meg inn på treningsstudio igjen. De fleste nordmenn som flytter til Sverige har spart opp en god sum i forkant, men ikke denna smartingen. Har aldri digga å spare penger egentlig, hva om jeg dauer i morgen (bank i bordet) så har jeg sløst bort livet på å spare til noe jeg skal gjøre senere? Nedtur.

  Ellers så synes jeg at jeg har vært flink til å spise riktig de siste fire ukene, med få utskeielser i form av alkohol og litt natchos.. Kan ikke bare være flink pike hele tiden heller si, man skal leve mens man gjør det også. In other news: bilen vår har kommet, en splitter ny sort volvo V40 som ser ut som en million bucks! Jeg er helt forelsket i den. Den er rett og slett deilig å se på. ♥

  Det har egentlig skjedd veldig lite blogg-vennlig i det siste, bortsett fra en failed telt-tur (fordi vi ikke fant noe camp som var bra nok for mine skyhøye forventninger, før det ble for sent..), og det faktum at jeg har fått dilla på iskaffe med havresjokomelk. NAM! Sommeren går mot slutten, eller har det egentlig vært sommer i år? Jeg tror faktisk vi har klart å gå glipp av den her oppe i västernorrland, og vi flyttet jo fra Oslo når finværet kom. Haha, fail. Føler at hele dette innlegget stinker kjedsomhet og desperasjon. Men jeg har det bra altså, jeg er bare sulten på at ting skal skje for tiden.

  Nå skal jeg lene meg tilbake i sofaen og skamme meg over hvor lite jeg har fått utrettet på mine 25 år, før jeg starter på middagen. Hva har du gjort i det siste?

 • Publisert: 23.08.2017, 17:31
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • svensk arbeidsmoral

 • Publisert: 03.08.2017, 13:35
 • Kategori: Dagbok
 • Første arbeidsdag på den nye arbeidsplassen er fullført, det gikk skikkelig bra og alle var veldig søte å snille mot meg. Jeg forsøker å prate så godt svensk jeg bare kan, og har faktisk fått skryt for språket flere ganger i dag! Haha, tipper tonefallet høres helt rart ut og at de egentlig bare er skryter for å være snille mot meg, "den nye norska tjejen"! Det lønner seg å vokse opp med Astrid Lindgren på TV, og en svensk kjæreste er bonus-hjelp også.

  Jeg har fått jobb i en butikk, så det er ikke så alt for mye nytt å lære seg heldigvis, men nye rutiner og plasseringer tar jo alltids noen uker å komme inn i. Har jobbet i denne bransjen i nesten 10 år, og det er jo alltid deilig å komme på en ny atbeidsplass å føle at man har litt peiling på saker og ting. Den største forskjellen på butikkene her og butikkene i Norge er UTVALGET! Nesten alle matbutikkene er gigantiske, og de har så mye å velge i mellom. Ta knekkebrød for eksempel; her har de en hel avdeling i hver butikk! Hvis du vil ha ballerina-kjeks, så finnes det minst 15 forskjellige varianter å velge i mellom.. Også er det arbeidsmoralen da, som er så MYE bedre her (sorry Norge). Ikke det at jeg er vant til å jobbe med bare latsabber, men man finner en del dårlig arbeidsmoral og unnasluntring i vårt land altså. Det har nok noe med å gjøre at vi er så utrolig godt beskyttet av arbeidsmiljøloven, og at vi tjener så mye mer. Mange av oss tar det litt for gitt, men det gjør de så absolutt ikke her, og det er ikke en selvfølge at man ikke kan få sparken. Må bare si at jeg har jobbet med veldig mange FLINKE nordmenn oppover årene også, de legger man merke til!

  Det verste med å være ny er at jeg HATER å være den som spør og graver om hver minste ting, men man må jo spørre litt de første dagene. Noen tips til dere som kanskje skal hoppe ut i arbeidslivet selv nå; prøv selv, lær av dine feil, ingen er verdensmester på en dag - alle har vært der du er! Det er jo selvfølgelig lov å tenke selv, men ingen spørsmål er dumme så lenger du er ny i jobben din. Du er der for å lære!

  Arbeidsdagen var kort i dag, og nå har jeg fri frem til lørdag eller mandag, det kommer litt an på hva de trenger. Jeg har ikke spist frokost enda, så det MÅ jeg gjøre nå! Magen min rumler som en gammal bil. Så skal jeg ut i parken å nyte det fantastiske været vi har her i dag, kanskje blir det en runde minigolf senere!

  I morgen er det FREEEEDAAG! Gleder du deg? ♥

   

 • Publisert: 03.08.2017, 13:35
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • min første jobb i Sverige

 • Publisert: 01.08.2017, 15:22
 • Kategori: Dagbok
 • I dag fikk jeg en hyggelig telefon av en veldig hyggelig dame, som sa at jeg hadde fått jobben jeg var på intervju for i går! Det er jo absolutt ikke feil? Å få den andre jobben man søker på er ikke vanlig, og jeg har hatt veldig flaks tror jeg. Det er en venninne av kjæresten min som har puttet inn et godt ord for meg, og jeg er så takknemlig ♥

  Det måtte jo selfølgelig feires med noen selfies i speilet og en tur til espressohouse. Jeg har cravet is-kaffe i to uker nå, siden jeg begynte på "lavkarbo" kjøret, og hvis ikke jeg fortjente en belønning i dag, så vet ikke jeg. Kan ikke kalle det for 100% lavkarbo, for jeg vet jo ikke helt hva jeg driver med sånn egentlig.. Jeg bare prøver meg frem. Frokosten ble skippet, så jeg bestilte en Ruby Red også som really hit the spot.

  Jeg gikk meg litt vill i denne lille byen først, men jeg fant frem til slutt. Nå sitter jeg på uteserveringen og ser på menneskene som farter forbi, og to ungdommers samtale om forventinger til gymnaset. Hvis jeg lukker øynene, så kunne jeg vært i hvilken som helst by - Oslo for eksempel. Lydene og luktene er de samme, bortsett fra at det ikke finnes trikker og t-baner her. Det er rart, skummelt og deilig å tenke på at dette er livet mitt nå.

  Før jeg rakk å sette meg ned, så fikk jeg en mail fra den andre jobben jeg søkte på - drømmejobben. Det gikk desverre ikke i boks denne gangen.. Jeg vant en gang og tapte en gang i dag. Hjertet mitt sank ned til asfalten i et lite øyeblikk.. Men, så tenkte jeg at man ikke kan få til alt. Det hadde vært litt for flaks å få 100% av jobbene jeg har søkt på så langt. Men det suger litt fordet.

  Jeg kunne sittet her med macen og tankene i en evighet. Ensom i eget selskap blir jeg aldri lenger, det sluttet jeg med da jeg flyttet sammen med min x-roomie. Hun lærte meg uten ord at egentid er viktig og deilig, at det er noe av det viktigste og beste som finnes. Takk for det H ♥ Uten den kunnskapen kunne jeg nok aldri flyttet til et nytt land uten nettverk.

  Lille fine byen min

 • Publisert: 01.08.2017, 15:22
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • snapchat lately #2

 • Publisert: 31.07.2017, 16:30
 • Kategori: Dagbok
 • Tur med hunden på fantastiske Alnö. Roadtrip til Røros, tur-retur samme dag for å fikse pass til dette rotehuet. En is i sola på Alnö. Dårlig vær. Hamstring på systembolaget. En tur på byen i Sundsvall for å feire at vi hadde flyttet inn i leiligheten vår. Taco i flyttekaos. Vårt hjemmelagde nattbord, som jeg forøvrig er forbanna stolt over. En latte fra Lidl, helt sjukt god. Et glass vin i Chester Benningtons navn, jeg ble så trist når jeg fikk høre at han hadde gått bort... Kaffe i byen. Fika hos svigers. Musikkquiz på et kult utested i byen, de har det hver søndag! Den siste kaka før jeg begynte med en sunnere hverdag. Smoothie-kjør i et sett. Litt snikskryt av celsiusen jeg kosa meg med på fredag. En roadtrip og ut på tur. Blogging og bilderedigering av smothie-kjøret. Enda mer smoothie.. En fornøyd dawg etter et jobbintervju som etter min mening gikk veldig bra, fikk skryt for at jeg pratet bra svensk. Og den siste er fra akkurat nå, 22 grader på balkongen - hærlig ♥

  I dag blir det en sunnere burger til middag, dæææmn som jeg gleder meg til det! Jeg ble litt motløs på butikken i stad, jeg fikk så lyst på svin i sursøtsaus med ris (en av livrettene mine). Jeg kan jo ikke spise ris?! Så da prøvde jeg å finne en slags ris eller noe lignende som var bedre på innholdsfortegnelsen, men det finnes jo ikke? Er jo like mye karbo og kalorier i alt, til og med de som liksom skal være "superris". Jeg kom over det altså, men litt kjipt er det å måtte droppe sånne ting som er så syyyykt munn-orgasme! Det er jo mitt eget valg, men det gjør litt vondt i mat-hjertet inn i mellom. 

  Noen som har en sunn oppskrift på sursøt og ris? Finnes det en gang?

  PS. Jeg HATER at bildene blir en sånn tynn stripe når jeg mekker collage. Må begynne å gjøre det i Photoshop eller indesign ass, men akkurat collager er så enkelt og greit på pixlr. Hardt liv.

 • Publisert: 31.07.2017, 16:30
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • it's time to ride the concrete wave

 • Publisert: 27.07.2017, 17:31
 • Kategori: Dagbok


 • Eyyy! Longboardet mitt as, det har jeg savnet å ha under føttene. Man må leve før man dør, og har du ikke ikke prøvd longboard i en bratt bakke - nei da har du faktisk ikke levd ordentlig enda. Jeg har tryna og slått meg flere ganger, og blitt litt mer nervøs siden jeg tok turen ned fra holmenkollen uten hjelm for et par år siden, men jeg kommer aldri til å slutte med det her. Snowboard om vinteren og longboard om sommeren - det er livet! Skulle ønske det var flere whitewater-waves her i bottenviken, for å surfe på en perfekt bølge er også noe av det feteste jeg har gjort. Skal definitivt dra på flere surfeturer i mitt liv ♥

  You only fall when you go slow! True story.  Vi kjørte mot Södra Berget og tok en liten tur på hvert vårt brett ♥ Slapp av jeg bruker som regel hjelm altså, og denne turen var rolig og behersket. Mannen har mekka seg elektrisk longboard, noe som er helt sjukt awesome! Jeg vil også ha, har sett litt på boostedboard men de koster foreløbig alt for mye for mitt arbeidsløse budsjett. Typen har laga det skjøl(!), så han sparte en del tusenlapper for å si det mildt.

  Jeg fant en haug med markjordbær som jeg tredde på strå, mums så søte og gode de var! Tenkte egentlig å ta de med hjem å lage isbiter med markjordbær i, men så spiste jeg plutselig opp hele gjengen. Får prøve på nytt en annen dag, si. Når vi kom hjem fra turen så hang vi opp deco-pærer i stua, det ble kjempe fint, og akkurat i den stilen jeg ville ha det. Skal vise dere i et annet innlegg.

  I dag blir det torsk til middag, det blir godt og spennende! Men først så må vi en tur på "tippen" for å kvitte oss med noe rot og skrap. Her i Sverige er det foresten kjempe dårlig opplegg med kilde-sorteringen, jeg blir helt mørkredd av det. Ingen grønne eller blå poser, og ingen sortering i søppelkassene utenfor hjemmet. Nei her må man sortere sjøl og kjøre det på nærmeste sorteringspunkt, og ikke en gang der får du kvittet deg med alt, så da får du kjøre to steder i samme slengen. Hva med de som ikke har bil? Skal de dra med seg alt på sykkelen eller bussen hver eneste gang? I Oslo har de verdens beste og enkelste opplegg, Sverige burde faktisk lære litt akkurat på det punktet! Gjør det enkelt, så sorterer de fleste. Jeg sorterer uansett, but i'm just saying..

  Vi blogges i morgen, da er det FREDAG! ♥

  //Bildene av meg er tatt av @robshootsraw

   

 • Publisert: 27.07.2017, 17:31
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • old school Sweden

 • Publisert: 27.07.2017, 11:00
 • Kategori: Dagbok


 • Har vært på litt sightseeing rundt om i byen de siste ukene, for å gjøre meg litt bedre kjent med hvor i den svenske granskauen jeg har flytta. Et av stedene vi har vært innom er Norra Berget, to ganger har vi vært der faktisk. Vi kjørte først opp der på kveldstid og du dæven for en utsikt man fikk over byen, vi klatret til og med opp i et alt for høyt tårn.. Beina mine kollapset nesten av redsel under meg, men på det andre forsøket så tvang vi oss opp (vi har høydeskrekk begge to). Hva gjør man vel ikke for å få et blinkskudd? Mannen tok fantastiske bilder av byen den kvelden, skal se om jeg får tak i et par av bildene her etterhvert. ♥

  Jeg hørte rykter om at det fantes dyr der oppe også, da er ikke jeg vond å be! Så det ble en tur opp på berget i dagslys dagen etterpå. Det var ikke så mye dyr å se der akkurat nå, mest sånne små menneske-aper som løp omkring og ikke oppførte seg ordentlig - så det ble en kort men fin visitt. Jeg så ei ku (som foresten var utrolig kamerasky!), noen geiter og budeier ♥ Gammeldagse svenske ting minner veldig om norske, så her kan du tro jeg følte meg hjemme.  Det er nesten så jeg kan høre Anton fra Lønneberget rope "EEEEEEMIIIIIIIIL!!!!!" nå når jeg ser på disse bildene, det er barndomsminner det! Nesten så jeg tuslet rundt i en av Lindgrens fortellinger med kameraet på slep, omringet av blåklokker, små snikkarbodar og røde hus med hvite knuter. Sommeren i Sverige er flott, når den endelig kommer.

  Hva skjer foresten med blåbær allerede nå? Er ikke det litt for tidlig? Det har nesten vært litt høst-tilstander her i Norrland for tiden, men så ille kan det vel ikke være? Eller kanskje det er helt rett tid, og at jeg er helt på bærtur allerede? (høhø)

  Uansett; befinner du deg i Sundsvall en dag så må du absolutt ta turen til Norra Berget, og spesielt hvis du har kids! Og på ekte svensk vis så er det selvfølgelig god "fika" å få! På det andre fjellet "Södra Berget" er det fineste hotellet, og de beste longboardbakkene. ♥

   

 • Publisert: 27.07.2017, 11:00
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • snapchat lately

 • Publisert: 07.07.2017, 17:45
 • Kategori: Dagbok
 • 1, 2, 3 og 4: Bursdagsfest hos verdens søteste trønder med masse fantastiske kolleger - miss u guys! ♥ 5. Avskjeds-cieder med verdens beste venninne. ♥ 6. Ankommet vår nye stad i Sverige, utsikten fra sviger's terasse. ♥ 7. Oatly, den er SÅ god, mye bedre enn ku-melk - og MYE bedre for dyra, sykt mye billigere her i Sverige. ♥ 8: SYKT STOKED på å se sjølvaste Ricky Gervais i Globen. ♥ 9: Varmer opp med litt cieder og middag før showet. ♥ 10: Iskaffe i Stockholms sola! ♥ 11: Fargen som ble helt perfekt, på vårt nye soverom. ♥

  Endelig fredag, hæ? Ikke det at jeg har litt kontroll engang på ukedagene for tiden, alt går i ett når man ikke har jobb enda. Jeg søkte foresten på en drømmestilling i går, så jeg kryssser alt jeg har for at det skulle gå i boks. Uwææ, det hadde vært helt fantastisk!

  Vi har fått på plass fargen på soverommet, som man kan se på den siste snappen. Jeg er helt i ekstase over hvor bra det ble, so proud av oss! ♥ Nå tar vi en velfortjent pause fra oppussingen med et glass vin og litt middag i solsteika. Herrgud  for en hærlig dag.

 • Publisert: 07.07.2017, 17:45
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • faen

 • Publisert: 06.07.2017, 13:27
 • Kategori: Dagbok


 • Her ligger jeg å venter på at latexen skal tørke, slik at vi kan få opp skiffer-fargen på veggene. Nå er det ikke mye igjen før vi er ferdige med soverommet og kan flytte inn! ♥ wehooo. Man må virkelig smøre seg med tålmodighet under oppusing ass, og det har jeg pent lite av.. Men, nå ser jeg lyset i tunellen her.

  Noe som ikke ser like lyst ut: jeg finner faen ikke passet mitt, så begynner å lure på om jeg kan ha kastet det sammen med en ødelagt veske.. Forbaska surrehue da! Så da blir det en fire-timers kjøretur til Røros for å skaffe nytt pass, og fire timer tilbake igjen. Vurderer å leie en bil, for toget går kun til Trondheim fra Sundsvall og noe sier meg at passkøen er en smule lenger der enn den er i Røros. Pluss at togbilettene blir muligens dyrere enn å leie en bil. Faen, det er så unødvendig og dritt hele greia. Får jo ikke gjort en shiiiit uten passet heller, får ikke meldt meg inn i Sverige eller henta pakker på posten. Men men, det er prisen å betale når man kaster passet sitt i søpla! At det går an, man må jo bare le av hele situasjonen.

  Nå skal vi uansett begynne å male her hvert øyeblikk, vi snakkes!

   

 • Publisert: 06.07.2017, 13:27
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • ni kilometer senere

 • Publisert: 26.06.2017, 17:16
 • Kategori: Dagbok
 • I dag har vi gått skikkelig langtur! Vi gikk fra "stugan" til sivilisasjonen her ute på øya, og det tok oss ca 1 time og 40 minutter. Jeg møtte en hest på veien, og vi ble virkelig bestevenner, han fulgte etter oss bortover veien så langt det gikk bak gjerdet.. Uff, som jeg savner å ha dyr ♥

  Når vi kom frem så tok vi oss en skikkelig "swedish fika" så da la vel alle kaloriene seg tilbake på lasset.. Neida, joda. Æsj det er virkelig noe dritt å slanke seg, jeg vil bare begynne å trene skikkelig igjen så det går litt av seg selv. Men, nok prat om det. Må foresten skryte SKIKKELIG av "Alnö hembageri o konditori" bedre service og gjestfrihet skal man lete veldig lenge etter. Da de ikke hadde mer krem til kakoen, så fikk jeg tre småkaker med meg i en pose for komensasjon (akkurat som om jeg trengte det..) ble virkelig overrasket og målløs over hele situasjonen. Så hvis du noen gang befinner deg i Sundsvalls-området, ta turen innom!

  Det regnet både bikkjer og katter da vi hadde tenkt oss hjem igjen, så vi bestemte oss for å ta bussen. Det er så uvant å måtte vente på bussen! I Oslo er man jo så bortskjemt med kollektivtrafikken at det er helt drøyt, her ute på øya går det en buss hver andre time. Heldigvis ligger leiligheten vår fem minutter unna sentrum, og to minutter unna togstasjonen med ganske mye bedre busstilbud enn det er her. Nå er det bare fire dager igjen til vi flytter inn, og vi skal male både soverom og stue - det gleder jeg meg veldig til!!

  Til helgen drar vi på stand-up med Ricky Gervais i Stockholm, og vi skal gjøre en liten ferie ut av det. Jeg har faktisk aldri vært utenfor togstasjonen i Sthlm, så vi skal både spise ute og besøke gamla stan, det ser så veldig mysigt ut der! Slik blir det bra blogg og bilder av.

 • Publisert: 26.06.2017, 17:16
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • at man kan ha det så bra

 • Publisert: 23.06.2017, 11:00
 • Kategori: Dagbok


 • Det er virkelig noe med sjøluft og natur som er godt for sjela og smører tankene, man kan virkelig merke kontrastene mellom dette idylliske stedet og Oslo-suppa. Oslo kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjerterota mi, det var der jeg ble meg og den jeg er nå. Men nå var det på tide med en pause, en ny frisk start og litt lavere puls. Det blir en tilpassningsperiode nå, en skikkelig omstilling.. Men, jeg merker allerede på fjerde dagen at jeg er mye mer "zen" og glad i sjela.

  Å kunne sitte på en veranda uten å høre motorveien og 37-bussen som raser forbi hvert femte minutt er virkelig uvant, og veldig VELDIG behagelig. Det eneste man hører her er bølgeskvulp og måkeskrik, og innimellom noen tunge regndråper som treffer taket. Idyll får en helt ny betydning akkurat nå.

  I dag skal vi jo feire midtsommar her ute ved havet, det ser jeg veldig frem til. Det er veldig spennende å kunne oppleve kulturen og landet til kjæresten min så nært, selv om det er ganske likt Norge så er det samtidig veldig forskjellig. Man reiser jo liksom over grensa på harrytur og tenker at "dette er Sverige", men slik er det virkelig ikke altså - det er så mye mer enn billig flesk og snus for å si det sånn. Man må jo lære seg å snakke språket også, for på denne kanten av Sverige er man virkelig ikke vandt til normenn og det norske språk. Vi er jo oppvokst med Emil og Madikken på TV i Norge, så vi forstår dem ganske mye bedre enn de forstår oss. En utfordring i språk sier jeg aldri nei takk til, så det blir bare morsomt det. Jeg kjenner at jeg har et par sperrer nå, i frykt for å høres veldig "svorsk" ut så vegrer jeg meg veldig fra å legge om til de svenske ordene jeg kan så godt, men det kommer nok med tiden som alt annet.

  Jeg har det veldig bra, akkurat nå. ♥  Trevlig midtsommar, då!
   

 • Publisert: 23.06.2017, 11:00
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • Jeg flytter til Sverige om tretten dager!

 • Publisert: 07.06.2017, 19:22
 • Kategori: Dagbok
 • Å finne på starten av et innlegg er søren meg det vanskeligste med hele denne blogg-greia. Ofte klapper jeg igjen macen og lar det ligge, noe jeg gjør med de fleste ting jeg synes blir for vanskelig. Skal jeg liksom skrive hei, hallo eller morn? Føler meg som en plagsom gammel tante nå jeg starter med slike ord. Skal jeg skrive "god onsdag kjære leser" som om det skulle være et formelt leserinnlegg i avisen, eller skal jeg bare drite i hele innledelsen. Fint vær er det ikke i dag, så det skal jeg i værtfall ikke starte med. Plutselig var jeg ferdig med den saken!  Nå er det 13(!) dager til vi flytter ut av landet, 13 små dager til dagen jeg har ventet såå lenge på. Jeg må innrømme at det veksler mellom sommerfugler og tornadoer i magesekken min om dagen, men jeg gleder meg fortsatt - kjempe mye! Sverige er landet jeg flytter til, og det er jo ikke så langt unna? Vel 9 timer er det herfra uansett, og det føles helt absurd at jeg flytter lenger nord i Sverige enn jeg noen gang har vært i Norge - og jeg som hater kulde.

  Alle jeg forteller det til spør "har du fått deg jobb der? eller skal du studere?" Nei til begge, jeg aner ikke om jeg i det hele tatt får meg jobb, men jeg skal prøve til den dagen det skjer. Folk er så opptatt av hva man skal jobbe med, det er jo det minst interessante med å flytte spør du meg. Hva har du lyst til å gjøre? Spør meg heller om det du.

  ♥ I juni skal jeg spise sunnere og begynne å bevege meg mer igjen, bruke vektene jeg har kjøpt hver eneste dag. Jeg har allerede startet på den første delen, og det går sånn passe greit - jeg kan motstå alt unntatt fristelser. Nå føler jeg meg som en oppblåst dass etter for mye dritt i kostholdet den siste tiden, og jeg vil ha tilbake musklene mine - jeg savner dem sårt. Jeg vil ikke ende opp med å ha vond kropp og ødelagt rygg før jeg er femti, så da er det jo bare å investere litt tid i seg sjæl.

  ♥ Jeg vil lære meg å gjøre ting jeg synes er vanskelige, jeg gir veldig fort opp dersom jeg ikke ser resultater. Skjer det ikke noe drastisk med en gang, så kjeder jeg meg og driter i det. Det er min dårligste egenskap, og det går BARE utover meg selv. Jeg er jo over hodet ikke slik på jobben.

  ♥ Yoga! Jeg har veldig lyst til å starte med det, og alt man trenger er youtube og en matte - det skal jeg få til.

  ♥ Blogge og ta bilder, hver dag - helst flere ganger om dagen. Jeg elsker jo å skrive, så jeg skal enkelt og greit gjøre mer av det jeg elsker.

  ♥ Sjekke opp om det er mulig å ta PT utdannelse i vesternorrland, som lånekassen dekker. (noen som vet?)

  ♥ Når jeg ikke går rundt å søker på jobber, så skal jeg passe på å nyte "sommerferien" min - hvem vet hvor mange fridager jeg får? Jeg skal bygge, male, gå turer langs havet og i de svenske skoger. Ahhh nyyyyte.

  ♥ Slutte å bruke kumelk i maten, jeg blir knust av å tenke på de små kalvene som blir revet vekk fra mora si - og omvendt. Jeg spiser verken kalv, lam eller kylling (no babies) så jeg er på god vei til å komme nærmere et mer vegetarisk kosthold. Ikke det at jeg noen gang har spist kalv, vet ikke om det er sååå vanlig heller, uff så trist å tenke på.

  ♥ Ta meg tid til å tenke flere positive tanker, jeg tenker alt for mye negativt og destruktivt om meg selv.

  Jepp, så det skal jeg gjøre med livet mitt fremover! Hvis noen lurte. Ahh, selv om verden er forferdelig stygg og mange mennesker er helt høll i huet - så er livet utrolig vakkert, bare man ikke glemmer å leve mens man gjør det.

   

 • Publisert: 07.06.2017, 19:22
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • så var det min tur da..

 • Publisert: 13.04.2017, 11:43
 • Kategori: Dagbok
 • Til å henge over dassen i tjuefire timer...

  Vi spiste pizza på tirsdagskvelden, og etterpå så følte jeg meg utrolig uvel. Jeg tenkte egentlig at jeg hadde spist et par stykker for mye, og la meg tidlig for å få mageknipen til å gå over. Jeg bråvåknet en time etterpå og måtte "ta imot" med hånden, løp inn på do og resten er historie. Æsj, jeg takler virkelig ikke å være magesjuk! Kvalmen og krampene i magen er rett og slett uutholdelig..

  Så jeg måtte blir hjemme fra jobb i går, og hele dagen ble tilbragt på sofaen. Kjip start på påsken eller? Heldigvis så har været vært dårlig også, så jeg føler ikke at jeg har gått glipp av så mye.

  Før jeg la meg i går fikk jeg endelig i meg litt vann som ikke kom opp igjen, litt French fries og 7up (throwback til da jeg var syk som barn..) og heldigvis følte jeg meg litt bedre i dag da jeg våknet.

  Jeg er ganske rastløs, så etter et døgn i sofaen så måtte jeg komme meg utenfor døra. Vi trosset regnet og tok frokosten på Sophies hage, ekstremt bra service og gode pannekaker! NAM. Hadde det ikke vært for den ene barnefamilien med fire skrikende kids (hva faen skjer med oppdragelsen om dagen foresten...) så hadde opplevelsen vært perfekt - selv om jeg måtte løpe hjem på do etterpå. Det blir nok ikke noe mer sprell i dag, for feberen kom tilbake i det sekundet vi kom oss inn døra hjemme. Må lære meg å være sjuk, haha. Vet ikke om det er matforgiftning eller omgangssjuken, men jeg håper på førstnevnte for kjæresten min sin skyld..

