hits

Annie

annielistic.blogg.no

en måned igjen

 • Publisert: 03.11.2016, 09:19
 • Kategori: Blogg
 • Hei på deg, hatt en fin uke så langt?

  Om en liten måned fyller jeg 25... 25? Det er halvveis til femti det, angst - ikke på ordentlig, men litt angst får man av å bli halvveis til halvveis til hundre.

  Jeg hadde en dårlig dag når jeg fylte 20 år, jeg var så lei meg for å ikke være tenåring lenger. Når jeg fylte 22 år, sto jeg på rommet mitt på Majorstuen og ropte på roomie; "Dette må du ta bilde av, jeg fyller 22 år i dag og må fortsatt klatre inn i sengetrekket for å få det på.." så det minnet er foreviget på Facebook et sted. I dag ser jeg ned på den hvite jakken min, som ikke er så hvit lenger og det samme gjelder de hvite skoene mine fra Adidas... Jeg kommer alltid til å være et barn, som kommer mer skitten hjem enn når jeg dro. Jeg kommer alltid til å søle mocca på hvite jakker og tryne i trapper. Jeg blir et år eldre, men det er jo bare et tall. Jeg kommer til å være 19 år, i minst ti år til.

  Jeg hadde tenkt til å feire bursdagen min i fjord, men det var rundt den tiden jeg fikk problemer med angst og angstanfall.. Jeg opprettet og slettet arrangementet tre ganger, noe som ga meg mer angst - så det endte med ingen fest. Angst er et pent ord egentlig, kanskje jeg skal kalle min fremtidige katt eller hund for det. Nice! Uansett så tenkte jeg å prøve på nytt i år, og jeg har et tema!! Det er ganske lættis egentlig, og når jeg tenker meg om så gleder jeg meg. Men det spørs om jeg orker når alt kommer til alt, men akkurat nå har jeg veldig lyst. Det som er dritt er at alle har julebord og eksamener rundt den tiden... Vi får se!

 • Publisert: 03.11.2016, 09:19
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  04.11.2016 kl.14:46

  ... du vil nok være det barnet når du nærmer deg halvveis til 100 også 😉❤️ Klem mams🌹..

  annielistic

  04.11.2016 kl.15:16

  Anonym: sure thing <3

  Skriv en ny kommentar