hits

Annie

annielistic.blogg.no

faves

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •    SOTHYS PARIS


  Jeg elsker produktene fra Sothys! Hudpleieren min anbefaler disse på det varmeste, og det gjør jeg også. Jeg har vært igjennom en rekke kremer, behandlinger og hudpleie produkter. Men, bortsett fra disse og the body shop sine produkter er jeg lite imponert. Jeg sverger foresten til hemp kremen til hender fra The body shop, perfekt for sensitiv hud og holder eksemen i sjakk. Sothys har også en fantastisk håndkrem som jeg må kjøpe mer av neste gang jeg besøker The skin.

   


   

  Hydra-nourishing body lotion er perfekt til deg som smører deg et par ganger om dagen, og den holder leeeenge! Jeg kjøpte min rundt nyttår og har fortsatt litt igjen. Prisene er ganske stive, ja.. Men, jeg kjøper heller en bodylotion til 500kr som holder i et halvt år og som funker - enn å kjøpe en billig en fra H&M som holder i et par uker og ikke gjør så mye for huden. Purifying foaming gel er perfekt som daglig rens av huden, jeg bruker den i dusjen sammen med body scrubben - som foresten gir en herlig ren følelse etter bruk. Ansiktskremen er en sikker vinner, denne har jeg skrevet om før i dette innlegget.

  Dette er mine ærlige meninger om disse produktene, jeg liker de så godt at jeg vil spre budskapet. Det er så mye rart på markedet, så mye parfyme i alt, så mye som er testet på dyr og diverse. Sothys er et trykt og enkelt valg for meg! Du får desverre ikke kjøpt produktene på nett, men de selges over disk av profesjonelle hudpleiere rundt om på salonger. Det er egentlig mye bedre å handle hudpleien på den måten, så får du eksperthjelp med på kjøpet.

  Du kan lese mer om alle produktene HER.

 • Publisert: 09.08.2016, 12:41
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Henriette Celin

  09.08.2016 kl.13:03

  Har hørt at det merket er bra ja, og har selv sensitiv og tørr hud. Tror jeg må lese litt mer om dem (:

  annielistic

  09.08.2016 kl.13:13

  Henriette Celin: Anbefaler jeg deg å gjøre! På den salongen jeg går på er det mulig å prøve også! Og noen steder har de sånne små testere btw :)

  Henriette Celin

  09.08.2016 kl.13:21

  SV: Å, så greit da. Burde sjekke ut det da (:

  Skriv en ny kommentar