hits

Annie

annielistic.blogg.no

jeg overlevde

 • Publisert: 11.01.2017, 11:43
 • Kategori: Trening
 • Men bare så vidt..

  Årets første legday, etterfult av litt magetrening. La oss bare si det slik at jeg og mannen har gangsperre og restitusjonsdag i dag.. Men, vi overlevde! Og det er kjempe deilig å være tilbake. Jeg har nådd den vekta jeg har ønsket meg, selv om jeg ikke akkurat kan skryte av at jeg har jobbet hardt for den denne gangen (don't hate me). Stress og D-vitaminmangel pluss depresjoner gjør susen... Og det er IKKE sunt! Jeg som har spist nudler og McD's hver eneste dag nesten, kroppen min hater hjernen min da, for å si det sånn.

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg er livredd for den dumme badevekta nå som jeg har nådd målet mitt, jeg har rådet andre fra å bruke den i fortiden. Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør? Skulle ønske jeg kunne klare å høre på mine egne råd innimellom, jeg er faktisk ganske glup. Uansett, trening er bra uansett - og husk at fettet blir til muskler som igjen veier mer enn fett (ja, jeg snakker til meg selv også!). Og spis alt med måte, så burde det gå bra.

  Skulle ønske jeg hadde en mat-ekspert i skapet nå, så jeg kunne spørre hva man skal spise og ikke spise. Men, jeg har hengt meg opp i sånn dritt før, og da glemmer man egentlig å leve litt.. Tenker det slik at jeg prøver å spise så sunt som mulig i ukedagene, og slår til med godteri og ekstra god mat i helgene. Jeg må ha en belønning noen ganger, hvis jeg skal klare å holde fokus. Jeg er en av de heldige som synes trening er gøy, men desverre er cardio et unntak.. HATER å løpe, men heldigvis har de trappemaskin på FX og den er jeg flittig bruker av.

  Kropp er kropp, og kropp er topp! Rart det der, at man kun er opptatt av sin egen. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre veier, om de trener, eller hva de spiser. Så lenge folk er happy, så spiller det da ingen rolle! ♥♥♥

  Nå blir det knekkebrød,epler og detox-vann (hvem faen er jeg, og hvor er Annie?), før jeg drar å drikker litt kaffe med tre bestevenner! Det gledes. Jeg har foresten laget noen hjemmelagde protein/energi-barer som jeg skal tipse dere om litt senere. Håper dagen er fin, og at du ikke har gangsperre slik som meg.. Det er ille.

   

 • Publisert: 11.01.2017, 11:43
 • Kategori: Trening
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  11.01.2017 kl.12:56

  Så flink du er! :D

  Skriv en ny kommentar