  Håper påsken din startet litt bedre enn min <3

 • Publisert: 13.04.2017, 11:43
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • call nine one one, now!

 • Publisert: 11.04.2017, 18:47
 • Kategori: Dagbok


 • This years easter egg

  Oi, det tok meg fryktelig langt tid å skrive ned det første setningen her... Jeg sitter nemlig å digger gammel musikk fra skrillex akkurat nå, haha so random! Husker dere når den første dubsteppen hans kom eller? Folk visste ikke helt om de elsket eller hatet det, men jeg og party-squaden var ekstremt gira på den musikken i alle fall. Ville tilstander og gode gode minner. Får faktisk litt gåsehud når jeg tenker tilbake på det ♥ CALL NINE ONE ONE NOW!

  I dag har jeg besøkt favorittplassen min i Oslo, nemlig The Skin Frogner. Har blitt vippefin og fått voxa både legger og øyebryn, om et par uker skal jeg ta siste påfyll på microblading-bryna mine, gleder meg! Græbba med meg en søt påskelilje i en enda søtere egg-potte fra mester grønn på vei hjem, så blir det litt påske i kåken også. Hadde egentlig planer om DIY-påskepynt og masse greier, men kjenner at jeg gidder å gjøre veldig lite med denne leiligheten vi bor i nå - skal jo tross alt flytte snart. Må ikke glemme helt bort at jeg faktisk er utdannet interiør-konsulent, haha.

  Neida, har absolutt ikke mistet interessen for det altså - sitter daglig å finner inspirasjon både på insta og pinterest.. Ser veldig frem til å få friere tøyler i leiligheten som mannen eier i Sverige. Da blir det malekost og DIY for alle penga! Jippi.

  Koser seg med litt jordbær og Coca-Cola til Skrilex her, mens vi venter på at pizzadeigen hever - det er lov å kose seg MASSE i påsken, er det ikke? ♥

 • Publisert: 11.04.2017, 18:47
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • snart flytter vi til Sverige

 • Publisert: 10.04.2017, 16:24
 • Kategori: Dagbok
 • Våren er i full gang føler jeg. Det er så deilig å slippe å fryse av seg nesetippen på vei til jobb, slippe de femhundre lagene med klær, og snø i halsen - nå er det lysere tider både fysisk og psykisk. Det er heller ikke lenge igjen til jeg fytter ut av storbyen og langt opp i Sverige, jeg teller ned dagene med sommerfugler i magen.

  Sundsvall heter byen jeg flytter til, og det blir en stor kontrast til Oslo som har vært mitt hjem de siste seks årene. Sundsvall er en by i Västernorrlands län i landskapet Medelpad i Sverige. I 2010 hadde tettstedet Sundsvall 50 712 innbyggere, mens hele kommunen hadde 96 074 innbyggere i 2011. I Oslo bodde det 666 759 stykker i 2012.. Haha, jeg tipper innbyggertallet har steget ganske kraftig i løpet av de siste årene også.

  Jeg er jo egentlig fra "bygda" om man kan si det slik. Jeg har bodd på de mest øde plassene i Rauland, Ulefoss, Sandefjord og Larvik. Jeg har bodd på gård med kuer, hester, griser, kaniner, bikkjer og høner. Hestejente har jeg vært, og man skal ikke se bort i fra at det blir hestejente av meg i fremtiden også - hunder blir det uansett garantert mye av i mitt hus.

  Når jeg flyttet hit til hovedstaden hadde jeg et STORT behov for bylivet og sosialisering ,gjerne med en hel gjeng i slengen. Nå er jeg en annen, bygdejenta har kommet mer frem og skogen lokker mer og mer. Men, jeg kommer nok aldri til å flytte tilbake dit jeg kom fra! Sandefjord/Larvik er "brukt opp" for min del - jeg er fortsatt en rastløs sjel, jeg liker å flytte på meg, jeg liker eventyr, og jeg ELSKER stillheten. Nå er jeg en ensom kråke, jeg flyr gjerne rundt med mine egne tanker i flere timer foran et bål i skogen.

  Det er vanskelig å forestille seg hvordan livet blir i "lille" Sundsvall, der du kan gå igjennom sentrum på rundt ti minutter. Jeg gleder meg til livet ved sjøen når vi besøker sviger's fantastiske pærle ved havet, båtturer i fjorden og lukten av grantrær. Jeg gruer meg litt til jobbsituasjonen, da jeg ikke har sikret meg noe som helst enda. Men, jeg hadde verken jobb eller leilighet da jeg pakket en baggen, slang den i bilen og flyttet til Oslo over natten - slike ting ordner seg alltid, det tror jeg på. Spontaniteten lenge leve! Nå har vi uansett et sted å bo, og der koster det under halvparten så mye som der vi bor nå. Penger er spart til minst fire måneder i husleie, og jeg skal nok klare å spare til et par måneder til før vi flytter. Det er greit å ha et lite sikerhetsnett, er ikke bare bare å skaffe seg jobb som normann i Sverige, vil jeg tro.

  Kommer jeg til å få meg venner? Uansett så kommer jeg til å savne de jeg har her, så jeg håper de vil komme ofte på besøk. En liten flytur unna er jeg, eller en koselig litta togtur på åtte timer. Jeg er utrolig dårlig på å reise hjem... Skal prøve å bli mye bedre på det nå som jeg flytter så langt unna. Blablabla, ja dette blir spennende! Jeg gleder meg veldig, litt skrekkblandet fryd kan man kanskje kalle det? Men mest fryd, det er helt sikkert. ♥

  Håper du koser deg på fjellet i påskesolen, eller kanskje du koser deg med bypåske i år? Gleder meg til et par dagers fri, jeg skal jobbe frem til onsdag og på påskeaften - sånn er det når man skal spare penger, kjedelig - men det lønner seg. GOD MANDAG! ♥

   

   

 • Publisert: 10.04.2017, 16:24
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • spol tilbake

 • Publisert: 05.04.2017, 16:28
 • Kategori: Dagbok
 • Hvorfor hadde jeg så dårlig tid?

  Helt siden jeg ble født så har jeg hatt dårlig tid. Jeg kom to uker for tidlig til verden når jeg tenker meg om - og legene hadde utrolig dårlig tid rett etterpå også har jeg hørt.

  Lengtet etter å bli voksen så jeg kunne bestemme over meg selv, jeg hater fortsatt når andre forteller meg hva jeg MÅ gjøre og IKKE gjøre. Hadde alt for dårlig tid og flyttet ut hjemmefra rett før jeg ble femten, full fart. Har bodd hjemme i to måneder siden det. Plutselig hadde jeg regninger, heltidsjobb og barndommen var over? Plutselig var det ikke så forferdelig fett å være voksen lenger. Skulle ønske jeg brukte litt mer tid på å være barn, selv om jeg egentlig ikke angrer på det nå. Jeg har jo blitt utrolig selvstendig, kanskje litt for selvstendig til og med.

  Høye brøytekanter, kjøttkaker, trés-is og lukten av regn i nyklipt gress får meg til å mentalt hoppe tilbake til den gangen jeg var liten. Bekymringene var færre, selv om livet mitt alltid har hatt stormer i seg så savner jeg "boksen går" med nabokidsa og terengsyklen min i skogen. Den signalgule terengsyklen jeg arvet etter storesøsteren min, den som hadde seks(!!) gir. Datadyret og discmannen som alltid hakket. Å kunne kle seg ut hver eneste dag å bare være en annen, og ikke måtte gå på skole eller jobb. Klatre i trærne, skrubbsår på knærne og blåbær i ansiktet.

  Ironisk at jeg nå lengter og leter etter den følelsen, den følelsen man hadde da man var barn - ingen tid å følge, bortsett fra innetider og leggetid. Friheten og mulighetene som sto på rekke og rad, stresset som ikke fantes enda. Ting var så små og uviktige. Hjernen gjorde ikke vondt, hjertet var ikke fullt av hat. Så lykkelig uvitende om verdens store kriser og katastrofer.

  Spol tilbake! Jeg er ikke klar for voksenlivet, og det kommer jeg nok aldri til å bli heller.

 • Publisert: 05.04.2017, 16:28
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • nytelsessyk

 • Publisert: 19.03.2017, 15:26
 • Kategori: Dagbok
 • Du vet den følelsen du får når du fryser som faen, følelsen av å tryne femti ganger etter hverandre på langrennski med staver til alle kanter og snø i trusa? Når du bærer tre stappfulle bæreposer i hver hånd, og skuldrene skriker etter nåde? Den følelsen er ikke morsom. Jeg har ofte den følelsen, følelsen av at ingenting er som jeg vil og at alt er vanskelig.. Hver gang jeg gjør noe jeg ikke egentlig har lyst til eller noe jeg egentlig ikke brenner for så dukker den følelsen opp og tar over hele kroppen min. Og jeg brenner ikke for så mye av det jeg gjør i hverdagen - bortsett fra å skrive og å høre på musikk.  Ikke alle er skapt for en 9-16 jobb, ikke alle er gira på å ta en lang utdannelse eller å skaffe seg barn og stasjonsvogn. Ikke alle er som "alle andre" og det er helt greit. Ikke alle elsker fester og det sosiale livet hver eneste dag, noen liker sitt eget selskap og tanker best innerst inne og det betyr ikke at man er egoistisk, kynisk eller at man ikke bryr seg om andre mennesker. Det er helt greit!

  I dag gikk jeg nedover gaten alene med solen i ansiktet og austaliensk hiphop på ørene, den dumme drittfølelsen var ikke i nærheten av kroppen min, jeg slappet helt av og bare var. Hadde jeg jobbet med noe jeg brenner for, så kunne jeg godt jobbet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Og det skal jeg strebe etter så lenge jeg lever, følelsen av å ikke føle meg tvunget til det jeg gjør hver eneste dag.

  Verden kan gå under i morgen, og alikevel skur vi på vekkeklokka hver eneste kveld og tvinger oss opp hver eneste morgen. Vi kaster bort tiden på ting vi egentlig ikke vil gjøre, når vi lever på lånt tid allerede. Hvorfor er det slik? Hva streber vi etter, hva driver vi med? Jeg tenker på slike ting hele tiden. Det er helt greit å like det man liker, kanskje noen elsker å stå opp tidlig å dra på den samme gamle kontor eller butikkjobben, det er helt greit. Så lenge DU er lykkelig.

  Jeg er nytelsessyk, det har jeg alltid vært. Jeg er en livsnyter i ubalanse, systemet fungerer ikke for meg - jeg liker det rett og slett ikke. Frihet, det eksisterer ikke her. Her regjerer forventninger og press, man skal være på en viss måte selv om visse påstår at janteloven er død. Man er fri til å være den man vil være? Nei, det finnes lover og rettningslinjer for hver minste lille ting - man må be om tilatelse eller søke om alt. Jeg synes det er vanskelig å tilpasse meg. Jeg vil ikke tilpasse meg, hver fiber i kroppen stritter i mot. Hver gang jeg tar til takke med den situasjonen jeg er i, så blir jeg dypt skuffet av meg selv etterpå.

  "Hva vil du gjøre?" Spørsmålet tygger på hjernecellene mine; jeg vet ikke, jeg vil ikke gjøre en dritt. De tingene jeg vil gjøre, endrer seg hver eneste dag og noen ganger hvert eneste sekund. Jeg vil reise, jeg vil spille et instrument, jeg vil danse og jeg vil skrive tekster, musikk og bøker, kanskje jeg vil stå på en scene foran titusenvis av mennsker, eller kanskje jeg vil surfe på en ensom bølge. Jeg vil være uavhengig av andre mennesker for å skape min egen lykke, men det funker ikke - man trenger andre mennesker hvis man skal kunne tjene penger. Uten penger kan man gjøre svært få ting... Frihet? Nei, det eksisterer ikke her. Er det pengene som har blitt vår frihet?

  Men det er helt greit å tenke sånn, det er helt greit å ville slike ting. Det er helt greit å strebe etter frihet og uavhengighet, det er helt greit å være menneske. Sola skinner og livet er hærlig, det er søndag og man er fri til å gjøre de tingene man har lyst til så lenge man har tid og råd. Grensene eksisterer alltid, og jeg hater de grensene.

  Men i dag er jeg glad, i dag har jeg motivasjon. En dag skal jeg finne ut av det, en dag.

 • Publisert: 19.03.2017, 15:26
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • joe and the girls

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok


 • Første offesielle dagen i den nye gamle jobben er overstått, deilig å være tilbake! Det diggeste er at man kan være sikker på økonomien de siste tre månedene i dette landet uten å stresse rumpa av seg, pjuh! Puster lettet ut.

  Etter jobb hadde jeg en etterlengtet kafé-date med en veldig søt jente jeg ble kjent med mens jeg jobbet på Skeidar, vi skravlet og hadde det så koselig at vi nesten glemte tiden helt. Det er så hyggelig å møte slike mennesker som man bare klikker med, selv om hun er født fem år senere enn meg så har vi alt mellom himmel og jord å prate om hver gang vi møtes. Må forressten si at jeg digger maten og drikken på Joe and the juice, freshe lokaler er det også! Og for et fantastisk vær vi har hatt i dag!? Kjenner virkelig at våren er etterlengtet her nå, jeg trenger sårt sol og varme.

  Nå sitter jeg i sofaen med min bedre halvdel og et glass hvitt, livet er herlig og avslappende i akkurat dette sekund og jeg nyter. Jeg er så heldig, skulle ønske jeg kunne huske det hele tiden. HERREGUD, jeg sier det igjen; tiden flyr! Snart bor vi i Sverige ♥

  I går var jeg på The Skin og fikk min første runde med microblading, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så fornøyd jeg kunne ha blitt! Tenk, nå slipper jeg å sminke øyebryn på to år - det er hva jeg kaller luxus i hverdagen. Skal vise dere før - og etterbilder så fort jeg får knipset noen, skal tilbake om fire uker for siste finish og gleder meg allerede. Det var ikke så vondt som folk skal ha det til, men dette kommer fra en som har en del tatoveringer på kroppen - så har du veeeldig lav smerteterskjel så kanskje du synes det er uutholdelig. Men, du får bedøvelseskrem og alt - så etterhvert kjenner du nesten ingenting! Jeg kan anbefale The Skin på det sterkeste hvis du vurderer microblading eller andre behandlinger, jeg er like førnøyd med resultatet hver gang jeg går ut av den døra. Og ikke gjør feilen med å dra på en "billig deal" et eller annet shady sted, det kan faktisk få store og evigvarende konsekvenser! Det er alt for mange skrekkhistorier der ute om både vipper, negler og øyebryn som har gått herfra til helvette på to sekunder. Så vær sikker på stedet før du legger deg under pinsetten, nåla eller hva det måtte være. Haha, det var dagens lille alvorsprat fra meg.

  Håper dagen har vært full av solskinn og glede, og at kvelden blir minst like bra! ♥

   

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • siste dagen

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • God mandag! Hva skjer?

  I morgen er det siste dagen på min nåværende jobb, jeg gleder meg til å slippe det kappitelet - ingen ting føles værre enn å ta ti skritt tilbake! Nå går jeg heldigvis ti skritt frem igjen, på min gamle jobb med de beste kollegene man kan tenke seg. ♥

  Oslo, old friend - new enemy.

  Herregud så fort januar og februar har gått? Jeg har kanskje nevnt det tidligere, men jeg er sjokkert. Snart er vi halvveis i mars, snart er tantebarnet mitt et helt år, om tre små måneder flytter jeg ut av landet. Jøss, jeg husker det som i går at jeg klaget på hvor leeeenge det var til. En utålmodig og rastløs sjel, men det er jeg bare glad for; livet blir så mye bedre med litt fart og spenning - i need some right about now! 

  Det jeg gleder meg mest til nå er egentlig å arrangere avskjedsparty! Skal be folk i goood tid slik at flest mulig kan komme, og jeg skal være en awesome vertinne! Tenker kanskje litt hjemmelaga tapas, ballonger, partyfavours og velkomsdrink? Kanskje et tema? Elsker å stelle i stand på den måten. Og da kan jo egentlig bare naboen klage på bråk så mye de vil, hva skal de gjøre da? Kaste meg ut? Too bad, har allerede sagt opp. Haha original ganster. Må bare vente på eksamensdatoer for typen, så vi vet når vi kan ha fest.

  Før den tid skal jeg prøve å drikke så mye kaffe, skravle og le så mye jeg kan sammen med jentene mine - tenk at jeg skal flytte 9 timer unna med bil. Heldigvis går det fortere med både tog og fly (for de som tør sistnevnte, lol).  Planen var egentlig å trene litt i dag, men så kom migrenen og tok et lite tak om meg. Jeg må få fikset opp i den ryggen min altså, det går ut over hele forbanna kroppen min! Jeg har vondt i puppene liksom? What the hell is that all about, kjennes som om jeg er i puberteten igjen. Og dessuten blir jeg en skikkelig bitch når jeg har smerter i ryggen.. Ordner seg vel til slutt, en gang!

  Håper mandagen har behandlet deg bra, hva er planen for denne uka? ♥

   

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • tynnkledd

 • Publisert: 12.03.2017, 12:35
 • Kategori: Dagbok


 • God søndags formiddag! ♥

  Dagens grå himmel står i stor kontrast med gårsdagens solskinn, kan ikke våren bare komme for fullt sånn ca nå? Det var så deilig å ikke fryse av seg rumpeballene i går, da vi tok en liten gåtur langs Akerselva. I dag er vi litt såre i halsen her hjemme, la deg ikke lure av den varme vårsola - det er fortsatt kaldt ute! haha. Et klassisk eksempel på: gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

  Rundstykkene er i ovnen og tevannet koker, det blir en rolig søndagsfrokost med Breaking Bad på tv'n - vi begynte å se på første sesong igjen i går. Våren MÅ virkelig komme ja, vi går snart tom for serier å se på.  Håper du får en fin søndag ♥

  Ps. Gratulerer med dagen, verdens beste Cammi! ♥

 • Publisert: 12.03.2017, 12:35
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • litt sånn overfladisk

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok


 • Tenkte at jeg skulle ta et inspirerende bilde av lørdagsfrokosten min, men så ble det ikke slik. Det er begrenset hvor mye man kan dandere et knekkebrød med smøreost og et glass med rips-biola. Den biolaen er by the way awesome i seg selv, synd den er kun er i salg på våren og sommeren.. Jeg kunne sikkert slengt på noen reddiker og et par skiver med agurk, men let's face it - det gidder jeg ikke når jeg nettop har stått opp og klokka er over tolv. Jeg prøver å love meg selv at jeg skal bli flinkere til slikt i fremtiden, for jeg blir faktisk ekstremt glad av å se på Caroline Berg Eriksen's og Kristina Andersen's tallerkner, det er rart hvor mye et par blåbær og litt kanel-dryss kan gjøre med én.

  Jeg har fått fri fra jobb i dag grunnet en hissig skoliose-smerte som nekter å gi seg når jeg slaver over baguette-disken på jobb, på tirsdag har jeg min siste dag der. Kommer til å savne russejentene og lukten av vaniljeboller, men ellers kommer jeg ikke til å savne en dritt derfra. Det er _hands down_ den verste jobben jeg noensinne har hatt, og den minst betalte også. Så de tre siste månedene jeg har i dette landet skal jeg tilbake til kjente trakter og den beste kollega-gjengen jeg noen sinne har hatt, og ikke minst 50 kroner mer i timen - det kan ikke en gang jeg klage på!

  Øyevippene mine er tilbake, etter to måneder uten - denne gangen har jeg fått på volumvipper og de ser og kjennes fortreffelige ut! De er så lette at jeg nesten glemmer at jeg har satt på en forlengelse av meg selv rundt gluggene. På tirsdag skal jeg få microblading på The Skin, jeg gleder meg som et lite forbanna barn i desember. Endelig skal jeg få fikset opp i de tynne øybryna mine! De fleste som er født på begynnelsen av 90-tallet kan nok relatere seg til det jeg snakker om? Det enkleste er ikke alltid det beste, og et sånn "øyebrynskutter" fra H&M er veldig enkelt. Det skulle være så tynt som mulig back then, og ja - man får varige mén! Mine klarer ikke å gro tilbake uansett hvor mye castor oil jeg bader trynet mitt i! Kjenner jeg er litt nervøs for smerten, men jeg har åtte tatoveringer på kroppen fra før av, så det skal nok gå som smurt denne gangen også. Resultatet er jeg over hodet ikke nervøs for, de er så dyktige på The Skin.

  Jeg ser forressten at det daglig er flere lesere her inne, selv om jeg har vært en ræv til å oppdatere den siste tiden? Dere holder meg motivert dere fantastiske lesere, uansett hvem dere er. Jeg skal ikke fortsette å skuffe, det skal og må bli andre (vanilje)boller! Skrive er jo det beste som finnes, og det eneste jeg egentlig vil! En slik passion skal man ikke gi opp. Jeg har tenkt til å starte med VLOGG også, youtube er en fantastisk kanal. Jeg må bare komme over det faktum at folk glor seg ihjel når du tusler rundt og snakker til ditt eget kamera, haha. Janteloven as, den får man også varige mén av.  

  Nå skal jeg se litt på bloggerne, og ikveld blir det Xgames på tv'n og sjokkis i munnen. Solen skinner i hovedstaden nå, det er så deilig at vi kryper mot vår!!! Endelig kan man jo si, selv om vinteren har vært utrolig kort i år? Den har vært fæl, men ikke så lang som i fjord? Kanskje det er mangelen på hvit snø som spiller meg et puss.

  Mannen sitter å pugger kjemi, med "highway to hell" på ørene. Jeg synes det er en fantastisk stemning over det hele - han gjør meg så stolt som står på sånn. Og alle dere andre studenter og hardtarbeidene mennesker der ute, uansett hva dere gjør - gjør det som DU blir happy av! Livet er ikke så forbanna seriøst, og hvem vet hvor langt det blir? Uansett, HAPPY er kodeordet her.

  Nå runder jeg av med en liten video som alle burde se, så blogges vi litt senere ♥ Hva er dine planer for helgen?


   

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • nostalgiske brøytekanter

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • Det var faktisk slående vakkert i Oslo i går kveld og i dag tidlig, før eksosen og forurensningen la seg over de hvite brøytekantene. Påskevær, snowboardvær, kvikk lunsj-og-solo-vær. Hva hadde jeg ikke gitt for en hytte på fjellet akkurat nå, men det kommer en dag for alt - la oss nå inderlig håpe og jobbe for det! Solen skinner og våren er på vei, det vekker gleden og gnisten i en frossen skrott. En skrott som føler seg alt for gammel til å være så ung, en skrott som tørster etter inspirasjon og frihet til tid og kreativitet.  Vi har bestilt biletter til favoritt stand up-komikeren vår: Ricky Gervais! Han kommer til Stockholm 1. juli, jeg gleder meg som en idiot. Han har baller nok til å kødde med alt, og det er noe jeg beundrer! Hvorfor kan man ikke kødde med ting liksom, hvis det bare er kødd? Ricky sier at det er lov å tulle med alt, og jeg digger den narsisistiske, mørke og råe humoren hans - søk han opp på youtube, og le deg skakk! Med mindre du har en fryktelig sensitiv humor, da er det nok best å la han ligge i fred.

  Jeg har fått en reisefeber i det siste som ikke lar seg drukne av noe annet. Spania, Australia, Hawaii og Bali... MMMM. Har ei venninne som følger drømmen og reiser jorden rundt sammen med sin kjære as we speak (følg henne på instagram HER), og jeg kjenner tre - fire stykker som skal gjøre det samme innen kort tid. JEG VIL OGSÅ! Folk som følger drømmene sine er de beste og kuleste folka jeg vet, det er så inspirerende å betrakte dem, å når de kommer seg dit de ønsker så blir jeg så evig glad og imponert, jeg vil klappe i hendene og fortelle dem hvor bra de er. Jeg skal følge mine jeg også, jeg må bare sortere litt i hodet å finne ut hvilke drømmer jeg skal begynne med.. Har så forbanna mange der oppe, et luxusproblem? Eller totalt forvirrende og hemmende? Det veksler fra dag til dag. Jeg skal begynne å spare til en lang tur så fort det lar seg gjøre, det er helt sikkert! Jeg savner dagene på surfeskolen i Portugal, ferie med bevegelse og utfordringer er det beste! Spørsmålet er bare om jeg overlever flyturene med den forbanna flyskrekken som bare vokser og vokser for hver dag som går. Vi så på "Cast Away" med Tom Hanks her om dagen, kan ikke si at det hjalp på skrekken nei.. Men, se filmen - den er dødsbra! Det finnes jo alltids tog og båt.


  Første selfie med fjernkontrollen! Nikon ♥

  Der jeg jobber nå, så er jeg faktisk eldst. Lederen min er fire år yngre enn meg, og man kan vel si at jeg føler meg ganske mislykket? Neida, joda. Men, jeg vet det bare er midlertidig, det er veldig midlertidig. Det er facinerende å høre på den kommende russen prate om solarium og hvem de snapper med. På vår tid så sendte man i det minste SMS, den komunikasjonsmåten er tydeligvis fryktelig utdatert? Haha, liker at jeg er så "gammel" at jeg kan si "på vår tid". Men slik er det jo, min beste barndomsvenninne er nå gravid med sitt tredje barn - og de bekjente som ikke allerede har barn prøver på å få sitt første? Også har du oss to-tre Oslogirls igjen da, som jager drømmer og karriærer foran alt annet, rart hvor forskjellige man blir med årene - og godt er det!  Jeg ser fremover, jeg flytter snart over grensa, jeg teller dagene - jeg trenger at det skjer noe drastisk nå! Rastløsheten spiser meg opp innenfra, og Oslo er det kjedeligste stedet på jord akkurat nå. Sorry gamle venn, du er oppbrukt! Jeg har vært innom alt du har å tilby, hver eneste bar og hver eneste fjelltopp - føles det som. Skulle bare ønske jeg kunne ta med meg de dyrebare skattene mine når jeg reiser, jentene som jeg startet livet i hovedstaden med - de få som fortsatt er her.

  Ventemodus, det er der jeg befinner meg. Jeg sløser bort den siste tiden på venting, når jeg burde forberede og starte akkurat i dette øyeblikk. "Når jeg kommer dit så skal jeg, når jeg kommer dit så kan jeg.." Det er nå vi lever, det må vi huske. Start i dag.  ♥

   

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • akkurat nå

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • Sitter jeg i sofaen med håret i en tilfeldig dott og hører på "plukket en blomst" av svartepetter, tenker at jeg burde gjøre noe med livet mitt - men jeg gidder ikke. Det er helt greit, for det er søndag. Samtidig gnager "do more" langt bak i hjernebarken min, langt bak. 

  Vurderte i et lite sekund å dra frem kameraet og fjernkontrollen, men det gidder jeg ikke for jeg føler meg som en dass. Jeg er en dass, og det faktum er jeg egentlig ganske stolt av, for det kjennetegner meg. Gleder meg til jeg kan kjøpe flere snapbacks, for det kjennetegner meg det også. Da skal jeg orke å dra frem kamerautsyret med en gang! Men i dag blir det et gammelt bilde i reprise:


  Ble sykt inspirert av bildene Krisssy en dag, ho er så rocka og out there - jeg digger det.

