hits

Annie

annielistic.blogg.no

en vårdag i hovedstaden

 • Publisert: 23.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • Nå sitter jeg på Solli og nyter en trippel iskaffe på Espressohouse mens jeg ser ut av vinduet på livet som stresser forbi. Det er deilig å kunne nyte sitt eget selskap så mye som jeg kan, jeg kan tenke klart og lene meg tilbake i den dype stolen. Det er en fin egenskap jeg har skaffet meg løpet av de siste årene.

  Tankene vandrer når jeg ser menneskene utenfor. Hvem er de, hvor skal de? Og jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre, men det er gøy å dikte sine egne historier mens man får tiden til å gå.

  Jeg må nyte den siste tiden jeg har i denne byen, jeg har tross alt blitt formet til det mennesket jeg er akkurat nå, her. Jeg har gått fra rastløs party dronning til treningsnarkoman, til rolig filosof. Fra usikker, til sikker og usikker igjen. Fra "evig singel" til en dyp forelskelse som har kommet for å bli. Jeg har godtatt at man forandrer seg med tiden, at ting og prioriteringer blir annerledes ettersom årene kommer og går. Man får nok av en ting, og blir sykelig opptatt av en annen. Den personen jeg var når jeg flyttet hit i 2011 har forsvunnet, og jeg er veldig forandret både i hodet og i kroppen.

  Oslo er et sted for personlig utvikling, for oppturer og nedturer. Det er et sted for alle, uansett hvem du er og hvor du kommer fra. Jeg kommer til å huske byen og menneskene jeg har møtt her for alltid, jeg kommer til å ta vare på hver eneste erfaring og situasjon. Nå er jeg ferdig med denne byen, på overtid - og jeg gleder meg mer og mer til neste kapittel.

  Men gamle Oslo, kjære Oslo; det kommer nok dager da jeg vil savne deg også og alt det du har å by på. Spesielt vårdager som dette, da du våkner til liv og viser deg fra din beste side.

 • Publisert: 23.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  23.03.2017 kl.16:47

  Kjempe fine bilder :D

  Skriv en ny kommentar