hits

Annie

annielistic.blogg.no

one planet

 • Publisert: 16.07.2016, 08:18
 • Kategori: Blogg
 • I går var det Frankrike, i natt var det Tyrkia.. Verden er helt på trynet og hvor vi er på vei tør jeg nesten ikke tenke på.

  Jeg føler på samvittigheten at jeg bor i "trygge" Norge akkurat nå, når verdensbildet ser så mørkt, kaotisk og jævlig ut.

  Jeg kan ikke si at jeg kjenner til hele historien når det kommer til Tyrkias politiske historie, eller ståsted. Men én ting må jeg si; respekt til de sivile som går ut i gatene og kjemper mot store stridsvogner med pinner og i bar overkropp. De tar faen meg tilbake landet sitt sjøl, de bare klikker på dem som utfører urett - og akkurat der kan vi lære litt; vi må klikke litt nå, vi må klikke noe forferdelig; for verden er på vei rett i dass.

  //bilde fra VG.

  Her sitter det en dude og blør i hodet, men han viser tommel opp. Han er mitt i kaoset og holder det sammen, jeg sitter her oppe og faller fra hverandre mens jeg tenker på noen som oppholder seg i landet akkurat nå. Kontraster, og en viktig tanke.

  Tyrkia, jeg har feriert der to ganger - og den første gangen var i nydelige Side. Hyggelige mennesker, fantastisk stemning og vakkert. Nå ligger det øde og folk må legge ned virksomhetene sine. Turkey, once such a happy place. Det er trist når et sort slør faller over et land på den måten, uansett hvilket land.

  People of turkey will rise from the ashes.

  Hva annet kan man gjøre, enn å håpe på en bedre fremtid?

 • Publisert: 16.07.2016, 08:18
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  16.07.2016 kl.13:05

  Føler ikke verden er like trygg som man tror. Ting kan skje hvor som helst når som helst. Utrolig kjedelig, og forferdelig, men det er realiteten. Respekt til de som står opp mot det fæle ja. Helt klart.

  annielistic

  16.07.2016 kl.18:32

  Henriette Celin: Nei, jeg synes ærlig talt at det var fryktelig skummelt alt som skjedde i Tyrkia i natt. Det er kun 4 drøye timer med fly unna.. Respekt til dem ja <3

  Skriv en ny kommentar