  Nå kom jeg på at jeg kan hele "kjendisparty" utenat, så den låta blåser ut av høytalerne her.. Tipper naboene mine elsker oss, samboeren har dratt frem stikksaga også, så nå blir det party i heimen! Han ble ét år eldre i går forresten - vi feiret med hjemmelaget bolognese, late night talk, hockey og whiskey ♥

  Jesheeeeeim, nå har jeg brøyta meg igjennom dirty oppland, karpe diem og plutselig hører jeg på gamle låter av Diaz - hvem er denne karen? Sjarmen med hyperkinetisk forstyrrese. Erik og Kriss blir neste, norsk "rap" er innafor på en søndag. Alt er innafor på en søndag, så lenge det er tilfredstillende og simpelt for hjernen. Så kanskje vi kan dra tilbaaaake? Minner meg om det éne året jeg gikk på videregående, som var et ganske bra år egentlig. "Vennene de spres med vinden" det er ikke _litt_ kødd en gang, men godt er det.

  Jeg tenker på frasen "alt var så mye bedre før", da alt var nytt og spennende og man ikke stresset så mye med jobb og fremtid.. Men, det er egentlig å tenke tilbake på de stundene som er best, for det blir til glansbilder i mitt eget minne, livet var ikke så jævla fett da heller. Alt er relativt, det er helt sikkert. Eller, ingenting er helt sikkert, bortsett fra at jeg skal spise taco til middag i dag, hvis ikke en jumbojet blir kapret av terrorister og styrter inn i blokka vår, det kan jo faktisk skje det også. Det var en forstyrret dude som prøvde å rane butikken her borte med masjete på fredag (heldigvis kuttet han bare seg selv i fingeren). Alt kan skje nå. Jeg sier bare TRUMP ER PRESIDENT?! Den samme duden som hadde hovedrollen i en realityserie. Skal man le eller grine, eller kanskje litt av begge deler? Mens vi fortsetter å dra på jobb hver eneste dag. Hvis verden skal gå under snart, så må jeg snart få til det jeg har lyst til! Gidder ikke å sløse bort den siste tiden på meningsløst og underbetalt arbeid, men akkurat nå så må jeg jo? Eller, er det kanskje noen der ute som kan stille med et mer attraktivt jobbtilbud?

  2017 ja, hva skal jeg gjøre i 2017? Jeg vil dra på festival, så jeg har googlet frem mange festivaler i hele skandinavia, noen som har tips eller erfaringer? Frister med Roskilde i DK, Stavernfestivalen i "hjembygda" og peace and love i Sverige, spørs jo så klart hvordan jobbsituasjonen ser ut og alt annet - men å drømme, det kan man da alltids gjøre. Må inrømme at jeg mye heller sover i telt mitt i skauen, enn på en skitten festivalcamp, er litt redd for at dritafulle mennesker skal ramle innom.. Hotell blir dyrt.

  Også SKAL jeg skaffe meg hund, det må jeg bare! Og begynne med VLOGGING, gleder meg til å komme i gang. Må bare få kustus på den late siden av meg, som regjerer over ca 90% av dagene mine. Jeg vil bli mer som Tonje Blomseth og Casey Neistat, på min egen måte så klart - sammen med Miley Cyrus, Krisssy og Sophie Elise så er de to av de menneskene som inspirerer meg mest.

  Så det var meg, akkurat nå. Nå snur jeg hodet mot den andre skjermen, og setter på gamle episoder av The big bang theory. Hva gjør du akkurat nå? Hva synes du om innlegg som dette?

  Som Obama _nesten_ sa: Annie out!

   

   

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • ny jobb og trigonometri til lunsj

 • Publisert: 29.01.2017, 14:52
 • Kategori: Dagbok
 • JEG FIKK JOBBEN! ♥  Så igår tok mannen meg med på en kafé i Nydalen for å feire litt ♥ Jeg må bare si en ting: "Godt brød" driver med ran, altså 35kr for en liiiiten kopp med sort svak kaffe, og 50kr for en kopp med mocca? Det er RAN! Er ikke greit å prøve å være økologisk på budsjett i alle fall, vi drar ALDRI dit igjen - det skal jeg love deg. Synd egentlig, for jentene bak disken er kjempe hyggelige - og det er jo så klart ikke de som bestemmer prisene. Godt han kjøpte lunsjen på matbutikken i forkant altså, for prisene på maten der er virkelig til å spy av de også. Haha, nok om det! 

  Jeg har i allefall skaffet meg jobb, så da slipper jeg å sitte hjemme å synes synd på meg selv så lenge til. 100% er det også, og på dagtid - jeg kunne ikke bedt om en bedre avsluttning på min tid i Norge. Nå er det jo egentlig bare å begynne å planlegge neste kapittel, hva skal jeg finne på den dagen vi flytter til Sverige? En ting er helt sikkert, og det er at jeg kommer til å skaffe meg en hvalp ved første mulighet! Jeg er så hvalpesjuk om dagen at det svir i hjerterota og i går satt jeg og googlet hundenavn, jeg har funnet mange passende favoritter for å si det sånn. Når jeg ser min kommende hvalp i øynene, så kommer jeg nok til å vite hvilket navn den skal få med en gang. JEG KLARER NESTEN IKKE VENTE!!! Dette har jeg drømt om siden jeg flyttet hjemmefra som fjortenåring, men plass og tid er viktigere enn mine egne egoistiske behov - min hund(er) skal leve et skikkelig aktivt og godt hundeliv.

  Mannen forsøkte å pugge litt trigonometri på utflukten vår igår, men uoppdragne unger og foreldre som ikke bryr seg gjorde oppgaven ganske så umulig. Det er forståelig og greit at du vil ha med deg kidsa på offentlige steder altså, men lar du de sitte å sparke i veggen hjemme? Lar du de sitte å leke med bestikket hjemme? Har de aldri hørt om innestemme? I såfall er jeg redd for at de eldre har rett om den generasjonen som vokser opp nå: bomullgenerasjonen som ikke har lært seg om manerer eller utfordringer. Det er ikke barna sin feil at mamma ikke bryr seg, det er ikke barna sin feil at mamma er mer opptatt av telefonen sin og siste gossip fra sin jevnaldrene venninne. De valgte ikke selv å bli  født.. Stakkars barn, de kommer til å få et tøft liv om de noen gang må begi seg ut på egenhånd i den virkelige verden. Hvorfor får dere barn hvis dere ikke har planer om å fullføre oppgaven? Det er et stort forbanna spørsmålstegn for meg.

  Nå sitter jeg hjemme i sofaen med hilltop hoods på anlegget og hjemmelaget mocca i hånden, det beste i livet er nesten gratis - og det beste med alt, her er det ingen barnelyder.. Ahhh, priceless silence. ♥ Ønsker deg en rolig søndag! Og, HEIA HÅNDBALLGUTTA! Klarer vi å få med oss VM-gullet hjem tror du?

   

 • Publisert: 29.01.2017, 14:52
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • du trenger ikke å være alene for å føle deg ensom

 • Publisert: 27.01.2017, 17:05
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg har aldri vært helt uten noen andre, jeg har alltid hatt noen å ringe.


   

  Alikevel har jeg følt på det å være helt alene, en dyp ensomhet som river hjertet og magen fra hverandre og drukner alle lyse tanker som noen sinne har eksistert i bevisstheten. Hvorfor det?

  Det er flere enn vi kan tenke oss i dette landet som kjenner på den følelsen hver eneste dag, selv om de er omringet av både familie og venner - og det er så lett for meg å forstå, det er ikke rart eller uvanlig i det hele tatt. Standarden er så høy, rikdommen florerer og det er lett å føle seg langt utenfor luftslottet.

  Det har alltid manglet en farsfigur i livet mitt, jeg har alltid hatt en mamma som har gitt meg alt hun har. Alikevel føler jeg meg alene om å mangle én figur, for det føles som om alle andre har to - selv om det er langt i fra realiteten.. Men, de fleste har to. De fleste jeg møter og de fleste jeg har snakket med har to. Det holder med én, men du skjønner kanskje hva jeg mener? Som en person med _la oss si_ kroniske smerter i ryggen kanskje noen ganger føler seg helt alene om å ha det slik, at ingen helt forstår smerten de går rundt med hver eneste dag. At ensomheten kryper under dyna sammen med dem om kvelden, og at ingen forstår hvorfor de knasker ibux som om det var godteri. Litt slik tror jeg det er, bare at det handler om noe helt annet. Smerte er ensomt, når det føles ut som ingen forstår deg.

  Det er ikke lett å se for seg livet i noen andre sine sko, hvis du ikke har vært der selv. Det er ikke bare vanskelig, det er helt umulig.

  Jeg har aldri bodd på et sted lenge nok til å skaffe meg "barndomsvenner", de du holder i hånden på vei til barnehagen og som du fortsatt kan ringe når du går på ungdomsskolen. Hver gang jeg fikk meg nye venner, så måtte vi flytte på grunn av min manglende farsfigur. Og det er ikke bare bare for unger å skaffe seg nye venner fem ganger i løpet av barneskoleårene. Til slutt blir forsøkene overfladiske og kun for å tilfredstille et indre behov om å ikke sitte alene i skolegården. Man stoler ikke på mennesker man ikke kjenner, i hvertfall ikke jeg. Det tar evig lang tid før jeg stoler på folk, og da mener jeg evig. Det får meg til å føle meg ensom, jeg føler meg ofte alene om det. Selv om jeg er en av mange som har det akkurat sånn, selv om jeg har gode venner i dag. Det har gjort meg sterkere, det har gjort huden min tykkere, jeg har aldri latt noen mobbe meg - men jeg følte meg ofte ensom i oppveksten. Det å se hva "alle andre har" er vondt for et barn.

  Når jeg tok utdannelsen min i fjord, så følte jeg at jeg nesten var den eneste i klassen som måtte jobbe ved siden av studiene - det var et par andre også, men resten? De fikk støtte enten fra Nav i tilegg eller foreldre, ikke at jeg misunner noen det eller at jeg mener det er feil på noen som helst måte - men, man føler seg alene om å slite seg igjennom dagene med skole, jobb og konsentrasjonsvansker. Og at man da forsatt har dårligere råd enn de andre i klassen gjør ikke saken bedre. Læreren sa en gang: "har du ikke 30 kr en gang?" Akkurat som om det var min skyld, eller at det var helt unormalt å ha null kroner på kontoen. Jeg forstår at mennesker som aldri har vært der før ikke kan begripe situasjonen. Jeg flyttet hjemmefra da jeg var fjorten, det har gjort meg selvstendig og hardtarbeidene, men igjen så kommer følelsen av å være aleine om det. At ingen kan forstå helt og holdent hvordan jeg har eller har hatt det.  Hjernen min gjør "rare" ting i blant, ting som er helt normalt for meg. Jeg kan aldri bli 100% lykkelig i en "vanlig" jobb, jeg blir ikke tilfredstillt av å studere på noen som helst plan heller. Jeg ser venner og bekjente studere år etter år, de sliter og de står på og de når langt til slutt. I mellomtiden står jeg på stedet hvil og aner ikke hva mitt neste skritt skal bli, for jeg vil gjøre alt og ingenting annenhver dag. "Det går ikke i dagens samfunn.." Ensom, med mine egne mål og tanker.

  Det siste jeg kan tenke meg her i livet, er å få barn. Det faller så langt fra mine interesser og mål som det går an å komme! De fleste rynker på nesa eller sier "aldri? du kommer nok til å endre mening en dag" eller "du vet ikke hva kjærlighet er før du får dine egne barn!". Det er dømmende, fryktelig dømmende og jeg skulle ønske folk kunne våkne opp å forstå at vi faktisk har kommet lengre i 2017. Det er ikke lenger kritisk med reproduksjon, så mitt valg er vel like naturlig for meg, som det å få barn er for deg? Og de fleste er absolutt ikke åpne for en vennlig diskusjon rundt det, hvorfor? Jeg føler meg alene om mine tanker om barn, flertallet er totalt uenige - selv om de fleste er enige med argumentene mine. Jeg har ikke noe i mot at folk vil ha barn, så hvorfor kan ikke folk slutte å ha noe i mot at jeg ikke vil ha barn? Det er nesten som om det skulle være en sjelden sykdom jeg har.

  Jeg kan kjenne på ensomheten min i et rom fullt av mennesker, selv om jeg ser tilsynelatende glad ut og prater høylytt. Egentlig så bryr jeg meg ikke så mye om sminke, hår, studier og topplista på spotify. Det gir meg ingenting å lese om eller snakke om The Kardashians eller vårens siste mote. Jeg vil snakke om verdensrommet, filosofi, dype tanker, teknologi, poesi og sangtekster med mening. Jeg liker vennene mine, og de får meg til å føle meg elsket. Men innerst inne i hjerterota så er det slike ting jeg vil prate om, og det virker som om de fleste ikke orker å prate om dype ting og arr - og jeg forstår det, så absolutt. Jeg kan også ta så feil om dette, det kan være at mange av dem føler akkurat det samme som meg; at de er alene om å ha tankene sine. Vi gjør det vi gjør for å tilfredstille de vi er glade i, fordi vi bryr oss om hverandre. Det er verdt å være ensom for de man er glad i.

  Dette er ikke ment som et "det er synd på meg"-innlegg, det er ment for de som føler det samme og for de som skjønner hva jeg mener. Det er ikke alltid farlig å føle det slik, tvert i mot så kan man lære mye av den smerten man får innvending av slike situasjoner og man kan bli sterkere som person.

  Ensomhet er ikke det samme som å være alene, alle kan føle ensomhet; kjendiser, master-elever, kongen, verdens rikeste menneske, uteliggere, narkomane og en gammel dame på eldresenteret. Uansett hvem som føler det, så er det vondt. Og man er aldri alene om å ha det slik, selv om det alltid føles sånn.

  Det var dagens filosofering om ensomheten. Føler du deg alene i visse situasjoner? ♥

 • Publisert: 27.01.2017, 17:05
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • jeg drakk en forbanna powerking...

 • Publisert: 06.01.2017, 02:28
 • Kategori: Dagbok


 • Og nå er det faktisk umulig å sovne.

  Jeg har lovet meg selv å holde meg unna koffein, det er rett og slett flybensin og rakettmotorer for kroppen min. For et par år siden kunne jeg helle nedpå to store bokser med redbull om dagen, uten synlige eller merkbare problemer. Kroppen min hadde garantert ikke godt av det, men hva skal man gjøre når man står opp klokken 6 hver dag, og ikke liker kaffe? Da jeg bestemte meg for å slutte med de store boksene; fikk jeg migrene i to uker etterpå, ikke digg - de sier litt om hvor avhengig man blir av det der. De siste to-tre årene har koffeinen blitt inntatt i form av kaffe mocca fra narvesen, og fy flate som kroppen min har protestert og strittet imot faenskapen. Hjertebank, svett i panna, stressa i alle organer og søvnløse netter.. Selvfølgelig blir ikke angst bedre av koffein og fem kilo sukker om dagen, nope. Så jeg har innsett dette faktum at jeg ikke lenger tåler det, og lovet meg selv å kutte ut koffein helt! Det eneste jeg skal unne meg selv er en god kopp te i ny og ne. 

  Men, nå har altså meny satt i gang sitt årlige kronemarket. _fuck you guys_ Så da samboeren tittet opp fra minikjøla på butikken og spurte om vi skulle ta en powerking hver til 10kr, tok gullfiskminnet over og slettet alle spor om at jeg hadde planlagt å slutte, og at jeg ikke får sove på et døgn - det ofret jeg ikke en eneste tanke. I samme slengen så tømte jeg "insomniaen på boks" inn i systemet på to sekunder, etter klokka syv på kvelden. Bra jobba Annie, bra jobba!

  I går natt var vi våkne til langt over fire på morgenen, fordi vi måtte få med oss den katastrofale hockeykampen mellom Sverige og Kanada - så et par timer søvn mangler jeg allerede. Jeg er den lureste jeg vet om noen ganger. Nå sitter jeg her i soafen da, aleine med urolige føtter.. Mens mannen har sovnet søtt i sengen, han merker ikke at han har drukket en pinglete liten energidrikk. Samtidig er jeg stram i kjeven, og hodet mitt knaker i avsmak i lyset fra skjermen. Enda en ting som er forferdelig smart å gjøre før du skal prøve å sove; stirre inn i en skjerm.. Ikke.

  Så hva har vi lært i dag barn? Ikke gjør som meg.

 • Publisert: 06.01.2017, 02:28
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • når alt går til helvette

 • Publisert: 05.01.2017, 13:13
 • Kategori: Dagbok
 • Hadde jeg blitt født i "gamle-gamle" dager, så hadde jeg blitt kastet på bålet som en heks, hadde jeg blitt født bare noen tiår tidligere  - så hadde de garantert lobotomert meg.

  Jeg har hatt angst hele livet, og depresjoner som kommer og går - jeg har bare ikke turt å innrømme det for meg selv før nå, eller for noen andre. Når kjæresten min dro på ferie i fjord sommer, så klasket det meg så hardt i trynet at jeg ikke kunne nekte lenger.. Tårekanalene mine gjorde vondt, hodet mitt verket, nettene var søvnløse og jeg skremte dritten av meg selv. Heldigvis søkte jeg hjelp, man kan ikke klare  en slik nedtur alene.

  Nå har jeg det så bra som jeg aldri har hatt det før pluss at jeg har en hel haug med ting å glede meg til, og jeg er livredd for at noe skal ødelegge de rosa skyene jeg lever på. Det jeg ikke alltid innser når angsten treffer meg, er at jeg glemmer å leve mens jeg gjør det. For fem år siden var jeg livredd for å gå glipp av en fest - nå er jeg livredd for å dø, så jeg går glipp av livet. Alle veggene raser inn mot meg, og jeg sitter i fosterstilling og gråter på gulvet - "som en jævla idiot" sier hjernen min. Jeg forstår ikke verden, og jeg forstår ikke de som bor i den. At ikke alle sitter på gulvet å gråter hver kveld, det forstår jeg ikke der og da. Hvordan er dere så sterke? Sannheten er vel desverre at jeg ikke er alene om dette, men at det er forsatt litt tabu å snakke om føler jeg.


   

  Når jeg skal sove så kommer lydene frem, de lydene som ellers er helt normale i en boligblokk i Oslo.. Men, om kvelden er det plutselig gale seriemordere med masjete og narkiser på syretripp med pistol som skal rane og drepe oss mens vi sover. For hjernen min sier "det skjer hver eneste dag, et eller flere steder i verden - så det kan absolutt skje deg". Jeg leter etter det skumle og negative i alle situasjoner, det er mye lettere å tro at alt skal gå til helvette - enn at det faktisk skal gå bra. Når angsten og depresjonen går over til sinne så er jeg plutselig ikke redd lenger, da er jeg bare så forbanna at jeg kan sprekke i tusen biter og hamre på naboens dør fordi han spiller house klokka tre på natten, så får jeg angst etterpå fordi jeg var så sint. Kanskje han er en mafiaboss som eier politiet i Oslo, og nå kommer han til å sende en leiemorder på meg... Ja for det er så forbanna sannsynelig, Annie!

  Neste dag er jeg blid og super motivert til å nå målene og drømmene mine; idéer og planlegging spruter til alle kanter  - helt til jeg møter motstand og forteller meg selv at jeg aldri kommer til å klare noe som helst. "Hvem tror jeg liksom at jeg er?" sier hjernen min da. Jeg kan jo aldri dra til Hawaii eller Australia, flyturen hadde fått hjertet mitt til å eksplodere av angst, og igjen setter jeg en stopper for meg selv.

  Hvilepulsen min ligger faktisk på et nivå med en som driver med toppidrett (ikke spør meg hvordan jeg fikk til det, flaks?) men, alikevel tror jeg at hjertet skal eksplodere i brystet mitt hver eneste gang jeg blir redd for noe. Hvis jeg får kolikksmerter i magen, så har jeg plutselig kreft i tarmen og blindtarmbettenelse... Har du hørt noe så tåpelig? Jeg VET at det er tåpelig, men angsten sletter alt som heter rasjonalisering og logikk når det stormer som verst. Jeg kan gispe etter luft, jeg gråter ukontrollert og slår i flisene på badet. Kan det ikke bare stoppe, kan ikke noen bare tette igjen det sorte dragsuget som lever inne i brystet mitt og si at det kommer til å gå bra? Så gjør han det. Gang på gang så er han der og hjelper meg, drar meg opp av hullet jeg har laget og får meg tilbake til virkeligheten igjen. Det eneste mennesket jeg noen sinne har stolt på, det eneste mennesket som kan gjøre meg frisk og glad på alle måter. Tenk om jeg plutselig skulle miste han.. Jeg kan ikke la meg selv tenke den tanken, da brenner huden min (jepp, der skjedde det) og redselen tar tak i meg som en tornado. 

  Det gir meg så dårlig samvittighet at jeg er slik jeg er, når jeg går inn i den "transen". At mamma må høre at datteren hennes har det vondt inni seg, at kjæresten min må være en klippe og en trøst hver gang det skjer, at vennene mine får kryptiske meldinger om at jeg ikke kan komme for å møte dem. Jeg føler meg så dum, jeg føler meg så liten - jeg vil bare kjøpe hele verden til alle sammen, så de slutter å ha det vondt på grunn av meg. Men, det eneste som hjelper er om jeg kan lære å hjelpe meg selv.


   

  ALT kan få meg til å gråte når jeg har det slik, og alt går inn på meg hver eneste dag. Barna i Syria, ulven som skal skytes, de stakkars dyrene som blir til pels, og folk som blir skutt, såret og drept på grunn av noe noen kaller "religion". Jeg tenker på alle de, så jeg slipper å tenke på mine egne problemer - jeg skyver alt til side å håper det forsvinner av seg selv. Det gjør det ikke.

  Urettferdighet og det å bli løyet opp i ansiktet - det takler jeg rett og slett ikke, da finner du meg i en ball på gulvet etter et katastrofalt sinne-utbrudd. Jeg har slått hull i vegger, og faktisk revet ut en del av mitt eget hår opp igjennom årene. I dag gråt jeg i sinne fordi de lurte meg på Volvat, de skulle gi meg FULL helsesjekk med både fysioterapaut og løpetest, det skulle vare i TO timer. Jeg fikk 30 minutter tilsammen med lege, EKG og blodprøver - ikke det som var avtalt, og jeg måtte i tilegg betale 2000kr når hun på telefonen som guidet oss til bestillingen sa at det var prisen på den undersøkelsen som varte i to timer. Jeg sa ifra i resepsjonen, og ble behandlet som en idiot.. Hvorfor blir man behandlet som en idiot når man sier i fra om ting? Kan ikke folk lære seg å innrømme feil, og hjelpe folk isteden for å være så forbanna firkanet? Når du jobber i helsevesenet så jobber du ikke med produkter, men med ekte individer og ekte følelser... Uansett, jeg måtte spytte masse stygge ord inn i telefonen etterpå, så samboeren kunne ta del i hvor sinna jeg var. Når jeg kom hjem måtte jeg ha en timeout på badet med tårer og dunkende hode - nå får jeg ikke sove. Hvordan takler folk livet så tilsynelatende enkelt? Hvordan seiler dere så smooooth igjennom? Tar dere heroin og drikker dere drita på kvelden alle sammen? Jeg fatter det ikke.

  Det går opp, det går ned, så er det stabilt i en liten stund. Jeg er så sliten akkurat nå. Det hjelper å skrive, å se det foran meg og kanskje høre om noen andre som har det på samme måte. Før jeg får dårlig samvittighet for at de kanskje har det værre enn meg, og at jeg har klaget på noe som kanskje ikke er så ille allikevel. Det finnes jo alltid folk som har det verre, så hvorfor synes jeg så synd på meg selv? Jeg som bor i verdens rikeste land, har verdens beste kjæreste og et tak over hodet.

  Se, der gjorde jeg det igjen. Jeg trykker meg selv ned etter at jeg har bygget meg opp, sier at jeg ikke er viktig. Men jeg er faen i meg like viktig som alle andre på denne ødelagte planeten. Jeg har like mye rett på å være happy store deler av dagen, måendene og årene. Hvordan skal jeg få det til, ja det kan man lure på.. Jeg vet hvorfor jeg gjør alt som jeg gjør, jeg vet hvor det kommer fra.. Traumer fra barndommen som henger igjen, flashbacks, en manglende farsfigur og det de har kalt ADD/ADHD. Det at jeg fikk den diagnosen har fått meg til å tvile på meg selv igjennom hele oppveksten.

  Det er nok ikke et eneste menneske som sitter på alle svarene, så jeg får prøve å lete dem opp selv. Jeg er en survivor, så jeg kommer aldri til å gi meg.. Men fy faen så sliten jeg er akkurat nå. Når alt går til helvette, så skriver jeg. Hva gjør du?

   

 • Publisert: 05.01.2017, 13:13
 • Kategori: Dagbok
 • 11 kommentarer
 • syk

 • Publisert: 28.12.2016, 08:38
 • Kategori: Dagbok
 • Hei.

  Helt siden julaften har jeg vært veldig dårlig, jeg vet ikke helt hva som feiler meg bortsett fra stress som har satt seg i hele kroppen, har hatt panikkangst på kveldene og i går fikk jeg dratt til legevakten når vi ankom Oslo med toget. Ikke stress folkens, det kan faktisk ta livet av deg til slutt..

  Har fått henvisning videre, da det er et par ting som ikke stemmer. Prøver meg på jobb idag uansett, kan ikke sitte hjemme å vente på en diagnose.. Uansett hva det er, så kan du banne på at det er et resultat av alt for mye stress og bekymringer.

  Så, spørs hvor aktiv jeg er her inne de neste dagene. Håper mesteparten har en fortsatt fin juletid, og at julefreden har senket skuldrene deres.

 • Publisert: 28.12.2016, 08:38
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • I guess I'll catch up on my sleep when I die.

 • Publisert: 23.12.2016, 14:24
 • Kategori: Dagbok

 • Paradise on Earth ♥

  Jeg har egentlig ingenting å klage på nå altså, har du sett utsikten? Natur og frisk luft er som balsam for sjela mi, og jeg tror nok alle har godt av å våkne til hav og blå himmel en gang i blandt.. Om fem måneder så bor jeg rett i nærheten her et sted, skal bli godt å komme seg langt unna asfaltjungelen for en stund. Søvnen er vel egentlig det eneste jeg kan klage på nå, men hvem har tid til å sove når verden er så pen? Ikke jeg.   

 • Publisert: 23.12.2016, 14:24
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • puppies and cookies

 • Publisert: 11.12.2016, 16:36
 • Kategori: Dagbok


 • Bajas ♥

  Vi har hatt besøk av en liten søting fra i går til idag, og jeg lengter igjen som et lite barn til den dagen jeg får meg en hund selv. Han oppførte seg kjempe bra, og var en skikkelig koseklump - håper vi får muligheten til å passe han snart igjen. Det er så trist å si hadet, selv etter kun et døgn! Blir så fort glad i de dyra vet du.. Jeg har vært tålmodig lenge nå altså, godt det ikke er lenge igjen til jeg har tid og rom for en stor liten hund. ♥


  Favoritter i julen ♥

  Jeg elsker sandnøtter! Og enda mer elsker jeg at jeg har en mann som kan bake, jeg hadde virkelig ikke fått til dette perfekte resultatet uten han. Deigen ble helt perfekt og smaken var som lukten; nostalgisk. Dette må vi lage flere ganger, for den første boksen er snart tom... Julekaker er godt det, men jeg er egentlig ikke en stor kakemums. Disse derimot går ned på høykant, de er tørre og ikke kvalmende i det hele tatt! Jeg tror vi dropper de syv slagene og holder oss til dette kun dette ene. Hvilken er din favoritt? 

