hits

Annie

annielistic.blogg.no

Interiørtrender 2015.

 • Publisert: 28.09.2015, 15:19
 • Kategori: Interiør
 • Det enkle og nordiske preger årets trender, og vi blir mer og mer opptatt av det grønne, håndtverk, naturens farger og innovativ gjennvinning.

  "Slow living" har kommet for fullt inn i de nordiske hjem, vi søker det kjente og kjære. Vi vil tilbake til røttene våre, vi ønsker å ta vare på tiden. Dette går igjen i høstens interiørtrender.  Farger:

  I år henter vi farger fra naturen og det nordiske lyset: blått! Blått i alle nyanser, fra gråblått til svartblått. Vi forguder fortsatt pasteller, men i år kommer oransje og tar mer plass enn fjordårets store trendfarge - rosa. Den ser vi fortsatt, men veldig nedtonet. Det oransje vil også sees i en mer brent tone. Grønt snur mot sort, og kaldere grønntoner kombineres med sitrongult, turkis, gråsvart og korall.

  Mønstre og tekstur:

  I mønstrene henter vi inspirasjon fra nordisk folklore - tradisjonell sløyd blandet med veldig moderne. Mønstrene hentes også fra porselen og blåhvite fliser. Vi ser også 3D-trykk på tekstiler. Håndtverket viser seg frem i glatt sten, strikk, treoverflater og rufsete rysjer.

  Materialene:

  Naturmateriale som tre, rotting, ull, stein, mørk marmor, glass og terrakotta er det vi velger i år. Fantasien er stor når det gjelder gjennvinbart-materiale - alt kan brukes! Det skapes spennende møter mellom ulike materiale, som igjen gir flotte kontraster. Blankt mot matt og innovative materialer sammen med de kjente. Fjær, bast og kreative kombinasjoner med garn og gummistrikk ser vi mye av.  Flere trender:

  ♥  Vi er opptatt av å ha det ryddig! Vi sorterer og holder orden. Alt har en plass!
  ♥  Personlighet, arv og interesser gjenspeiles mer og mer i interiøret. Digital bildekunst er populært. 
  Vi vil fortsatt ha glimmer og glans, i år som i fjord. Kobber og messing er fortsatt inn i 2015.
  MER GRØNT! Gjerne mange sukkulenter og kaktuser organisert i grupper, og vi henger plantene i taket og på veggen.  STIKKORD:

  ♥ Trestruktur. 

  ♥  Marmor.

  ♥  Kobber.

  ♥   Gråaktige pasteller i rosa, grønt og blått kombinert med nøytrale gråtoner.

  ♥ Lin.

  ♥ Bomull.

  ♥ Naturmotiv.

  ♥ Matte flater.

  ♥ MYE grønt.

      

 • Publisert: 28.09.2015, 15:19
 • Kategori: Interiør
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  lisarorvik

  28.09.2015 kl.15:28

  Utrolig mye fint :)

  annielistic

  28.09.2015 kl.15:30

  lisarorvik: Ja, er mye fint og spennende å følge med på i interiøret fremmover :)

  Stine Tokle

  28.09.2015 kl.16:21

  Looove everything :D
  Åh , det eneste jeg la skikkelig merke til er konglene. Jeg elsker kongler som dekorasjon, men har ikke tenkt på å farge de før nå ! :-D

  annielistic

  29.09.2015 kl.21:00

  Helene Heil: Jeg kjøpte noen sølvfargede på floriss i fjord, men det er jo enda bedre og billigere å gjøre det selv ;) Men de er kjempe fine, og passer over alt! :)

  Skriv en ny kommentar