hits

Annie

annielistic.blogg.no

call nine one one, now!

 • Publisert: 11.04.2017, 18:47
 • Kategori: Dagbok


 • This years easter egg

  Oi, det tok meg fryktelig langt tid å skrive ned det første setningen her... Jeg sitter nemlig å digger gammel musikk fra skrillex akkurat nå, haha so random! Husker dere når den første dubsteppen hans kom eller? Folk visste ikke helt om de elsket eller hatet det, men jeg og party-squaden var ekstremt gira på den musikken i alle fall. Ville tilstander og gode gode minner. Får faktisk litt gåsehud når jeg tenker tilbake på det ♥ CALL NINE ONE ONE NOW!

  I dag har jeg besøkt favorittplassen min i Oslo, nemlig The Skin Frogner. Har blitt vippefin og fått voxa både legger og øyebryn, om et par uker skal jeg ta siste påfyll på microblading-bryna mine, gleder meg! Græbba med meg en søt påskelilje i en enda søtere egg-potte fra mester grønn på vei hjem, så blir det litt påske i kåken også. Hadde egentlig planer om DIY-påskepynt og masse greier, men kjenner at jeg gidder å gjøre veldig lite med denne leiligheten vi bor i nå - skal jo tross alt flytte snart. Må ikke glemme helt bort at jeg faktisk er utdannet interiør-konsulent, haha.

  Neida, har absolutt ikke mistet interessen for det altså - sitter daglig å finner inspirasjon både på insta og pinterest.. Ser veldig frem til å få friere tøyler i leiligheten som mannen eier i Sverige. Da blir det malekost og DIY for alle penga! Jippi.

  Koser seg med litt jordbær og Coca-Cola til Skrilex her, mens vi venter på at pizzadeigen hever - det er lov å kose seg MASSE i påsken, er det ikke? ♥

 • Publisert: 11.04.2017, 18:47
 • Kategori: Dagbok
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  11.04.2017 kl.18:54

  Så koselig! :)

  Skriv en ny kommentar