  Nå skal vi sørge litt mer over at Bajas har dratt hjem til mamman sin igjen, hun tok med litt vin til oss så vi skal nok komme oss igjennom det verste! haha.  Så skal søndagen nytes, rett ut foran tv'n og håndballjentene! Heia heia

 • Publisert: 11.12.2016, 16:36
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • gi faen

 • Publisert: 06.12.2016, 21:39
 • Kategori: Dagbok
 • Bussen kjører under den mørke himmelen, midt blant tente adventslys og bygårder. Bussen er et sted for dype tanker og avstand.. Selv om øynene er hovne etter for mye tårer, hjernen mør etter for mye tanker, beina slitne etter for mange skritt, og magen tom etter for lite mat - men samtidig alt for full av stress.

  "Ikke bry deg"

  Hvordan klarer dere egentlig det? Den egenskapen er virkelig uoppnåelig for meg. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde takket ja til å få den heller - dersom noen hadde delt ut gratis. Jeg bryr meg om at ting blir ordentlig gjort, at folk tar det ansvaret de har sagt ja til - at man gjør sitt beste når andre individer er involvert. Men ca 90% av alle menneskene jeg har møtt er innehavere av en fantastisk og annerledes egenskap "slipp det". Den delen av hjernen min eksisterer rett og slett ikke..

  Så nå er jeg her da, igjen. Alt for mange tanker, tårer, skritt, stress og for lite mat; og det er kun fordi jeg ikke klarer å gi faen i at andre gir faen.. FAEN.

 • Publisert: 06.12.2016, 21:39
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • ingen gaver

 • Publisert: 05.12.2016, 09:46
 • Kategori: Dagbok
 • Sånn, bursdag overstått og helgen er over... Jeg hadde til og med "fest", ble ikke hæla i taket eller tenna i tapeten - men en koselig liten sammenkomst med de som hadde tid til å rive seg løs fra julestresset og eksamenslesingen. Bestejentene var der, og det er liksom alt man trenger.

  Selv om jeg nå er 25 år, så har jeg ikke mulighet til å kjøpe julegaver i år - det et så nedsig.. Julegaver er liksom blitt greia med jul, og hvert år bruker vi flere trillioner på gaver til folk som allerede har alt. Det er en rar og unødvendig tradisjon, men fy så mye glede det gir å se noen smile over noe overfladisk i et par sekunder. Lønningen var rett og slett ikke bra nok, så det ble verken bursdagsgave til meg selv i form av tatovering eller gaver til noen. Det gir meg dårlig samvittighet, men - de som skulle fått gavene klarer seg nok uten.

  Neste år synes jeg vi skal bruke alle pengene som vanligvis går til julegaver, til veldedighet - jeg vedder på at vi kunne utryddet sult...

 • Publisert: 05.12.2016, 09:46
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • estetisk lunsjpause

 • Publisert: 01.12.2016, 13:29
 • Kategori: Dagbok
 • Du vet du er estetiker og blogger når du prøver å fotostyle søppelet du spiser til lunsj. Men dette er faktisk det eneste jeg har lyst på akkurat nå, og mat må man ha.

  Hei og god fredag, neida - jeg vet det er torsdag. Men, jeg har fikset meg fri imorgen og tar "fredags-lunsjen" på mcd's i dag.. Har altså hele helgen på meg til å freake ut over at jeg blir 25 lange år, drikke meg snydens for første gang på et par tre år, og bare la det synke inn.

  Jeg skal både lage vårruller, kake og finne sånne gull-ballonger formet som 25! Noen som vet hvor de selger slikt? Hørte at det fantes på st.hans haugen, men kanskje det finnes på løkka også?

  Plutselig så var det fader'n meg 1. Desember, jeg skulle ha fiksa både julekalender på bloggen og øl-kalender til mannen - henger litt etter kan man si. Men når jeg kommer hjem fra denne jobben, så begynner jeg på neste.

  Happy cheat-day everyday!

 • Publisert: 01.12.2016, 13:29
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • everyday im hustlin'

 • Publisert: 19.11.2016, 08:14
 • Kategori: Dagbok
 • God morgen! Nå er jeg på vei til jobb midt i mørketiden her.. Det er faktisk mye lettere å stå opp når det er mørkt kjenner jeg, trodde det var omvendt? Haha. Vinterlyset gir meg tårer i øynene og migrene, det er så sterkt! I allefall, om 6,5 time så tar jeg helg - jeg dør litt av glede når jeg tenker på det. Gleder meg til å ikke jobbe og leve i en firkant lenger, jeg jobber altså med saken på flere måter.

  Aksept. Det er en ting jeg sliter med noen ganger, å akseptere ting som de er.. Jeg kommer aldri til å akseptere dette A4-livet, så da er det bare å hustle videre ikke sant? Det kan faktisk henne jeg sover litt enda, for nå bare babler jeg uten sammenheng her.

  Poenget er: shit gets better!

  Ha en helsikkes fin lørdagsmorgen så lenge, enten du er på jobb eller i sengen. Vi snakkes litt senere!

 • Publisert: 19.11.2016, 08:14
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • i farta

 • Publisert: 18.11.2016, 15:43
 • Kategori: Dagbok
 • Hei! Fredag allerede, håper uken har behandlet deg bra? Vet at mange studenter sitter å "ødelegger" hjernen sin med pensum og pugging om dagen: keep your eyes on the prize, you can do this! Husker hvilket nervevrak jeg selv var for en kort stund siden, det er ingen enkel sak - det er lov å grine litt. Dere er helt rå! Ville bare få frem det.

  Meg og kjæresten tok en liten pizzadate før jobb, han pugger og jeg jobber mye for tiden, så det er ikke alltid man får skvist inn kvalitetstiden like ofte som før, heldigvis er det ikke lenge til vi startet et prosjekt sammen og flytter fra landet. Haha!

  Jeg ville bare innom å ønske god fredag, noe mer rekker jeg ikke akkurat nå. Æsj, skulle ønske at hvert døgn varte i to døgn! Nå skal jeg jobbe, og kanskje rekke siste omgangen av en hockey kamp når jeg kommer hjem. Vin blir det i alle fall, minst to (fem) glass. Enda en arbeidsuke med seks vakter, snart fullført. Lov å være stolt? Ja.

 • Publisert: 18.11.2016, 15:43
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • farsdag uten far

 • Publisert: 16.11.2016, 18:48
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg prøver å tenke på noe bra den mannen har lært meg, noe bra han har gjort som jeg kanskje kunne tatt med meg videre i livet. Et eller annet positivt som jeg kunne startet innlegget med, men alt som dukker opp i hodet mitt er totalt mørke. Helt tomt! Han var en bra fyr en gang, tror jeg.. Eller var han kanskje ikke det? Jeg har hørt ord som "snill" og "omtenksom" men det stemmer over hodet ikke med mine egne minner.

  "Vi går å legger oss! Natta.." Jeg stirrer inn i dataskjermen, enser ikke ordene som kommer ut av munnen hans. Tvang, det er alt jeg tenker på. Sinne, det er alt jeg føler innvendig akkurat nå. Han tar med seg den lille lillebroren min, de går å legger seg inne på det lille rommet for å sove. 23:04 - tallene lyser mot meg; bare drøye tretten timer til mamma kommer å henter oss..

  Der sitter jeg, klistret til dataskjermen og fly forbannet og alt for voksen i en 11-12 år gammel kropp, helt ensom i stummende mørke. Fingrene flyr over det gamle tastaturet, stjålet var det garantert også - stolen jeg satt i? Ja det var kanskje stjålet den også - who the fuck knows. Jeg var på besøk hos "pappa" og med besøk så mener jeg at; staten, eller hva man nå kaller det - de som tvinger barn til å være hos folk de ikke vil være hos, de tvang meg til å være der. Jeg satt våken to døgn i strekk, annenhver helg - foran pc-skjermen hos "pappa".

  Tenk deg at du har sett denne mannen så rusa at han ikke klarer å holde øynene åpne, så rusa at han glemte å lukke do-døra når han skulle sette et skudd, så desperat etter rus at han nesten dreper mammaen din foran øynene på deg minst en gang i måneden, så full av metadon at han sovner med hodet i frokosten.. Kall den personen "pappa" etterpå, klarer du det? Hvorfor jeg måtte dit, det aner jeg ikke - og heldigvis varte det ikke så alt for mange år heller.. Men for meg, så føltes hvert eneste sekund som en hel evighet. Heldigvis var småbrødrene mine der, minst en av dem hver gang - eller heldigvis? Alt jeg ønsket var for dem å slippe, men heldigvis var de mye yngre enn meg og ting hadde ikke sunket inn på samme måte enda, håpte jeg. Det var et helvette for meg, og det var et helvette for mamma; vi gråt begge to hver gang hun slapp oss av. Jeg husker gleden som spredte seg i kroppen min siste gang vi kjørte derfra, jeg så meg aldri tilbake - endelig var jeg fri og jeg ble et nytt menneske innvendig.


  Bilde: google
  Hadde han valgt meg og oss over rusen, så hadde han vært en bra fyr - men det gjorde han ikke. Han kunne mange ting når han var ung, folk har forklart at han var så kreativ og glad i musikk. Så nyskjerrig, og kanskje det var det som tok han til slutt, ikke vet jeg. Så mange gode egenskaper og gleder kastet bort i rusen, så mange mennesker som måtte bli med i dragsuget, hvorfor? Man kan lure på hvorfor, men ingen unskyldning kommer noen gang til å være god nok. For det finnes ingen unskyldning når det kommer til dine barn, de du selv har valgt å sette til verden. Jeg lurer ikke på hvorfor, ikke interessert.

  "Behind every great daughter is a truly amazing dad" Når jeg leser slike idiotiske ting så må jeg rett og slett dra frem galgenhumoren min og le meg skakk.. Men, det kan henne det er sant - og det er jo egentlig ikke idiotisk, men for meg blir det jo det. Har du en pappa som bryr seg om deg, som har lært deg rett fra galt, som har fulgt deg hele livet og alltid vært der for deg; sett pris på han hele året, og litt ekstra på farsdagen. Du er HELDIG, det er så mange som ikke har en far. Min biologiske far lever fortsatt, men etter å ha lest dette så skjønner du nok at jeg aldri har hatt noen ordentlig pappa. Så mange har mistet pappa'n sin, og savner han fælt, de mangler en stor bit - jeg er heldig, jeg gjør ikke det.

  Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette, trengte kanskje å forstå en følelse jeg fikk her om dagen når det var farsdag. Det var ikke en trist følelse, ikke savn, ingenting fint heller, men det var en følelse, en følelse jeg har hatt med meg hele livet. Nå er den følelsen helt borte igjen, heldigvis.

 • Publisert: 16.11.2016, 18:48
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • steinalderkvinne

 • Publisert: 08.11.2016, 12:36
 • Kategori: Dagbok


 • Jeg tror jeg hadde sklidd rett inn i steinalderen faktisk. Kaskje jeg hadde vært steinalder-queen tilogmed... Å slå folk med en klubbe, gå rundt uten sminke og aldri måtte børste håret? Yeah, sign me up bro. Apropo steinalderen, han over-service-innstilte typen på telenor-butikken ga meg en iPhone 4 (iPhone 4!!!!!!) når jeg leverte baby'en min på reperasjon igjen (3. gang siden sommeren) og du husker kanskje at de hadde en latterlig liten lagringsplass å tilby på den generasjonen? Ja, jeg fikk selvfølgelig den med 8GB.  Det får meg virkelig til å tvile på steinalderteorien min, og om jeg ville passet inn der.  PS. Et lite tips til telenorbutikken-gutta; ikke be om å få en tier på kundetilfredshetsundersøkelsen, må du be om det så får du ingenting av meg - selv om servicen var helt ok! Bare yt god service, så ordner resten seg. Det irriterer meg når folk har en "sjult agenda" for å være hyggelig.. Nok om det, jeg elsker servicen på telenor by the record - men jeg får lyst til å bruke steinalderklubba mi når folk avslutter salget/hjelpen på den måten.

  På vei til jobb pleier jeg å blogge fra bussen, men det går ikke med denne steinklossen. Nei, jeg setter ikke pris på at det tar fem minutter å komme seg inn på spotify - at den nyeste versjonen av snapchat ikke støttes, og at jeg ha et nesten-ubrukelig kamera. Nei, steinalderen får nok klare seg uten meg for akkurat nå crawer jeg en iPhone 6splus med rosa deksjel, perfekt kamera og massiv lagringsplass. This gal needs her sugar to work, haha! Heldigvis har jeg en velfungerende mac og et speilreflekskamera sendt fra speilrefleks-himmelen - så klage, det har jeg egentlig ikke rett til. Men, vi klager litt her og vi klager litt der..

  Nå sitter jeg å hører på topplisten på spotify, rett før jeg må gå å hente spybøtta frem fra garderobeskapet - så mye dritt?? Neida, jeg overdriver litt. Prøver å lage en spilleliste til bursdagen min, da er det jo medmenneskelig å prøve å høre på noe annet enn state of the art hiphop? Ikke fordi at jeg skjønner hvorfor folk vil høre på noe annet, men fordi jeg er snill. HAHA! ♥ Vanskelig å finne noe man kan bruke synes jeg.. Men, jeg skal fortsette med torturen en liten stund til før jeg slenger i meg litt frokost. Hva står på planen din i dag?

 • Publisert: 08.11.2016, 12:36
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • snaps from my friday morning

 • Publisert: 04.11.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok

 • Friday morning

  I dag sto jeg opp før klokken åtte, selv om jeg ikke måtte - sykt. Det var egentlig mest fordi de skulle reparere noe med vannet her i borettslaget, så jeg måtte fylle opp noen flasker og bøtter bare i tilfelle. Helt siden vi skrudde klokka tilbake så har jeg flydd ut av sengen som en lerke på morgenen, jeg har fått andre prioriteringer i hverdagen enn å kunne sove lenge - det er nice. I skrivende stund så kryr det med småspurver og kjøttmeiser ute på balkongen, de har et festmåltid med meisbollene vi har hegt ut - det er så koselig!  Jeg var redd for at ingen skulle komme, siden vi bor rett vedisenav en dritt traffikert vei som bråker verre enn alt.. Men nå er de her, jaaaaa. Små gleder! ♥♥♥

  Det er iskaldt i dag, nå begynnte det akkurat å snø! Akkurat nå liksom. Det legger seg vel ikke, men det skulle jeg ønske det gjorde. Nå har alle de fargerike bladene falt av trærne, Oslo er direkte stygt akkurat nå etter min mening, så vi trenger noen meter med vakker snø. Ikke det at snøen blir så vakker her i byen heller, men bedre enn det vi har akkurat nå. GAAAAAD, jeg gleder meg til å flytte herfra (har jeg nevnt det før kanskje?)

  Om noen timer skal jeg på jobb, jeg hater å være på jobb om kvelden av den simple grunn at jeg heller ville vært hjemme med mannen min. Jeg hater å være hjemmefra på kvelden, det er mye enklere på morgenen... Heldigvis jobber jeg med verdens beste kollega i dag, islandsjenta mi. ♥

  Jeg har ikke noe lurere å komme med akkurat nå.

 • Publisert: 04.11.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • julenisser og angstanfall

 • Publisert: 02.11.2016, 16:39
 • Kategori: Dagbok
 • Det ble ikke noe hook up med venninna mi igår, det ble angstanfall og tusen tårer isteden. Klærne var på, sminka var lagt, beina stappet jeg ned i skoene, så skulle jeg bare gå ut av døra... Det klarte jeg ikke. Jeg hadde gledet meg hele dagen, kjøpt en liten julenisse for å se henne smile. Så ble jeg redd, så forbanna redd. Ristingen og tårene kom, de ukontrollerte ordene som ramler ut av munnen i høye hikst, panikken.

  Jeg fant trøst hos den lille grånissen jeg hadde kjøpt til venninna mi, så i dag måtte jeg kjøpe en til meg selv også.. heldigvis var samboeren hjemme også, da blir jeg fortere "normal" igjen.

  Overlevde jeg? Ja. I dag er den gode innstillingen min tilbake, venninna mi forstod meg, og trøstet meg over meldinger. Faen så heldig jeg er. Jeg prøver igjen i morgen!

 • Publisert: 02.11.2016, 16:39
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • curly morning

 • Publisert: 01.11.2016, 08:20
 • Kategori: Dagbok • Shiiit nå har jeg dårlig tid altså! Hej hej halå, stakk innom for å.. Vise dere krøllene mine? Haha. Må straks ta på meg beina og tusle til bussen, jobben kaller (seks vakter denne uka) Det er bare fantastisk, siden skatten er halv på desemberlønningen!! Håper jeg får råd til julegaver i år, er så kjipt å være kjip. Nå babler jeg alt for mye, jeg har ikke tid til det.. Jeg skal ut å treffe ex-roomie etter jobb, har ikke sett henne siden vi flyttet fra hverandre nesten. Håper du får en strålende tirsdag, selv om været suger! ♥

 • Publisert: 01.11.2016, 08:20
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • kjærleiken.

 • Publisert: 30.10.2016, 10:00
 • Kategori: Dagbok
 • coffe and cookies for the soul ♥

  Denne sangen, så lenge siden jeg hadde hørt. Husker du den?

  Vi tok en gåtur sammen i høstværet, igjennom Bjølsenparken under de høye løvtrærne, forbi en gammel scene og ut på andre siden. Sola varmet med sine svakeste stråler og de gule, grønnbrune løvene dekket stien foran oss. Så fredfullt, så frydfult for øyet - et slikt øyeblikk du kun deler med en som kjenner deg, en som vet hvem du er når du kanskje ikke selv gjør. Kjærleiken og høsten, Oslo - du kan skape de mest magiske øyeblikk en gang i blandt. Vi er et sånt par, som de synger om i sangene og som inspirerer til hollywoodkliss. Vi velger kafeén med minst folk, med komfortabelt og vintage interiør - der borte, på hjørnet med de store vinduene. Kaffen er nytraktet, vi ler av at min kopp ser ut som en suppeskål. "Det er sikkert skikkelig inn" sier jeg og løfter haka for å se mer selvsikker ut. Han smiler og rister på hodet. Så sitter vi der, snakker litt, mye, snakker ikke. Interesser, tanker og drømmer.

  Du och jag ♥

 • Publisert: 30.10.2016, 10:00
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • atm

 • Publisert: 27.10.2016, 12:10
 • Kategori: Dagbok
 • ♥ Skulle ønske jeg hadde en bunnløs kopp, så jeg kunne drukket sitron-te for alltid.

  ♥ Boken til Sophie Elise var alt for bra! Håper at hun en dag setter seg ned å skriver fortsettelsen. Et så lite menneske, med en så stor stemme og et enda større hjerte. Misforstått, forhåndsdømt, sjult. JEG VIL LESE MER!!

  ♥ Gruer meg til å gå ut av huset her på mandag, får vondt i magen av å tenke på det.

  ♥ Mat. Jeg er så sulten, men har ikke lyst på noe.. I alle fall ikke noe av det vi har i skapene. Jeg har lyst på sushi. Kravstor.

  ♥ Jeg må melde skade på iPhonen min igjen.. Tredje fuckings gangen! Jeg har kjøpt denne telefonen for elleve lapper, likevel har jeg bare hatt den i hånda kanskje halvparten av tiden jeg har eid den. Første gang var det en feil, andre gangen var det jeg som klumset den i bakken og knuste både skjerm og kamera. Nå var det en dust som slang seg ut i kollektivfeltet foran meg, så jeg tryna av scooteren og både jeg og kjøretøyet landet oppå iPhonen. Nå er det akkurat som om jeg kan se skjelettet på den, sånne blå røndken-striper i skjermen. faens idioter i trafikken altså..

  ♥ Jeg føler meg lat nå. Har ikke trent på lenge, ikke siden før trafikkuhellet. Neste uke blir en bra treningsuke (forhåpentligvis)! Rumpa mi begynner å forsvinne også nå..   

  ♥ Hockey i kveld, jippiii! Hva skal vi ha til middag? Herregud jeg tenker bare på mat. Og egentlig sitter jeg her dag etter dag og spiser nudler i sofaen... Neida, joda. Lynniiiii, kom å lag våruller til meg.

  ♥ Håper ikke det kommer noen barn å ringer på her til helga når det er halloween, og enda verre - ingen killer clowns. Jeg har balltre i gangen og jaktkniv på soverommet, bare så alle har fått med seg det. Skal selvfølgelig ikke bruke noe våpen hvis det kommer kids, da tar jeg frem mitt andre våpen: kikkehullet i døren og valget om å ikke åpne. Jeg tar godteriet mitt i fred, takk. 

  ♥ Nå synes jeg at Russerne kan dra hjem, den maktdemonstrasjonen de driver med i Østersjøen er skummel. Jeg vil ikke ha noe krig her, spesielt nå som jeg skal flytte til Sverige etterhvert, takk. *leker naiv og dum, slik media og politikere ofte ser oss. Men serr, burde vi ikke pakke sekken og løpe nå, sånn egentlig? Eller skal vi bare sitte her å vente på et smell? Den greia kan sprenge store deler av Europa på et blunk, spesielt fra den posisjonen skipene befinner seg i akkurat nå. Er ingen andre redde? Tro meg, man burde ha litt respekt for Putin. (du skjønner hva jeg mener..)

  ♥ Jeg gruer meg til samboeren skal til tannlegen i morgen kveld. Tannlegeskrekk, og når din kjære skal legge seg å gape under der - så blir man nervøs. Også skal han attpåtil opperere ut en visdomstann, uwææ. Jeg skulle egentlig gjøre det samme en sommerdag for tre-fire år siden, jeg endte opp med en stor ugle-tatovering på armen i steden. Ikke redd for det, si.

  ♥ Det er slitsomt å dusje, eller.. Det er slitsomt å gå inn i dusjen.

  ♥ Hvordan skal jeg klare å organisere/strukturere meg selv når jeg egentlig ikke vil leve etter rammer og rutiner? Jeg vil bare klare alt på impuls jeg, haha. Håpøst! 

  ♥ Blir jeg virkelig 25 år i desember.. Er det 10 år siden jeg var 15 år? Nå går jeg å legger meg.

   

  Har du noen impulsive tanker å dele i dag?

  //Btw: En stor takk for tilbakemeldingene etter gårdsdagens innlegg - dere er best! Hyggelig å lese at flere av dere kjenner seg igjen i det jeg skriver. Finnes ikke noe bedre belønning enn det ♥

   

 • Publisert: 27.10.2016, 12:10
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • sykemeldt and bored

 • Publisert: 22.10.2016, 16:40
 • Kategori: Dagbok
 • Heeei lørdag! Shit, nå går tiden fort! Det er akkurat som om julen er en stor magnet som suger oss saktefort fremover akkurat nå. Denne tiden som gikk så alt for langsomt når man var liten. Tid er en rar ting, jeg kan tenke på det i en halv evighet før jeg går lei..

  Jeg var hos legen her om dagen - ble sendt på rønken (herregud jeg husker aldri hvordan man skriver det? Help.) pluss at jeg ble sykemeldt ut neste uke. Uhell i trafikken skal man ikke ta lett på, det er ofte mye krefter involvert som kan ødelegge ledd, muskler og alt mulig rart.. Så skulderen min skal ikke bære noen bokser med julepynt den kommende uken, den skal bli på sofaen. Ikke kan jeg trene bein heller, jeg ser nemlig ut som en dalmatiner på knærne etter alle blåmerker har modnet også.. Og leggen min er heller ikke god akkurat nå, men jeg overlever med glans. Jeg var heldig som bare fy!

  Lørdag betyr hockey, så noe mer spennende kan jeg ikke tilby akkurat nå. For meg er det kjempe spennende tho', så jeg skal heie meg blå. Ellers så har jeg MYE jobb å gjøre på den personlige fronten med prosjekter og ting, så hele helgen er satt av til netopp det! Jeg kjeder meg egentlig ikke så veldig da... Så blogges vi i morgen.

  Ha en fin fin og bra bra lørdag!

 • Publisert: 22.10.2016, 16:40
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • "livet är inte så roligt alla dagar"

 • Publisert: 20.10.2016, 15:57
 • Kategori: Dagbok
 • Magnesium, tekopp, vannflaske. Hva slags blogger er jeg?

  Jeg sitter i den faste indianer-stillingen med den gode gamle hårdotten på hodet, "skal dette liksom inspirere meg?" sier hjernen min mens øynene betrakter tingene som flyter rundt på stuebordet fra IKEA. Magnesium, tekopp og en vannflaske. Inspirasjonen har aldri vært lengre unna enn i dette øyeblikk. Ferden går rundt blogg.no, hvem skriver hva idag? Vi har fått oss en "badgal-riri" på topplisten, det synes jeg er nice - men, da kommer det ofte jentedrama og intringer rundt det hele - sjalusi? Ja det inspirerer meg mindre enn utryddningspolitikken i Norge akkurat nå så det vil jeg heller ikke skrive om, uansett hvor fine rastaflettene hennes er. Jeg får spare det til en annen regnværsdag.

  Kunne skrevet om bodylotion og cottage cheese, men hvem bryr seg egentlig? Det gjør virkelig ingen forskjell. Det blir litt som å snakke om Kim Kardashian og Mikael Kors fem timer i strekk, unødvendig. Det er fortsatt krig, det er fortsatt sult og folk fortsetter og mobbe hverandre. Neida vi lukker øynene, jeg skal bare sette meg ned i bolia-sofaen min og slenge på meg fem lag med chanel-brunkrem før jeg trykker ræva mi inn i teslaen. Splittet på midten, det er slik jeg føler meg store deler av dagen, livet.. Hver gang jeg poster et meningsløst innlegg, så får jeg dårlig samvittighet. At jeg kan sitte her i trygge Norge og klage på ting som jobb og skole, snakke om at shampoen ikke nådde opp til forventningene eller noe så viktig som været - mens folk lever i kjellere, blir sendt "hjem" til et fremmed land og opplever død og fordærvelse på meters avstand. Neida, jeg skal bare en tur på Joe and the juice og ta bilde av den flotte advocado-toasten min.. Mens norske politikere har bestemt seg for å plaffe ned 47 av 68 ulver og Hillary og Trump kaller hverandre for "puppets". (hva skjeeeeeer i verden om dagen mann? am i right?)

  Jeg synes det er fint når andre kan skrive om hvilke produkter som gjør hva, men i virvarret av pålitelige og upålitelige influencers finner man enda et i-lands-problem: hvem kan man egentlig stole på? Så jeg dropper hele hudpleierutinen og lar eksperten på the skin fikse det. For ja, jeg er jo overfladisk også. Jeg er født i et land av muligheter, vi har så mange utveier og valg vi kan ta og det er konkuranse om plassene. Vi spisser albuene og strekker på nakken for å komme oss frem, noen ganger tramper vi rett over andre mennesker på veien mot målet. Det er press, stort press fra alle kanter og det er ikke bare bare å ha en psyke som overlever de verste stormene. Samtidig er det viktig å få en utdannelse, få seg en jobb og familie.. Det er på måte bare 'noe man skal' uten at flertallet setter spørsmålstegn ved det. Stress? Ja. Vi får med oss at mennsker sulter og at bomber slippes, vi er ikke blinde. Tankene og bildene av utsultede barn treffer oss alle, og samvittigheten tar oss. Vi har forstått at vi ikke er imune mot ondskap, men vi putter på et forbanna bra show for omverdenen mens grøten står i midten.

