hits

Annie

annielistic.blogg.no

hva skjer med trynet mitt?

 • Publisert: 25.08.2016, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Hei torsdag! Snart helg.

  Jeg er ganske forvirret akkurat nå. I går morres klemte jeg på noe jeg trodde var en "underjordisk kvise" ekkelt, ja i know! Men man får det noen ganger.. Når jeg kom på jobb var venstre side av nesa mi stor og hoven, og gjorde evig vondt. Jeg renset og vasket ekstra før jeg la meg i går kveld, og håpet på bedring til i dag. Men den gang ei!

  Jeg våknet med hovent øye, og hvis ikke jeg er hypokonder nå og bare føler det psykisk så begynner jeg å bli tett i venstre øre, og har vondt i hodet på venstre side. Selvfølgelig googlet jeg dette..

  Jeg stikker innom the skin på veien til jobb, hudpleieren "min" (jeg kaller henne min, for det er verdens beste hudpleier - skulle ønske jeg kunne ta henne med over alt) er heldigvis tilgjengelig, og jentene på the skin stiller alltid opp! Hvis ikke hun finner ut av det, så ringer jeg legen å spør hva som er best å gjøre. Jeg vil nødig sitte på legevakta i Oslo med et hovent tryne, da kommer jeg vel inn i morgen kan jeg tenke meg.

  Det sto at man skulle ringe 113 dersom man fikk flere symptomer, men skal man ikke ta nettet med ei klype salt?

  Så ja, dere får et bilde i reprise her.. Jeg viser dere hovenheten senere hvis den holder seg der haha. Men akkurat nå er jeg svett, forvirret og på vei ut døra med et håndkle på hodet. Denne dagen blir interessant.

  Vi blogges! Og foresten, har noen opplevd noe lignende?

 • Publisert: 25.08.2016, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  25.08.2016 kl.12:05

  Fysj! Ja, har opplevd lignende da jeg har fått allergiske reaksjoner på akne produkter faktisk. Og da endte jeg opp hos legen med en sprøyte i rumpen xP

  Håper de finner ut av det!

  annielistic

  25.08.2016 kl.23:07

  Henriette Celin: uff, ja virker som det er noe lignende.. Får ringe en lege i morgen :P

  Takk :))

  Skriv en ny kommentar