hits

Annie

annielistic.blogg.no

litt sånn overfladisk

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok


 • Tenkte at jeg skulle ta et inspirerende bilde av lørdagsfrokosten min, men så ble det ikke slik. Det er begrenset hvor mye man kan dandere et knekkebrød med smøreost og et glass med rips-biola. Den biolaen er by the way awesome i seg selv, synd den er kun er i salg på våren og sommeren.. Jeg kunne sikkert slengt på noen reddiker og et par skiver med agurk, men let's face it - det gidder jeg ikke når jeg nettop har stått opp og klokka er over tolv. Jeg prøver å love meg selv at jeg skal bli flinkere til slikt i fremtiden, for jeg blir faktisk ekstremt glad av å se på Caroline Berg Eriksen's og Kristina Andersen's tallerkner, det er rart hvor mye et par blåbær og litt kanel-dryss kan gjøre med én.

  Jeg har fått fri fra jobb i dag grunnet en hissig skoliose-smerte som nekter å gi seg når jeg slaver over baguette-disken på jobb, på tirsdag har jeg min siste dag der. Kommer til å savne russejentene og lukten av vaniljeboller, men ellers kommer jeg ikke til å savne en dritt derfra. Det er _hands down_ den verste jobben jeg noensinne har hatt, og den minst betalte også. Så de tre siste månedene jeg har i dette landet skal jeg tilbake til kjente trakter og den beste kollega-gjengen jeg noen sinne har hatt, og ikke minst 50 kroner mer i timen - det kan ikke en gang jeg klage på!

  Øyevippene mine er tilbake, etter to måneder uten - denne gangen har jeg fått på volumvipper og de ser og kjennes fortreffelige ut! De er så lette at jeg nesten glemmer at jeg har satt på en forlengelse av meg selv rundt gluggene. På tirsdag skal jeg få microblading på The Skin, jeg gleder meg som et lite forbanna barn i desember. Endelig skal jeg få fikset opp i de tynne øybryna mine! De fleste som er født på begynnelsen av 90-tallet kan nok relatere seg til det jeg snakker om? Det enkleste er ikke alltid det beste, og et sånn "øyebrynskutter" fra H&M er veldig enkelt. Det skulle være så tynt som mulig back then, og ja - man får varige mén! Mine klarer ikke å gro tilbake uansett hvor mye castor oil jeg bader trynet mitt i! Kjenner jeg er litt nervøs for smerten, men jeg har åtte tatoveringer på kroppen fra før av, så det skal nok gå som smurt denne gangen også. Resultatet er jeg over hodet ikke nervøs for, de er så dyktige på The Skin.

  Jeg ser forressten at det daglig er flere lesere her inne, selv om jeg har vært en ræv til å oppdatere den siste tiden? Dere holder meg motivert dere fantastiske lesere, uansett hvem dere er. Jeg skal ikke fortsette å skuffe, det skal og må bli andre (vanilje)boller! Skrive er jo det beste som finnes, og det eneste jeg egentlig vil! En slik passion skal man ikke gi opp. Jeg har tenkt til å starte med VLOGG også, youtube er en fantastisk kanal. Jeg må bare komme over det faktum at folk glor seg ihjel når du tusler rundt og snakker til ditt eget kamera, haha. Janteloven as, den får man også varige mén av.  

  Nå skal jeg se litt på bloggerne, og ikveld blir det Xgames på tv'n og sjokkis i munnen. Solen skinner i hovedstaden nå, det er så deilig at vi kryper mot vår!!! Endelig kan man jo si, selv om vinteren har vært utrolig kort i år? Den har vært fæl, men ikke så lang som i fjord? Kanskje det er mangelen på hvit snø som spiller meg et puss.

  Mannen sitter å pugger kjemi, med "highway to hell" på ørene. Jeg synes det er en fantastisk stemning over det hele - han gjør meg så stolt som står på sånn. Og alle dere andre studenter og hardtarbeidene mennesker der ute, uansett hva dere gjør - gjør det som DU blir happy av! Livet er ikke så forbanna seriøst, og hvem vet hvor langt det blir? Uansett, HAPPY er kodeordet her.

  Nå runder jeg av med en liten video som alle burde se, så blogges vi litt senere ♥ Hva er dine planer for helgen?


   

 • Publisert: 11.03.2017, 13:47
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  11.03.2017 kl.16:08

  Jeg håper du får en fin lørdag :-)

  annielistic

  11.03.2017 kl.18:39

  Victoria Larsen: takk det samme :)

  Skriv en ny kommentar