  De siste ukene har jeg virkelig gått i meg selv, lesertallene gikk opp og jeg følte plutselig et større ansvar. Vi snakker ikke om mer enn litt over 100 individer, men det er viktig for meg å være ekte når alt kommer til alt. Vet man ikke hvem man er, da kan man neppe være ekte. Jeg vil skrive om ekte mennesker og situasjoner, litt krig og litt død, drømmer, mål, kjærlighet, musikk og poesi, sterke meninger og store spørsmålstegn - alt dette, uten å ha dårlig samvittighet. Den forbanna samvittigheten altså, den tar knekken på meg hver eneste gang.

  Så hva slags blogger er jeg? En barnslig men voksen en, til tider usikker. Mer finner jeg nok ut av på veien, men ektehet er stikkordet jeg kommer til å jobbe etter både på denne plattformen og den jeg lever i. Ikke alle dager er perfekte, tvert i mot så er fåtallet perfekte. De aller fleste dager er fine, men ikke perfekte - vi er ikke perfekte, noen av oss. Jeg er et uperfekt individ blandt millioner, så det kan nok dukke opp et bilde av noen shampoo'er og en advokado-toast her igjen også, og ganske mye interiør.. Men, det skal ikke være grunnmuren.


  "stjal" dette bildet av Sophie Elise, synes det var så veldig flott, passende og beskrivende.
   

  Blaaaah, er det noen som tenker like inviklet som meg? haha, jeg liker det. Det jeg prøver å si er at: livet er ikke alltid like perfekt, ikke hver eneste dag trenger å være perfekt. "Perfekt" kan være så mye, du velger selv - og det skal jeg huske. Overskriften kom fra samboerens munn i sta, han skal opperere ut en visdomstann i dag..


  Skjønte du noe som helst av dette virvarret, så legg gjerne igjen en kommentar! ♥

   

 • Publisert: 20.10.2016, 15:57
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • krem utenfor komfortsonen.

 • Publisert: 30.09.2016, 13:09
 • Kategori: Dagbok
 • Hei på deg, og hei fredag!

  Nå sitter jeg langt utenfor komfortsonen min å slurper i meg krem.. Neida, jeg kødder. Jeg sitter alene på Starbucks i Nydalen.. Hadde egentlig planlagt å skrive at dette er utenfor komfortsonen min, men nei - det er ikke noe big deal!

  Rundt meg sitter det strigla BI studenter med dyre vesker og polo-skjorter, her sitter jeg med hull i strømpebuksa, grå _alt for stor_ strikkelue og ikke et gram sminke i ansiktet. Jeg elsker det! Jeg elsker å kunne gi faen, og de dagene jeg klarer det viser seg å være de beste. Vi er alle mennesker her, vi er like mye verdt.. Og en strigla BI-student er 9 av 10 ganger forhåndsdømt de også, av folk som "meg". De har selvfølgelig andre ting å tenke på også, hvem vet hva de sliter med? Karakterer, kjærester, venner og familie.

  Det er de få gangene jeg gjør dette at jeg virkelig får ro. Jeg kan sitte i timesvis å høre på summen av samtaler som ikke tilhører meg selv, tankene blir plutselig mye lettere å nøste opp og perspektivet kommer sakte men sikkert tilbake.

  Jeg prøver å finne tilbake til meg selv, inne i meg selv - hvis det gir mening? Føler at jeg har forandret meg så mye siden jeg startet på skolen i fjord høst, negativt da altså. Jeg har blitt et offer isteden for en fighter, det kan vi faktisk ikke ha noe av lenger - for livet er ikke like morsomt når man tenker på den måten.

  Prøv å gi litt faen i helga da, det er så digg. Har du lyst til å sitte alene på café så gjør det! Vil du gå uten sminke så gjør det, og synes du det er digg å gå med joggebukse på skolen - så gjør det!

 • Publisert: 30.09.2016, 13:09
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • Hva skjedde egentlig i natt?

 • Publisert: 25.09.2016, 09:44
 • Kategori: Dagbok
 • Den sorte fuglen stirret på meg utenfor kjøkkenvinduet, den stirret meg langt inn i sjelen. Plutselig trykte den hodet igjennom den lille sprekken, og etter kom kroppen. Jeg prøvde å skrike i dét den fløy rett mot ansiktet mitt, det gikk ikke - halsen var full av sand. Hvor fuglen ble av vet jeg ikke, men jeg prøvde å fortelle R om den. Han skjønte ingenting av hva jeg prøvde å si, og jeg begynte å bli desperat. Han løftet en finger og pekte mot noe bak meg, jeg snudde meg og så en massiv tre-boks. Jeg ble livredd for denne boksen, av en eller annen grunn - og det var da jeg først tenkte det; jeg drømmer?

  Jeg prøvde å skrike, men det gikk ikke. Jeg var våken, men øynene mine var igjen? Jeg turte i alle fall ikke å åpne dem. Plutselig stod jeg utenfor soverommet og så inn, R lå halvveis ut av sengen og gjemte seg for noe bak meg. Det var noe bak meg hele tiden, "hva faen er det her". Fornuften kom inn i hjernen min, samtidig som drømmen fortsatte og jeg var totalt lammet. Plutselig lettet jeg opp fra gulvet og alt begynte å sveve rundt meg, jeg ble ekstremt svimmel og kvalm. Når treffer jeg taket!? Det gjorde jeg aldri.

  Jeg prøvde å bevege armer og bein, åpne øynene og skrike høyt. Men noe presset meg på magen, og halsen var fortsatt sandpapir - ikke en lyd kom ut i virkeligheten. Til slutt klarte jeg på en eller annen måte å finne krefter nok et sted til å få ut et par små klynk, mens bena mine syklet. R våknet etterhvert og fikk ristet meg ut av det hele. Herregud hva skjedde egentlig med meg i natt? Det er noe av det skumleste jeg har vært med på. Da jeg våknet ordentlig var jeg først veldig redd for å se ut i rommet, jeg følte at det var fylt opp av skumle skapninger fortsatt - så ekte var "drømmen". Jeg var veldig engstelig for å sovne igjen, så jeg tvang meg ut av trøttheten som skylte over meg i bølger av utmattelse. Kroppen min kjentes tung som bly! Til slutt sovnet jeg igjen, og heldigvis så sov jeg bare denne gangen.

  Herregud, jeg håper jeg aldri opplever det der igjen. En gang drømte jeg at jeg stod opp å kikket ned på meg selv i senga, det var også drit-skummelt. Men, noe som dette har jeg aldri vært med på. Jeg var våken, men drømte fortsatt mens kroppen min var helt lammet og jeg kunne ikke skrike.. Noen andre som har opplevd lignende?

  Hjernen vår er fantastisk, men creepy..

 • Publisert: 25.09.2016, 09:44
 • Kategori: Dagbok
 • 6 kommentarer
 • Hei fra jobb!

 • Publisert: 21.09.2016, 14:00
 • Kategori: Dagbok
 • Heisann! Hvordan har dagen vært så langt?

  I går var jeg ute i det flotte været sammen med mamma, søster, tantebarn og mormor. Vi spiste på en hyggelig restaurant midt i solen - fish n' chips ble det på meg. Veldig godt, og veeeldig mektig.

  I dag har jeg en liten nedtur. Det virker som om alt går i mot meg igjen.. Folk jeg trodde var vennene mine, takler dessverre ikke at jeg gjør noe bra, så kommentarer blir lagt igjen av uhyggelige karakterer. Jeg forstår ikke hvordan noen kan bli så grønne av misunnelse.. Og ps. Når du legger igjen en kommentar på blogg.no så kan man lett finne ut av hvem du er via ip-adressen, når du har vært "dum" nok til å slenge med leppa mot en bekjent under falskt navn. Det sårer, men jeg kommer meg over det - slike folk trenger jeg ikke bruke et sekund på, eller beholde i livet mitt. Bare synd folk oppfører seg slik.

  Men men, ja ja.. "Det kommer en dag i morgen", som den rødhårede jenta ved samme navn som meg synger.

 • Publisert: 21.09.2016, 14:00
 • Kategori: Dagbok
 • 9 kommentarer
 • Kjapt innom

 • Publisert: 14.09.2016, 09:59
 • Kategori: Dagbok
 • Hei sveis!

  Nå sitter jeg på jobben, har tømt i meg en kaffekopp og er klar for dagens arbeid.

  Ønsker alle arbeidene og studerende der ute en dag fylt med ekstra motivasjon og masse smil <3

 • Publisert: 14.09.2016, 09:59
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • verdens beste jenter og sommer i september

 • Publisert: 11.09.2016, 17:40
 • Kategori: Dagbok


 • DET STEKER FOLKENS!

  Asfaltjungelen glinser i solens intense stråler, det er midtsommer-vær i hovedstaden denne søndagen - da passet det perfekt med en kaffedate i solsteika med verdens beste jenter. Bogstadveien var varm og ønsket oss hjertelig velkommen til å slå oss ned, utendørs! Altså, høøø.. Det er utevær i september, og uten-jakke-ute-vær tilogmed. Nå skal man absolutt ikke klage. ♥

  Vi skravlet bort tre timer med hver vår frappino, og jeg kosa meg som jeg alltid gjør når jeg er med en av disse to, eller bedre - begge på en gang! Skjelden vare i disse travle dager, det er viktig å sette pris på hvert øyeblikk man får med vennene sine - det trengte vi aldi å tenke på før. Plutselig skal noen levere en master, har fått seg ny "voksenjobb" og full timeplan - så sett pris på ALL den tiden du har i tenn - og tjueårene, plutselig er du mer travel enn du trodde du noen gang skulle bli.

  PERFECT DATE WITH MY GIRLS ♥

   

  Det er så digg å få skravlet litt, det har jo skjedd så mye på én sommer i alles liv - jeg elsker oppdateringene! Jeg er så heldig som har venner som dette, vi har holdt sammen i storbyen siden vi flyttet hit - alle tre faktisk. Vi trenger ikke snakke sammen hver eneste dag, men vi vet at vi alltid kan plukke opp telefonen å ringe hverandre hvis det skulle være noe. Det er vennskap det, uten press og forventninger. Nå skal vi prøve å møtes minst en gang i måneden og snakke sammen, ta et glass vin eller en kaffe. Neste uke skal jeg hjem til hun ene og ha en liten shoot med henne, lillebroren og kusinen - gleder meg! Dere får selvfølgelig se litt av resultatet.

   

  Man er heldig når man har verdens beste venninner, det har jeg! Vi skal bli som klisjéene sier; bli gamle og sitte i rullatorer sammen. Håper sola steker like hardt hos deg som den gjør hos meg, og at resten av søndagen blir perfekt. ♥

 • Publisert: 11.09.2016, 17:40
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • epic fall

 • Publisert: 07.09.2016, 17:17
 • Kategori: Dagbok


 • Det er ikke så kult å blogge om været hele tiden, men det fantastiske sommerværet vi har her i Oslo akkurat nå er verdt å nevne igjen og igjen. Fy flate så greit det er at høsten kommer når den oppfører seg så pent! I LIKE ♥

  Kom hjem fra jobb i fire-tiden og har ikke gjort så mye siden det, bortsett fra å sette en stakkars sprekkeferdig plante i litt ny jord. Har ikke råd til å kjøpe stor potte akkurat nå, så den bor foreløbig i en champagne-kjøler - ganske stilig egentlig. Plantene mine er barna mine, jeg snakker med dem og steller dem daglig. De får litt ekstra skryt når det kommer en ny gren osv.. Neida, joda. #plantlady Jeg hadde en orkideé som varte i tre år(!) jeg er ganske stolt over det faktisk. Fikk litt skryt at blomsterdekoratør-venninna mi da vi var roomies, det er stas.

  Nå skal jeg slenge sammen et innlegg til som kommer litt senere ikveld, sjekke om fotballfrua eller mammatilmichelle har dratt til føden, så blir det vel noe middag etterhvert. Noen som har tips til middager foresten? Jeg sliter så ekstremt med fantasien på kjøkkenet om dagen (les: det siste året) og det suger.

  Vi blogges ♥

   

 • Publisert: 07.09.2016, 17:17
 • Kategori: Dagbok
 • 7 kommentarer
 • blåtirsdag?

 • Publisert: 06.09.2016, 10:30
 • Kategori: Dagbok
 • Hei tirsdag, du kom fort.

  Jeg holder sengen i dag. Rett etter middagen i går kom alt sammen opp igjen, sammen med heftige magesmerter og svimmelhet. Helt siden jeg gikk på veggen i sommer, har kroppen min slitt noe ekstremt med etterdønningene. Stress er det verste for en kropp, det kan jeg love deg med hånden på hjertet etter denne erfaringen. Har aldri før vært så mye syk i hele mitt liv.. Nå vurderer jeg å bestille time på volvat for nye blodbrøver, ettersom majorstuehuset legesenter egentlig "driter" litt i pasientene sine. Eksempel; Jeg ringte de i sommer å fortalte om at psykologen min anbefalte meg å dra til lege så fort som mulig for å ta blodprøver, og for å snakke med legen min om eventuelt støtte til psykolog. Jeg ble møtt av en veldig uinteressert stemme på andre siden av røret: legen din er på ferie. "Ok,  kan jeg få time hos en annen lege da?" Nei, det var umulig. "Ok, så hva om jeg hadde vært suicidal da? Skulle jeg dø i legekø bare fordi du ikke klarer å bry deg om jobben din?" Før jeg slang på røret. Det er helt på trynet! Hun klarte å si at jeg kunne bytte lege også, siden jeg synes det tok så lang tid å få time.. Ja for det tar jo bare fem minutter eller? Og at jeg kunne dra på legevakten eller ringe 113 hvis det var akutt. HAHA, tenk å være så frekk i kjeften mot en pasient som der og da faktisk hadde psykiske utfordringer å deale med. Det er ikke godt nok!

  Tenk på eldre mennesker og folk som kanskje ikke tør å si ifra på samme måte, skal man godta slik behandling fra fagfolk? Nei, det synes jeg absolutt ikke. Faen til grådig frekkhet å lite respekt for andre.  Så her ligger jeg. Prøvde å få i meg litt chockopops som du kan se, det gikk ikke så bra.. Kommer sterkere tilbake! ♥

 • Publisert: 06.09.2016, 10:30
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 05.09.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  VÆRET, herregud for et fint høstvær vi har hatt de siste dagene. Jeg må bare ta av meg hatten og bøye meg i støvet, fantastisk jobbet gamle Norge!  OG, at jeg har fått i gang treningen igjen. I dag var samboeren med også, vi har faktisk aldri vært på trenings-date sammen før. Det var på tide nå, og gleder meg til å gjøre det masse fremover. ♥  NEDTUR
  Det må vel være at vi har gått ut av sommermånedene og inn i de kalde? Men, som sagt er været så bra nå - så ingen grunn til å klage riktig enda. Ellers er det jo kjip å være blakk, men herregud det kommer da bedre tider. Jeg føler at nedturene er små bagateller, men samlet blir de en stor ball som triller over meg nå og da. Akkurat i skrivende stund sitter jeg veldig tilfreds, nydusjet og glad så ting føles ganske enkelt. Da er det lite som føles verdt å klage på!

  CRAWING
  Vi GLEMTE å bestille totenflak til helga, så lørdagskosen ble satt på vent.. Du kan jo gjette hva jeg har crawet hver dag. Ellers har jeg en hang-up på sitron-te, og har drukket opp alt vi har i huset. Fader!

  MUSIKK
  Endret dette punktet fra "sang" til "musikk" ettersom jeg har mange favoritter og skifter veldig mellom hver uke, jeg kommer tilbake til gode gamle hele tiden, osgså finner jeg nye favoritter litt her og der. Også elsker jeg å snakke om musikk, så dette fortjener litt ekstra space.

  Denne uka har det blitt mye "enkle" sanger, ettersom jeg bruker dette på trening. Favorittmusikken min er så ubeskrivelig bra i mine ører, så jeg klarer ikke å fokusere på så mye annet når jeg hører på sånt. Så det har gått i Miley Cyrus, Julie Bergan og litt den veien. Tøffe damer med attitude er bra når man trener! Ellers har Drapth kommet med en ny plate som jeg snart skal sjekke ut, han er helt magisk! Så hvis du liker hiphop type: 'state of the art', så er det bare å søke han opp med en gang!

  BESTE KJØP
  Vi har to kaffemaskiner fra før her hjemme, men spør en hver svenske - det er ikke nok!  Jeg trodde nordmenn var de store kaffedrikkerne jeg, men der tok jeg visst grundig feil. Vi har i alle fall fått en ny kaffemaskin i hus, og til min store glede er det melkesteamer på den!! ♥ Vanlig sort kaffe går ikke sammen med mine smaksløker, så her blir det mye mocca og latte fremover. JIPPII! Vi skal nemlig spare mye penger på denne, siden man bruker bønner og ikke kapsler - noen som faktisk er ran til salgs..

  TANKE
  Noe jeg tenker på hver eneste dag er å prøve å se det positive i alle situasjoner. Jeg har vært ekstremt negativ det siste året, og ting har vært mye tyngre å takle enn de pleier. Nå prøver jeg å tenker på å ikke dra meg selv ned, ikke ta ting så tungt, og heller bare jobbe igjennom stormen slik jeg alltid har gjort før. Det er vanskelig, og en prosess - men, man kommer dit!

  SER FREM TIL
  Jul, at ting blir lettere og mer stabilt mtp jobb, at vi skal flytte til sommeren og alt som kommer med det. Jeg har masse å glede meg til!

  BILDE  Hahaha, ikke ukas peneste bilde. Men jeg ser så glad ut, og det er det viktigste! "Jeg heter Annie, og jeg er fotogen.." må bare fortsette å lure meg selv til å tro det.

 • Publisert: 05.09.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • a shitty day but then you press play

 • Publisert: 04.09.2016, 13:01
 • Kategori: Dagbok


 • Ja, da var det altså søndag igjen.

  Her går det i sakte tempo med kaffedrikking, mattepugging (ikke jeg heldigvis) og youtube. Jeg elsker å nerde på youtube, man finner ALT der! Jeg er nesten villig til å tro at du kan lære deg absolutt alt på youtube, jeg har lært ekstremt mye i hvertfall. Alt fra å lage forskjellige fletter, til hvordan man bruker photoshop og indesign har jeg plukket opp på den flotte internett-siden. Det er avhengighetsskapende, og i dag har jeg vært innom norsk musikk, miley cyrus - best moments, kristin og dennis, fails of the week og mikey bolts og noen all time faves som hilltop hoods og bliss n eso.

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, men å slenge sammen noen flere innlegg blir det nok i det minste. Deilig å ikke ha noe spesielt man _må_ gjøre på søndager synes jeg, man trenger en liten break på slutten av uka, i alle fal jeg!

  Hva skal du i dag? ♥

 • Publisert: 04.09.2016, 13:01
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • jeg tok på meg klær i dag

 • Publisert: 03.09.2016, 14:58
 • Kategori: Dagbok
 • Hei lørdag ♥♥♥ endelig er du her.

  Vi har tatt oss en liten tur rundt i Nydalen i det flotte høst-været, sola er helt kriminell i dag! At jeg har overlevd en hel sommer uten solbriller nå, er jo bare helt sykt - eller, det betyr kanskje at jeg har vært alt for mye inne? Uansett så klarer jeg nesten ikke å holde øynene åpne på bildene på grunn av det sterke lyset, men hvem bryr seg? Det er jo så digg.

  Vi tok en tur opp på akademika på BI også. Samboeren trengte nye spiralhefter etter bare to uker på skolen! Nå kjøpe vi en 5-pk til 80 spenn, så det varer kanskje en måned eller to da? haha, stakkars fyr - jeg er så glad det ikke er meg denne gangen, er det lov å si? Men fy så flink, jeg skjønner ikke en dritt av matte, kjemi eller fysikk.. Men, jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe til og prøver å holde kjeft så han skal få konsentrert seg. Det er ikke alltid like lett tho'. Men uansett, akademika har bra greier altså, hvis du er en stakkars student dette året.

  Nå må jeg faktisk lage litt mat her, magen skriker å bærer seg som ti ville høns. Så skal jeg redigere litt flere bilder, og bare ta livet heeelt med ro. Deilig med en fri-lørdag nå, så det skal nyyytes helt ut i fingerspissene. På mandag er det jobb igjen og tiden flyr, snart er det bare 9 måneder til vi flytter ♥ Hva skal du i dag? Og hva gleder du deg til akkurat nå?

  Kom deg ut og nyt sola hvis den er der du bor også!

 • Publisert: 03.09.2016, 14:58
 • Kategori: Dagbok
 • 9 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 21.08.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  At jeg fortsatt klarer å følge "timeplanen" som jeg har hengt opp på kjøleskapet - nå er jeg på den tredje uken, og ting føles mye mer oversiktlig og strukturert. Hverdagen har en mening igjen - komme seg fremover og utrette ting for meg selv! Jeg har skrevet opp hvor mange timer jeg jobber, og hvor mye jeg tjener per vakt. Da blir man plutselig mye mer motivert til å jobbe, og dørstokkmila er ikke like lang hver gang. Jeg synes det er så utrolig kjipt å dra på jobb på kveldstid når mannen og "alle andre" er hjemme, og er "bortskjemt" med å alltid ha ordnet meg heltidsstillinger fra jeg var 16 år og frem til i fjord før studiene mine startet - men dette hjelper altså på å gjøre hverdagen min bedre. Haha, jeg er en femåring i hodet, men man er den man er og man kan alltids jobbe med seg selv!

  NEDTUR
  Når norge tapte mot Russland i OL-semifinalen.. Jeg har furta over det siden det skjedde. Vi kan så mye bedre, egentlig! Nå tok Russland gullet da, og vi fikk heldigvis bronsje. Neste gang Russland, neste gang! Jentene gjorde ganske mye småfeil i mine øyne, men de jobbet hardt og kan gi seg en klapp på skuldra. Skulle vi ha vunnet, så måtte vi ha tatt med oss A-gamet, og det gjorde vi desverre ikke akkurat denne dagen. Shit au! Grunnen til at man blir så skuffet er jo at man er så bortskjemt med håndball-gull til de jentene her til lands haha! Jeg ELSKER håndball.

  Og tegnebøkene vi bestillte fra Ebay kom - og de var kjempe små og ikke slik de så ut på bildet i det hele tatt. Heldigvis kostet de bare 12 kr, som vi kan få tilbake hvis vi orker å sette oss ned med det. Haha, jeg synes vi skal - det er jo en prinsippsak!


  TANKE
  Tenker mye på hvordan jeg kan forbedre bloggen og gjøre alt større, jeg har planer om å jobbe mye med dette fremmover og bruke den mer til en kreativ plattform også. Har du noen tips til hvordan jeg kan forbedre, hva jeg kan ha mer eller mindre av si gjerne i fra! Det finnes ikke noe bedre enn konstruktiv kritikk. ♥


  CRAWING
  Cottage Cheese og syltetøy. Det er så digg egentlig, og så enkelt - og et sunnere alternativ! Og slenger du på litt mørk sjokolade og nøtter eller noe annet digg, så kan man jaggu' spise det som dessert også! Midt i uka, digg.
  BILDE

  Likte lyset i dette bildet. Det var så deilig og varmt den dagen - kanskje en av de siste ordentlige sommerdagene i år?

  MEST LESTE INNLEGG
  "a little getaway that only music can create"


  BESTE KJØP
  Jeg har ikke kjøpt noe denne uken, bortsett fra mat fra kolonial - så det må bli det beste og kjedeligste kjøpet denne uken. Mat er godt, men dritt å bruke penger på.. Jeg digger foresten kolonial fortsatt, og vi sparer så mye penger på å ikke gå innom butikken. Lureste avgjørelsen vi har gjort siden vi flyttet sammen tror jeg!

  SANG

  Gipsy Kings - volare

  Haha, styleconnection postet denne som ukas sang forige uke - og etter det har jeg hatt den på hjernen. Den er så sommerlig og festlig at jeg må smile hver gang jeg hører den, også er det jo umulig å ikke synge med!

   

   

 • Publisert: 21.08.2016, 18:00
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • kamp i natten

 • Publisert: 19.08.2016, 12:55
 • Kategori: Dagbok

 • //ny header, hva synes du?


  Hei fredag ♥

  I går gikk vi å la oss litt etter klokken 20, ikke fordi vi er et gammelt ektepar - men av den enkle grunn at vi er renbarka håndballfans og ekstremt glade i norges gulljenter begge to. Russland møtte Norge rundt halv to tiden inatt - og det ble en thriller! To ekstraomganger med ren jævelskap når det kommer til spenning, jeg hadde så vondt i magen på slutten at jeg nesten var glad når det var over.. Selv om Norge tapte. Det skikkelig nedtur å ikke ta OL-gullet i år, men fy faen for en kamp vi ga dem! Jeg heier på dere i bronsjefinalen. ♥♥♥

  Jeg har vært hjemme fra jobb i dag også, formen er ikke på topp akkurat nå. Jeg krysser fingrene for at jeg kan dra på jobb i morgen, må få med meg helgetilegget på lønna vet du! Penger ass, evighetsarbeid. Nå kom mannen tidlig hjem med en pappvin under armen, så her blir det fredagsmys uansett i alle fall. Nå skal jeg sette meg ned å prøve å dirke opp låsen til den skrivesperra som har lagt seg over hjernen min de siste dagene.

  GOD HELG!

 • Publisert: 19.08.2016, 12:55
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • a little getaway that only music can create

 • Publisert: 18.08.2016, 12:34
 • Kategori: Dagbok


 • God torsdag ♥

  Jeg våknet tre ganger i natt med hakkende tenner og klissvåt dyne, nå er jeg så dritt lei av å være småsjuk hele tiden. Har vært hos legen med dette tre ganger uten å finne en forklaring, så jeg konkluderer med at jeg har kommet i en tidlig overgangsalder og prøver å ignorere angsten som forteller meg at jeg har diabetes, zika-virus og fem forskjellige krefttyper på en gang..

  Nå sitter jeg i sofaen med min faste favorittkopp og leser blogger mens jeg hører på musikk. Jeg elsker "pappapostene" til Jan på bloggen til Anna, og må få det med meg hver eneste uke, han er så hærlig! Og selv om jeg har null interesse for babyer så gleder jeg meg kjempe masse til termindato både for Anna og Caroline, jeg følger med som en hauk! Hahah. Bloggslave sa du? Den eneste bloggen jeg absolutt IKKE klikker meg inn på lenger er SRAAD, sorry girl! Du er kjempe søt og sikkert ekstremt flink til det du driver med, men når man rakker ned på folk som setter pris på #sunnfornuft og setter tiltaket i et dårlig lys - så nekter jeg å være med på å finansiere den søte jentas neste opperasjon, så jeg slutter å klikke meg inn. Hadde Ida Wulff eller Kristin gjort det samme, så måtte jeg nok sluttet å lese dem også, så det handler absolutt ikke om "tryne-faktor" her. Prinsipper og meninger folkens, det er viktige verdier synes jeg. NOK OM DET!


