hits

Annie

annielistic.blogg.no

hemmelige våpen i vinterkulda

 • Publisert: 09.12.2016, 13:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Hei! I dag er det fredag, jeg elsker fredag! Hele året skulle kun bestått av fredager og litt lørdager hvis jeg fikk bestemme.. Kanskje godt at jeg ikke er sjef, da hadde nok verden gått sakte fremmover.. Men, nok om det! Fredag er bra, og i dag er det fredag - hurra!

  Jeg er nok ikke den mest jentete jenta du finner, men også jeg må dra frem mine venner; hudpleierutiner, hårbeskyttende og fuktighetsgivende når vinteren kommer med sine hensynsløse blå grader, som tørker ut det selv den glatteste babyhud. Jeg liker at ting går fort, jeg HATER å stå foran speilet i mer enn ti minutter om morgenen, og det er faktisk helt mulig!

  STEP ONE:  EmerginC: Disse to fantastiske sakene har jeg pratet om før, og jeg sverger til akkurat de fortsatt! Du kan lese mer utfyllende i DETTE innlegget, der jeg også anbefaler fuktighetskremer. Peel pads og clarifying pads, sammen utgjør de en ekstrem forskjell på få uker. Jeg slet med sorte prikker og oljete hud rundt T-sona mi, og hver gang jeg er hos hudpleieren min på THE SKIN, så skryter hun veldig av hvor fin huden min har blitt. Det er nesten ingen porer eller sorte prikker å se! Dessuten tar det kun fire minutter å ta denne behandlingen på morgenen. Avslutt med en god ansiktskrem! Min er selvfølgelig fra Sothys som de også selger på The skin. Perfekte i kampen mot tør og sår vinterhud - jeg har ingen plager! Sier litt om hvor gode disse produktene er når jeg har slitt med atopisk eksem hele livet, da spesielt på vinterhalvåret.


  STEP TWO:


  Jeg har LANGT HÅR... Det er hår overalt! Jeg er fryktelig lat når det gjelder mitt lange hår, og egentlig så fortjener jeg nesten ikke å ha det. Det er et evig slit og en evig flokekamp, men jeg har kjøpt meg ny shampoo og balsam for vinterkulda som er stappfull med oljer fra eksotiske plasser - den skal jeg ta med i et annet innlegg da den har gjort UNDERVERKER på kun èn uke, men jeg vil gjerne teste den litt mer først. Noe som hjelper meg veldig de dagene jeg er for lat til å vaske håret er: TØRRSHAMPOO! Tørrshampoo var én ting jeg absolutt ikke likte før, ble helt grå og rar i hodebunnen - men denne fra Batiste med farge i, er rett og slett awesome! Det tar to sekunder å gå fra tørt/fett/livløst hår, til "klar for byen - hår", den er magisk faktisk og sitter i hele dagen. Jeg kjøpte min på blivakker.no

   

  STEP THREE:


  Sunny Isle, extra dark Jamaican castor oil. Jeg har brukt castor oil fra helsekosten i et helt år nå, for å gro tilbake de stakkars ihjelnappa 90's-kids-øyebryna mine. Nå er jeg nesten et normalt menneske i trynet igjen, og siden jeg kjøpte denne så har det hjulpet enda mer. Jeg hadde ikke hatt øyebryn 'on fleek' uten Dagny på The Skin, hun er en verdensmester - men denne får jammen hårene til å gro! Du kan også gni den inn i hodebunnen før du legger deg og skylle den ut dagen etter; den dreper bakterier, minimerer hårtap og får håret til å gro tykkere og sterkere, dette holder jeg på med om dagen, og jeg røyter faktisk mindre når jeg børster meg nå men om det er takket være oljen eller den nye shampooen vet jeg ikke. Du kan også bruke den på vipper og akne, da den dreper bakterier og er helt maniac over alt. Denne digger jeg! Også kjøpt på blivakker, og den eneste oljen som er lov å importere fra Jamaica. Kult, hæ?

  Har du noen gode tips i vinterkulda?

  Nå sitter jeg på espressohouse og venter på bestejenta mi, vi skal kose oss med fredagskaffe og skravlings. ♥ Vi blogges.

   

 • Publisert: 09.12.2016, 13:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  09.12.2016 kl.15:58

  godt tips! :)

  Sentrumjenta

  09.12.2016 kl.17:30

  Fint innlegg :) ha en fin kveld videre ^^

  Skriv en ny kommentar