hits

Annie

annielistic.blogg.no

Dagens treningsøkt #2.

 • Publisert: 13.01.2016, 11:52
 • Kategori: Trening
 • Nå ble det mye treningsprat her, plutselig.  Jeg tenkte å legge ut det andre treningsprogrammet som jeg kjører to-tre ganger i uken også. Jeg kjører fire dager med styrke og en dag med cardio - veldig effektivt. Men, husk at du må spise MYE, for å holde kroppen og hodet i form samtidig. Og drikk MYE vann ikke bare på trening, men resten av dagen også. Dette programmet har jeg fått av PT'n min, og det skal være effektivt for de som vil ha mer markerte muskler, bli sterkere og stramme opp. Bruk tunge vekter, da det er såppas få repetisjoner (men sørg for at du har riktig tekninkk før du kjører på!) og øk vekt etter 2-3 uker. Man kan bytte ut øvelsene etterhvert, med andre øvelser som trener samme muskler - så blir det ikke så ensformig i lengden.

  5 min Lett jogging/kjapp gange i stigning.
  Tøy ut.
  10x3 Nedtrekk.
  3x10 Liggende ettbens bakkenløft.
  10x3 Goblet Squat med kettelbell.
  3x8 Gående utfall med hantler.
  3x8 Flat hantelpress/benkpress.
  3x8 Kne- og håndstøttende roing. 
  3x8 Sittende hantelpress.
  3x12 Benhev på benk.
  3x12 Sideliggende bekkenhev.
  3x30 Situps.

  Til slutt kjører jeg tre øvelser som får opp pulsen, 30 sekunder på hver øvelse tre runder. Feks: Hoppetau, spensthopp og burpees. Og husk å tøye skikkelig ut etterpå!

  Ha en fin dag!

  Edit: Jeg anbefaler foresten ikke "førstegangs-trenere" å følge programmer som jeg legger ut, eller program fra nettet generellt. Det følger som regel med en gratis veiledningstime når du melder deg inn på et senter, benytt deg av den muligheten og hør på de personlige trenerene som er utdannet i faget. Jeg er ingen ekspert over hodet! 

   

 • Publisert: 13.01.2016, 11:52
 • Kategori: Trening
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar