hits

Annie

annielistic.blogg.no

så var det min tur da..

 • Publisert: 13.04.2017, 11:43
 • Kategori: Dagbok
 • Til å henge over dassen i tjuefire timer...

  Vi spiste pizza på tirsdagskvelden, og etterpå så følte jeg meg utrolig uvel. Jeg tenkte egentlig at jeg hadde spist et par stykker for mye, og la meg tidlig for å få mageknipen til å gå over. Jeg bråvåknet en time etterpå og måtte "ta imot" med hånden, løp inn på do og resten er historie. Æsj, jeg takler virkelig ikke å være magesjuk! Kvalmen og krampene i magen er rett og slett uutholdelig..

  Så jeg måtte blir hjemme fra jobb i går, og hele dagen ble tilbragt på sofaen. Kjip start på påsken eller? Heldigvis så har været vært dårlig også, så jeg føler ikke at jeg har gått glipp av så mye.

  Før jeg la meg i går fikk jeg endelig i meg litt vann som ikke kom opp igjen, litt French fries og 7up (throwback til da jeg var syk som barn..) og heldigvis følte jeg meg litt bedre i dag da jeg våknet.

  Jeg er ganske rastløs, så etter et døgn i sofaen så måtte jeg komme meg utenfor døra. Vi trosset regnet og tok frokosten på Sophies hage, ekstremt bra service og gode pannekaker! NAM. Hadde det ikke vært for den ene barnefamilien med fire skrikende kids (hva faen skjer med oppdragelsen om dagen foresten...) så hadde opplevelsen vært perfekt - selv om jeg måtte løpe hjem på do etterpå. Det blir nok ikke noe mer sprell i dag, for feberen kom tilbake i det sekundet vi kom oss inn døra hjemme. Må lære meg å være sjuk, haha. Vet ikke om det er matforgiftning eller omgangssjuken, men jeg håper på førstnevnte for kjæresten min sin skyld..

  Håper påsken din startet litt bedre enn min <3

 • Publisert: 13.04.2017, 11:43
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  13.04.2017 kl.12:15

  God bedring ❤️ Og håper Robert slipper 💙Glad påsk videre 💛🐣🎉

  Victoria Larsen

  13.04.2017 kl.13:29

  Så koselig :D

  Skriv en ny kommentar