hits

Annie

annielistic.blogg.no

svei av alle hjernecellene i sola.

 • Publisert: 26.04.2016, 19:18
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 •   
  - Lå ute i sola i stad, så digg!! Fikk litt farge til og med.

  Neida, det er selvfølgelig like fake som hele topplista på blogg.no tilsammen. Jeg har ikke lagt meg under kniven enda, men litt spraytan må vel folk tåle å lese om? Jeg synes resultatet er helt KANON bra så langt. Jentene på Frogner MediCare (les: bytter navn til "The Skin") leverer varene nok en gang. Dette fikk jeg altså gratis, i mot at alle jentene på salongen fikk stå å se på meg i bare engangs-trusa.. Jeg er sportslig jeg, og stiller alltid opp for en god sak. Og spraytan-kurs er en ekstrem god sak! Haha. 

  Men, fra spøk til alvor. Dette er faktisk et mye bedre resultat enn jeg noen gang kunne forestille meg. Jeg har vært kjempe skeptisk når det kommer til selvbruning og spraytan, etter å ha sett jentene i 10. klasse prøve det for første gang (da jeg gikk i 8. klasse). Det var skjolder herfra til Narvik, og en farge som minnet mer om en syk giraff enn "gyldenbrun". Jeg må si at utviklingen av dette produktet har kommet mye lengere de siste 10 årene! Fargen kler meg kjempe godt, jeg er verken skjoldete eller flekkete. Jeg har bare hatt det på i noen timer, men lover å fortelle hvis noe skulle gå til helvette. Det ser veldig bra ut nå i alle fall, og jeg er mektig redd for at dette blir en ny avhengighet. Jeg HATER jo å sole meg, så kjedelig! Og dessuten er jeg livredd for hudkreft.. Kanskje litt paranoid, til og med. Dette er jo et kjempe fint alternativ, hvis man vil være litt ekstra fin! Jeg mener jo selv at "hvit mann skal værra hvit." og gidder sjeldent å stresse med brunfargen, men jeg skal ikke legge sjul på at solbrune kropper er mye mer attraktivt enn likblek og selvlysende hud (slik som min). Så du skal ikke se bort i fra at jeg faller for fristelsen nok en gang.  Skal innom salongen i morgen også, da er det nye vipper som står for tur! ♥

  Nå skal jeg få i gang noe middag her, og kanskje jobbe litt med eksamen. Mannen pakker sammen de siste flytteeskene akkurat nå, vi gleder oss stort til større plass og en ny hverdag i vår leilighet.

  Ønsker deg en fin kveld. ♥

   

   

   

 • Publisert: 26.04.2016, 19:18
 • Kategori: Skjønnhet/velvære
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar