hits

Annie

annielistic.blogg.no

back on track.

 • Publisert: 05.04.2016, 21:16
 • Kategori: Trening
 • Dæven så digg det er å være tilbake i gamle treningsrutiner! Beina mine skjelver og rumpa verker, det er sånn vi liker det!

  Jeg har virkelig blitt bitt av powerwalk-basillen, og nå når været ute blir varmere og dagene blir lysere så er motivasjonen på topp. Og litt EKSTRA motivasjon har jeg fått av mitt nyeste og stolteste innkjøp; fitbit surge. Det er en sånn smart treningsklokke, som holder styr på både kalorier, skritt og alt annet som har med helsa å gjøre. Jeg skal skrive et skikkelig innlegg om den, for den er faktisk helt amazing. Og man kan kjøre konkurranser med vennene sine, om flest skritt på en uke osv. Er det ikke helt fantastisk? Jeg er helt i hundre. Har vært på kveldsturer hele uka, og går av bussen for å gå et par stopp før skolen. Konkurransemenneske sa du?

  Jeg må tipse dere om den nye timen "bootyliciois" på sats, hvis dere ikke allerede har prøvd den. 30 minutter hardkjør på booty'n, lår og core sier man aldri nei til, eller hva? Det er et fantastisk alternativ til ukentlig styrketrening på den delen av kroppen. Jeg gikk i rask stigning på mølla i 30 minutter før denne timen, perfekt kombo. Og etterpå var jeg så lur at jeg tok en kjapp spasertur på 47 minutter fra Majorstua til Carl Berner. Mør i beina i dag? Yes. Jeg er jo reine forballfrua, si.

  Følg med på innlegget om fitbit som kommer!

 • Publisert: 05.04.2016, 21:16
 • Kategori: Trening
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  REBECCA HOLDER

  05.04.2016 kl.21:55

  Så deilig å komme seg i rutiner igjen. Og ikke minst deilig å ha en klokke som får frem konkurransemennesket i deg - da kjører man jo ekstra hardt på, som jeg ser du gjør :D haha

  annielistic

  10.04.2016 kl.13:50

  REBECCA HOLDER: HAHA, ja det er rart hvor mye motivasjon en så liten ting kan gi! :D ha en fin søndag!

  Henriette Celin

  07.04.2016 kl.11:30

  Så bra du er kommet inn i treningsrutinene igjen (:

  Den treningsklokken virker jo motiverende når du heller går et par stopp til skolen enn å ta bussen hele veien ;-)

  Whue, den timen hørtes bra ut da :-D

  annielistic

  10.04.2016 kl.13:50

  Henriette Celin: Ja, oi! Den er virkelig alle tiders :D

  Skriv en ny kommentar