   

   

  Et mysterium; HVORDAN BLIR HÅRET MITT SÅ FABOLOUS NÅR JEG SOVER? Med all kaldsvettingen og greier, ser ut som en hårmodell når jeg står opp jo. Men, det er bare foran! Bak ser det mer ut som om jeg er i slekt med Bob Marley. Legg foresten merke til den søte lille "ferie-magen" jeg har skaffa meg! Har du ikke sånn på slutten av sommeren så vet du ikke hva cheesedoodles og blåbærpai er! Det er jo viktig å ha noe å jobbe med på treningsstudioet ikke sant, så man ikke bare henger rundt å driver dank.. ♥ Nok selvskryt for i dag.
  Jeg skulle blogge i går, men så fant jeg ut at komfyren var litt skitten. Jeg satt meg ned på gulvet for å skrubbe den, demonterte knappene og hele pakka - da var det gjort! Før jeg visste ordet av det hadde jeg vasket og ommøblert hele kåken, organisert to skap og ryddet ned alle overflødige ting i boden, vi stod på hode her begge to. Vi har en tendens til å smitte hverandre med organiseringen her hjemme - hvor heldig er jeg som har en mann med like mye støv på hjernen som meg selv? Jeg fikk tatt med høsten inn på soverommet også, men den får holde seg der inne en stund enda! Vi er ikke helt klare for høst her ute i stua enda kjenner jeg..

     Nå skal jeg fortsette på et innlegg jeg har jobbet på til dere i to uker snart! Jeg kommer meg aldri videre fordi det handler om musikk, og jeg skal lage en feelgood høst-liste som man kan kose seg med under de siste varme solstrålene, eller inne i godstolen med en varm kopp kakao. Problemet mitt er bare at jeg blir så sinnsykt lost i musikken! Jeg ELSKER musikk, jeg kan ikke leve en dag uten. Plutselig er jeg inne på et random album og hører igjennom alle sangene, mens timene bare flyr forbi. I går fikk jeg plutselig hang up på gamle Eminem-sanger, og da er det gjort.. Mannen er jo genial, og tiden rant igjennom fingrene på meg - igjen.  Haha, jeg er håpløs - men det kommer! Jeg blir hjemme fra jobb med feber i dag, så kanskje jeg kan utrette noen mirakler fra sofaen så lenge.

   

  ♥♥♥

 • Publisert: 18.08.2016, 12:34
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • sommeren er tilbake

 • Publisert: 16.08.2016, 19:32
 • Kategori: Dagbok
 • Så sykt deilig med varme solstråler ute i dag! Jeg har vært på jobb i hele dag, men fikk med meg sola da vi gikk for å levere telefonen min inn til reperasjon. Jeg skjønner ikke vitsen med å sende den inn egentlig, de kommer bare til å se på papiret, kaste telefoen i en beholder med mange andre og sende meg en ny en.. Telefonen er defekt, såppas skjønner jeg også - og apple bruker ikke penger på smålige reperasjoner. Men men, to uker må jeg altså vente på å få babyen min tilbake. Alle andre iPhoner føles så veldig små nå, jeg savner den store skjermen!

   

  ♥♥♥

   

 • Publisert: 16.08.2016, 19:32
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 14.08.2016, 18:20
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  Ukens opptur er at jeg har fått ordnet meg flere vakter på jobb utover høsten og ut året. Det er hardt å gå fra heltidsjobbende til student, for så å gå fra student til deltidsjobbende og samtidig fikse en heltidsstilling igjen. Det er KAMP om plassene over alt nå, og sikkert spesielt i Oslo - det virker i alle fall sånn. Men, nå virker det som om jeg har ordnet en 80 - 100% stilling igjen, og da kan skuldrene senkes tilbake til menneskelig høyde.

  Jeg er også bedt til Sverige og svigers til jul, noe jeg har veldig lyst til. Har aldri feiret svensk jul, eller jul i utlandet før så det hadde vært en artig og ikke minst "mysig" opplevelse. Jeg som er "foodie" og elsker ny mat ser frem til å prøve ut den svenske buffeten på julaften. Smaskens! Jeg kommer til å savne familien og norsk jul også sikkert, men det kommer mange flere år! Jeg elsker nye opplevelser, og andre smaker og kulturer. ♥ Nå gjelder det bare å få fri fra jobben..


  NEDTUR

  Enda en fin uke er forbi, og jeg har ikke så mye å klage på. Nedturen er vel at jeg egentlig skulle vært i dåpen til niesa mi i dag, men av forskjellige grunner så er jeg ikke der. Hun kan i alle fall forvente seg en fin gave, som ingen andre i verden har!

  EDIT: NEI! Den største nedturen er at min splitter nye iPhone 6 plus ikke fungerer! Det er "ingen signal" all the way. Jeg har feilsøkt og feilsøkt, og nå må jeg ringe telenor å sette igang en hel prosess! JEG HATER LIVET ATM. Jeg elsker nemlig den telefonen like mye som puta mi. Den har så stor å fin skjerm, rosegull og verdens beste telefonkamera. Jeg dør.. Tenk at jeg glemte det når jeg skrev dette innlegget, snakk om fortrengelse.

  .. Og er det bare meg, eller er sommeren på hell? *verdens størte sutrefjes* Jeg tviholder på sommeren en stund til, og griller på balkongen i dag. Solstrålene tyter inn verandadøren i skrivende stund. Vi skal få dette til å vare så lenge som mulig, eller hva? Desperat.
  TANKE

  HAHA, må jeg velge en tanke?
  Jeg tenker mye på at jeg vil bli mer strukturert i hverdagen, og helgene også. I dag har jeg virkelig hatt en sånn "drømmedag" hvor jeg har vært skikkelig "fotballfrue" og stått på for å rekke alle tingene på timeplanen. Hvis man er motivert nok, og drømmer stort nok - så kan man få til det meste! Det er en så deilig følelse som venter på meg, når jeg har krysset av alle punktene på lista. Det gir meg så mye! Jeg kan ikke gi meg denne gangen, må bare tvinge meg inn i de nye rutinene. Jeg vil nok takke meg selv senere.


  CRAWING

  Jeg har det motsatte av "crawing" for tiden tror jeg? Jeg blir drit sulten når det nermer seg lunsj-tider, men har ikke lyst på så mye.. Jeg har vært veldig flink til å ta med meg matpakker på jobb de siste to ukene, og tacosalat er jo en fantastisk vinner hver gang. Sånn ellers crawer jeg bare usunne ting som; baguetter med ost og mojitos - men, jeg står i mot! I dag lager vi grillmat med hjemmelagede marinader her hjemme, skal dele alt med dere i et senere innlegg. NAM!   


  BILDE  HAHAHAH! Jeg ler meg skakk.. Jeg ser så sykt "poser" ut på bildet at jeg blir nesten litt klein. Men, jeg er for å være menneskelig å ikke ta seg selv så høytidelig - så jeg deler dette med dere. Jeg er dessuten helt klam i trynet på det her bildet. Det tar på å shoote selfies på badet, med varmekabler.. Noen ganger lurer jeg på om jeg har havnet i en tidlig overgangsalder. LOL! svett.no


  MEST LESTE INNLEGG

  Det mest leste innlegget denne uken var "det burde være forbudt å ta med barna på butikken hvis de ikke kan oppføre seg" som foresten (takk folkens, for at dere sa i fra) hadde den feiteste skireleifen i overskriften hele uken.. Men, det viser jo også at ikke ALLE har behov for å påpeke andres "feil" hele tiden også, og det er egentlig veldig hyggelig. Jeg blir forvirret! ♥ Jeg har endret det nå, så det er ingen grunn til å prøve seg..

  Hyggelig at et innlegg om meg selv og mine særtrekk kan være så populært - vi er så noosey for tiden altså! Jeg liker det, det betyr bare at det fortsatt finnes en fremtid for oss bloggere å stebe etter.

   

  BESTE KJØP
  Beste kjøpet vi gjorde denne uka var å abonommere på tv2sumo, vi får se ALT av OL sendingene GRATIS! Haha, så det beste kjøpet denne uka var gratis. Det er faktisk helt amazeballs, fordi NORGE ER SÅ BEST I HÅNDBALL! Åhh, jeg elsker håndball.

  Og du, fattimannstips/studenttips; Trenger du mat på jobb og jobber etter skoletid? Kjøp en hermetikkboks med lapskaus (eller noe annet) og sett halve i microen. Dette innebærer selvfølgelig at arbeidsplassen har en form for micro eller en stekeplate, men det synes jeg man kan kreve i dette landet? Det er så mye billigere enn fjordland, og det rekker til to dager! Ikke spis det hver dag da, for hjemmelaget stuff er og blir det beste og sunneste valget! Men godt inn i mellom, og fortjent for en stevende sjel.


  SANG

  Sapient - cave
  Det albumet blir mer og mer ridicolous for hver gang jeg hører det! 'State of the art' - nerd, jeg er en selvutnevnt en!

   

  Toodles! ♥

 • Publisert: 14.08.2016, 18:20
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • mangel på solstråler

 • Publisert: 09.08.2016, 11:13
 • Kategori: Dagbok


 • Selvfølgelig dukker sola opp i dag, selvfølgelig når jeg skal jobbe kveld. Den sommeren her har gått alt for fort, og jeg har faktisk ikke gjort så mye bortsett fra å jobbe.. Skulle ønske jeg kunne få med meg et par solskinnsdager før det hele er over igjen, før den lange vinteren - jeg er ikke klar for det enda, kan man noen sinne bli det? Jeg flytter lett til et annet land der sola alltid skinner, så fort jeg har mulighet til det.

  I morgen skal jeg krysse fingrene kjempe hardt for sol på himmelen, da skal jeg nemlig plukke blåbær og sopp med ei venninne. Siden vi ikke har sett hverandre på kjempe lenge, så fortjener vi masse sol! ♥

 • Publisert: 09.08.2016, 11:13
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • ikke helt etter planen

 • Publisert: 08.08.2016, 18:14
 • Kategori: Dagbok
 •  

  Jeg sitter hjemme i sofaen og er helt oppslukt av OL og terrengløp med hest på tv-skjermen, det var vel ikke helt etter planen kanskje..  Jeg satt meg nemlig ned i går kveld og skrev en detaljert ukes-liste hvor jeg planlegger time for time hver dag. Det er et desperat forsøk på å få litt mer struktur i hverdagen igjen, og få tid til alt jeg vil gjøre. Jeg har fortsatt troa på dette her, og mannen i huset har skaffet en printer i dag så jeg kan skrive ut lista hver søndag og henge den på kjøleskapet. Jeg skal ikke bruke printeren til noe annet altså, jeg er jo ikke helt regnskogmorder heller - høhø. Men, idag gikk det ikke helt etter planen..

  Vi skulle dra å trene etter jobb, og jeg skal melde meg inn på et nytt treningssenter som R trener på, og som er mye billigere enn satselixia! Men, som jeg trodde så kostet det penger med en gang å melde seg inn, og det er virkelig ikke noe som heter prøvetime lenger - jeg synes det er så sykt dårlig!! Det har alltid vært sånn at man skal kunne prøve senteret gratis en gang ( i alle fall der jeg kommer fra ). Både på sats, spenst, friskies og svettis og pro gym har hatt det før i alle fall. Alt i Oslo er så sykt upersonelig, det er både bra og dårlig. Ikke så bra når du er på treningsstudioet eller hos legen, da vil jeg helst at det skal være en litt annen stemmning. Jeg må faktisk skryte av Sats Spektrum, de har hatt en evig bra kundeservice ALLTID de fem årene jeg har trent der - og gitt meg fine priser og vært kjempe hyggelige rett og slett! ♥

  Oi, jeg kom ganske langt bort fra poenget mitt her. Men, det ble ingen trening i dag på grunn av fattigdom (haha) og ikke den planlagte middagen heller, da vi glemte å gå i butikken på vei hjem fra senteret. Men, jeg har i alle fall blogget og vært på jobb - så da kan jeg krysse av to punkter på dagens gjøremål!

  Planlegger du ukene dine?

 • Publisert: 08.08.2016, 18:14
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 07.08.2016, 19:11
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR

  Hmmm.. Hele uka har egentlig vært helt fint, men noen sånne store oppturer har det ikke vært så mange av. OL startet da, jeg gikk glipp av den første håndballkampen - men skal prøve å få med meg morgendagens kamp! HEIA GULLJENTENE!!

  NEDTUR

  At ferien min var over på mandag! Buhu.. Jeg er heldig som har en jobb jeg liker, men det er noe spesielt med å sove lenge og bare laaaate seg i feriemodus. Haha, mitt høyeste ønske er å kunne jobbe hjemmefra, eller å jobbe fra hvorsomhelst - even better! En annen nedtur var at jeg gikk glipp av innflytningfesten til supercammi i helga.

  TANKE

  Jeg ser fremmover og tenker mye på hva jeg skal gjøre dette året, altså frem mot sommeren igjen før vi flytter til Sverige. Jeg vil jobbe mye mer med bloggen, kanskje skrive litt bok, drive med musikk, film, foto, trene og gå lange turer i skogen. Og, bli flinkere til å lage mer hjemmelaget mat! Rutiner, rett og slett.

  CRAWING

  Shiiiiet, jeg skulle ønske jeg aldri fikk smake smuldrepaien til R! Jeg er hekta.. Ikke så bra, nå som sommeren går mot høst og et sunnere kosthold er det fornuftige. Haha, å ha en mann som kan bake er veldig fint det - man må bare tilbringe et par timer mer på treningsstudio (jeg bare tuller..)


   

  BILDE  Jeg digger denne "uperfekte lille kroken" som jeg alltid krøller meg selv opp i mens jeg blogger og gjør andre ting. Det ser så mykt, koselig og hjemme ut. Jeg har foresten aldri følt meg mer ordentlig hjemme før, enn det jeg gjør her vi bor nå ♥ Det er så "oss" her, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg burde foresten slutte å sitte i sofaen mens jeg jobber, ikke bra for ryggen og nakken i det hele tatt!

  BESTE KJØP

  Uten tvil Mandala-fargeboken og fargeblyantene fra Nille, nå har fargene fra eBay kommet også - så nå venter vi bare på de tre siste bøkene. OBSESSED! Noen leker med pokémon, og noen farger sommerfugler.

  SANG

  The Lyrical - If I was Earth
  M.O.P. - Cold as ice

   

 • Publisert: 07.08.2016, 19:11
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • morgenfugl

 • Publisert: 04.08.2016, 07:51
 • Kategori: Dagbok
 • God morgen!

  Nå sitter jeg i sofaen, nydusjet og mett. Jeg har nemlig stått opp så tidlig at jeg både rekker å dusje, spise OG blogge - det et ikke galt for å være meg! Jeg sover vanligvis til jeg må stå opp, og reiser meg ikke et minutt før. Men etter ferien har jeg hoppet ut av senga etter første eller andre alarm, og det føles bra. Digg å kunne fikse seg på håret og være litt fresh før man drar avgårde. R har fiksa scooteren sin, så nå kjører jeg den til og fra jobb, noe som gjør veien mye kortere og mer behagelig.

  Jeg har ikke gjort annet enn å jobbe, spise og leve de siste dagene - men, jeg har også fått ferdig to motiver i mandala-boka mi.

  Håper du får en fin torsdag! Herregud er det torsdag allerede?

 • Publisert: 04.08.2016, 07:51
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • hvis du ikke har noe pent å si

 • Publisert: 28.07.2016, 21:59
 • Kategori: Dagbok
 • Så ikke si noe i det hele tatt...

  I dag er det ikke veldig mye pent å si om noe, så jeg tar rett og slett en pause.

 • Publisert: 28.07.2016, 21:59
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 24.07.2016, 14:47
 • Kategori: Dagbok
 • OPPTUR
  Mannen kom hjem, og den lille ferien min startet på fredag - nå skal vi koose oss og slappe av i noen dager.

  NEDTUR

  Altså, Orange is the new black - hvordan kan det kun være ti episoder av en så bra sesong? Og hvordan har de hjerte til å ende sesongen så jævla spennende? Nå må jeg vente helt til 2017 for å finne ut hva som skjer.


  TANKE

  Det er vel ikke noe å legge sjul på at vi alle har tenkt tilbake til den dystre og forferdelige dagen for fem år siden.. Hva skal man si, det er fortsatt forjævlig å tenke på alle de umistelige menneskene som ble borte den dagen. ♥


  CRAWING

  hoho! "Mojito with a twist" har gått ned på høykant de to siste dagene, er det ferie så er det ferie! Du finner oppskriften HER.   


  BILDE


  Det urbane møter naturen, kontraster.

   


  BESTE KJØP

  Uten tvil den nye ficusen vår, og drivhuset! IKEA leverer.   

   

  SANG

  Hele albumet til Sapient som kom ut forige uke - "Fool for gold" ♥  Hvordan har din uke vært?

 • Publisert: 24.07.2016, 14:47
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • i morgen er det jul, bursdag, nasjonaldagen og nyttårsaften på en gang

 • Publisert: 21.07.2016, 11:31
 • Kategori: Dagbok


 • HJÄRTAT KOMMER HEM ♥

  Jeg gleder meg så vilt, sommerfuglene kommer snart flyvende ut av munnen min fordi det ikke er mer plass i magen. At man kan elske noen så høyt, og savne noen så mye - jeg trodde ikke det var mulig. Jeg er så GLAD på grunn av det i dag, jeg kan danse til bussen og sprelle rundt på jobben i kveld. Jeg er ganske klisette når det kommer til å prate om mannen min, men det må da være lov ♥

  Bildene fra gårsdagen redigerer ikke seg selv, så det skal jeg sette meg ned med i kveld - og jeg har begynt å lager "wedding-planner-ark" til min gode venninne i 20-style, jeg gleder meg til å vise henne når de er ferdig. Jeg kan også lage innbydelser og bordkort til hva det skulle være, så lenge du vet hva slags motiv/tema du vil ha. For å bestille send meg en forespørsel på: annielisticblogg@gmail.no Og du, følg meg på facebook da via menyen i topp? Så gjør du dagen min enda litt bedre ♥

  Håper dagen din er fin, og at sola skinner for deg hvor enn du er.

   

 • Publisert: 21.07.2016, 11:31
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • a friend like you

 • Publisert: 18.07.2016, 13:11
 • Kategori: Dagbok


 • Åhh, jeg koste meg så veldig i går kveld! Beste-jenta hentet meg, og vi kjørte opp til Holmenkollen, der faren hennes bor. Vi drakk vin, spiste sushi og skravlet og lo. Jeg sov over også, litt jentetid med en kjempe god venninne er terapi i seg selv ♥ Jeg har MASSE fine bilder på kameraet over utsikten mot Bogstadvannet osv, men de får jeg redigere når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Nå må jeg nesten løpe med en gang. 

  Ha en finfin mandag ♥

 • Publisert: 18.07.2016, 13:11
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • this week tho'

 • Publisert: 17.07.2016, 14:00
 • Kategori: Dagbok
 • Opptur:
  Det har vært mye opp og ned denne uken, men jeg begynner å klare å sortere tankene min igjen - etter en runde med soulsearching og litt hjelp. Det føles ikke lenger som om hele verden skal knuse i tusen biter.  En annen opptur var når jeg fikk besøk av Hero, dogs ♥♥♥

  Nedtur:
  Den største nedturen med å slette facebook-brukeren min, var at blogg-siden min også ble slettet i samme slengen - så jeg mistet ALLE følgerne mine der, og nå kan jeg ikke dele siden min selv en gang. Men du finner den HER, og jeg setter pris på ALLE som gidder å dele den ♥

  Beste kjøp:
  iPhone 6 pluss, den er heeeeeeelt rå. ♥

  Sang:
  Sapient - fool for gold (nytt album)
  Yelawolf - heartbreak
  Astrid S - hurts so good (live from the studio)

  Tanke(r):
  Jeg har funnet ut at jeg skal slutte å unnskylde for den jeg er, hvordan jeg har vokst opp og hvordan jeg har blitt. Takler ikke folk den ekte meg, så kan de faktisk bare drite i å kjenne meg. Jeg skal aldri igjen ha dårlig samvittighet for at jeg har skaffet meg et fint liv nå, jeg har jobbet hardt for det - og jeg fortjener det! Det høres kanskje ut som en egositisk tanke - men, det er det absolutt ikke. Det viktigste man kan gjøre er å være ærlig mot seg selv.

  Jeg har også tenkt og fulgt med på Nice-terroren og forsøket på et statskupp i Tyrkia. Det river i sjela når jeg tenker på alle de uskydige menneskene som befant seg fanget på "skuddlinjen", og de pårørende som nå sitter igjen med et stort spørsmålstegn og bunnløst savn. Drittverden.

  Mest leste innlegg:
  "YOU ARE FREE TO TAKE YOU TIME"   

  Bilde:  Dramatiske skyer over Oslo, de har vært innom himmelen vår hyppig denne uken. Selv om det er kjipt med drittvær på sommeren - så er det utrolig vakkert allikevel. ♥  Crawing:
  Matlysten er fortsatt ikke-eksisterende, så jeg crawer egentlig bare at kjæresten min skal komme hjem - det føles som en evighet siden han dro. Jeg spiste sushi i går da, og det gikk ned på høykant faktisk. Iskaldt vann med isbiter har det blitt mye av♥

   

  Hvordan har din uke vært?

 • Publisert: 17.07.2016, 14:00
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • menneskets desidert beste venn

 • Publisert: 14.07.2016, 19:39
 • Kategori: Dagbok
 • Hei ♥

  Dagen i dag har jeg tilbragt på jobb, med drill og stige - handy work! Jeg elsker faktisk fysisk arbeid, og kunne lett jobbet på et lager og kjørt truck hvis jeg ikke allerede hadde en toppers jobb. Møbelsnekker er faktisk noe jeg har begynt å drømme om.. Synd man må gå tre år til på skole, vi får se.

  Jeg har hatt besøk av en tur-kamerat i dag, han heter Hero og er verdens mest kamerasky hund tror jeg. Jeg fikk nesten dårlig samvittighet når jeg tok opp kameraet, for han ble så rar! Han fikk en pinne som belønning, så jeg tror han tilgav meg. ♥

  Den dagen jeg har tid nok til å skaffe meg en helt egen hund, den dagen blir jeg et mye lykkeligere menneske. Jeg har lest om dem helt siden jeg flyttet hjemmefra, jeg er virkelig en rase-nørd og kan navnene på nesten alle.. Og jeg elsker blandingshunder også. Det finnes ikke bedre personlighet, trygghet, vennskap eller kjærlighet enn det du får av hunden din. En følgesvenn som alltid elsker deg, og alltid blir glad for å se deg ♥ ahhh, doggies!!! Jeg er så glad for at jeg har vokst opp med hunder og dyr rundt meg, det har virkelig gitt meg mye glede. Jeg vil ha en alaskan malamute, en husky, kanskje en jack russel - og en blandingshund.
  ..Og hva skjer med været, Oslo?

  Det er sol i fem minutter, så kommer verdens sykeste skyer etterfulgt av regn. Ikke litt regn heller, det er reine niagara falls utenfor her akkurat nå. Det verste er at dette været har vart leeenge, i mange dager. Og det er kjempe varmt og klamt, jeg går rundt som en levende foss på jobb. "Sommeren er kort, det meste regner bort", jepp.


  Ønsker deg en fin kveld. ♥

 • Publisert: 14.07.2016, 19:39
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • live and let go

 • Publisert: 13.07.2016, 16:44
 • Kategori: Dagbok
 • Hei ♥

  Jeg snakket med ei venninne i dag, som fikk meg til å innse noe veldig viktig. Man trenger ikke å føle seg dum, teit eller noe sånt selv om man er deprimert. Det er naturlig å reagere på ting, og er man ekstra sårbar fra før - så er det faktisk dette som er utfallet.

  Jeg beklager derfor litt for gårsdagens innlegg, er du deprimert eller lei deg så skal du absolutt ikke bli skuffet over deg selv. Det viktigste er at du innser at du ikke har det greit, og hvis du ikke helt makter å fikse alt på egenhånd - så er det også helt greit! Det er mange du kan få hjelp av, og mange som vil hjelpe deg.

  Tusen takk for all støtten på innlegget, det var skummelt og skrive - men mennesker kan være så fantastiske! Jeg setter utrolig pris på alle ord og lykkeønskinger fra dere, det hjelper meg utrolig mye! Også det å vite at man ikke er alene om å føle seg helt på bunn, hjelper på. Vi er ikke alene.

   

  MY NEW FRIEND ♥

  Ellers, så har eksamensgaven min kommet i dag. Til meg, fra meg. En splitter ny iPhone 6 pluss i roseguld, im in love.
  Fantastisk kamera og stoooooor skjerm - elsker den.

  THE SKIN FROGNER

  Det ble verken reker, hygge eller sol i dag - men jeg overlever.. Eller jeg kan forsåvidt spise inne, selv om sjarmen blir litt borte. MEN, freshe vipper og glatte legger ble det etter en tur til verdens beste salong; The skin Frogner! Jentene er helt fantastiske og jeg er alltid like fornøyd når jeg går ut døra. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre når jeg flytter til Sverige, vurderer nesten å fly inn til Oslo en gang i måneden.. For SÅ bra er det faktisk! Jeg har ikke sminke på i noen av bildene over - så hærlig!

  Håper dagen din er fin.

 • Publisert: 13.07.2016, 16:44
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • når du er langt borte

 • Publisert: 10.07.2016, 10:29
 • Kategori: Dagbok
 • Æsj, nå har han dratt..  Det er helt stille her nå. Ingen som puster, ingen snakker. Summende stillhet og bunnløs savn, herregud for en håpløs sjel. Jeg har fallt så langt ned i kjærlighets-gryta som det går an, og jeg kommer aldri opp igjen! Min bedre halvdel sitter på flyplassen i Sthlm akkurat nå, der han skal vente noen timer før neste fly svipper han hjem til endestasjonen. Jeg hater fly, jeg blir så svett i henda og jeg vil bare at han skal fortelle meg at han er fremme.. Krokodilletårene snek seg på når vi sa hadet, like før hanen stod opp i morges. Det er så rart hvor avhengig man kan bli av en annen person.. ♥

  Jeg skal prøve å spise litt frokost, hive meg i dusjen og se på litt serier. Det hjelper ikke å ligge her å synes synd på seg selv i alle fall, da kommer dagene til å gå enda saktere. Etterpå kommer kolonial på døra med maten min, jeg har bestilt to kilo reker - så håper på å få lurt noen venninner hit og ut på verandaen i løpet av uka, men det virker som om alle er på ferie.. Jeg gir meg ikke så lett heldigvis! 

  Ha en fin søndag, vi skrives senere!

 • Publisert: 10.07.2016, 10:29
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • vanskelig å smile

 • Publisert: 06.07.2016, 13:47
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg har det supert! Har flyttet inn sammen med verdens beste kjæreste, ny jobb som jeg liker og ikke minst flere A'er på vitnemålet. Sola skinner og jeg har en iskaffe i hånda.

  Jeg har en klump i halsen, og hver gang jeg lar tankene vandre så bestemmer de seg for å dukke ned i de mørkeste krokene av underbevisstheten min. Jeg vil bare smile, jeg vil bare le og være glad. Jeg vil vise at jeg setter pris på alt, alt som gjør meg lykkelig akkurat nå.. Skal det være så forbanna vanskelig å bare være glad?

  Jeg har opplevd mye dritt, jeg har sett mye drøyt. En gang da jeg var 6-7 år måtte jeg bryte opp baderomsdøra med en saks, for å finne min halvdøde far på gulvet.. Overdose. I en så ung alder satt jeg å vurderte å bare la han ligge der, alene og håpet han ikke ville våkne igjen. Men, jeg skaffet han hjelp. I en alder av syv år måtte jeg "redde" min egen pappa fra seg selv, og det hjalp aldri.

