hits

Annie

annielistic.blogg.no

save your fucks for magical shit

 • Publisert: 26.01.2017, 17:21
 • Kategori: Foto
 • Heeei!

  For en fantastisk dag det har vært i dag, det må jeg bare si. Endelig begynner lyset å slippe stråler igjennom tunnelen her, og jeg kan trekke inn pusten på overflaten igjen. Jeg har vært på et jobbinervju i dag og sitter igjen med en god følelse, jeg får vite mer i morgen. Og ikke nok med det, så ringte en potensiel backup rett etter jeg var ferdig med intervjuet, litt flaks skal man ha!

  Sånn bortsett fra at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal få betalt husleia helt enda, så smiler livet akkurat nå. Jeg har spist D-vitaminene mine hver dag, og det hjelper faktisk på humøret. Om det bare er psykisk aner jeg ikke, men det driter jeg egentlig i.. Man må kanskje helt ned i den nederste kjelleren før man finner trappen opp igjen, og jeg føler at jeg befinner meg på et trappetrinn som er noen etager opp nå, og ikke minst så tror jeg det går i riktig rettning. Jeg må bare gi litt faen i alt som er dritt, så går det nok fint til slutt. Jeg er mye bedre forberedt nå, om jeg skulle gå på tryne baklengs ned i kjelleren igjen - jeg har blitt bedre kjent med den siden av meg.

  Jeg fikk igjen et par hundrelapper på frikortet fra i fjord, og da småløp jeg nesten bort i butikken for å kjøpe meg litt smågodt... Jeg har crawet smågodt i flere måneder nå, og jeg følte at jeg hadde godt av litt sukker i dag. Så det var enda en fin ting jeg fikk i dag, SMÅGODT er selve livet. Neida, joda! 

  Ellers så er jeg forelsket og glad, tenk at jeg er på det fjerde året med mannen i mitt liv - og at sommerfuglene fortsatt kriger rundt i magen hver gang han kommer inn døra, og hver gang han holder rundt meg. Han sitter å studerer som en helt ved pulten sin akkurat nå; matte, fysikk og kjemi, hjelpes så glad jeg er for at det ikke er meg, jeg hadde aldri funnet viljestyrken til å fullføre! Credz til alle studerene der ute altså, det er tunge tunge saker.

  Han kom forresten hjem med noe helt magisk i dag også, han hadde fått tak i tre gamle kameraer - helt gratis! Jeg døde litt av glede, for det er akkurat slike ting jeg ELSKER. Disse skal vi aldri selge, det er sikkert og visst. Se så fine!? ♥
  and one day,
  just like magic,
  i realized that
  i had fallen
  in love with the
  beautiful disaster
  i had become

  - JmStorm

  @jmstormquotes

 • Publisert: 26.01.2017, 17:21
 • Kategori: Foto
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  - Benedikte

  26.01.2017 kl.17:24

  Ååh, så fine og gammeldagse kameraer!! :D

  Jeg fikk også igjen litt fra frikortet fra sist år. Du vet du kan sjekke beløpet du har brukt og hvor mye som er igjen av grensa, på helsenorge.no eller nav (huske ikke hvilke av de) :)

  annielistic

  26.01.2017 kl.17:28

  Benedikte: JA! ikkesant!

  Digg, alltid deilig med litt ekstra uforventede penger! Ah, takk for tipset. Ha en fin dag!

  - Benedikte

  26.01.2017 kl.17:37

  Ja, sant :D

  Takk i like måte :)!

  Hanne Lovise Johnsen

  26.01.2017 kl.17:39

  kule bilder!!
  Så jævlig kult med gamle kamera. Herlig og nostalgisk. Fine bilder ble det oxo

  annielistic

  28.02.2017 kl.09:26

  Robert's Photography And Digital Art:
  Takk :) jeg digger dem!

  Skriv en ny kommentar