hits

Annie

annielistic.blogg.no

joe and the girls

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok


 • Første offesielle dagen i den nye gamle jobben er overstått, deilig å være tilbake! Det diggeste er at man kan være sikker på økonomien de siste tre månedene i dette landet uten å stresse rumpa av seg, pjuh! Puster lettet ut.

  Etter jobb hadde jeg en etterlengtet kafé-date med en veldig søt jente jeg ble kjent med mens jeg jobbet på Skeidar, vi skravlet og hadde det så koselig at vi nesten glemte tiden helt. Det er så hyggelig å møte slike mennesker som man bare klikker med, selv om hun er født fem år senere enn meg så har vi alt mellom himmel og jord å prate om hver gang vi møtes. Må forressten si at jeg digger maten og drikken på Joe and the juice, freshe lokaler er det også! Og for et fantastisk vær vi har hatt i dag!? Kjenner virkelig at våren er etterlengtet her nå, jeg trenger sårt sol og varme.

  Nå sitter jeg i sofaen med min bedre halvdel og et glass hvitt, livet er herlig og avslappende i akkurat dette sekund og jeg nyter. Jeg er så heldig, skulle ønske jeg kunne huske det hele tiden. HERREGUD, jeg sier det igjen; tiden flyr! Snart bor vi i Sverige ♥

  I går var jeg på The Skin og fikk min første runde med microblading, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så fornøyd jeg kunne ha blitt! Tenk, nå slipper jeg å sminke øyebryn på to år - det er hva jeg kaller luxus i hverdagen. Skal vise dere før - og etterbilder så fort jeg får knipset noen, skal tilbake om fire uker for siste finish og gleder meg allerede. Det var ikke så vondt som folk skal ha det til, men dette kommer fra en som har en del tatoveringer på kroppen - så har du veeeldig lav smerteterskjel så kanskje du synes det er uutholdelig. Men, du får bedøvelseskrem og alt - så etterhvert kjenner du nesten ingenting! Jeg kan anbefale The Skin på det sterkeste hvis du vurderer microblading eller andre behandlinger, jeg er like førnøyd med resultatet hver gang jeg går ut av den døra. Og ikke gjør feilen med å dra på en "billig deal" et eller annet shady sted, det kan faktisk få store og evigvarende konsekvenser! Det er alt for mange skrekkhistorier der ute om både vipper, negler og øyebryn som har gått herfra til helvette på to sekunder. Så vær sikker på stedet før du legger deg under pinsetten, nåla eller hva det måtte være. Haha, det var dagens lille alvorsprat fra meg.

  Håper dagen har vært full av solskinn og glede, og at kvelden blir minst like bra! ♥

   

 • Publisert: 15.03.2017, 18:51
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Lilli

  15.03.2017 kl.19:57

  Så koselig :)

  Victoria

  15.03.2017 kl.22:08

  Så koselig!! :)

  Skriv en ny kommentar