  Så jeg svarer deg her "tante":

  Du har aldri gjort meg noe galt, så ikke start nå - du har sikkert egne problemer å tenke på. Bare la meg være i fred å la meg føle det jeg føler. Du vet ikke en dritt om en brøkdel av det jeg har gått igjennom på grunn av broren din, så ikke vær så frekk å anta at "du har da ikke opplevd så mye fælt.." Å ha lillebroren din på fanget mens faren din river av rekkverket på trappa i gangen og trykker det inn i trynet på morra di, helt til ho ligger på gulvet. Er ikke det fælt nok? At du blir så redd at du føler at du må spy, hver gang pappa får abstinenser? Og hvem sto i gangen oppe å gjorde ingenting mens dette pågikk? - Du kan jo gjette én gang, tante. Så kan du spørre deg selv etterpå hvem som er feilinformert, jeg som vokste opp med dritten, eller du? Bare la meg være, vær så snill. Jeg er sikker på at du vet ting jeg ikke vet, men jeg vil ikke høre det.

  Så mye vold, dritt, løgner og svik. Jeg prøver å legge det bak meg, vær så snill å la meg være i fred.

  Jeg kunne skrevet en hel bok om alle marerittene fra min fortid, så slutt å tro du vet en dritt om hvordan jeg har hatt det.

  Poenget er at jeg prøver å ha det bra nå, la meg. Jeg prøver å stenge alt og alle ute, men huden min er rett og slett ikke tykk nok enda.

  Det kommer.

 • Publisert: 06.07.2016, 13:47
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • ville svettetokter vekka meg

 • Publisert: 04.07.2016, 11:59
 • Kategori: Dagbok
 • "jeg burde vært på beina, men den vekkerklokka drepte jeg.." - Herreløse.  Jeg våkna med tidenes migrene, i en stor dam med svette - digg. Så trappeløpingen jeg hadde planlagt med ei venninne ble blått avblåst, nytter ikke å fungere når hjernen hamrer på den måten. Planen var å fotografere økten og alt det der, men nå sitter jeg her og har en time på meg før jeg må løpe til jobb. Nå må jeg nesten bare hive meg rundt, løpe inn i dusjen og få kastet på meg noe klær og sparkle ansiktet.. Æsj, jeg hater når jeg ikke får gjort ting slik jeg har tenkt!

  Håper dagen din blir fin, og ikke fullt så stressende! ♥
   

 • Publisert: 04.07.2016, 11:59
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • feriemodus

 • Publisert: 03.07.2016, 17:01
 • Kategori: Dagbok
 • Prøv igjen neste uke*

  Jeg tok en liten kunstpause etter de uventede men fantastiske karakterene mine. Jeg føler at jeg er litt i feriemodus nå, men jeg har absolutt ikke ferie i det hele tatt. Nå Jobber jeg 80-100%, det er bare skolen som er slutt. Det er rart hvor dårlig samvittighet man får, når man utsetter ting man virkelig har lyst til å gjøre!? Som for eksempel å blogge.. Men, nå skal jeg altså prøve å trylle frem noe med tastaturet her.

  En taktikk som ofte funker greit under skrivesperre, er bare å ramse opp ting du har gjort, spist, tenkt på i det siste - det er rart hvor mye rart som inspirerer og intresserer forskjellige folk. Fascinerende!

  Jeg har kikket litt på et fotokurs jeg kanskje vil ta, når vi flytter til Sverige. Noen som har prøvd ut Nikons kurser, og har erfaringer så del gjerne i kommentarfeltet! Foto er noe jeg virkelig liker å holde på med, så det er riktig at det blir neste skritt på ferden føler jeg.

  - Enda en kustpause for å gå ut på verandaen å høre på tordenværet over Oslo, det været her er ikke til å bli klok på! Skifter raskere enn noe annet jeg har sett. -  Ellers så er det ikke så mye som har skjedd de siste dagene faktisk. Det har blitt mye jobbing og et par fisketurer som jeg skal finne frem litt bilder fra i et senere innlegg. Jeg har vært alt for slapp med å ta med meg kameraet på tur. Nå har vi gjort klart D80'n for bruk, det kameraet er litt mindre enn D90'n og litt billigere også. Jeg må inrømme at jeg har vært litt redd for å miste det i vannet.

  Tenkte foresten å feire vitnemålet med å kjøpe en ny telefon, den gamle 5s'n min duger ikke til mitt bruk lenger. Ikke nok lagring osv, og 6 plus i roseguld frister noe vannvittig akkurat nå. Telenor kjører tilbud, men det virker ikke som om de har den inne noen steder.. Eller - jeg har sjekka på Storo og på nettbutikken, det virker alltid så stress å dra ned i sentrum. Jeg HATER Oslo City og Karl Johan, spesielt på sommeren! Så mye mennesker, helt kaos. Også er jeg så tiltaksløs også vettu, det finnes kanskje flere telenorbutikker i nærheten av Nydalen - det burde man sjekke opp.

  Nå har vi vært på plantasjen å shoppa litt frø og et minidrivhus, så nå skal vi jammen meg odle både det ene og det andre inni leiligheten her! Haha, det hørtes rart ut; noe markjordbær og urter tror jeg det ble. Også en fredslilje til det innestengte soverommet da! Det er kjempe god og frisk luft der om dagen, når vi kan ha balkongdøra åpen - men, på kvelden så bråker det alt for mye fra veien til å ha den åpen. Så det ender opp med at det blir nesten null ventilasjon i rommet, digg.. Håper planten hjelper litt da, den skal visst produsere mye oksygen - eller rense den.. Noe sånt, jeg husker ikke akkurat nå.

  Nei, nå er det tid for en liten kunstpause igjen kjenner jeg - med hjemmelagde kjøttkaker! ♥ TILTAKSLØØØØØØØS, out.

   

 • Publisert: 03.07.2016, 17:01
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • midtsommarmorgon

 • Publisert: 24.06.2016, 08:26
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg har gått glipp av sommeren så langt føles det som. Jeg har fått utnyttet kanskje tre dager med sol, og that's it. haha! Joda, jeg har vært ute - men da har jeg vært på vei til/fra jobb eller skole. I dag skal jeg i alle fall på fisketur, og grille - siden det er midtsommarafton i kveld, og min bedre halvdel er svensk.  Men først; litt jobbing frem til klokken 16. Jeg må kaste i meg litt granola og vanilje før bussen kommer - vi skrives senere! Ønsker dere en fin midtsommar, var det st. hans i går? Eller er det i morgen, jeg husker aldri.. HA EN FIN DAG, UANSETT! ♥

 • Publisert: 24.06.2016, 08:26
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • overfladiske nødvendigheter

 • Publisert: 20.06.2016, 10:47
 • Kategori: Dagbok
 • Hei, og god mandag!

  Nå sitter jeg på bussen, endelig skal jeg fikse meg litt. Jeg går til the skin på Frogner en gang i måneden for å voxe det nødvendige, og sette på vipper. Jeg hadde ikke råd i mai, så nå ser jeg egentlig ikke ut. Det skal bli digg å føle seg som et menneske igjen.

  Det var jobb både fredag og lørdag, men i går dro vi på fisketur på Bygdøy sammen. Det er helt sykt hvor lite man ser hverandre til tider, selv om man bor sammen. I dag begynner jeg på jobb klokken to, det er to timer før han kommer hjem fra jobb. Og sånn går no dagan... Da er det viktig at man tar vare på helgene og andre frie stunder sammen.

  Jeg håper du får en fin start på uka <3

 • Publisert: 20.06.2016, 10:47
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • livet går videre

 • Publisert: 16.06.2016, 12:37
 • Kategori: Dagbok
 • Et kapittel er over, hvordan blir det neste?  Jeg er ferdig på skolen! Jeg skal bare jobbe nå, i et år - så skal jeg flytte. Hva skal jeg gjøre da, hvor skal jeg jobbe? Freelance? Jeg ELSKER dette, livet går videre og jeg har så ekstremt mye å se frem til og finne ut av. Jeg gleder meg til en ny start, på et nytt sted om et år. Jeg gleder meg til et år i denne leiligheten sammen med min kjære. ♥

  Det siste året har vært utrolig vanskelig for meg. Jeg har igjen fått kjenne på frustrasjonene ved å ha ad/hd, jeg har kjempet, svettet og grått i strie strømmer. Det er ikke bare bare å komme seg igjennom et år med konsentrasjon, når man må igjennom en hel prosess hver gang - og hvis noe forstyrrer prosessen så er det bare å starte helt på nytt. Det å kjenne seg mindre flink enn "alle andre" er en vond følelse, og jeg har kjent på den så ofte det året her. Jeg har bare ett år på videregående i ryggen, jeg flyttet hjemmefra da jeg var 14 år, og kanskje jeg ikke har fått like mye verktøy å starte med.

  Jeg startet på bar bakke, alt jeg eier i dag har jeg jobbet hardt for! Det å ikke alltid ha dekning på kontoen er ikke uvanlig, og heller ikke noe jeg får panikk av. Jeg kan leve på knekkebrød i flere uker uten problemer, men å kjenne på det at man ikke kan bli med på studieturer og diverse sosialt - er ikke alltid like gøy. Og folk er veldig dårlige til å forstå seg på at andre ikke har råd?! Selv om du kanskje kommer fra en velletablert familie, har mye penger, eller får ekstra støtte fra NAV i måneden, så er det ikke alle som gjør det. Nei, det har vært kaos i hjernen min det siste året. Det har skjedd så mye, i tilegg til en tragedie og et mirakel.

  Nå har jeg det så mye bedre. Tåken har lettet, og det føles ut som jeg endelig har landet etter verdens mest turbulente flytur. Jeg skal bare nyte og leve, tjene penger og kose meg sammen med de jeg bryr meg om ♥


   

   

 • Publisert: 16.06.2016, 12:37
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • selfie

 • Publisert: 15.06.2016, 14:51
 • Kategori: Dagbok • Nå sitter vi i bilen til T, på vei til Sandefjord - Strømstad. Jeg rakk å ta et par selfies før jeg dro, og skulle egentlig skrive noe viktig om et eller annet jeg har en sterk mening om. Men, jeg glemte hva det var på vei ut døra så.. 

  Jeg tok med meg alle tingene mine hjem fra skolen i dag, så nå trenger jeg egentlig ikke å dra tilbake dit. Fikk med meg en blomst også, så nå er det èn blomst ute på balkongen i alle fall - som jeg har planer om å fylle med regnskogen før sommeren er over.

  Jeg har egentlig ikke en dritt å blogge om, jeg hadde bare så veldig lyst til å ha noe å komme med. Håper dere får en fin kveld videre ♥   

 • Publisert: 15.06.2016, 14:51
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • morgenstund

 • Publisert: 14.06.2016, 08:24
 • Kategori: Dagbok
 • Hei og hopp!

  Jaggu' har jeg klart å komme meg opp av senga til rimelig tid! Jeg har rukket å sminke meg og rette håret, uten brannskader og svetteperler. Dæven, kanskje jeg må vurdere å bli mer glad i å stå opp, sola gjør det veldig mye enklere nå i alle fall!  Nå skal jeg tusle opp til Nydalen for å tå bussen til jobb, bare jobb i dag - det er luxhus! ♥ Jeg ville bare innom å ønske god morgen egentlig, jeg er B-mennske fortsatt - så det er et under at jeg faktisk klarer å snekre sammen ett innlegg i det hele tatt, haha! Jeg får stjele et par kapitler fra fottballfrues håndbok, den dama er jo superwoman, respekt!

  Håper dere får en heftig dag, supergirls ♥

 • Publisert: 14.06.2016, 08:24
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • den siste uken

 • Publisert: 13.06.2016, 09:04
 • Kategori: Dagbok


 • Om en uke er jeg ferdig utdannet interiør designer, og jeg har allerede en jobb som jeg skaffer meg plenty med erfaring på området med ♥ Og livet er generelt ganske fint nå når man kan se frem mot det, og slippe taket på stresset som har bodd i kroppen min det siste året. Nå begynner neste kapittel! Om et år flytter jeg til et annet land, ikke så langt unna men - jeg gleder meg veldig til den drastiske miljøforandringen

  Denne uka består av fem arbeidsdager og tre skoledager til sammen, så nå er det bare å sette inn siste gir - så tar vi et lite avbrekk med en harrytur på onsdag. HAHA! Det er klart man må det i løpet av sommeren, helst hver uke!

  Nå prøver jeg å få kontakt med et par venninner, jeg behøver litt skravling og koffein før jobb. Håper mandagen behandler deg fint, og at du er eller snart er ferdig med alt som heter skole og lignende. ♥

 • Publisert: 13.06.2016, 09:04
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • orphan black n' breakfast.

 • Publisert: 10.06.2016, 11:53
 • Kategori: Dagbok
 • Oi oi, dritt kvalitet på bildene..

  Jeg bestemte meg for å ta langhelg i dag, fri fra skolen og fri fra jobb. Jeg skal bare være lat, ikke bevege en finger. Ikke vaske og ikke gjøre en dritt, før mannen kommer hjem - da skal vi kose oss med grillmat og fredagskos.

  Så nå sitter jeg oppslukt i yndlingsserien; orphan black. Har du ikke sett den enda? Nå vet du hva du burde gjøre i helgen. Spennende i hver episode, love it!

  Dette er en perfekt dag, jeg har alt jeg trenger akkurat nå. Håper du får en perfekt start på helgen du også! <3

 • Publisert: 10.06.2016, 11:53
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • let's come clean

 • Publisert: 06.06.2016, 16:56
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg har et problem, jeg føler andres smerte - samtidig som jeg ikke gjør det.

  Jeg anstrenger meg alltid for at de jeg bryr meg om skal ha det bra, jeg anstrenger meg så mye at jeg bli lei meg når jeg ikke får en dritt tilbake. Problemet mitt er vel egentlig at jeg bryr meg om mennesker som egentlig ikke bryr seg like mye om meg.

  Jeg var alltid den som ringte før, alltid den som maset om at "du må bli med"! Jeg ville alltid ha med alle på alt, jeg er ikke sånn lenger.. Men, jeg trenger dere fortsatt.

  Nå trenger jeg tid til å finne ut hvem jeg er, og hva jeg egentlig vil. Jeg trenger å bare være meg, jeg trenger tid. Jeg får ikke tid, når jeg hele tiden har dårlig samvittighet for at jeg ikke alltid stiller opp.. All tiden går til å ha dårlig samvittighet og være stressa. Jeg har et problem.

  Jeg orker ikke lenger å danse på bordet hver helg, ikke en helg i måneden en gang.. Jeg synes ikke lenger at det er morsomt med drikkeleker og øredøvende syremusikk. Hvorfor? Jeg aner ikke, kanskje jeg har blitt voksen. Kanskje jeg rett og slett er dritt lei, etter å ha hatt festing som fast inventar i fem år av livet. Kanskje jeg prioriterer annerledes, kanskje jeg er annerledes. Men, jeg trenger dere fortsatt.

  Hver gang jeg sier ja til noe sosialt, så angrer jeg fem minutter etterpå. Jeg får angst.. Så får jeg dårlig samvittighet når jeg avlyser med en dårlig unnskyldning. For hva skal jeg si? "Sorry, jeg har angst - jeg bare vet ikke for hva eller hvorfor."

  Jeg trenger tålmodighet, jeg vet ikke hva jeg trenger, men jeg trenger å finne det ut. Og jeg trenger at ingen tar seg nær av prosessen, jeg trenger at venner og familie forstår at jeg ikke alltid kan være der, men at jeg fortsatt bryr meg ekstremt mye. Jeg bryr meg så mye at jeg konstant går rundt med dårlig samvittighet.

  Men nå, nå er det tid for meg - før jeg eksploderer eller faller om. Jeg må lære meg å sette meg selv høyere opp på listen.

  Jeg bryr meg så inderlig, og jeg håper dere vet det.

 • Publisert: 06.06.2016, 16:56
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • lørdag.

 • Publisert: 28.05.2016, 09:53
 • Kategori: Dagbok


 • Idag er det lørdag og været er grått igjen.. Det er litt kjipt, men det går vel bra uansett. Vi skal straks ute en kjapp tur med firhjulingen her. Senere ikveld blir det bursdagsparty for en av bestejentene! ♥ Vi skal faktisk være litt sosiale, et sted det finnes alkohol!? Haha, nå er det bare å finne frem rullatoren og bukseselene far! Hahaha, neida.. Men, det har blitt en stund siden sist! Slang foresten med et bilde av den nye vennen min fra i går.

  Håper været er bedre i din by er litt bedre enn i Oslo i dag, men vi overlever det også! ♥

 • Publisert: 28.05.2016, 09:53
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • mandag.

 • Publisert: 23.05.2016, 11:02
 • Kategori: Dagbok
 • God mandag, for ja - det er det! 

  Her i hovedstaden bøtter regnet ned i asfalten, jeg har forstuet foten og har eksamensnervene langt ut i fingertuppene. Men, det er en god mandag! Etter i dag har jeg ikke mulighet til å røre fordypningsoppgaven lenger, noe som er en bra ting. Magesår er ikke en kul ting å pådra seg, så ta det rolig og pust med magen - ja, jeg snakker til meg selv her nå.

  Foten min fikk gjennomgå på lørdag, og jeg måtte avbryte vakten min og heller ta en tur på legevakten etter tre timer.. Jeg er snublefot av natur, og "hoppet" elegant ned fra en krakk og landet med siden av foten ned i bakken, isteden for undersiden - slik vanlige mennesker gjør det. Så du kan si at jeg vrikket ankelen ganske heftig i tillegg. Jeg tenkte at det skulle gå bra, da jeg gjør sånt annenhver dag - men til slutt var den alt for smertefull til å gå på.

  Heldigvis var den bare kraftig forstuet, men nå skjønner jeg hva de mener med at forstuing kan faktisk være mer smertefullt enn brudd. Så du kan tro jeg har bannet og svertet i helgen, mens jeg skulle jobbe med fordypningen. Kjæresten min er jo verdens beste å ha, i slike situasjoner spesielt. Han har kommet med kaffe, hjulpet til med middagen og bare vært eksepsjonellt snill og god. Jeg setter så pris på han, og skjønner ikke hvordan jeg kan være så heldig. ♥


  //sneakpeak på hvordan stylingen ble til slutt.

  Nå har jeg sendt inn oppgaven til CopyCat på BI i Nydalen, og skal hente to eksemplarer der om bare et par timer. Jeg er så nervøs for at noe skal gå galt med printingen, så nå gjør jeg det som roer meg mest - vasker, på krykker! Leiligheten skinner snart fra topp til tå, og da blir jeg roligere i prosessen. Vinn, vinn!

  Hvordan har mandagen behandlet deg så langt? ♥

 • Publisert: 23.05.2016, 11:02
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • nerver herfra til..

 • Publisert: 20.05.2016, 11:56
 • Kategori: Dagbok

 • ..helvette!

  Nå sitter jeg på mac-rommet her på skolen. Dagen i dag suger ganske krafting, sånn følelsesmessig. I går var jeg virkelig fornøyd med alt jeg hadde gjort i den praktiske delen av eksamen. Det eneste som trengs for å vippe meg av pinnen, er at noen ikke synes det er like fint som meg. Da blir jeg ekstremt usikker på meg selv, og nå hater jeg hele konseptet, miljøet og alt jeg har laget.

  Jeg har vært sur, frustrert, trist og nå er jeg i "gi faen" - land. Nå kommer sensorene om et par timer, jeg svimer av hvert øyeblikk kjennes det ut som - så kanskje jeg ikke gir så faen alikevel, men du skjønner sikkert hva jeg mener. Det får gå som det går, jeg har gjort det jeg klarte og sånn er det.

  Etterpå er det jobb igjen, og det samme i morgen. Jeg føler jeg gjentar meg selv i hvert innlegg her nå - så jeg skjønner at det blir kjedelig i lengden. Men, nå er skolen snart over, og sommeren snart i gang. Vi får tenke litt på det. ♥

 • Publisert: 20.05.2016, 11:56
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • den vanskelige frokosten.

 • Publisert: 20.05.2016, 08:45
 • Kategori: Dagbok
 • Det er ikke lett å finne noe å spise i Oslo på morgenen.

  Alt for mange steder å velge i mellom - alt for liten tid. Alt for høye priser, alt for små eller for store porsjoner.Kaffebrenneriet, Baker Hansen, Bakeriet, Joe and the juice, espressohouse og starbucks.. Bagel and juice? Bagel and juice er de eneste som ikke dreper frokosten min med rare urter, sånne klissete greier jeg aldri har sett før - eller for mye olje. Jeg mener, hvem liker fennikel i frokosten sin? Ikke jeg. Men, bagel and juice raner deg for penger - akkurat som de andre gribbene på frokostmarkedet.

  Er en normal baguette med smør, ost og grønnsaker for mye å be om? Må dere putte sennep på alt? Jeg får vel lære meg å ta med sånn matpakke, har hørt at det funker.

  I-lands problemer er så ekstremt seriøse, jeg vet.   

 • Publisert: 20.05.2016, 08:45
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • "making noise is all i've ever being good at, so imma do that, yeah."

 • Publisert: 08.05.2016, 16:20
 • Kategori: Dagbok
 • Litt soulsearching, en dobbel cheeseburgermeny, en liten spasertur i solsteika, vasking og støvsuging av leilighet og litt redekorering senere, så føles skuldrene litt lettere! Alle verdens sorger har lettet fra kroppen min, og jeg kan stå oppreist med hodet hevet. Men, i underbevisstheten gnager det fortsatt litt.. Kanskje jeg må spise en cheeseburger til? Jeg er ferdig med å vise fingeren til verden nå.  Om man bare kunne gjøre det man er best på hele tiden, så hadde livet vært 100% perfekt 24/7. Jeg er best på å balansere på steiner og hoppe over små bekker. Kan jeg ikke bare få løpe rundt i skogen å gjøre det, mens alle andre er på skole eller jobb? Nope..  Det er kanskje på tide at jeg innser dette. Verden er ikke en stor lekeplass, og man kan ikke fortsette å vingle fra en side til en annen og leve på drømmer og håp. Men, jeg tror egentlig aldri det kommer til å synke inn i denne hjernen - derav de store nedturene jeg får, de negative utbruddene og de bunnløse skuffelsene. Jeg kommer til å være et barn til jeg dør, men jeg kan samtidig være så seriøs og voksen at du blør ut av øynene.. Hvis jeg er engasjert nok og brenner for det situasjonen handler om.

  Jeg er den jeg er, med mine verdier - jeg driter i om du er annerledes enn meg, og har andre verdier. Ikke noe eller noen skal noen sinne få endre på det. Gode ting kommer til dem som jobber hardt, og det er nettopp dette jeg har gjort hele livet. Noe fantastisk kommer min vei, bare vent å se.  Håper solen skinner for deg i dag. ♥

   

   

 • Publisert: 08.05.2016, 16:20
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • den indre drittungen.

 • Publisert: 08.05.2016, 13:11
 • Kategori: Dagbok
 • Det er sol ute, det steker! Jeg sitter inne og skuler ned på de glade folkene som går forbi på det glodvarme fortauet. Jeg hater naboen fordi han har grill, og tydeligvis har bestemt seg for å kokkelere den velduftende lunsjen sin ute på balkongen i det flotte været. Jeg sitter i sofaen, hissigere enn en veps på sensommeren. Foran meg har jeg macen, der eksamen blinker mot meg som ti blafrende varsellamper. Samboeren prøver å hjelpe til, jeg bjeffer tilbake. ..Fy faen for en drittunge jeg er.  Jeg er sulten som en bjørn og magen min skriker, men ingenting av det vi har i skapene frister i det hele tatt.. Lukten som strømmer på fra naboens grill, gjør ikke akkurat situasjonen bedre. Jeg klager litt på det også, før jeg lukker dørene og setter meg ned i sofaen istede. Jeg klager på at samboeren "aldri spiser", så gjør jeg det samme selv. Som mamma sa før i tiden; "er du så dum at du sitter å sulter foran brødboksen?" Jepp, mamma - i dag har du faen meg rett.

  Orker ikke konsentrere meg om den forbannede eksamen lenger, slenger ut et mumlende "jeg orker ikke mer" før jeg lukker soveromsdøra bak meg. Ute skinner sola, og rullgardina er godt dratt ned her inne. Hjernen er grøt, og jeg vet ikke hvor jeg skal starte å nøste opp det virrvarret av tråder som eksisterer der inne. Hvis det finnes noe der inne i det hele tatt, jeg vet ikke akkurat nå. Meningsløst, er ordet som dukker opp gang etter gang.. Jeg skyver det vekk, for ingen ting er meningsløst når du fortsatt lever.

  Til uka skal vi begrave en god venn, en ung mann som brått ble revet vekk fra familie og venner. Han eksisterer ikke mer, og her ligger jeg under dobbeldyna og synes synd på meg selv? Er det noe den gutten sto for, så var det å gjøre alle øyeblikk festlige. Fart og spenning, livsnytelse og godvilje. Jeg har fortsatt livet i behold og skal ikke sløse det bort på å ligge her i sengen. Dette handler ikke om meg!

  Jeg finner frem macen og begynner å skrive ned den forferdelige oppførselen min. Jeg vet akkurat hvorfor jeg gjør de tingene jeg gjør, hvis jeg tenker over det. Vet eksakt hvor humøret mitt kommer fra, og hvorfor jeg er som jeg er.. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal ta tak i meg selv og rette det opp. Skyldfølelse og en følelse av å ikke strekke til skylder over meg som en massiv flodbølge. Jeg blir kvalm av meg selv, men samtidig føler jeg at jeg har rett til å vise fingeren til verden i ti minutter. Bare ligge litt, gråte litt, tenke på ordet "meningsløst" mens jeg ser apatisk ut i rommet.

  Når alt kommer til alt, så er livet en rekke av oppturer og nedturer. Vi velger selv hvordan vi skal takle det, og i dag taklet jeg det på en dårlig måte. That's life, I guess? Akkurat nå vet jeg ikke hvordan jeg skal takle noen ting, og jeg har en ekstrem skyldfølelse fordi jeg er så deppa og klagende. Jeg krangler med meg selv og kommer veldig liten vei med det. Jeg vil være positiv og nyte livet, men noen ganger føles det veldig forvirrende og urettferdig alt sammen.

  Dette er så vondt og ubegripelig, kompis. Vi savner deg og lillebroren din så hardt. Jeg håper så inderlig det eksisterer et sted, der dere kan være sammen igjen. ♥ Sov godt, gutter. ♥ Aldri glemt.

   

 • Publisert: 08.05.2016, 13:11
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • en trist beskjed.

 • Publisert: 05.05.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg skulle blogge om at jeg jobber med eksamen. Så kom jeg ikke lenger.. Det virker så fjærnt, og ubetydelig nå.

  Jeg mottok en veldig trist nyhet fra en kompis i hjembyen. Nå er jeg i sjokk, sjokk over at verden er så urettferdig.. Trist, fordi enda en barndomsvenn er borte for alltid. Trist for at den sammen gode familien må gå igjennom det samme, en gang til.

  Ord blir for fattige. Verden er forferdelig, og urettferdig.
  Sender varme tanker og kondolanser til familien, som har vært en familie for meg og mange av mine venner i oppvesken. ♥

 • Publisert: 05.05.2016, 12:09
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • ting jeg tenker på.

 • Publisert: 03.05.2016, 21:55
 • Kategori: Dagbok
 • ..: Hvordan kan et menneske klare å trykke på en knapp og drepe over 100.000 mennesker på noen sekunder? Jeg så en dokumentar om Hiroshima i går, det er noe av det verste..
     ..: Soldater med gevær, de er programmerte roboter som har blitt totalt hjernevasket til å tro at de utgjør en positiv forskjell her i verden. De er ikke helter, de kjemper en egositisk, urettferdig og feig kamp.

