hits

Annie

annielistic.blogg.no

Jeg flytter til Sverige om tretten dager!

 • Publisert: 07.06.2017, 19:22
 • Kategori: Dagbok
 • Å finne på starten av et innlegg er søren meg det vanskeligste med hele denne blogg-greia. Ofte klapper jeg igjen macen og lar det ligge, noe jeg gjør med de fleste ting jeg synes blir for vanskelig. Skal jeg liksom skrive hei, hallo eller morn? Føler meg som en plagsom gammel tante nå jeg starter med slike ord. Skal jeg skrive "god onsdag kjære leser" som om det skulle være et formelt leserinnlegg i avisen, eller skal jeg bare drite i hele innledelsen. Fint vær er det ikke i dag, så det skal jeg i værtfall ikke starte med. Plutselig var jeg ferdig med den saken!  Nå er det 13(!) dager til vi flytter ut av landet, 13 små dager til dagen jeg har ventet såå lenge på. Jeg må innrømme at det veksler mellom sommerfugler og tornadoer i magesekken min om dagen, men jeg gleder meg fortsatt - kjempe mye! Sverige er landet jeg flytter til, og det er jo ikke så langt unna? Vel 9 timer er det herfra uansett, og det føles helt absurd at jeg flytter lenger nord i Sverige enn jeg noen gang har vært i Norge - og jeg som hater kulde.

  Alle jeg forteller det til spør "har du fått deg jobb der? eller skal du studere?" Nei til begge, jeg aner ikke om jeg i det hele tatt får meg jobb, men jeg skal prøve til den dagen det skjer. Folk er så opptatt av hva man skal jobbe med, det er jo det minst interessante med å flytte spør du meg. Hva har du lyst til å gjøre? Spør meg heller om det du.

  ♥ I juni skal jeg spise sunnere og begynne å bevege meg mer igjen, bruke vektene jeg har kjøpt hver eneste dag. Jeg har allerede startet på den første delen, og det går sånn passe greit - jeg kan motstå alt unntatt fristelser. Nå føler jeg meg som en oppblåst dass etter for mye dritt i kostholdet den siste tiden, og jeg vil ha tilbake musklene mine - jeg savner dem sårt. Jeg vil ikke ende opp med å ha vond kropp og ødelagt rygg før jeg er femti, så da er det jo bare å investere litt tid i seg sjæl.

  ♥ Jeg vil lære meg å gjøre ting jeg synes er vanskelige, jeg gir veldig fort opp dersom jeg ikke ser resultater. Skjer det ikke noe drastisk med en gang, så kjeder jeg meg og driter i det. Det er min dårligste egenskap, og det går BARE utover meg selv. Jeg er jo over hodet ikke slik på jobben.

  ♥ Yoga! Jeg har veldig lyst til å starte med det, og alt man trenger er youtube og en matte - det skal jeg få til.

  ♥ Blogge og ta bilder, hver dag - helst flere ganger om dagen. Jeg elsker jo å skrive, så jeg skal enkelt og greit gjøre mer av det jeg elsker.

  ♥ Sjekke opp om det er mulig å ta PT utdannelse i vesternorrland, som lånekassen dekker. (noen som vet?)

  ♥ Når jeg ikke går rundt å søker på jobber, så skal jeg passe på å nyte "sommerferien" min - hvem vet hvor mange fridager jeg får? Jeg skal bygge, male, gå turer langs havet og i de svenske skoger. Ahhh nyyyyte.

  ♥ Slutte å bruke kumelk i maten, jeg blir knust av å tenke på de små kalvene som blir revet vekk fra mora si - og omvendt. Jeg spiser verken kalv, lam eller kylling (no babies) så jeg er på god vei til å komme nærmere et mer vegetarisk kosthold. Ikke det at jeg noen gang har spist kalv, vet ikke om det er sååå vanlig heller, uff så trist å tenke på.

  ♥ Ta meg tid til å tenke flere positive tanker, jeg tenker alt for mye negativt og destruktivt om meg selv.

  Jepp, så det skal jeg gjøre med livet mitt fremover! Hvis noen lurte. Ahh, selv om verden er forferdelig stygg og mange mennesker er helt høll i huet - så er livet utrolig vakkert, bare man ikke glemmer å leve mens man gjør det.

   

 • Publisert: 07.06.2017, 19:22
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar