hits

Annie

annielistic.blogg.no

en snøkledd hovedstad

 • Publisert: 05.11.2016, 08:12
 • Kategori: Blogg
 • Gooood morgen! Jeg håper den er det i alle fall? Her har snøen dalt ned i hele natt, og den holder fortsatt på i skrivende stund mens jeg sitter på bussen, på vei til jobb. Siste og sjette vakten denne uken, det gikk fort?

  Jeg har foresten et lite problem; matlysten har enda ikke kommet tilbake? Når jeg tittet ned på vekta i stad var jeg ti kg lettere enn i fjord på denne tiden - åtte av de kiloene har gått siden sommeren. Ikke misforstå meg, jeg er ikke misfornøyd med at vekten går ned, men dette er ikke bra for kroppen min. Det eneste jeg har lyst på er cheeseburger fra mcd og kebab, ja du skjønner greia? Det skjer ikke at jeg kjøper en kebab uten å være drita full, men det har blitt noen cheeseburgere de siste månedene, det må jeg innrømme.

  Kanskje jeg mangler noen vitaminer? D12 kanskje? Noen som har vært borte i det samme som meg, så setter jeg stor pris på råd. Det begynner å gå ut over musklene mine, som sikkert har mistet 50% av fylden sin også det siste året, ræva blir flatere og ja.. Det er rett og slett farlig å ikke spise, det er livsfarlig og jeg føler meg ikke frisk når jeg har det slik. I går fikk jeg i meg nudler og en Coca-Cola. Når jeg kom hjem fra jobb var jeg så sulten at magen vred seg i vill panikk, jeg fant ingenting jeg hadde lyst på.. så det ble en skrikende magesekk under dyna mi i natt. Det føles ut som om jeg skal kaste opp hvis jeg putter noe i munnen som jeg ikke har lyst på. Nå skal jeg tvinge i meg et lass fra ICA, dette her er bare helt tullete..

  Spis mat folkens, det er alt for viktig.

  Har det kommet snø hos deg? Det er så fint ute!

 • Publisert: 05.11.2016, 08:12
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  05.11.2016 kl.10:29

  Så fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar