hits

Annie

annielistic.blogg.no

siste dagen

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • God mandag! Hva skjer?

  I morgen er det siste dagen på min nåværende jobb, jeg gleder meg til å slippe det kappitelet - ingen ting føles værre enn å ta ti skritt tilbake! Nå går jeg heldigvis ti skritt frem igjen, på min gamle jobb med de beste kollegene man kan tenke seg. ♥

  Oslo, old friend - new enemy.

  Herregud så fort januar og februar har gått? Jeg har kanskje nevnt det tidligere, men jeg er sjokkert. Snart er vi halvveis i mars, snart er tantebarnet mitt et helt år, om tre små måneder flytter jeg ut av landet. Jøss, jeg husker det som i går at jeg klaget på hvor leeeenge det var til. En utålmodig og rastløs sjel, men det er jeg bare glad for; livet blir så mye bedre med litt fart og spenning - i need some right about now! 

  Det jeg gleder meg mest til nå er egentlig å arrangere avskjedsparty! Skal be folk i goood tid slik at flest mulig kan komme, og jeg skal være en awesome vertinne! Tenker kanskje litt hjemmelaga tapas, ballonger, partyfavours og velkomsdrink? Kanskje et tema? Elsker å stelle i stand på den måten. Og da kan jo egentlig bare naboen klage på bråk så mye de vil, hva skal de gjøre da? Kaste meg ut? Too bad, har allerede sagt opp. Haha original ganster. Må bare vente på eksamensdatoer for typen, så vi vet når vi kan ha fest.

  Før den tid skal jeg prøve å drikke så mye kaffe, skravle og le så mye jeg kan sammen med jentene mine - tenk at jeg skal flytte 9 timer unna med bil. Heldigvis går det fortere med både tog og fly (for de som tør sistnevnte, lol).  Planen var egentlig å trene litt i dag, men så kom migrenen og tok et lite tak om meg. Jeg må få fikset opp i den ryggen min altså, det går ut over hele forbanna kroppen min! Jeg har vondt i puppene liksom? What the hell is that all about, kjennes som om jeg er i puberteten igjen. Og dessuten blir jeg en skikkelig bitch når jeg har smerter i ryggen.. Ordner seg vel til slutt, en gang!

  Håper mandagen har behandlet deg bra, hva er planen for denne uka? ♥

   

 • Publisert: 13.03.2017, 16:07
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Hege Kristin

  13.03.2017 kl.16:30

  så spennende med flytting :D

  denne uken har jeg masse fri, så da skal jeg trene en del!

  annielistic

  13.03.2017 kl.16:40

  Hege Kristin: Veldig spennende :D
  Å så flink! Kjør hardt :D

  Skriv en ny kommentar