hits

Annie

annielistic.blogg.no

must read: originals

 • Publisert: 01.10.2016, 14:26
 • Kategori: Bok


 • Originals by Adam Grant

  "Originals explores the power of new ideas, what it really takes to make them happen and how each of us can champion originality and encourage others to think differently."

  Denna _boka_ dere! Den fant jeg på academica i går etter kaféturen min i Nydalen. Det er en skikkelig page-turner, og det sier sitt når det _eneste_ jeg har lest før er twilight sagaen og "jeg tenker nok du skjønner det sjøl". (sistnevnte er forferdelig å lese foresten, men veldig bra siden den forteller en viktig historie om en sviktet liten gutt.)

  Jeg har bare lest 20 sider så langt, men jeg kjenner allerede at denne kommer jeg til å rase igjennom på null komma niks. Ikke lik sånne klisjéfylte selv-hjelp bøker som egentlig ikke forklarer deg en dritt. Denne boken går i dybden og gir deg steinharde fakta om hvordan alle kan lykkes på sin måte. Ja, bare les den! Jeg skriver litt mer om den når den er utlest, man vet jo aldri hvordan ting endrer seg. Men det lover fryktelig fryktelig godt! Jeg må bare finne tiden og roen til å sette meg skikkelig godt med, for denne vil jeg virkelig få med meg! Ikke bare bare, med alle adhd-cellene som flyter rundt i hjernen min.  Jeg frohåndbestillte akkurat boken til Sophie Elise, "forbilde". Har så store forventninger til den boka, den jenta kan skrive seg herfra til Harstad if she must. Det er en grunn til at hun er kåret til norges mektigste mediekvinne, og årets blogger. Jepp, jeg gleder meg! Kanskje lesning har blitt min nye hobby? Bøkene må på en måte selge seg selv fra start til slutt for at jeg skal gidde en gang. Hvis ikke venter jeg på filmen.. Nå blir jeg kanskje sett ned på av bokormene der ute, men jeg skulle egentlig ønske jeg gadde å lese like mye som dere, men tålmodigheten svikter litt akkurat der.

  Nå sitter jeg i sofaen med nyfarget hår, jeg er så fornøyd. Har klart å gjenskape min naturlige hårfarge for 200kr, klart det er sikkert litt mer skadelig å farge det hjemme - men, hvem har råd til å betale opp mot 2000 kr for å reparere håret hver fjerde måned? Ikke jeg. The struggle is real, når man har langt hår - men fy så verdt det. Jeg hater meg selv med kort, aner ikke hvorfor... Håret mitt er foresten brunsort, ganske merkelig egentlig da jeg har lyseblå øyne. Men, det kommer vel fra noe sameblod lenger tilbake, haha. Huff nå begynner jeg å bable.

  På planen står tur med hundene og levering fra kolonial, før det blir hockey og taco på ekte lørdagsvis! Hva skal du i kveld? ♥

 • Publisert: 01.10.2016, 14:26
 • Kategori: Bok
 • 0 kommentarer