  ..: Hvorfor bryr SÅ MANGE mennesker seg så ekstremt mye om hvordan andre ser ut, eller hvordan andre lever livet sitt? Du kommer aldri til å se ut som noen andre, og hvis noen andre er penere eller flinkere enn deg.. Ja, så er de bare det - sånn er livet. Build a bridge, and get the fuck over it, ikke sitt å baksnakk eller hva du nå enn lirer ut av deg på grunn av sjalusi. Meeen, jeg skal ikke si noe. Eller jo, det skal jeg faktisk!

  ..: Hvis du er bortskjemt, og "pappa betaler alt" - så synes jeg ekstremt synd på deg - for hva lærer man av det? Trist er det. Det samme gjelder forsåvidt om du er født med gulhår i stumpen, og har en fremtid som er planlagt til punkt og prikke - av noen andre. Neida, jeg skal ikke si noe.

  ..: At noen virkelig tror det er lurt å drikke Pepsi Max, når man er på slanker'n. Hold deg til vann du. Men, jeg skal ikke si noe.

  ..: Hvordan kan skolen ha null fungerende macer, og en shabby skriver - nå, når vi har eksamen?

  ..: Hvordan kan noen si: "30 kr må du da ha?" til meg, når jeg sier jeg har 0 kr. Jeg mener, jeg har 0 kr og jeg kødder ikke. En gang hadde jeg faktisk - 1000 kr, det er mulig kjære deg. Det er greit du er rik og sånn, men det er ikke alle som er det. Dust, det er du faktisk.

  ..: Hvorfor er det ikke kvote på hvor mange barn man kan få i Norge? Eller i alle land? Det er ALT for mange mennesker i verden, og folk bare fortsetter å ploppe ut kids som om de skulle være babymaskiner!? Tenker dere ikke på det, før dere får barn? Finner de en kur mot kreft, så er vi screwed - bare så det er sagt. Drit i tyngdekraften, jorden kommer til å falle rett ned.

  ..: Hvorfor bare skaffer folk seg hunder og andre dyr uten å tenke nøye over det? Jeg mener, en stor hund har ingen ting inne i en liten leilighet i Oslo å gjøre. En hund er et ekstremt sosialt vesen som trenger masse stimulans!  Og da kan den ikke sitte hjemme aleine hele dagen mens du er på jobb, for så å sitte alene store deler av kvelden/natten når du er på vors/byen/fest whatever. Hvorfor tror du den tygger i stykker møblene å tisser på gulvet? PÅ GRUNN AV DEG, DU MÅ GÅ TUUUUUR! MYEEEEE. LEKE, MYEEE. MYEEEE KJÆRLIGHET!!! SOSIALISERING!! UTE, OFTEEEE, DISIPLIIIN, PEEELS, MAAAAT, VETERINÆÆÆÆR.. Har du virkelig tid og plass til det? Tenk deg om litt a', det er dyreplageri.

   

  ..: Den EVIGE og forundelige tanken jeg har: Hvordan har du mage til å eksponere barna dine på nett? Hvem som helst kan sitte å nappe løken på andre siden av skjermen. But hey, hva vet jeg - jeg har jo ikke barn!

  ..: Hvorfor er det greit å mobbe noen, bare fordi de er offentlige?

  ..: Er det det slik at de menneskene som erklærer krig og bestemmer om vi skal sende soldater i strid, er de samme som bestemmer lovene i et land? I såfall, er det ikke litt dobbeltmoralistisk å sette folk i fengsel for drap å frihetsberøvelse når dere beordrer mennesker til å gjøre det samme? Jeg skjønner ikke helt, reglene burde da gjelde for alle. Hvis ikke, hva er da vitsen med lover og regler?

  ..: Hva skjer med at folk bruker magetopper og slengbukser, kombinert med chokere og runde solbriller igjen?  Tok vi ikke lærdom av at dette var styggt nok den første gangen, på 90-tallet? Men.. Folk er forskjellige, og det får man bare akseptere.

  ..: Hvis NRK kan sende meg en regning bare fordi jeg eier en TV, kan jeg da fakturere dem for at de har en PC/netbrett/smarttelefon med internett-tilgang? De har jo tross alt muigheten til å lese min blogg, og det er like sannsynelig som at jeg skulle skaffet meg tv boks, eller se på NRK.

  ..: Hva er så spennende med The Kardashians? Michael Kors? Marc Jacobs? Avicii? Drake? Og Canada Goose og Acne? Hvis du liker de to siste, så vet du nok ikke at de støtter dyreplageri. Åja, du gjør det? Da er du jo bare ond. Meeeen, jeg sier ikke det. Eller, jo det gjør jeg.

  ..: Nei, kjære deg. Flo Rida, er ikke hip hop.

  HUSK: Dette er bare ting jeg tenker på. Jeg tenker på mye rart, gjør ikke du? Jeg filosoferer over ekstremt dype og rare ting hele tiden. Jeg har ett menneske i hele verden jeg vet om som er akkurat lik, som jeg kan dele dette med - jeg er sykt heldig. Også fikk jeg litt lyst til å dele det på bloggen også, kanskje noe jeg kommer til å gjøre flere ganger? Hvem vet, for det er ikke sikkert at det kommer en ny dag i morgen en gang.. Man kan aldri vite.

 • Publisert: 03.05.2016, 21:55
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • my new home.

 • Publisert: 01.05.2016, 16:20
 • Kategori: Dagbok
 • Hei, jeg lever..


  //NikonD90 - Akerselva. (ikke der jeg bor, gammelt foto.)
   

  Vi fikk nøklene til vår nye leilighet på torsdag! Vi brukte torsdag og fredag på å flytte inn og kjøpe brukt vaskemaskin. Vi brukte lørdagen på å vaske ut av begge leilighetene, og kjøpe brukt oppvaskmaskin. Det er ikke dumt å kjøpe ting på finn altså, men vær veldig skeptisk! Vi kjøpte en oppvaskmaskin på fredag også, som mest sannsyneligvis var skaffet på en litt rar måte, aquastoppen og ledningen var kuttet rett av - og dette oppdaget vi ikke før vi kom hjem med maskinen. Heldigvis var det lett å returnere den, og vi fikk alle pengene tilbake. Det kunne gått mye verre, så neste gang er vi mer forsiktige. Vi har kjøpt både oppvaskmaskin og vaskemaskin som til sammen kostet 1000 kr, de funker helt utmerket!

  Nå har vi så stor plass, at vi egentlig går litt i ring rundt oss selv. "Jeg har flere steder å sette meg, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg." smalt det fra samboeren i går, det sier litt om hvor trangt vi har hatt det hjemme i det siste. Det er en kjempe fin følelse å bo sammen, og jeg tror dette kommer til å bli et kjempe fint år for oss. Jeg begynner å jobbe heltid igjen (forhåpentligvis) til sommeren, og han skal begynne på studier til høsten - alt blir så mye lettere når man er to, og det er faktisk ikke kødd en gang.

  Nå gleder jeg meg til å komme inn i hverdagslige, nye og bedre rutiner i dette flotte hjemmet. Nydalen er fantastisk koselig, i forhold til krysset på Carl Berner. Her er det retro bruktbutikk rett rundt hjørnet, sats, plantasjen, meny, Storo senteret og Maridalen med fine tur og bademuligheter rett i nærheten. 37 bussen går hele døgnet og alt er bare på stell, akkurat nå.

  Nå gjenstår kun tre pappesker, og jeg begynner å fokusere på eksamen igjen. Magen min er helt i ubalanse om dagen, jeg tipper det har veldig mye med eksamensstresset å gjøre, nå er det bare 23 dager igjen til innlevering. Ahhhh, skyt meg. Men, jeg skal ikke klage nå - når alt annet er så fantastisk. ♥

  Håper du har en fantastisk 1. mai, selv om de snyter oss for en fridag i år.

   

   

 • Publisert: 01.05.2016, 16:20
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • så var det mandag, igjen.

 • Publisert: 25.04.2016, 08:34
 • Kategori: Dagbok

 • I helgen ble det pause på bloggfronten, jobb og skog dominerte timeplanen. Vi gikk langt opp i Skovdalen, hold på å dø av høydeskrekk da vi jaget en utkikkspost.. Men, til slutt fant vi verdens beste sted mellom trærne. Lønner seg å bli på bakken!

  I går fikk jeg startet på bryllupsalbumet til mine gode venner, gleder meg til å vise det frem! Når jeg fikk lagt på "all of me" med John Legend på lysbildefremvisningen, kom det faktisk et par uforklarlige tårer. Haha, bryllup as!

  Nå er på vei til skolen for å jobbe med eksamen igjen, og ja - det er jobb i kveld også. Å tjene til livets opphold tar visst aldri slutt, hmmm...

  Ha en strålende mandag, forhåpentligvis uten snø!

 • Publisert: 25.04.2016, 08:34
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • jeg har blitt tante!

 • Publisert: 22.04.2016, 13:52
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg er kjempe stolt over storesøster som har klart å skape noe så vakkert! Stolt over å være tante, og gleder meg veldig til å møte henne. Det er en rar, deilig og awesome følelse!

  Og til dere som trodde jeg skulle bli verpesjuk selv; nei, nå har jeg en niese som skal få all min oppmerksomhet. Så jeg trenger fortsatt ingen barn selv, og har heller ikke noe behov eller lyst. Er bare kjempe lykkelig over å ha fått en velskapt tulle som niese, og at alt står bra til med både mor og far.

  Nå, jobb! Håper alle har en kjempe fin dag! Min kunne ikke blitt noe bedre - et lite mirakel kom inn i denne verden idag.

 • Publisert: 22.04.2016, 13:52
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • hakke tid..

 • Publisert: 20.04.2016, 16:13
 • Kategori: Dagbok
 • Som vanlig blogger jeg mellom slagene, på bussen. Nå er jeg på vei fra skolen til jobb, studentlivet.

  Siden jeg egentlig ikke har tid til å blogge, så legger jeg til noen trend-favoritter fra uken som var. Noen av disse tendensene du liker? Jeg digger at det gamle, nordiske og naturen er i fokus. Få skauen inn i stua folkens!!

 • Publisert: 20.04.2016, 16:13
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • man må ikke glemme.

 • Publisert: 17.04.2016, 18:16
 • Kategori: Dagbok
 • Det er så mye som skal skje før denne måneden er over.

  Jeg skal flytte inn i ny leilighet med min kjære, det i seg selv er noe ekstremt stort og noe jeg gleder meg veldig til. Kall meg gjerne gammeldags, men jeg gleder meg til å lage mat og vaske i vårt hjem. Jeg gleder meg til å få større plass, og en helt annerledes hverdag. Det er noe spesielt med ventetiden nå, vi har kjent hverandre så lenge - nå skal vi bo sammen. Jippiii, og tusen sommerfugler som voldtar invollene mine. (Sorry avslutningen, men jeg begynte å bli så klissete..)

  Jeg skal bli TANTE!! For første gang. Min lille storesøster har bestemt seg for å bli voksen, vel hun har vel alltid vært hakket med moden enn meg. For å være helt ærlig så har jeg vært et lite nervevrak de siste 5 månedene.. Jeg kan ingenting om barn, og nå skal jeg bli tante!? Haha, jeg regner med at det blir noe av det koseligste i verden. Jeg gleder meg til å møte henne. ♥ Og nå slipper mamma å mase på meg om å få barn, it's not gonna happen mum.

  Snart er jeg ferdig på skolen og kan nesten puste litt lettet ut, men før det er det så sinnsykt mye som skal komme ut av hjernen min.. Jeg er ikke vandt til dette i det hele tatt, og sliter noe ekstremt med å stokke og sortere alle tingene jeg må gjøre i løpet av en dag. I slike perioder er det veldig lett for meg å glemme alle de positive tingene jeg har i livet mitt, og bare fokusere på det negative hullet jeg har gravd meg ned i. Derfor så var det deilig å kunne sette seg ned å tenke på alle de tingene og oppturene jeg kan glede meg til, det er ikke lenge igjen nå.   

 • Publisert: 17.04.2016, 18:16
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • god morgen, Oslo.

 • Publisert: 15.04.2016, 08:12
 • Kategori: Dagbok
 • Hei fra bussen, her blogges det i farta. Denne uken har løpt forbi så fort, det er fredag allerede?!

  Nå er jeg på vei til Vitra, litt design-sightseeing blir det på oss idag også. Men først; kaffe. I går gikk jeg nesten 30.000 skritt, i nye sko - og som resultat har jeg en delikat og sprukket blemme på venstre hel. Denne fitbit-klokka gjør meg kanskje FOR motivert? Neida, det går ikke.

  Håper fredagen din blir fin. Vi skal skrive under på kontrakt for leiligheten senere idag, gleder meg!

 • Publisert: 15.04.2016, 08:12
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • potetstappe og fancy pølser.

 • Publisert: 12.04.2016, 15:19
 • Kategori: Dagbok
 • Shit, så produktiv jeg har vært i dag.. Eller, jeg burde ha gjort femten ting til faktisk.

  //Haha, det så ut som jeg hadde boobs på det bilde der. Men, det har jeg altså ikke.. Jeg er flatbrysta som en mygg, og ganske fornøyd med det.

  Powerwalk ned til Schous, 30 minutter bakkeløp på mølla, 45 minutter styrke og powerwalk hjem igjen. Så fikk jeg hentet vareprøvene mine hos Modena, som jeg skal bruke til eksamen. Sykt koselig av dem å gi meg vareprøver helt gratis! Sånne steder liker vi, som støtter studentene.

  Jeg har vært slurvete med de faste inleggene denne uken, og forige uke også. Jeg bruker så ekstremt mye tid på å TENKE på eksamen, uten å faktisk gjøre en dritt - så jeg må bruke enda mer tid på det fremmover også, jeg suger på å konsentrere meg. Så de faste innleggene vil komme litt sånn sporadisk frem til juni, kan jeg tenke meg. For snart er det tre eksamener til som venter.. Jeg tisser på meg, liksom. 

  Sola skinner som - unnskyld utrykket - faen her i Oslo nå, så du kan jo gjette tre ganger hva vi skal? UT I SKOGEN Å GRILLE!!!! Vi snakker potetstappe og fancy pølser idag, det skal bli digg. Haha, så vi snakkes senere partypeople! ♥

 • Publisert: 12.04.2016, 15:19
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • ække fra byen.

 • Publisert: 09.04.2016, 22:52
 • Kategori: Dagbok
 •  

  Idag har jeg hatt en helt perfekt lørdag.  Skogen, bål, min kjære, kamera og pølser. Det er ren terapi, og dette skal bli fast invetar i livene våre fremmover. Jeg er helt mør og salig i kroppen, det eneste jeg trenger nå er en varm dusj og en pute. Åh, jeg gleder meg så til vi får kjøpt oss telt! ♥ Tok masse stemningsbilder som kommer i et eget innlegg.

  Håper du hadde en perfekt lørdag, og at du gjorde/gjør akkurat det du liker. ♥

 • Publisert: 09.04.2016, 22:52
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • Tannleger og utleiemeglere.

 • Publisert: 02.04.2016, 13:48
 • Kategori: Dagbok
 • Nå sitter jeg på Oslo tannlegesenter og venter på min modige halvdel. Han er inne hos satan og fjerner en visdomstann. Min helt! Haha, jeg har gått med smertefulle visdomstenner i fire år nå - og nekter å legge meg under "kniven" når de sier at den må opereres ut. Men her, her kan man få narkose! Så jeg vurderer det sterkt, å bare betale en syk sum én gang, for å få fiksa alt som er feil inne i kjeften.. Mens man sover og er bedøvet herfra til månen. Akkurat slik jeg foretrekker å gjøre alt som er smertefullt, bortsett fra tatoveringer. Det er rart med det der, frivillig smerte er ok liksom.

  Vi venter på svar fra en leilighet vi var på i stad, helt strøken - så vi krysser fingrene igjen. Nå vil jeg bare være ferdig med det, så jeg kan konsentrere meg om sluttoppgaven og eksamen, som jeg SKAL ha A på!! Bare så det er sagt, jeg har aldri fått en A før.. Så det er på tide nå!

 • Publisert: 02.04.2016, 13:48
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • Eksamen..

 • Publisert: 01.04.2016, 18:01
 • Kategori: Dagbok
 • Jeg har så ekstreme eksamens nerver at jeg omtrent spyr hver gang jeg beveger meg.. Neida, jeg overdriver som vanlig!

  Men, nerver er det nok av. Jeg har ikke kommet lenger enn et tankekart og en blank keynote fil.. Kreativiteten har krøpet langt inn i hjernebarken og dævva?! Så, jeg trengte litt luft og inspirasjon. Nå har vi kjørt tur med ATV'n, langt oppi skauen forbi Holmenkollen! Fy for en natur og utsikt du finner, bare du beveger deg noen minutter utenfor sentrum. Jeg hadde selvfølgelig latt kameraet stå på i en uke, så noen bilder av utsikten ble det ei - veldig u-blogger gjort av meg, jeg vet.

  Nå får vi se om ikke det popper opp noen konsepter og moodboard til sluttoppgaven etterhvert. Kom igjen hjernen min, funger!

 • Publisert: 01.04.2016, 18:01
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • Higher, higher.

 • Publisert: 27.03.2016, 19:58
 • Kategori: Dagbok
 • //Mine fine venner!

  For en fin påskehelg dette har vært, jeg har møtt alle bestevennene mine på rekke og rad, alle fem ♥

  Jeg tok akkurat farvel med Sandefjord-jenta mi og nå sitter jeg på toget mot Oslo lufthavn. Jeg skal møte min kjære som kommer med flyet, oi som jeg har savnet han disse dagene! Sommerfuglene bobler helt opp i halsen, og gledestårene presser på mens jeg skriver dette. At det går an å være så forelska! Helt vanvittig.. Nå er jeg fremme! Håper alle har hatt en like fin påske som meg, og at alle sammen har fri fra jobb og skole i morgen også! ♥

  - Hørte akkurat om terroren i Pakistan. Jeg beklager sorgen, og tenker på alle de fine pakistanerne jeg kjenner. Verden er så urettferdig, jeg har ikke flere ord. ♥

 • Publisert: 27.03.2016, 19:58
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • Møkka-løkka.

 • Publisert: 25.03.2016, 13:28
 • Kategori: Dagbok
 •    Denne delen av løkka, er møkka-løkka. Jeg digger dette stedet, og jeg elsker hele Grünerløkka i grunn. Fineste delen av Oslo, etter Gamle Byen selvfølgelig. Det er så mye forskjellige mennesker her, så mange inntrykk. Ingen drink i Verden slår en drink på Aku Aku Tiki, en kaffe i solsteika ved Olaf Ryes Plass, eller loppis hver eneste søndag i Birkelunden. Møkka-løkka, jeg elsker deg! ♥

  Akerselva brer seg rundt som en rottebefengt kloakk mellom mathallen og legevakten, det er utrolig vakkert. Wallmans og kjærlighets-broen; det slår aldri feil med en liten powerwalk forbi der med gode venner. Tijuana har mexicansk taco helt til klokken 03:00 på natten, helt på trynet! Så fantastisk. Lokasjon, lokasjon, lokasjon, tilgjenglighet, tilgjengelighet og fargerike folk - beskriver løkka best. Jeg hadde blitt her for alltid, hvis ikke jeg fikk magesår av det - men, som kaptein sabeltann sier "jeg kommer alltid tilbake!".

  I dag blir løkka enda bedre, for min beste venninne Cammi kommer - og sammen skal vi kose oss med bypåske og hjemmelaget pizza. ♥

 • Publisert: 25.03.2016, 13:28
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • Tullipaner og nedturer.

 • Publisert: 24.03.2016, 20:05
 • Kategori: Dagbok
 •  


  //my roomie, the florist.

  Så, Milanoturen jeg har gledet meg til siden august.. Gikk i natt rett i dass, og nå er den avbestilt.

  Jeg fikk lønn, men ikke sluttoppgjør. Jeg DOBBELTSJEKKET i starten av måneden, og alikevel har jeg ikke fått dem.. Og har funnet ut at jeg ikke får dem før 30. april, det er jo kjempe GREAT - siden jeg skulle til Milano 9. april. Så, nå er den turen avbestilt!

  Vurderte som sagt å droppe turen etter terroren i Belgia men, så bestemte jeg meg for at jeg hadde gledet meg for mye til å se den store INTERIØRMESSA, GARDASJØEN, DUOMO DE MILANO, PASTA, PIZZA, VIN til å la et par terrorister ødelegge alt for meg. Men, når jeg hadde fått tid til å glede meg i et par døgn og fått tid til å bli skikkelig gira, så skjer det her!? Hva gir du meg, skal jeg le eller gråte? Tviler på at jeg får tilbake noe for flybiletten, og jeg vet at jeg ikke får noe igjen for leiligheten. 3000kr rett i søpla, de andre pengene jeg hadde spart måtte jeg bruke til husleie. Så ja, beklager hvis jeg ikke er i ekstremt godt humør nå. Flaks jeg er alene!

  Digg å gå å vente på noe i 8 måneder, så blir det ikke noe av. Story of my life.

   

 • Publisert: 24.03.2016, 20:05
 • Kategori: Dagbok
 • 5 kommentarer
 • Girltalk.

 • Publisert: 24.03.2016, 15:23
 • Kategori: Dagbok
 •  

  I går kom en venninne over, og vi pratet og pratet og skravlet og pratet litt til. Det trengte jeg! Det er ingenting som slår litt god gammaldags girltalk. Gud, som jeg kommer til å savne venninnene mine når jeg flytter ut av landet.

  Jeg synes jeg har de beste jentene som finnes bak ryggen min, de stiller alltid opp! De er fordtåelsesfulle når man har fullt opp med skole, jobb og alt annet en jente kan ha i hjernen - og at man trenger å være ekstremt usosial i perioder. Jeg er ekstremt usosial, og har vært det de siste tre årene.. Jeg trives alene, jeg trives når det er bare meg og typen å forholde seg til. Jeg blir stressa av store folkemengder (ja, jeg vet - hva gjør jeg i Oslo?) og ekstremt sliten etter store sosiale sammenkomster - så jeg har rett å slett begynt å unngå alt som har med alkohol og flere mennesker å gjøre. Og vennnene mine forstår meg! de er fortsatt der når jeg trenger dem, og jeg er selvølgelig alltid der for dem.

  Jeg føler at jeg har funnet de menneskene jeg vil kjenne resten av livet, de jentene jeg kan ringe om 20 år og be på et glass vin og skravling. De jeg kan dele oppturer og nedturer med, de som virkelig er ekte og ærlige. Det har tatt lang tid å finne denne kjernen, da jeg har flyttet og flyttet fra by til by under hele oppveksten. De er svært få i nummer, men det betyr absolutt ingenting! Alt man trenger er i grunn et menneske man kan stole på. Og jeg er så heldig å være sammen med min beste venn, så jeg føler meg ganske blessed. Både med ekte venninner og verdens beste kjæreste, som jeg kan snakke med om ALT!

  Det er fint å kunne være aleine, men det er veldig fint å vite at de bare er et tastetrykk unna også. ♥

 • Publisert: 24.03.2016, 15:23
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • Påskefrokost og terrorfrykt.

 • Publisert: 23.03.2016, 16:36
 • Kategori: Dagbok
 •  

  Det passer ikke helt sammen, men slik har verden blitt.

  I går smalt det i Belgia, flere steder.. Forige uke smalt det flere steder i Tyrkia, det smeller hele tiden. Er du overrasket? Det er ikke jeg. Vi vet at det smeller, og at det kommer til å fortsette å smelle. Mennesker har dødd, så alt for mange mennesker har dødd - og flere vil dø. Det kommer nok til å smelle minst ti ganger til i år, og til slutt blir man ikke overrasket lenger. Til slutt blir man bare lei, lei av vold og ubetydelig terror og man får lyst til å snu ryggen til og bare lukke øynene. Jeg har skrevet om det før, etter at det smalt for tredje gang på kort tid i Frankrike. Jeg tenker ikke å skrive det samme igjen, for det går så utrolig hardt inn på meg. De etterlatte, herregud tenk på det etterlatte - det finnes ingen rettferdighet.

  Jeg var klar til å rive Milano-biletten i tusen biter, be på mine knær om at kjæresten ikke skulle sette seg på et fly fra Oslo til Arlanda i dag.. Men, man kan vel ikke oppføre seg slik? "Det er uakseptabelt å la dem vinne, uakseptabelt å la dem skremme.." Men jeg er så redd, og jeg forbanner de apekattene som har fått meg så redd. Flyskrekken hjelper jo ikke akkurat på! Jeg forbanner terroristene, som ødelegger absolutt ALT for absolutt ALLE.

  Nå sitter jeg å ser på bloggerne,  mens jeg venter på et livstegn fra typen om at flyet har landet,  jeg senker ikke skuldrene før han er tilbake her, trygt etter påske. Heidisnupp kommer innom med 3L vin i kveld, og vi skal ha pølsefest! På fredag kommer Cammi, og da skal jeg stelle i stand til en skikkelig påskehelg før mannen kommer hjem igjen på søndag kveld. Jeg orker ikke å la frykt styre livet mitt lenger, man må bare hoppe ut i det og prøve å nyte livet man er så heldig å fortsatt ha. Det er tross alt ikke alle som har den muligheten, og over 30 stykker mistet den muligheten i går.

  Ta vare på dere selv, nyt påsken og sola! ♥

  Ps. oppskrift på skikkelig GODE påske-pannekaker kommer senere i dag!

   

 • Publisert: 23.03.2016, 16:36
 • Kategori: Dagbok
 • 7 kommentarer
 • Når du ikke får drømmeleiligheten..

 • Publisert: 17.03.2016, 09:37
 • Kategori: Dagbok
 • TEKST OG BILDER: Annie Lilleng 

  Jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke gråte strie strømmer når vi fikk beskjeden. 

  Hele dagen i går gledet vi oss til visningen på Hallagerbakken. Vi kom frem, og leiligheten + området var ti ganger bedre enn forventet To store soverom, garage, naturnært, alt inkludert, sjøutsikt, kveldssol, and the list goes on an on.. Det virket nesten som huseieren var klar til å legge nøkkelen i hendene våres, men så kom det selvfølgelig en familie og kapret den. Jeg fikk meldingen da jeg sto å lagde middag en time senere, som da gikk rett i søpla! Ingen av oss hadde matlyst, og skuffelsen var STOR! 

  Men, sånn er det bare. Man kan ikke alltid få det beste - og vi ble enige om å ikke la det ødelegge hele kvelden. Det er ekstremt bittert enda, men jeg fortsetter å lete! Vi trenger minst et soverom, og helst et ganske romslig et - da vi er kreative sjeler begge to, og trenger plass til å leve. Det spiller ganske liten rolle hvor i Oslo/Akershus det ligger, så lenge man kommer seg relativt kjapt inn til sentrum med kollektiv. Vet du om noe, eller har lyst til å dele videre for å hjelpe oss? ♥ Det setter jeg i såfall uendelig stor pris på! Snart kommer studentene, og da blir markedet helt snudd på hodet - håper på å kapre en bolig før det!  

  Nå sitter jeg i Mac-rommet på skolen å prøver å følge med på InDesign, men idag er ikke konsentrasjonen der den burde være - den er inne på finn og hybel.no. JEG VIL BARE KJØPE ET HUS Å BLI FERDIG MED DET.... Maaaaan! 

  //Har litt tekniske problemer med bildene til oppskrift-onsdag, men den kommer så fort vi får fikset det! 

 • Publisert: 17.03.2016, 09:37
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer