hits

Annie

annielistic.blogg.no

rescue my hair

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære


 • · Agadir Argan Oil ·

  Denne serien er helt amazeballs faktisk, har ikke brukt noe annet siden jeg testet det for første gang! Jeg kan vel på med hånden på hjertet si at jeg har helt insane slitt hår, altså det er ikke litt gøy en gang. Jeg har latt det gro så lenge uten å gå til frisøren gjevnlig, for really hvem har råd til det? Nesten to tusen for en liten stuss, det er jo helt bananas. Og jeg er faktisk så feig at jeg ikke tør å gå på de stedene som har sånn "dameklipp for 450 kr", noen som har erfaringer med det i Oslo området? I need some help. Men, denne serien gjør det lettere å gre ut flokene i alle fall, og håret ser mindre ut som en tørr høystakk etterpå.  Så jeg anbefaler virkelig balsamen og shampoo'en hvis du sliter med tørt, glansløst nordisk hår - har du fint hår fra før så blir det nok enda bedre! Argan olje sverger jeg til uansett hvilken flaske det puttes i, naturens lille skatt det der altså. Har brukt oljen på både øyebryn, vipper og i hårbunnen med gode resultater! Det kan visst brukes på huden mot kviser også?

  Jeg klikket hjem en fuktighets-kur fra samme serie her om dagen, like greit siden det er salg og gratis frakt på hele serien nå hos blivakker.no om dagen! Bedre blir det ikke. Jeg har ikke testet den enda, men kanskje den er akkurat det siste lille som kan redde det lange håret mitt fra sakse-døden - krysser fingrene så hardt jeg kan. Jeg er liksom ingenting uten det lange håret mitt.. Haha, sånn kan det gå. Må foresten bare skryte litt av leveringstiden til blivakker, en og en halv dag! Halleluja.  Jeg vurderer å starte på haircare pillene, men jeg lurer på om det virkelig er så bra som alle skal ha det til? Legg gjerne igjen en liten kommentar hvis du har noe å si om det kosttilskuddet. Håret mitt er ikke bare slitt, det er så tynt så tynt på grunn av alle hårene som faller ut hver gang jeg børster meg, og sikkert fordi jeg aldri tar meg råd til en frisørtime. Fikk helt angst når jeg hadde klippet bort to millimeter fordi jeg synes det så MYE kortere ut, hvordan kan jeg stole på et annet menneske med en saks da liksom? I need to get over myself.

  Ellers så har enda en TRAVEL arbeidsdag i Oslo kommet og gått, ikke så mye annet spennende å komme med akkurat nå. Hvordan har din dag vært?
   

 • Publisert: 16.03.2017, 17:17
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Evelin

  11.04.2017 kl.19:09

  de må jeg teste ut :D takk for tips:D

  annielistic

  11.04.2017 kl.21:52

  Evelin: det burde du :D

  Skriv en ny kommentar