hits

Annie

annielistic.blogg.no

ny jobb og trigonometri til lunsj

 • Publisert: 29.01.2017, 14:52
 • Kategori: Dagbok
 • JEG FIKK JOBBEN! ♥  Så igår tok mannen meg med på en kafé i Nydalen for å feire litt ♥ Jeg må bare si en ting: "Godt brød" driver med ran, altså 35kr for en liiiiten kopp med sort svak kaffe, og 50kr for en kopp med mocca? Det er RAN! Er ikke greit å prøve å være økologisk på budsjett i alle fall, vi drar ALDRI dit igjen - det skal jeg love deg. Synd egentlig, for jentene bak disken er kjempe hyggelige - og det er jo så klart ikke de som bestemmer prisene. Godt han kjøpte lunsjen på matbutikken i forkant altså, for prisene på maten der er virkelig til å spy av de også. Haha, nok om det! 

  Jeg har i allefall skaffet meg jobb, så da slipper jeg å sitte hjemme å synes synd på meg selv så lenge til. 100% er det også, og på dagtid - jeg kunne ikke bedt om en bedre avsluttning på min tid i Norge. Nå er det jo egentlig bare å begynne å planlegge neste kapittel, hva skal jeg finne på den dagen vi flytter til Sverige? En ting er helt sikkert, og det er at jeg kommer til å skaffe meg en hvalp ved første mulighet! Jeg er så hvalpesjuk om dagen at det svir i hjerterota og i går satt jeg og googlet hundenavn, jeg har funnet mange passende favoritter for å si det sånn. Når jeg ser min kommende hvalp i øynene, så kommer jeg nok til å vite hvilket navn den skal få med en gang. JEG KLARER NESTEN IKKE VENTE!!! Dette har jeg drømt om siden jeg flyttet hjemmefra som fjortenåring, men plass og tid er viktigere enn mine egne egoistiske behov - min hund(er) skal leve et skikkelig aktivt og godt hundeliv.

  Mannen forsøkte å pugge litt trigonometri på utflukten vår igår, men uoppdragne unger og foreldre som ikke bryr seg gjorde oppgaven ganske så umulig. Det er forståelig og greit at du vil ha med deg kidsa på offentlige steder altså, men lar du de sitte å sparke i veggen hjemme? Lar du de sitte å leke med bestikket hjemme? Har de aldri hørt om innestemme? I såfall er jeg redd for at de eldre har rett om den generasjonen som vokser opp nå: bomullgenerasjonen som ikke har lært seg om manerer eller utfordringer. Det er ikke barna sin feil at mamma ikke bryr seg, det er ikke barna sin feil at mamma er mer opptatt av telefonen sin og siste gossip fra sin jevnaldrene venninne. De valgte ikke selv å bli  født.. Stakkars barn, de kommer til å få et tøft liv om de noen gang må begi seg ut på egenhånd i den virkelige verden. Hvorfor får dere barn hvis dere ikke har planer om å fullføre oppgaven? Det er et stort forbanna spørsmålstegn for meg.

  Nå sitter jeg hjemme i sofaen med hilltop hoods på anlegget og hjemmelaget mocca i hånden, det beste i livet er nesten gratis - og det beste med alt, her er det ingen barnelyder.. Ahhh, priceless silence. ♥ Ønsker deg en rolig søndag! Og, HEIA HÅNDBALLGUTTA! Klarer vi å få med oss VM-gullet hjem tror du?

   

 • Publisert: 29.01.2017, 14:52
 • Kategori: Dagbok
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar