hits

Annie

annielistic.blogg.no

akkurat nå

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • Sitter jeg i sofaen med håret i en tilfeldig dott og hører på "plukket en blomst" av svartepetter, tenker at jeg burde gjøre noe med livet mitt - men jeg gidder ikke. Det er helt greit, for det er søndag. Samtidig gnager "do more" langt bak i hjernebarken min, langt bak. 

  Vurderte i et lite sekund å dra frem kameraet og fjernkontrollen, men det gidder jeg ikke for jeg føler meg som en dass. Jeg er en dass, og det faktum er jeg egentlig ganske stolt av, for det kjennetegner meg. Gleder meg til jeg kan kjøpe flere snapbacks, for det kjennetegner meg det også. Da skal jeg orke å dra frem kamerautsyret med en gang! Men i dag blir det et gammelt bilde i reprise:


  Ble sykt inspirert av bildene Krisssy en dag, ho er så rocka og out there - jeg digger det.

  Nå kom jeg på at jeg kan hele "kjendisparty" utenat, så den låta blåser ut av høytalerne her.. Tipper naboene mine elsker oss, samboeren har dratt frem stikksaga også, så nå blir det party i heimen! Han ble ét år eldre i går forresten - vi feiret med hjemmelaget bolognese, late night talk, hockey og whiskey ♥

  Jesheeeeeim, nå har jeg brøyta meg igjennom dirty oppland, karpe diem og plutselig hører jeg på gamle låter av Diaz - hvem er denne karen? Sjarmen med hyperkinetisk forstyrrese. Erik og Kriss blir neste, norsk "rap" er innafor på en søndag. Alt er innafor på en søndag, så lenge det er tilfredstillende og simpelt for hjernen. Så kanskje vi kan dra tilbaaaake? Minner meg om det éne året jeg gikk på videregående, som var et ganske bra år egentlig. "Vennene de spres med vinden" det er ikke _litt_ kødd en gang, men godt er det.

  Jeg tenker på frasen "alt var så mye bedre før", da alt var nytt og spennende og man ikke stresset så mye med jobb og fremtid.. Men, det er egentlig å tenke tilbake på de stundene som er best, for det blir til glansbilder i mitt eget minne, livet var ikke så jævla fett da heller. Alt er relativt, det er helt sikkert. Eller, ingenting er helt sikkert, bortsett fra at jeg skal spise taco til middag i dag, hvis ikke en jumbojet blir kapret av terrorister og styrter inn i blokka vår, det kan jo faktisk skje det også. Det var en forstyrret dude som prøvde å rane butikken her borte med masjete på fredag (heldigvis kuttet han bare seg selv i fingeren). Alt kan skje nå. Jeg sier bare TRUMP ER PRESIDENT?! Den samme duden som hadde hovedrollen i en realityserie. Skal man le eller grine, eller kanskje litt av begge deler? Mens vi fortsetter å dra på jobb hver eneste dag. Hvis verden skal gå under snart, så må jeg snart få til det jeg har lyst til! Gidder ikke å sløse bort den siste tiden på meningsløst og underbetalt arbeid, men akkurat nå så må jeg jo? Eller, er det kanskje noen der ute som kan stille med et mer attraktivt jobbtilbud?

  2017 ja, hva skal jeg gjøre i 2017? Jeg vil dra på festival, så jeg har googlet frem mange festivaler i hele skandinavia, noen som har tips eller erfaringer? Frister med Roskilde i DK, Stavernfestivalen i "hjembygda" og peace and love i Sverige, spørs jo så klart hvordan jobbsituasjonen ser ut og alt annet - men å drømme, det kan man da alltids gjøre. Må inrømme at jeg mye heller sover i telt mitt i skauen, enn på en skitten festivalcamp, er litt redd for at dritafulle mennesker skal ramle innom.. Hotell blir dyrt.

  Også SKAL jeg skaffe meg hund, det må jeg bare! Og begynne med VLOGGING, gleder meg til å komme i gang. Må bare få kustus på den late siden av meg, som regjerer over ca 90% av dagene mine. Jeg vil bli mer som Tonje Blomseth og Casey Neistat, på min egen måte så klart - sammen med Miley Cyrus, Krisssy og Sophie Elise så er de to av de menneskene som inspirerer meg mest.

  Så det var meg, akkurat nå. Nå snur jeg hodet mot den andre skjermen, og setter på gamle episoder av The big bang theory. Hva gjør du akkurat nå? Hva synes du om innlegg som dette?

  Som Obama _nesten_ sa: Annie out!

   

   

 • Publisert: 05.02.2017, 16:37
 • Kategori: Dagbok
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Hege Kristin

  05.02.2017 kl.16:39

  fint innlegg! håper du får en fin søndag <3

  har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med :D

  Victoria Larsen

  05.02.2017 kl.16:56

  Så utrolig flott innlegg! Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

  Skriv en ny kommentar