hits

Annie

annielistic.blogg.no

spol tilbake

 • Publisert: 05.04.2017, 16:28
 • Kategori: Dagbok
 • Hvorfor hadde jeg så dårlig tid?

  Helt siden jeg ble født så har jeg hatt dårlig tid. Jeg kom to uker for tidlig til verden når jeg tenker meg om - og legene hadde utrolig dårlig tid rett etterpå også har jeg hørt.

  Lengtet etter å bli voksen så jeg kunne bestemme over meg selv, jeg hater fortsatt når andre forteller meg hva jeg MÅ gjøre og IKKE gjøre. Hadde alt for dårlig tid og flyttet ut hjemmefra rett før jeg ble femten, full fart. Har bodd hjemme i to måneder siden det. Plutselig hadde jeg regninger, heltidsjobb og barndommen var over? Plutselig var det ikke så forferdelig fett å være voksen lenger. Skulle ønske jeg brukte litt mer tid på å være barn, selv om jeg egentlig ikke angrer på det nå. Jeg har jo blitt utrolig selvstendig, kanskje litt for selvstendig til og med.

  Høye brøytekanter, kjøttkaker, trés-is og lukten av regn i nyklipt gress får meg til å mentalt hoppe tilbake til den gangen jeg var liten. Bekymringene var færre, selv om livet mitt alltid har hatt stormer i seg så savner jeg "boksen går" med nabokidsa og terengsyklen min i skogen. Den signalgule terengsyklen jeg arvet etter storesøsteren min, den som hadde seks(!!) gir. Datadyret og discmannen som alltid hakket. Å kunne kle seg ut hver eneste dag å bare være en annen, og ikke måtte gå på skole eller jobb. Klatre i trærne, skrubbsår på knærne og blåbær i ansiktet.

  Ironisk at jeg nå lengter og leter etter den følelsen, den følelsen man hadde da man var barn - ingen tid å følge, bortsett fra innetider og leggetid. Friheten og mulighetene som sto på rekke og rad, stresset som ikke fantes enda. Ting var så små og uviktige. Hjernen gjorde ikke vondt, hjertet var ikke fullt av hat. Så lykkelig uvitende om verdens store kriser og katastrofer.

  Spol tilbake! Jeg er ikke klar for voksenlivet, og det kommer jeg nok aldri til å bli heller.

 • Publisert: 05.04.2017, 16:28
 • Kategori: Dagbok
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  dreamofstyle

  05.04.2017 kl.17:05

  Den holder jeg med deg i ;) Savner tide som barn, hvor det var null bekymringer og tiden spilte ingen rolle, med mindre man gleda seg til noe :)

  Victoria Larsen

  05.04.2017 kl.18:18

  Så fin genser! :D

  Jegmotverden

  05.04.2017 kl.19:36

  bra skrivet

  Skriv en ny kommentar