hits

Annie

annielistic.blogg.no

nostalgiske brøytekanter

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • Det var faktisk slående vakkert i Oslo i går kveld og i dag tidlig, før eksosen og forurensningen la seg over de hvite brøytekantene. Påskevær, snowboardvær, kvikk lunsj-og-solo-vær. Hva hadde jeg ikke gitt for en hytte på fjellet akkurat nå, men det kommer en dag for alt - la oss nå inderlig håpe og jobbe for det! Solen skinner og våren er på vei, det vekker gleden og gnisten i en frossen skrott. En skrott som føler seg alt for gammel til å være så ung, en skrott som tørster etter inspirasjon og frihet til tid og kreativitet.  Vi har bestilt biletter til favoritt stand up-komikeren vår: Ricky Gervais! Han kommer til Stockholm 1. juli, jeg gleder meg som en idiot. Han har baller nok til å kødde med alt, og det er noe jeg beundrer! Hvorfor kan man ikke kødde med ting liksom, hvis det bare er kødd? Ricky sier at det er lov å tulle med alt, og jeg digger den narsisistiske, mørke og råe humoren hans - søk han opp på youtube, og le deg skakk! Med mindre du har en fryktelig sensitiv humor, da er det nok best å la han ligge i fred.

  Jeg har fått en reisefeber i det siste som ikke lar seg drukne av noe annet. Spania, Australia, Hawaii og Bali... MMMM. Har ei venninne som følger drømmen og reiser jorden rundt sammen med sin kjære as we speak (følg henne på instagram HER), og jeg kjenner tre - fire stykker som skal gjøre det samme innen kort tid. JEG VIL OGSÅ! Folk som følger drømmene sine er de beste og kuleste folka jeg vet, det er så inspirerende å betrakte dem, å når de kommer seg dit de ønsker så blir jeg så evig glad og imponert, jeg vil klappe i hendene og fortelle dem hvor bra de er. Jeg skal følge mine jeg også, jeg må bare sortere litt i hodet å finne ut hvilke drømmer jeg skal begynne med.. Har så forbanna mange der oppe, et luxusproblem? Eller totalt forvirrende og hemmende? Det veksler fra dag til dag. Jeg skal begynne å spare til en lang tur så fort det lar seg gjøre, det er helt sikkert! Jeg savner dagene på surfeskolen i Portugal, ferie med bevegelse og utfordringer er det beste! Spørsmålet er bare om jeg overlever flyturene med den forbanna flyskrekken som bare vokser og vokser for hver dag som går. Vi så på "Cast Away" med Tom Hanks her om dagen, kan ikke si at det hjalp på skrekken nei.. Men, se filmen - den er dødsbra! Det finnes jo alltids tog og båt.


  Første selfie med fjernkontrollen! Nikon ♥

  Der jeg jobber nå, så er jeg faktisk eldst. Lederen min er fire år yngre enn meg, og man kan vel si at jeg føler meg ganske mislykket? Neida, joda. Men, jeg vet det bare er midlertidig, det er veldig midlertidig. Det er facinerende å høre på den kommende russen prate om solarium og hvem de snapper med. På vår tid så sendte man i det minste SMS, den komunikasjonsmåten er tydeligvis fryktelig utdatert? Haha, liker at jeg er så "gammel" at jeg kan si "på vår tid". Men slik er det jo, min beste barndomsvenninne er nå gravid med sitt tredje barn - og de bekjente som ikke allerede har barn prøver på å få sitt første? Også har du oss to-tre Oslogirls igjen da, som jager drømmer og karriærer foran alt annet, rart hvor forskjellige man blir med årene - og godt er det!  Jeg ser fremover, jeg flytter snart over grensa, jeg teller dagene - jeg trenger at det skjer noe drastisk nå! Rastløsheten spiser meg opp innenfra, og Oslo er det kjedeligste stedet på jord akkurat nå. Sorry gamle venn, du er oppbrukt! Jeg har vært innom alt du har å tilby, hver eneste bar og hver eneste fjelltopp - føles det som. Skulle bare ønske jeg kunne ta med meg de dyrebare skattene mine når jeg reiser, jentene som jeg startet livet i hovedstaden med - de få som fortsatt er her.

  Ventemodus, det er der jeg befinner meg. Jeg sløser bort den siste tiden på venting, når jeg burde forberede og starte akkurat i dette øyeblikk. "Når jeg kommer dit så skal jeg, når jeg kommer dit så kan jeg.." Det er nå vi lever, det må vi huske. Start i dag.  ♥

   

 • Publisert: 26.02.2017, 14:26
 • Kategori: Dagbok
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  26.02.2017 kl.15:25

  Åh, så fine bilder! :D

  annielistic

  26.02.2017 kl.18:31

  Victoria Larsen: takk :D
  Utrolig flotte bilder

  annielistic

  28.02.2017 kl.09:27

  Robert's Photography and Digital Art:
  Takk! :)

  Skriv en ny kommentar