hits

Annie

annielistic.blogg.no

annie tester: catwalk by TIGI

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • Denne serien med shampoo og balsam kjøpte jeg tidligere i sommer, her er dommen:

  Pris: God pris, jeg synes blivakker og blush har bra priser når det kommer til hårpleie - spesielt hvis du sammenligner med salongpriser! Det er jo til å dø av..

  Lukt: Lukten på denne drar ned hele sluttresultatet noe volsomt.. Altså, peppermint? Hvorfor skulle jeg ville ha det i håret, det lukter tannkrem. Nei nei og nei, ikke bra. Jeg skjønner foresten ikke hvorfor den eneste shampoen til tigi for menn er i peppermint, R hater peppermint han også - jeg som har lyst til å kjøpe en litt mer fancy shampoo til det fine håret hans - noen tips? Som ikke lukter tannlege.

  Design: Jeg synes faktisk designet er spennende, og produktet ser veldig digg ut fra utsiden.

  Effekt: Håret har fått litt mer glans, men er fortsatt et helvette å gre. Denne serien skulle altså hjelpe til med å gjøre stylingen lettere, det har den ikke gjort.

  Terninkast: 3. Denne er sikker kjempe bra, dersom du har litt slitt eller tørt hår. Jeg har helt messed up hair, og burde kanskje barbere av meg alt sammen - neida. Men denne gjorde desverre ikke underverker for mitt tørre nordiske hår!

  Konklusjon: Sunsilk er fortsatt bedre og billigere! Neste gang prøver jeg en god vitamin/fuktighets-kur og kjører på med en serie som er proppfull av maroccan oil, det funker nesten alltid! Kjøper noen haircare-piller og legger meg med flettet hår, bare jeg kunne husket det hver kveld.. Jeg er som regel så trøtt når jeg legger meg at "dotten" blir med i senga, ikke så kult for håret tho'.

   

 • Publisert: 18.08.2016, 13:40
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Katrine- kosthold & trening

  18.08.2016 kl.14:12

  Det var jo en litt spesiell lukt på shampo! :)

  annielistic

  18.08.2016 kl.18:44

  Katrine: ja, haha! Det synes jeg også!

  Janne

  18.08.2016 kl.19:40

  Så kjedelig at du ikke ble helt fornøyd! Gøy å lese :)

  annielistic

  19.08.2016 kl.12:19

  Janne: Ja, man kan ikke bli fornøyd hele tiden :) Takk skal du ha!

  Skriv en ny kommentar